Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord slaat volgende slag met nieuw contract Geertruida

Laatste update:

Lutsharel Geertruida blijft bij Feyenoord. De rechtsbenige verdediger heeft een mondeling akkoord bereikt met zijn huidige werkgever over een contract tot medio 2024, zo bevestigen de Rotterdammers maandag via de officiële kanalen. De huidige verbintenis van Geertruida liep volgend jaar af. “Het is mooi dat we er uit zijn gekomen”, aldus technisch directeur Frank Arnesen.

Feyenoord hoopte al langer te verlengen met de verdediger. Eerder ketste een deal af vanwege forse eisen van Geertruida, maar nieuwe gesprekken hebben geleid tot een nieuwe driejarige overeenkomst. Arnesen zegt op de clubwebsite dat Feyenoord veelbelovende jonge spelers graag langdurig aan zich wil binden. "Dat was ons al gelukt met spelers als Orkun Kökcü en Luis Sinisterra, en recent ook met Tyrell Malacia en Justin Bijlow. Het feit dat we Lutsharel aan dat rijtje toe kunnen voegen is een zeer positief gegeven. Hij is de afgelopen jaren met sprongen vooruit gegaan en we zijn ervan overtuigd dat hij, zodra hij weer helemaal fit is, die ontwikkeling door gaat zetten.”

“Als jongen hier opgegroeid in Rotterdam-Zuid is er niets mooiers dan het vooruitzicht dat ik de komende jaren het shirt van Feyenoord blijf dragen en me hier bij de club verder kan ontwikkelen”, laat Geertruida in een reactie weten. “Mijn insteek is vanaf het eerste moment geweest om bij deze prachtige club te blijven. Vandaar dat ik ook zo blij ben dat de club en ik vandaag kunnen bevestigen dat er een mondeling akkoord is. Met mijn herstel gaat het de goede kant op. Ik voel dat ik sterker ben geworden en kan niet wachten om er zo snel als mogelijk weer te staan en in de mooie volle Kuip te spelen.”

Geertruida is momenteel herstellende van een knieblessure. Eerder meldde RTV Rijnmond dat de 21-jarge verdediger in september terug wordt verwacht bij Feyenoord. De jeugdinternational maakte in 2017 zijn debuut in het eerste elftal. In het seizoen 2020/21 beleefde hij zijn grote doorbraak. Hij eindigde het seizoen met acht doelpunten en twee assists in alle competities.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja lekker! Verlengen met je eigen jeugd en proberen kapitaal op het veld te creeren en te behouden. Arnesen is goed bezig

30 augustus 2021 om 10:19

Arnesen is zeker goed bezig, heeft met hele beperkte middelen prima versterkingen opgehaald.
Nu verlengen met je toptalenten en weer een beetje kapitaal opbouwen.

De visie van Slot en Arnesen kan wel eens een goude combi gaan worden voor Feyenoord.

30 augustus 2021 om 11:47

Dat heeft Feyenoord ook even nodig. Herstellen van rode cijfers duurt echt bijna een decennium. Hopelijk kunnen ze net als PsV, Ajax en AZ een positief transfersaldo de komende 5 jaar realiseren zodat er wat kapitaal wordt opgebouwd en ze niet meer hoeven te bedelen bij een stel schijn-Feyenoorders die wel willen ‘investeren’ maar puntje bij paaltje de keutel intrekken.

Denk sowieso dat dit de enige juiste weg is voor Nederlandse clubs. Kapitalisten die flink in de club geld stoppen, of het nu zoals Red Bull is of een sjeik, zal in Nederland gewoon niet werken.

Klinkt misschien gek. Maar geluk bij een ongeluk dat het vorig jaar voor geen meter liep bij Feyenoord. Jonge speler als Bijlow en Geertruida beseffen dat ze nog minimaal een jaartje Feyenoord nodig hebben en clubs hebben nog niet echt interesse gehad. Een mooi Europees seizoen en top 3 halen en Feyenoord kan volgend jaar redelijk cashen op sommige spelers.

Ik dacht eerlijk gezegd dat dit vorige week al rond was?

Dit is wel voor zowel voor Feyenoord als Geertruida de beste uitkomst, deze jongen moet lekker veel minuten maken en is de Eredivisie zeker nog niet ontgroeid.

Kijken hoe Fnoord fans opeens weer lyrisch zijn. Paar weken geleden was hij overschat, geldwolf en zou niets worden.

30 augustus 2021 om 10:22

Is dat echt het eerste waar je aan denkt om te plaatsen. Hoeveel problemen heb je wel niet met jezelf om bij goed nieuws direct te verwijzen naar het negatieve. Meeste irritante en inhoudloze reacties zijn dit.

30 augustus 2021 om 10:29

Mrkrillin Ik vind je de laatste tijd echt best wel veel provocerend ik weet echt niet hoe het kom.

Een geldwolf is ook niet heel raar toch als je eerst een salaris vraag wat de topverdieners hebben terwijl je pas 1 jaar basis staat?
Overschat heb ik weinig reacties over gezien hoor.
Denk dat de meeste gewoon blij zijn. Iedereen wilde hem juist in het centrum zien en zag in hem de nieuwe Rcv.
Dat gaat nu wel moeilijk worden.

30 augustus 2021 om 13:23

Ik zou dan toch echt eens kijken naar alle comments die geplaatst zijn bij vorige artikelen over dit onderwerp. Hij heeft gewoon een punt.

Dus omdat het positief nieuws is mag je geen kritische nooit plaatsen. Was vergeten dat een discussie platform
Alleen maar werkt als je meedoet aan de polonaise.

30 augustus 2021 om 13:54

Je mag zeker kritisch zijn.
Tussen kritisch en azijn zeiken en provoceren zitten wel verschillen.
Voor jou heb ik namelijk even de artikelen terug gezocht en ik zie de meeste toch gewoon balen dat ze er niet uitgekomen zijn.
Maar wel dat ze begrijpen dat ze gestopt zijn met de onderhandelingen toen ze de salaris van 1,8 mil hoorde.

Dus je hoeft echt niet met de polonaise mee te lopen hoor maar onzin verkondigen slaat dus nergens op.


Ik heb genoeg topics gelezen en lees ze nagenoeg allemaal maar er zijn nog steeds weinig Feyenoord supporters die hem overschat noemde hoor.

En een geldwolf kan best wat ik al eerder zei en dat zou terecht geweest zijn ook toch?

Dus wat is zijn punt dan waar hij gelijk heeft?

30 augustus 2021 om 14:13

Het feit dat hij geen onzin verkondigd aangezien in zelf ook de topics heb teruggelezen en er zat van die reacties tussen staan.

Er werd ook op regelmatige basis aangehaald dat omdat hij zo vroeg een stap maakt dat het niks zou worden.

Hij geeft aan dat die reacties en waren en daar heeft hij gewoon een punt.

Maar hoe komt het dat je met zo’n zekerheid kan zeggen dat het allemaal meevalt omdat je alle topics wel leest en de reacties hebt doorgelezen maar spreek je twijfelend over het geldwolf gedeelte als je de reacties hebt terug gelezen heb je die ook zien staan lijkt mij?

Maar zoals ik al eerder aangeef is het geen azijn zeiken en het is mensen aanspreken op hun eerdere reacties die zwaar negatief waren en nu dan weer in de polonaise springen als die alsnog verlengt.

Dit is vanuit mijn oogpunt niet specifiek tegen Feyenoord maar tegen supporters in het algemeen ben zelf Ajacied en ga er ook heel slecht op als Ajacieden dit doen.

30 augustus 2021 om 14:43

Dan moet je de beestjes bij het naampje noemen en niet alle supporters over 1 kam scheren toch.
Kom dan met feiten en spreek dan diegene aan .
Doe je normaal toch ook in een discussie dan gil je niet naar iedereen maar spreek je diegene aan.

Ik spreek niet twijfelend over geldwolf ik zeg dat ik dat snap. En die reacties kwamen nadat de som van 1,8 mil op tafel kwamen dus daar is dan toch niks van gelogen door de Feyenoordfans.
Als je 1,8 vraagt en je heb je heb je net 1 seizoen in de basis gespeeld dan kan je wel zeggen dat je een geldwolf ben als je transfer op dat salaris afkets.

30 augustus 2021 om 15:05

@bliek mijn account was gehacked Maar zonder dollen, was even inkoppetje. Zo gaat het toch met emoties van supporters? Toen vorig jaar Brobby niet wilde verlengen, was ik ook voorstander om tijd verder in Traore te steken. Toen hij scoorde in de EL stond ik te juichen

30 augustus 2021 om 15:09

En een geldwolf kan best wat ik al eerder zei en dat zou terecht geweest zijn ook toch? (Letterlijk gekopieerd uit je eerdere reactie dit is twijfeltaal).

Wat maakt hem een geldwolf dan? Aangezien hij kan vragen wat hij wil. Of hij krijgt wat hij wil dat is twee.

Ben je een geldwolf als je bij onderhandelingen het onderste uit de kan wil halen voor jezelf. Zeer zeker niet in mijn ogen. Iedereen is dan een geldwolf. Of ga jij je contractonderhandeling in met nah vind het wel best zo.

Volgens mij is zijn reactie redelijk duidelijk en komt zijn boodschap ook over maar als jij jezelf niet hebt uitgedrukt op de manier waarop waarop hij het omschrijft waarom je dan aangesproken voelen?

Ik denk dat wij dit de hele dag zo kunnen volhouden. Ik heb begrip voor je uitleg en je standpunten maar ben het gewoon niet met je eens.

30 augustus 2021 om 15:19

Jij vind dit twijfeltaal
Omdat je zo uit komt.

En omdat ik reageer wil niet zeggen dat ik mij aangesproken voelt in zijn punt.
Al ben ik wel een Feyenoord supporter waarnaar gerefereerd wordt.

Maar we hoeven het inderdaad niet eens te zijn ook door is een forum en een discussie voor

30 augustus 2021 om 10:31

Nou nou....boven jou staan enkel een aantal ajacieden die wel normaal kunnen reageren op een contractverlening. Je reageert ook nog eens terwijl er nog geen lyrische opmerking geplaatst is....met je verkeerde been uit bed gestapt?

30 augustus 2021 om 10:44

Je moet je cornflakes eens proberen met melk i.p.v. azijn. Wat is dit nu weer voor zure reactie. En alsof het niet bij alle clubs/supporters zo werkt. Hoe denk je dat er wordt gereageerd als Onana opeens toch verlengt bij Ajax? Maarja, dát gaat natuurlijk niet gebeuren.

30 augustus 2021 om 10:47

Mijn god, voorheen werd ik boos van dit soort comments, nu heb ik gewoon diep medelijden met zoveel pessimisme. Ik hoop oprecht dat je het leven iets zonniger kan inzien mrkrillin, dit is niet goed voor je hoor.

30 augustus 2021 om 10:52

Ik vind het wel jammerlijk dat dit soort jankverhalen geplaatst worden die eigenlijk inhoudelijk geen reet met het artikel te maken hebben. Je typte dit, las het nog even over en besloot toch om het te plaatsen. Met welk doel?

30 augustus 2021 om 11:02

Het probleem is ook dat je van iemand met een volle groene balk wel wat anders verwacht.
Laten we het er maar op houden dat het maandag is schijnt voor sommige een rot dag te zijn.

30 augustus 2021 om 11:19

Die volle groene balk komt door zijn frequentie van reageren, die in dit geval volledig los staat van inhoudelijke kennis/toegevoegde waarde voor de discussie.

30 augustus 2021 om 11:41

Normaal gesproken als je niet inhoudelijk reageert en het wordt gemeld gaat die groene balk van zelf leeg zeg maar dat bedoelde ik er mee te zeggen.

30 augustus 2021 om 11:01

Je hebt gewoon gelijk hoor MrKrillin. Het is alleen dat mensen niet willen inzien hoe dom die uitspraken waren en ze simpelweg vergeten. Dus volgende keer doen ze het gewoon weer

30 augustus 2021 om 11:59

Hou toch op, dit is alleen provocatie. Dergelijk opportunisme zie je bij alle clubs wel. Als hij daar daadwerkelijk tegenin wil gaan moet hij de volgende keer zo'n reactie plaatsen als het zijn eigen club betreft. Maar dat doet ie natuurlijk niet.

30 augustus 2021 om 12:28

Zou die wel moeten doen. Dat ben ik met je eens

30 augustus 2021 om 14:17

Dan ben je erg snel geprovoceerd haha

Wat nou als hij die opportunisme bij elke club afgekraakt heeft? En ook nog bepalen dat hij alleen bij zijn eigen club zulke reacties mag plaatsen. Ga je lekker.

Allemaal aannames die je doet kerel

30 augustus 2021 om 14:50

@jajoh: Dat doet hij dus heel specifieke niet, want hij heeft het enkel over Feyenoord fans. En ik zeg nergens dat hij het alleen bij zijn eigen club moet posten. Ik stel alleen dat als hij het alleen bij de rivaal doet dat jet dan provocatie is. Niet dan?

En ik zit niet te schuimbekken ofzo, ik vind het alleen kansloos, polariserend gedrag. En ja, ik ga best lekker, in tegenstelling tot jou.

30 augustus 2021 om 15:17

Over enkel alleen Feyenoord fans in een Feyenoord topic. Wie had dat gedacht.

Misschien kijken wij er anders tegenaan omdat ik zoiets niet als provocerend zie. Dan is het lastig om het met elkaar eens te worden als je definitie van provoceren al anders is.

Ik kijk er hetzelfde tegenaan zoals hij in zijn reactie vermeld maar ik heb dat over supporters in het algemeen.

Club maakt mij hierin niet uit kan mij er zelf ook gewoon aan doodergeren dat er spontaan niks meer van een voetballer deugt omdat hij een stap maakt naar een ander club of niet wil bij teken en dan weer omdraaien als een blad aan een boom als die wel tekent of niet weggaat.

30 augustus 2021 om 15:49

Volgens mij heeft bijna niemand beweerd dat Geertruida er niets van kan. Wel waren er een hoop fans die hem inderdaad een geldwolf vonden of ondankbaar, maar dat wordt ook gevoed door wilde geruchten dat hij 2 mln salaris zou eisen. En veel fans vonden/vinden hem nog niet rijp voor een stap naar het buitenland. Dat is ook niet raar toch? Je doet nu alsof er massaal is geroepen dat hij geen poot kan voetballen. Dat is gewoon niet waar. En dat sentimenten snel draaien zie je bij elke club wel. Kijk eens hoe er eerder werd gesproken over Berghuis door Ajacieden of hoe snel het sentiment is omgeslagen over Ihattaren. Ik praat dat verder niet goed, maar wat is je doel als je daar als Ajacied daarover begint in een Feyenoord topic? En als je de reacties van MrKrillin de laatste tijd hebt gevolgd weet je wel redelijk zeker dat hij gewoon loopt te zuigen.

30 augustus 2021 om 11:02

Je bent toe aan vakantie denk ik... wat een flauwekul weer. Vrijwel niemand zei dat hij Overschat zou zijn of dat het niks zou worden, een geldwolf zou kunnen als hij echt 1.8 miljoen vroeg, maar daar zit gewoon emotie bij van de betreffende mensen. Geen reden om uitspattingen van individuen neer te zetten als de algemene reactie van "Fnoord fans". Gezien de commentaren hierboven hoop ik dat jij geleerd hebt van je uitspatting

30 augustus 2021 om 14:19

Geleerd heeft van zijn uitspatting wauw en wat heb jij gedronken vanochtend. Stevige borrel moet dat geweest zijn.

Voel je je misschien aangesproken kerel aan je heftige reactie te zien.

Mensen reageren altijd heftiger als ze geconfronteerd worden met hun eigen hypocrisie.

Mooi, en nu mag je ook weer keihard gaan vechten voor je plek. Pedersen doet het uitstekend.

Me cluppie is echt weer goed bezig, heerlijk.

30 augustus 2021 om 11:31

Ja ik ben benieuwd wat zijn rol wordt.
Trauner doet het uitstekend en lijkt tot nu toe ook gewoon beter dan Geertruida.
Pedersen is aanvallend erg belangrijk voor het spel wat Slot speelt. Geertruida is dan weer verdedigend beter dan Pedersen.
Ik hoorde dat ie ook op cvm kan , maar dat lijkt me niks voor hem.

30 augustus 2021 om 11:43

Ik zelf ben nog niet overtuigd van Pedersen.
De man heeft volle energie hoor en werkt keihard maar vind hem nog niet zo denderend.
Zijn eindpass is vaak niet best.
Daarnaast vergeet niet dat Geertruida ook goede cijfers haalde scoorde geloof ik 6 keer en had ook nog menig assist.
Dus ik wil het allemaal nog weleens zien.

30 augustus 2021 om 12:11

Denk ook niet dat Pedersen perse beter is, maar hij heeft simpelweg zijn plek verdiend. Geertruida gaat weer moeten vechten voor zijn plek, thats it.

Jammer dat die maar tot 2024 vastgelegd is, had liever een jaartje extra gezien. Als hij dit jaar weer terug in de basis komt en hij doet het goed moet je hem eigenlijk gelijk verkopen. Ik verwacht eigenlijk dat pedersen op RB blijft spelen, gehaald voor de toekomst doet het goed en zit zat potentie in. Dan moet zijn laatste pass wel beter, en de ingooi :'.

30 augustus 2021 om 10:32

Het hekele punt was steeds het salaris nu hebben beide partijen een jaartje extra. Feyenoord wil hem volgend jaar wellicht ophogen en anders kan hij alsnog voor een redelijk bedrag weg.

30 augustus 2021 om 11:20

Je hebt wel gelijk, maar zie het als een stok achter de deur, wordt tijd dat Feyenoord dit soort jongens gewoon laat gaan op het juiste moment en er niet aan vasthouden in de hoop dat je een elftal op kan bouwen. Dat kan simpelweg niet in Nederland tenzij je veel meer geld kan gaan uitgeven aan salarissen, waarvoor weer geld nodig is. Roep het al langer, jeugd inzetten en voor miljoenen verkopen na een goed seizoen is de weg omhoog. Met miljoenen bedoel ik ook 6,7 of 8 miljoen.

31 augustus 2021 om 10:39

Nee dat is zeker waar. Het is altijd beter dat hij nu verlengt heeft dan niet. Wat rechtsbacks zitten we nu in een goede positie. Evt kan hij ook nog rechter centrale verdediger, dus dat is een goede optie om erbij te hebben.
Als je Geertruida volgend jaar voor een redelijk bedrag kan verkopen dan moet je dat zeker doen, en bijv met Pedersen doorgaan.
Nu hebben we in het geval van Haps hem niet kunnen verkopen want de selectie was te smal, en waarschijnlijk gaat hij volgend jaar transfervrij de deur uit. Terwijl hij goed in de markt lag. En dat is zonde.

In dat geval hebben we viergever (of een andere cv) niet meer zo nodig. Goede ontwikkeling. Die gozer van Arsenal huren en een spits kopen met de resterende centjes. Dat is dan voor nu even. In de winter kijken voor een extra middenvelder.

Ik hoor nu al jaren, en ook afgelopen weken weer van oa Woerds dat "de" investeerders miljoenen gaan pompen in de selectie. Waar blijven die?

30 augustus 2021 om 10:50

Die bestaan niet. Het is al jaren telkens bijna rond, maar dan ineens hoor je er niets meer van. Woerts zat te vertellen dat er een paar van de loonlijst moesten dan zou er 80 mil komen. Inmiddels zijn er 16 weg en nog steeds geen investeerder te zien. Je mist er, op de voormalige rechtsbuiten na, niet een. Kun je nagaan hoeveel troep er rond liep. En dan heb je Diemers en Texeira ook nog.

30 augustus 2021 om 13:16

Is die Woest dan nog wel een betrouwbare informant als hij met zulke verhalen komt. Hij gooit toch zijn eigen ruiten in op deze manier om dit te openbare als er spelers weg zijn staan er miljoenen te wachten via de investeerders. Spelers zijn weg maar geen miljoenen om Feyenoord sterker te maken. Er zijn toch zat rijke lui daar in Rotterdam die geld kunnen steken in Feyenoord. Als het bij PSV lukt met nog wel een Bosschenaar in de RVC waarom moet het dan niet eens lukken in Rotterdam.

Fijn, zeer welkom met z'n veelzijdigheid en goals.

Voor Feyenoord is het echt zo belangrijk dat ze talenten als Bijlow, Malacia en Geertruida langdurig vastleggen. Deze spelers vertegenwoordigen zoveel kapitaal en daarnaast zijn ze sportief ontzettend belangrijk. Ik vind dat Feyenoord deze transferperiode echt goede zaken heeft gedaan. Echt gericht op de toekomst en het heden. Spelers als Botteghin, Jorgensen, Marsman, Bozenik en Fer zijn vertrokken en daarvoor in de plaats zijn betere spelers gehaald. Alleen bij Berghuis is het de vraag of je er voor of achteruit op gaat, maar daar heb je dan in ieder geval 4 tot 6 miljoen voor gekregen. Beter dan niks dan dat je hem uit zijn contract laat lopen. Feyenoord is aan het bouwen. Dat is de conclusie die je kan trekken na deze zomer. Dit seizoen verwacht ik dat ze meedraaien in de top 5. Ligt er ook een beetje aan of er veel spelers geblesseerd/geschorst zullen zijn. De selectie is wat dat betreft best smal. Daarom ook erg belangrijk dat Geertruida weer aan gaat sluiten. Kan zowel achterin als op het middenveld spelen.

Kunnen nu alle Feyenoorders die deze jongen verketterd hebben en als geldwolf hebben weggezet weer rustig gaan zitten en hypocriet juichen voor iemand die ze door het slijk gehaald hebben.

Prima deal voor mijn cluppie.
Eigen jeugd nu verder laten ontwikkelen.
Komt Louis vanzelf een keer langs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren