Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord ontvangt positief signaal en kan nieuwe spits snel verwelkomen

Laatste update:

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Feyenoord zich gaat versterken met Ayase Ueda. De Rotterdammers zagen een eerste bod op de spits van Cercle Brugge worden afgewezen, maar hebben goede hoop nu de Japanner zelf heeft uitgesproken graag te willen komen, schrijft Voetbal International. Feyenoord troeft onder meer Sevilla en Sporting Portugal af, die eveneens geïnteresseerd waren.

Verwacht wordt dat Feyenoord en Cercle Brugge snel tot een akkoord zullen komen over de transfer van Ueda. De Japanner moet, inclusief bonussen, zo'n tien miljoen euro gaan kosten. Voor de spits ligt een meerjarig contract klaar. Voorlopig bestaat er nog een klein verschil tussen vraag en aanbod, maar uitgegaan wordt van een snel akkoord. Cercle zet in op de hoofdprijs, daar Ueda afgelopen seizoen tot 23 treffers kwam in Belgische dienst.

De aanvaller was daarmee een van de sterkhouders bij Cercle, dat als zesde eindigde in de Jupiler Pro League. In de reguliere competitie kwam de 24-jarige goalgetter tot achttien treffers. In de play-offs om een Conference League-ticket kwamen daar nog eens vier treffers bij. De Japanner kende zodoende een uitstekend debuutseizoen in Europa. Geheel fit is Ueda op dit moment niet. De goaltjesdief liep in de vriendschappelijke interland van Japan tegen El Salvador (6-1) een spierscheuring in de lies op, al maakte hij inmiddels wel zijn rentree in de voorbereiding.

Technisch directeur Carlos Avina van Cercle liet tegenover Het Laatste Nieuws weten zijn speler niet zonder slag of stoot te laten gaan. "Zij (Feyenoord, red.) kennen ons standpunt, ze weten dat er boter bij de vis moet komen én hoeveel. Wij zijn niet gehaast. Ueda heeft vorige zomer bij ons getekend tot 2026 én ik ben er van overtuigd dat hij ook volgend seizoen zijn al jarenlang opwaarts evoluerende scorecurve zal aanhouden."

Ueda geldt bij Feyenoord als opvolger van Danilo en moet in de toekomst Santiago Giménez doen vergeten. Danilo staat in de nadrukkelijke belangstelling van Rangers, dat naar verluidt een dezer dagen een akkoord bereikt met de Rotterdammers over een overgang. Eerder werden Sydney van Hooijdonk en Myron Boadu gelinkt aan de landskampioen, maar zij lijken door de aanstaande transfer van Ueda niet te komen. Feyenoord start het seizoen op 4 augustus met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk nieuws zo vroeg op de dag! Ik moet zeggen dat ik niet had verwacht dat het allemaal zo snel zou gaan met Ueda. Erg blij mee en ik denk dat we er dik op vooruit gaan t.o.v. Danilo. Ivanušec er nog bij en we zijn grotendeels klaar!

26 juli 2023 om 10:10

Eindelijk weer een Japanner in ons mooie shirt, ik kijk daar nu al naar uit !!

26 juli 2023 om 10:15

Mooie aanwinst! Dan zie je dat deelname aan de CL toch betere spelers aantrekt!

26 juli 2023 om 10:20

Pohh, ALS, deze 2 spelers echt komen heeft feyenoord echt een hele sterke voorhoede.

Ivanusec - stengs - paxiao + Santi.

Wissels:Minteh, sauer, Jahanbaks, bullaude, Dilrosun en Ueda. Nog Walemark maar ik verwacht dat die weg zal gaan.

Dat wordt 70 minuten gas geven in de eredivisie en dan kan je nog goede vervangingen inbrengen.

26 juli 2023 om 11:25

Ziet er zeker veelbelovend uit. Ook oprecht benieuwd hoe Sauer zich eventueel gaat houden. Speelt een goede voorbereiding van wat ik gezien heb. Vooralsnog zijn Ueda en Ivanusec niet rond, dus wat dat betreft valt het allemaal wat tegen imo.

Ik snap je rekensom niet😜:

Ivanusec-Stengs-Paixao+Santi=?

26 juli 2023 om 11:36

@ana-realist
heb geruchten gehoord dat Walemark op huurbasis naar PEC gaat

26 juli 2023 om 11:37

Stengs speelde bij Antwerp vooral op 10 toch?
Denk dat ze in hem dus de opvolger van Szymanski zien.
Dus wrs wordt het iets als bijgevoegde opstelling.

Niet slecht imo.

Bijlow
Geertruida
Trauner
Hancko
Hartman
Wieffer
Stengs
Zerrouki/Tim
Paixao
Gimenez
Ivanusec
26 juli 2023 om 11:46

Volgens mij zelfs meer op 8 @bizzlad. Wellicht dat Slot met de punt naar achter gaat spelen en daarvoor Wieffer en Stengs.

26 juli 2023 om 12:10

Ik denk dat als dit je opstelling word dan is het voldoende tegen Heracles en Zwolle thuis dat wordt dan echt polonaise maar bij ploegen met weerstand en fysiek zoals utrecht dan heb je hier een middenveld dat wordt overlopen.
Stengs ken ik als een flegmatieke en zelfs wat luiere speler die bij balverlies niet lekker fel omschakelt. Stengs zou ik gebruiken op de buiten positie en anders laten banken ook in Europa zou je hier mee serieus voor schut gaan ben ik bang.

26 juli 2023 om 12:25

In de CL zou je dan Timber op 10 kunnen zetten, al ben ik daar geen fan van.
Wieffer en Zerrouki er achter is gewoon een aardig blok denk ik.
Stengs op rechts lijkt me niet, want daar doet Paixao het eigenlijk hartstikke goed.

26 juli 2023 om 12:41

Mag dan wel hopen dat Dilrosun en Walemark idd van de hand worden gedaan en samen een 6-8 miljoen opleveren haha.

Heb liever Jahanbaksh die blijft dan Dilrosun

26 juli 2023 om 12:42

Zou ik niet heel slecht vinden.

Ivanusec is namelijk geen 11 die alleen aan de linkerkant blijft, dus komt er een mooie ruimte voor Hartmen & Stengs om buitenom te gaan.

Plus Stengs heeft wel gewoon een goede pass.

26 juli 2023 om 12:46

Dan zou ik de stats van zijn 2e seizoenshelft bij Antwerp maar eens bekijken want hij doet je gebruikersnaam eer aan. Hoogste aantal balveroveringen op de helft van de tegenstander bijvoorbeeld.

26 juli 2023 om 13:21

Zal wel mee vallen. Stengs is idd Flegmatiek maar Wieffer en Zeroukki staan hun mannetje wel. Evt kan je ook nog Timber op het middenveld erbij zetten voor extra body!

26 juli 2023 om 10:22

Wel benieuwd waarom Pepi dan te duur was volgens sommigen. Denk eerder dat Feyenoord hem gewoon niet goed genoeg vond, want deze jongen kost hetzelfde. Japanners zijn commercieel sowieso al goed voor de club meestal, ben benieuwd!

26 juli 2023 om 10:39

Kan ook moment van kopen/verkopen Danilo zijn. Had je Pepi al gehad kan je (eigenlijk) niet drie keer een bod van Rangers weigeren

26 juli 2023 om 10:44

Denk dat ueda ook wel een stuk goedkoper gaat uitkomen, pepi begon op iets van 16 toen nog 12. Als ueda op zo'n 10 begint zal het vaste bedrag wel rond de 7 liggen en dan wat bonussen. Pepi was uiteindelijk 9? Dacht ik?. Ook zal pepi bij ausburg meer verdienen dan ueda bij cercle verwacht ik, dus misschien nu ook een stuk lager salaris willen, maar dat is slechts een gok.

26 juli 2023 om 10:59

Pepi had gewoon een duidelijke voorkeur voor PSV vanwege Stewart en dat is niet zo goed gevallen in Rotterdam schijnbaar. Maargoed, Ayase Ueda ziet er heel interessant uit als ik de youtube filmpjes mag geloven. Vooral zijn eerste aanname valt enorm op, want bij iedere goal legt hij hem echt perfect neer om af te ronden. Ik moet zeggen dat ik nogal sceptisch was over Feyenoord, omdat ik het nog maar moest zien of een Gimenez en Wieffer het een heel seizoen kunnen laten zien. Maar als ze deze Japanner en die Kroaat kunnen halen, zijn ze wat mij betreft de gedoodverfde favoriet. De slapende reus lijkt net op tijd wakker te zijn geworden.

26 juli 2023 om 11:09



Pepi heeft die vrijheid voor de keuze natuurlijk. Was even rot maar we moeten door.

Stel Ueda komt dan heeft Santi er een goede concurrent bij en zullen ze beide tot uiterste moeten gaan om basis te veroveren.
Vooralsnog ziet het er goed uit dat ze beide gaan komen, maar zover is het nog niet.
We staan er goed voor dan als er geen basis meer gaat vertrekken.
Maar favoriet ga me nog te ver

26 juli 2023 om 11:18

Denk eerder dat Pepi voor PSV koos omdat hij bij Feyenoord vooral 2e keus is. Bij PSV staat Luuk de Jong met zijn blessuregevoeligheid en leeftijd een concurrent van minder kwaliteit.

26 juli 2023 om 12:43

@sergioramoshm, dat is wat snel wordt geroepen idd en begrijpelijk als je naar de leeftijd van LDJ kijkt. Echter, geven de statistieken over het afgelopen seizoen een totaal ander beeld weer. LDJ heeft 24 wedstrijden gespeeld, waarin hij 1756 min heeft gevoetbald en 14 goals heeft gemaakt in de Eredivisie. Gimenez daarentegen heeft 32 wedstrijden gespeeld, 1926 min gevoetbald en 15 goals gemaakt. Iedereen lijkt er zomaar aan voorbij te gaan dat LDJ er bijna een half seizoen uit heeft gelegen voor de winter…Dus ik weet niet of je zomaar mag spreken van een concurrent met minder kwaliteit.

26 juli 2023 om 12:49

Misschien wilde Pepi gewoon liever naar PSV. Zou dat misschien ook gewoon kunnen.

26 juli 2023 om 10:27

Eerlijk gezegd is dit toch gewoon een bericht van niks. Mag sowieso hopen dat je pas een bod bij een club neerlegt, nadat een speler richting jou heeft uitgesproken dat hij het ziet zitten. Laten we hopen dat het lukt.

26 juli 2023 om 11:26

Met die 2 spelers zijn we idd klaar. Al verwacht ik dat Feyenoord einde transfermarkt nog een speler gaat proberen binnen te halen die nu nog te duur is. Bijv een Isaksen.

26 juli 2023 om 11:48

HenkieKoffie ik zie nog wel een verdediger vertrekken de komende paar weken, dus dat zou eventueel opgevangen moeten worden. Misschien die sutalo gelijk met ivanusec meepakken daar hoor ik vrij lyrische berichten over 😅

26 juli 2023 om 13:18

Dat zou heel grappig zijn hahaha.

26 juli 2023 om 11:40

Neem aan dat er lang een akkoord is met speler en club, anders laat je Danilo niet gaan. Heb altijd geleerd geen oude schoenen weg te gooien voordat je nieuwe hebt. Tuurlijk heb je uitzonderingen zoals Antony op de laatste transferdag, maar dan praat je over transferrecords die niet te weigeren vallen. Danilo hebben ze net als Kokcu voor een fooi laten gaan.

26 juli 2023 om 12:28

Ja dat moet haast wel. Eerder stond Feyenoord niet open voor een vertrek. Vlak daarna volgde Te Kloese, Ueda ineens op Instagram. Daarna kwam het bericht naar buiten dat Rangers met een vernieuwd bod kwam en niet veel later was het rond. En nu blijkt dat Ueda enkele clubs heeft afgewezen. Dan zal het al in een vergevorderd stadium zijn en zal spoedig alles in kannen en kruiken zijn. Anders zou er echt waardeloos gehandeld zijn bij Feyenoord.

Kloesoe is helemaal los. Mooi werk. Laten we hopen dat deze speler en die Kroaat snel worden gecontracteerd

26 juli 2023 om 10:13

Stengs met 30 procent doorverkoop norm ik niet helemaal los

26 juli 2023 om 10:20

Feyenoord heeft 70% van z'n rechten gekocht. Beetje hetzelfde idee maar met anders. Zn initiële aanschaf had dan veel hoger geweest en dat doen ze niet om zo meer over te hebben voor andere aankopen en een kleiner risico. Mocht hij helemaal slagen en weer verkocht worden resulteert dat wel in minder winst. Maar het risico is ook gewoon lager. Best wat voor te zeggen toch.

@foute had gehoopt op Kloesoe is loesoe hhaha

26 juli 2023 om 10:34

Moet je me toch eens uitleggen wat het verschil is. Klinkt mij praktisch 1-op-1 hetzelfde als een doorverkooppercentage.

26 juli 2023 om 10:41

Afhankelijk van hoe een percentage afgesproken is kan het hetzelfde zijn. Kan ook slechter zijn. Normaal is doorverkoop percentage op de winst. Dit is gewoon op het totale bedrag aangezien 30% in de handen is van de andere partij. Alleen het voordeel kan zijn dat je die andere 30% eventueel kan bijkopen. Zie Ginenez bijvoorbeeld. Daar had feyenoord ook dit gedaan en later weer bijgekocht. Waardoor ze nu volgens mij op 90% zitten en de Mexicanen 10% krijgen op de som van verkoop en niet de 30 die initieel nog in hun handen was

26 juli 2023 om 10:43

Dat doorverkooppercentage zal me echt een zorg wezen. Normaal kost Stengs tussen de 10 en 15 miljoen.

26 juli 2023 om 10:46

ja ik snap het nu ook niet meer

26 juli 2023 om 10:57

Ik zal deze onthouden voor als de spelers hebben getekend

26 juli 2023 om 11:21

Feyenoord heeft meer inkomende transfers nodig en verspreid zo de uitgaven, althans dat denk ik.
We denken allemaal wel dat we door verkoop van Kokcu, Danilo en CL voetbal 50 miljoen kunnen uitgeven maar we gaat natuurlijk nog een hele hoop vanaf. Daarnaast wordt er ook een deel in de club gestoken. 1908 heeft een hoop gekost en begreep dat Feyenoord tegenwoordig ook de kosten van renovatie in de Kuip financiert.

26 juli 2023 om 11:37

Wesley legt het wel even uit. Nu is iedereen lost :/

26 juli 2023 om 11:46

1908 is al bekostigd met de vorige CL deelname.

26 juli 2023 om 12:53

Inderdaad doorverkopen ga je hem toch niet meer. Prima eredivisie speler maar gewogen en te licht bevonden voor de Franse competitie. Dan ga je hem ook niet meer verkopen aan een club in een vergelijkbare of betere competitie. Beetje zoals Berghuis.

26 juli 2023 om 13:19

Stengs is pas 24. Alle tijd nog om een mooie transfer te maken

26 juli 2023 om 10:21

Helemaal los? Stengs, Zerrouki, twee kleuters van Zwolle en een speler uit de Belgische middenmoot. 5 spelers die nog alles te bewijzen hebben in de top.

Dit zijn geen spelers waarmee je de Nederlandse top verovert (ervanuitgaande dat Ajax en Psv dit seizoen beter voor de dag zullen komen).
In Europa hoef je helemaal geen illusies te hebben met dit materiaal.

Ik denk dat ze in een andere vijver moeten vissen. Dezelfde vijver waar Ajax 5 jaar geleden in viste met Tadic en Blind. Er moeten toch wel 2 van zulke krachten / oudgedienden te vinden zijn die warmlopen voor de combinatie Feyenoord, Slot en Champions League?

26 juli 2023 om 10:29

Ik denk dat jij die fles azijn ff moet laten staan

26 juli 2023 om 10:29

Wat een slap verhaal. Feyenoord heeft helemaal geen geld voor contracten van 4-6,5 miljoen per jaar. Ook transfersommen van 10+ betaalt Feyenoord niet. Dit zijn juist allemaal spelers die waarde gaan vertegenwoordigen en waar Feyenoord later geld op kan verdienen

26 juli 2023 om 10:30

Stengs is inmiddels vrij ervaren en heeft ook minuten in oranje gemaakt, bij AZ nog. Zerrouki en zeker die twee van Zwolle zijn prima aankopen, je kan niet alleen maar spelers van 8+ miljoen halen. Kijk ook naar Wieffer, van Excelsior naar Feyenoord en hoe goed die in een jaar werd. Die Ueda is gewoon een goede gewilde spits.

26 juli 2023 om 10:35

Vervelend he als iemand genuanceerd naar een situatie kijkt en niet de polonaise meeloopt? Hoogmoed komt voor de val.

26 juli 2023 om 10:39

Oei wat zuur. Gun t ons ouwe!

26 juli 2023 om 10:44

Was de azijn in de aanbieding?

26 juli 2023 om 10:50

Aangezien ze met dat soort aankopen kampioen zijn geworden kunnen ze prima de Nederlandse top veroveren

26 juli 2023 om 10:51

Wanneer iemand zo reageert dan weet je dat het juist goed zit. Azijn fles moet hij laten staan plus die zure citroencake snel uitspugen. Mensen hebben het telkens over de Champions League, dat is allemaal mooi meegenomen voor de ervaring daar moet je niet teveel van gaan verwachten. Wij kijken naar de eredivisie en hopenlijk de europa league en de beker. Voor mij zijn dit de dingen waar Feyenoord naar moet kijken met als doelstelling de schaal verdedigen!!

26 juli 2023 om 10:58

Deels mee eens. Heb nog niet een heel erg goed gevoel bij die deal van Stengs. Zerrouki verdient gewoon een kans gezien zijn eerdere prestaties in de ED. De voorbereiding loopt nog niet soepel, maar denk dat hij het nog wel gaat oppikken. Denk dat Feyenoord binnen de top 5. absoluut een rol van betekenis gaat spelen dit seizoen. Europees zie ik het somber in. Ivanusec en Ueda zijn wat mij betreft meer dan welkom. Feyenoord gaat geen salarissen van 5-6 miljoen geven aan oudgedienden. Moet je wat mij betreft ook niet willen. Zou fijn zijn als je met een goede TD gericht parels vindt die de club verder helpen. Een Hancko en Gimenez zijn daar goede voorbeelden van.

26 juli 2023 om 11:09

Feyenoord dat een rol gaat spelen binnen de top 5? Wat is dat nou weer voor gekke opmerking.

26 juli 2023 om 11:14

"denk dat Feyenoord binnen de top 5. absoluut een rol van betekenis gaat spelen dit seizoen."
Dit is wel een redelijk veilig statement. Moet wel heel raar lopen wil dit niet het geval zijn.
Doelstelling moet gewoon zijn weer kampioen worden en secundair overwinteren in Europa, liefst CL.

Ot:
Ken die jongen zelf niet want volg het Belgische voetbal niet. 18 treffers is natuurlijk wel lekker voor een reserve spits. Aan de andere kant vind ik 10mln wel heel erg veel geld voor een reserve spits.

Ben best tevreden over de spelers waar Feyenoord mee bezig is. Maar heb bij de deals die Te Kloese tot nu toe gemaakt heeft, wel een beetje het gevoel dat het geen top onderhandelaar is. Kokcu veel te goedkoop weg gegaan, Stengs erg duur met hoog doorverkoop percentage, Nu deze jongen....ook niet goedkoop.
Hopelijk bewijst Te Kloese mijn ongelijk en zijn het allemaal voltreffers....de tijd zal het leren.

26 juli 2023 om 11:15

Nuance is een groot goed, maar "twee kleuters van Zwolle" is niet echt nuance. Dat is chargeren (vind ik ook leuk trouwens). Nuance zou zijn, dat hoewel Feyenoord nu een aantal spelers heeft binnengehaald je niet met zekerheid kan zeggen hoe ze het zullen doen. Ook moet er nog een aanvallende middenvelder en een buitenspeler mee om weer in de top van de Eredivisie mee te doen (grootste gedeelte van het team van vorig jaar is nog in tact). De CL is een ander verhaal, daar zullen we met ons budget niet mee doen om plek 1 (en normaal gesproken plek 2) in de poule, maar wie weet.

Goeie nickname wel overigens al is altijd nuchter zijn wel zwaar overschat.

26 juli 2023 om 11:21

Ik denk dat Ajax, AZ, Feyenoord, PSV en Twente het elkaar moeilijk gaan maken. Ben heel erg benieuwd naar AZ. Pikken in de luwte wat spelers op. Vond het zonde dat ze vorig seizoen in beslissende topwedstrijden met poep in de broek speelden.

26 juli 2023 om 11:24

Lijkt mij stug Harrie. Psv en Feyenoord zijn een straatlengte voor Twente en Az geëindigd. Daarnaast verwacht ik dat Ajax minimaal 10 punten meer gaat pakken dan vorig seizoen. Dan zouden ze ook een straatlengte voorsprong hebben. Twente en Az hebben niet de middelen om dat gat te dichten.

26 juli 2023 om 11:30

Je verhaal is nogal eenrichtingsverkeer. In het verleden hebben goedkope transfers Feyenoord goed gedaan.Aursnes kwam maar voor 600 000 evenals Wieffer. Denk ook aan Sinisterra. Sauer voor nog minder en laten dat nou allemaal diamantjes zijn waar niemand van te voren van had gehoord. Je hoeft niet perse transfers te maken van namen waarvan van te voren gedacht wordt dat ze er wel direct staan. Kan je de periode nog herinneren waarbij we het wel deden? Dat was pas een ramp. Miljoenen uitgegeven aan vedettes waarmee we niets klaar maakte? Welke grote naam zou Feyenoord dan volgens jou moeten binnenhalen wat ons direct beter maakt?Wel ben ik ook kritisch op de hoge uitgave van Zerrouki en Stengs en vraag ik mij af of we via scouts zulke spelers niet uit goedkopere landen hadden kunnen halen maar een vd Belt en van Beelen zijn toch prima transfers voor de toekomst waarmee je waarde gaat creëren? Een Minteh erbij huren is nooit verkeerd gezien de vleugelspelers bij Slot veel energie verbruikt en 9 van de 10x wordt gewisseld, daar heb je er dus gewoon 5 van nodig on totaal.Het geld wat Feyenoord nu nog over heeft en ik verwacht dat het na de transfer van Danilo een miljoen of 2 zal zijn zal opgaan aan een linksbuiten en spits. Dat zouden dan ook direct de grootste transfers van het seizoen worden. Meer is er niet.

26 juli 2023 om 11:41

Ik denk ook dat de top 5 clubs die je zojuist opsomt alle 5 in de top 5 zullen spelen komend seizoen Harrie.

Zijn er nog meer open deuren die moeten worden ingetrapt vandaag?

26 juli 2023 om 12:05

Bizzlad je noemt Kokcu te goedkoop weggedaan en Stengs een te hoog doorverkooppercentage. Maar dat is letterlijk hetzelfde percentage als bij Kokcu, dus dat is vreemd.

Iedereen lijkt maar te weten wat de afspraken met Kokcu waren toen hij bijtekende. Kun je het wel te laag vinden maar afspraak is afspraak en doordat hij bleef speel je nu wel CL waarmee je vele miljoenen binnenharkt. Je kunt niet van alles een simpele 1+1= 2 maken.

26 juli 2023 om 12:09

Verwacht eerder Utrecht in de top 5. Hebben best leuke spelers aangetrokken en dit keer niet van die uitgerangeerde.

Wat me wel vaak opvalt hiero is dat Feyenoord voor aanvang een topprestatie leveren als ze derde weten te worden en achteraf het de normaalste zaak van de wereld is. Ook nu top 5, terwijl ze op papier momenteel de top favoriet zijn.

Of bij Ajax moeten de "aangekochte" jonkies de oude garde laten zien wat daadwerkelijk voetballen is, zoals in 1995.

Psv is haar sterspeler kwijt en de verdediging is nog steeds niet op orde.
AZ is een leuke ploeg, maar is kwalitatief niet sterk genoeg.
Twente is haar 2 beste spelers kwijt, waarvan er 1 nu in Rotterdam voetbalt of de bank gaat warm houden.

Feyenoord heeft voor de eredivisie prima spelers aangetrokken, en buten Kokcu en Szymański om is iedereen die belangrijk is gebleven, waardoor ze simpelweg de titelfavoriet zijn. Dat gelul dat Ajax en Psv niet weer een slecht seizoen draaien. Denk dat PSV vorig seizoen het maximale gepresteerd heeft en Ajax, Tadic heeft niet voor niks de biezen gepakt.

26 juli 2023 om 12:28

Dat is helemaal niet vreemd. Je hebt je beste speler...imo zelfs beste speler van de eredivisie, voor "slechts" 25mln laten gaan in de hoop er later nog meer voor te krijgen. Daarbij moet Kokcu dan wel slagen, geen ernstige blessures oplopen en Benfica er een mooi bedrag voor krijgen. Das dus allemaal heel erg onzeker.

Nu koop je een speler waar je bij een evt. doorverkoop 30% moet afstaan aan een andere club. Dat zijn dus zeker gederfde inkomsten.

Lijkt mij een vrij duidelijk verschil.

26 juli 2023 om 12:44

@Redondo; dat Feyenoord afgelopen seizoen weinig kansen werd toegedicht was vrij logisch toch? Er stond onderhand een heel nieuw basiselftal waar ook nog eens redelijk weinig voor is betaald. Dat tegenover m.n. Ajax dat veel minder spelers kwijt raakte en vervolgens met geld smeet. Over dit seizoen ben ik het met je eens dat Feyenoord op dit moment titelfavoriet is. Al zie ik nog wel een verdediger en evt. ook Bijlow nog vertrekken + Ajax heeft gewoon behoorlijk wat kwaliteit rondlopen. Al komt dat er op dit moment niet goed uit.

26 juli 2023 om 12:58

Lijkt mij geen duidelijk verschil. Van mitsen en maren eet niemand brood. Als Stengs bij ons niet slaagt of een ernstige blessure oploopt hoeven wij die 30% dus ook niet te betalen aan Nice.

26 juli 2023 om 13:22

Maar om te beweren dat Feyenoord blij moet zijn als het de playoffs haalt en voorbij zijn gestreefd door Twente, AZ, Utrecht, Heerenveen en Vitesse, slaat nergens op. En dit heb ik jaar in jaar uit moeten lezen. Bij genoeg berichten haal je wel uit of iemand loopt te dollen of trollen. Maar heel veel zijn ook echt serieus.

We hebben allemaal goede en slechte jaren, maar bottomlime is dat Feyenoord structureel de nr. 3 van NL is.

Op termijn zou Twente zich hier bij moeten kunnen voegen, gezien de achterban en de markt die er ligt in Tukkerland e.o.

26 juli 2023 om 12:59

Hoezo is dit mooi werk. Twee spelers uit Zwolle. Zerrouki die het nog moet laten zien bij een topclub. Een in Frankrijk mislukte en flegmatieke buitenspeler (stengs) en nu een vrij onbekende Japanner. Dat kan allemaal goed uitpakken zoals bijv. bij Wieffer maar het zullen echt niet allemaal voltreffers zijn. Ik snap het enthousiasme (op voorhand)niet helemaal.

26 juli 2023 om 13:10

Het is nooit goed. Vorig jaar haalde Feyenoord teveel buitenlanders. Was het een vreemdelingenlegioen. Nu haalt Feyenoord met Zerrouki en Stengs twee zekerheidjes. Want die gaan moeiteloos mee met het niveau van Feyenoord, laten we wel wezen. Stengs speelde bij Antwerp als middenvelder en is niet meer de flegmatieke buitenspeler uit Frankrijk, die jij je voor de geest haalt. En een vrij onbekende Japanner. Je vergeet erbij te zeggen dat hij voor jou vrij onbekend is. Ik weet trouwens niet over welk enthousiasme jij het hebt hoor. Als je de topics leest van Stengs, Zerrouki, v/d Belt en Beelen, lees je vooral best veel ongeloof en ook chagrijn. Ook zeker positieve reacties en enthousiasme, maar laten we niet doen alsof men de polonaise loopt. Maar zoals ik al zei, het is nooit goed. Ik zou niet weten wat Feyenoord anders moet doen. Ik denk dat de transfers goed verklaarbaar zijn. Twee jonge jongens oppikken voor een zachtprijsje op een lager niveau, een sterkhouder van de kampioen van België, de beste middenvelder van Twente en een van de topscorers in België halen. Zo slecht is dat allemaal niet. Tel daarbij op dat Ivanušec er zeer waarschijnlijk ook nog bij komt. Dus ja, opzich is dat wel mooi werk.

Dit zijn toch mooie tijden om supporter te zijn van Feyenoord. We hebben wel eens andere tijden gekend!!

Dat is wel lekker zeg. Ik heb hoge verwachtingen van hem. Dit hebben ze toch vrij snel voor elkaar gekregen. Nu nog die Kroaat en de aanval is mooi ingevuld. Eventueel de breedte nog in de aanval. Maar daarvoor zal er eerst het een en ander moeten vertrekken.

Goed nieuws! Nu die Kroaat nog.

Hopelijk worden deze transfer en die van Danilo naar Rangers snel afgerond. De selectie kan niet snel genoeg compleet zijn. En nu maar hopen dat deze Japanner de verwachtingen waar maakt. Vooralsnog hoop ik gewoon snel op de officiële bevestiging dat hij en Ivanusec spelers van Feyenoord zijn!

Yes! Heel blij mee. Toekomstig opvolger van Giminez al in huis. Heel blij mee. Complete spits met neusje voor de goal.

26 juli 2023 om 10:39

Goed beleid bij Feyenoord! Hij kan nu de druk om Santi hoog houden en zorgen dat hij wel soms een wedstrijdje over kan slaan voor een CL avond bijvoorbeeld.

Bovendien staat zijn vervanger dan straks gelijk klaar als hij voor 40 meloenen naar Benfica vertrekt.

26 juli 2023 om 11:33

Voorlopig moet Santi de eerste 2 cl duels missen door zijn oerdomme rode kaart.

26 juli 2023 om 11:44

@N.Chelsea Hoop dat het meer wordt dan 40 meloenen. Heel fijn als dit rond komt. Santi heeft nog lang doorgespeeld nu en je hebt iemand nodig voor de eerst 2 champions league potten.

Toch mooi dat Feyenoord dit risico durft te nemen. 10 miljoen voor een 2e spits straalt echt ambitie uit. Uiteraard met risico, maar deze jongen zal ongetwijfeld restwaarde hebben

26 juli 2023 om 10:15

Santi mist natuurlijk ook de eerste 2 groepswedstrijden in de CL en daar wil je juist iemamd hebben staan met kwaliteit.

26 juli 2023 om 10:17

Ik verwacht dat het 6/7 vast zal zijn, rest bonussen

26 juli 2023 om 10:17

Iets zegt mij dat hij alvast de opvolger is van Santi. Vandaar het hogere bedrag. Ik verwacht dus dat er nog iemand bij gaat komen als vervanger van Danilo.

26 juli 2023 om 10:20

Dit is de vervanger van Danilo. Santi blijft nog een jaar en dan wordt hij na aankomend jaar de eerste spits.

26 juli 2023 om 10:21

Santi blijft gewoon hoor.

26 juli 2023 om 10:22

Gerben, denk ik ook. Niet per se op korte termijn, maar als veelscorende spits ga je niet zonder perspectief op de bank bij Feyenoord zitten.

26 juli 2023 om 10:25

Er is voldoende perspectief. Ook als Santi blijft.

26 juli 2023 om 11:11

Denk ik ook hoor dat Santi nog wel even blijft, maar verwacht dat ze alvast de vervanger in huis willen hebben. 10 miljoen voor een 2e spits lijkt mij niet 'des Feyenoord' om zoiets te doen. Al zijn dit wel de transfers waar ik heel vrolijk van wordt als het lukt.

Zo krijgen we snel een complete selectie voor het komende seizoen. Daarna deur op slot en niemand meer laten gaan.

Feyenoord pakt tenminste door, Ajax zegt n hoop en hoor een hoop namen voorbij komen maar zie meer vertrekkende spelers van kwaliteit weggaan dan dat er binnenkomt terwijl het geld tegen de plinten op klotst, leuk hè zo,n beursgenoteerd bedrijf pfff

26 juli 2023 om 10:15

Ja er komt weinig maar dat er minder kwaliteit komt is onzin. Heb je van den Boomen zien spelen? Dat wordt de assistkoning van Ajax

26 juli 2023 om 10:20

Tegen welke tegenstander bedoel je?
Die derde divisionist? Reageer je uit frustratie? Welke spelers dacht jij dat Feyenoord gaat halen dan?

26 juli 2023 om 10:34

Dreetje

Ajax zit in een moeilijkere situatie dan Feyenoord. Geen CL, dus minder aantrekkelijk, en vorig jaar erg veel uitgegeven, dat weten alle verkopende clubs goed. En Ajax vist in een net wat hogere vijver. Kortom, lastig om te halen wie je wil.

Het is tekenend voor de ontwikkeling van Feyenoord dat we nu de concurrentie aangaan clubs als Sevilla en Sporting (en Wolfsburg en Fiorentina in het geval Ivanusec) voor de aankoop van nieuwe spelers en deze strijd ook kunnen winnen. Wat een stappen heeft mijn club gezet de laatste 2 jaar.

Commercieel een heel interessante speler, we weten allemaal nog wat er met Ono gebeurde in Rotterdam. Daarnaast 22 goals gemaakt in Belgie wat net een iets mindere competitie is dan de ED. Verwacht wel wat van deze jongen en dan onze geweldenaar Santi er nog bij. De zon begint te schijnen boven de kuip.

Grappig dat nog steeds veel mensen hier negatief zijn haha. Feyenoord heeft als het deze 2 spelers weet binnen te halen een topelftal. Maar het is maar Feyenoord he. Dat merk je nog steeds hier op dit forum.

Nou, nu Ivanusic nog en ik word best blij.

26 juli 2023 om 11:35

Wie? Verlang je stiekem nog een beetje naar Lazovic?
Luka Ivanušec doel je waarschijnlijk op. 😂

26 juli 2023 om 11:54

Ja, ik dacht ook al waarom kan ik geen nieuwsberichten over hem vinden. Ivanusec inderdaad :D

Knap staaltje werk van Feyenoord! Als ik zou moeten kiezen tussen van Hooijdonk, Boadu en Ueda dan was ik zelf voor Ueda gegaan. Ik heb het even opgezocht en in Japan was hij al een doelpuntenmachine bij Kashima Antlers. Vervolgens is hij vorig jaar zomer naar Cercle Brugge gegaan waar hij direct al 22x scoorde. Dan ben je gewoon een geboren doelpuntenmachine met heel veel potentie! Daar zie ik veel meer brood in dan eerder genoemde 2 spelers. Ik denk dat dit een hele mooie aankoop wordt voor Feyenoord. Nu knallen in de Champions League! En wellicht titel prolongatie?

Dat is pas doorpakken. Daar kunnen sommige clubs nog wat van leren :-p

Nu al zin in het nieuwe seizoen. PSV met een trainer met een plan, en hopelijk nog een verdedigende aanwinst erbij. Feyenoord met goede versterkingen en een ijzersterke trainer. Nu nog hopen dat ze bij Ajax wakker schrikken en paar gerichte aankopen doen, en dan maar duimen dat het een heel spannend jaar wordt met de klassieke top drie!
Knap wat Kloese met Slot samen aan het neerzetten is. Paar jaar geleden was Feyenoord een lachertje, nu horen ze er gewoon weer helemaal bij!

Ja oke maar toch snap ik 1 ding niet,waarom voor Danilo dan toch maar 6 miljoen vragen en deze voor 10 miljoen moeten halen

26 juli 2023 om 11:28

Omdat deze beter is

26 juli 2023 om 11:47

Wie zegt dat deze transfer op 10 miljoen uit komt?

Goed nieuws. Fijn int e zien dat spelers nu ook graag naar ons toe komen.

Met Ueda en Ivanusec is de selectie compleet.
Hopelijk vertrekt er niemand meer en verlengen we het contract van Geertruida en Bijlow.( hebben nog een 2 jarig contract)

Al verwacht ik dat Feyenoord nog toe gaat slaan in de laatste weken met een inkomende transfer bijv isaksen.

Grappig ook om te zien is dat we vorig jaar veel jong talent halen en dit jaar iets oudere spelers (Zeroukki,Ivanusec,Ueda 24jr) Beelen en van de Belt 22/21 jr zijn natuurlijk wel wat jonger.
Ook heb ik vertrouwen in Milambo die verhuurd mag worden en komt Sauer er aan.

26 juli 2023 om 11:50

Isaksen is vrij onhaalbaar. Kost 18 miljoen. Zolang er niemand weggaat zal het rustig blijven gok ik

Mooi voor Feyenoord die laten er geen gras over groeien. Ben wel teleurgesteld in PSV waar je weinig van hoort de laatste tijd terwijl er bij ons misschien wel de meeste versterkingen nodig zijn

26 juli 2023 om 13:46

Lang en Pepi zijn uitstekende aankopen? Neemt niet weg dat er verdedigend nog steeds niks gebeurt bij jullie.

Pff goed transfer beleid daar in rotterdam die investeren in iedergeval goed om cl in te gaan en aankomend seizoen minimaal 2e te worden al hoewel ik denk dat hun met 2 vingers in de neus kampioen gaan worden bij ons (psv )gaat het alleen maar om praatjes en spelers waarvan ze weten dat die niet haalbaar zijn en zoals ieder jaar weer niks erbij achterin.

Mooi dat hij wilt komen maar er zit nog een gat tussen vraagprijs en wat we willen bieden. Hopelijk pakt Te Kloese door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren