Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord of Ajax? Je kan wel dromen, maar zo ver droom ik niet’

Laatste update:

Het seizoen zit erop voor Bryan Linssen. De aanvaller van Vitesse sloot dinsdagavond tegen FC Utrecht (0-2 verlies) het seizoen in mineur af door naast een ticket voor Europees voetbal te grijpen. Linssen weet niet of hij deze zomer een transfer gaat maken. “Of er interesse op gang gaat komen? Dat zal best. Die kans zit er wel in”, zegt Linssen tegenover Voetbal International.

“Het is de voetballerij, je weet nooit waar je aan toe bent. Je weet nooit waar je over twee of drie dagen zit. Het kan lang duren, maar ook snel gaan. Ik ga niet iedere dag denken: wanneer bellen ze nou? Ik laat het op me afkomen”, aldus de 28-jarige aanvaller, die in het verleden werd gelinkt aan een transfer naar onder meer Feyenoord.

Linssen verwacht niet dat, als hij een stap gaat maken, hij in Nederland actief blijft. “De top zal mij niet gaan halen, dus dan zal je toch naar het buitenland kijken. Feyenoord of Ajax? Dat gaat niet gebeuren. Je kan wel dromen, maar zo ver droom ik niet.” Linssen is ook niet bezig met het scenario dat Steven Berghuis van Feyenoord verkast naar PSV, waardoor de aanvaller van Vitesse misschien naar De Kuip kan.

"Dan zijn we aan het gissen en als ik daar antwoord op ga geven, dan brengt dat alleen maar roddels op gang. Het heeft geen zin. Als het komt, dan komt het en ga ik er zeker over nadenken. Maar komt het niet, dan komt het niet en blijf ik hier. Naar alle waarschijnlijkheid zal het eerder het buitenland worden dan Feyenoord”, besluit Linssen, die nog tot volgend jaar zomer vastligt bij Vitesse.

Verwacht jij dat Bryan Linssen deze zomer Vitesse gaat verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het toch wel een goede speler die zichzelf blijft verbeteren. Ik zou hem willen zien als vervanger van Berhuis bij Feyenoord.

29 mei 2019 om 10:28

Feyenoord heeft echt niks aan Linssen. Zo komt de 3de plek nog in gevaar.

29 mei 2019 om 10:40

Linssen komt echt zwaar tekort voor Feyenoord. Heeft ook een hele slechte 2de seizoenshelft gespeeld, is nou precies een speler die ze niet moeten halen..

Feyenoord lijkt me op zich wel realistisch. Ajax is dat uiteraard niet.

Linssen is een harde werker. Ik zie hem wel bij Feyenoord spelen.

29 mei 2019 om 10:53

Ik absoluut niet.

29 mei 2019 om 12:01

Waarom niet? Dit is een speler die zijn mouwen opstroopt als het moeilijk wordt. Daar houden ze in Rotterdam wel van. In het positiespel van Ajax kan hij niet mee.

29 mei 2019 om 18:20

Daar houden we in Rotterdam helemaal niet van.

Deze jongen verdiend echt wel een mooie stap. Als Feyenoord of psv zou ik hem echt wel aantrekken om de ervaringsrol op zich te nemen.. zoals schone en polsen dat bij Ajax deden/doen. Bovendien heb ik altijd het idee gehad dat als ie eerder de kans bij een topclub had gehad deze jongen zich veel beter en sneller zou hebben ontwikkeld.

29 mei 2019 om 10:44

Ervaringsrol? Dit is een speler die zwaar tekort komt voor PSV en ook voor Feyenoord. Het is nou ook niet dat die 2 clubs gebrek hebben aan ervaring. Je gaat toch geen middelmatige spelers aantrekken voor de ervaring. Als je zulke spelers gaat halen dan wordt je sowieso geen kampioen..

29 mei 2019 om 10:50

Ik zou eerder Elia, Janmaat, Guidetti en BMI terug halen voor de ervaringsrol: kennen de club en zijn geliefd. Op de bank zie ik ook liever getalenteerde jeugdspelers als Azarkan, Summerville en Hansson. Een subtopper van een subtopper, daar gaat Feyenoord echt geen plezier aan beleven.

30 mei 2019 om 19:18

Ga lekker voor Berghuis als psv zijnde krijg je dat k*t karakter er ook bij, die heeft net als Linssen 12 goals gemaakt maar wel met een veel beter elftal om zich heen... liever linssen dan.. harde werker en ten minste niet arrogant.
Maar zo zie je maar dat men hier reageert zonder de feiten te controleren. Heel veel beter dan Linssen/Berghuis gaat het helaas niet worden zowel voor feyenoord als psv.

Nu zullen er reacties komen dat het wel wat is voor Feyenoord.
Dat is nu net het probleem, Feyenoord richt zich vaker op dit soort spelers. Jongens als El Khayati, Ayoub, Linssen, Kramer die voor PSV en Ajax nooit in aanmerking zouden komen.
Feyenoord trekt ze daadwerkelijk aan. Je word nooit echt sterker van dit soort spelers en kan er niet mee concurreren met de top 2.

29 mei 2019 om 11:00

Met Kramer zijn ze wel kampioen geworden toen die als 2e spits fungeerde. Paar belangrijke goals gemaakt. Soms is het niet verkeerd om zulke spelers te hebben die je op de bank zet. Als ze niks kosten, die spelers die je noemt, dan zijn ze prima versterking voor de bank. El Khayati, Linssen en Ayoub als reserver? Dat lijkt mij als club zijn geen schande hoor....

29 mei 2019 om 12:45

Tuurlijk geen schande, maar laat het probleem van feyenoord nou net zijn dat soort gelijke spelers als vermeer (jones 2 jaar daarvoor), botteghin, van der heijden en toornstra al een tijdje de as van feyenoord vormen en dat een cuco martina ook gewoon de basis in sluipt als 4de rechtsback van Southampton die geleend wordt. Daarnaast gaat feyenoord linssen en el khayati niet voor de bank halen als ze komen. Voor die 10 eventuele invalbeurten van el khayati en/of linssen kan je net zo goed burger of toure op de bank zetten, want el khayati en linssen gaan waarschijnlijk minimaal €350.000,- verdienen en gaan een aantal miljoen kosten. Ik denk dat dat voor feyenoord te veel geld is om zulke spelers even voor de bank te halen.

29 mei 2019 om 11:24

hebben El Khayati en Linssen al getekend in Rotterdam?
Psv en Ajax hebben ook zulke aankopen. Wat dacht je van Schone? kwam ook transfervrij van Nec. dat is nog minder dan tranfervrij van Utrecht komen.
PSV haalt een viegever en een Luckassen.

29 mei 2019 om 11:46

Dneres.
Ik heb het erover dat dit soort spelers je niet beter maken. Leuk voor de bank idd maar maken je als team niet beter. Je zal er niet mee concurreren met Ajax en Psv.

Gloryunited ik bedoelde met het stuk dat feyenoord deze spelers aan trekt het type speler.
Ik weet ook wel dat Linssen en El Khayati niet getekend hebben bij Feyenoord.

Schone was een schot in de roos maar daar tegenover heeft ajax vroeger ook de fout gemaakt door te veel te hopen op schone scenario's door Duarte, Zimling en andere net niet types te halen voor de basis.

29 mei 2019 om 11:58

Feyenoord kan voorlopig ook niet concurreren met Ajax en Psv. Waar Ajax het zich kan verloven Orejula, Kristensen en Cassiera te laten mislukken moeten bij Feyenoord dat soort spelers er staan.

29 mei 2019 om 11:50

Wat moet je dan met een zeer beperkt tot geen budget? Blijven aanmodderen, beperkte jeugd doorschuiven, met 8 spelers gaan spelen of toch een zelfde niveau spelers halen?

Volgens mij gaat het er niet om dat we moeten inschatten dat Feyenoord spelers haalt die bij een bepaalde status club horen, maar spelers haalt die binnen de mogelijkheden liggen. En dan moet je hopen op ontwikkeling en toekomstige winst op verkoop. Dat zijn je mogelijkheden om als club verder te ontwikkelen. Niet jezelf weer gedwongen in de schulden werken aan spelers die te hoog gegrepen zijn.

Realisme, zoiets.

29 mei 2019 om 13:07

Vreemde opmerking. PSV en Ajax hebben de afgelopen jaren soortgelijke spelers van subtoppers gehaald die het niveau niet aankunnen.

Dat Ajax niet voor hem zal bellen kan ik mij voorstellen, en gelukkig toont Linssen redelijke zelfreflectie. Maar waarom zou Feyenoord niet voor 'm komen? Volgens mij kan Linssen wel mee komen, zeker in het huidige Feyenoord acht ik hem redelijke kans toe. Ik zou het overwegen.

29 mei 2019 om 10:39

we hebben niks aan spelers die mee komen bij Feyenoord. we hebben behoefte aan spelers die ons elftal naar een hoger niveau tillen. zoniet kan je dat geld beter in je zak houden en steken in een goed scoutingsapparaat

29 mei 2019 om 10:45

Ben het eens met Japie. Deze speler is van het niveau Immers en en Bilal. Kun je beter de jeugd een kans geven.

29 mei 2019 om 11:03

Japie_krekel,

Zo'n reactie had ik al wel verwacht, en ergens begrijp ik je ook hoor. Maar ik geloof oprecht dat hij niet buiten de boot valt als ik kijk naar de selectie van Feyenoord, ik stel niet dat hij direct de sterspeler van komend seizoen moet worden en Feyenoord bij de hand neemt he. Afhankelijk van wat Feyenoord nog meer van plan is te halen (spelers die er wel direct staan en direct van toegevoegde waarde zijn) past Linssen daar mogelijk prima tussen. Scoutingsapparaat is inderdaad essentieel, volledig mee eens en daar lees ik de laatste weken treurige berichten over.

Maar ik heb desondanks al weer een indruk van het verwachtingsniveau in Rotterdam en het zal mij benieuwen welke spelers van dusdanige kwaliteit dan interesse hebben in een overstap naar Feyenoord.

29 mei 2019 om 12:11

@ps18

er is niet echt een verwachtingspatroon. de meeste supporters willen dat er eindelijk een goede scouting gaat komen zodat we weer spelers met restwaarde kunnen halen over een tijdje die ons ook sportief verder helpen.

de reden dat Feyenoord zo diep in de ellende zit is juist omdat er alleen maar spelers van het kaliber Linssen zijn binnen gehaald de afgelopen jaren. er moet aan de lange termijn gedacht gaan worden nu ipv aan de korte termijn. dan maar even twee jaar wat minder presteren desnoods

Feyenoord heeft twee prioriteiten. Jong Feyenoord in de Keuken Kampioen Divisie krijgen en een goed scoutingsapparaat op poten zetten. tot die tijd zou ik gewoon de spelers die we nu hebben laten staan en de jeugd een kans geven. Linssen is niet veel beter als een Larsson dus waarom zou je die halen?

29 mei 2019 om 13:03

Japie, je hebt helemaal gelijk zoals wel vaker. Alleen voor spelers gaan, die je beter maken.

Wat mij betreft blijft hij nog jaren bij ons, maar dat is niet realistisch.

Hij verdient een transfer. Ajax zal voor hem niet in de markt zijn, Feyenoord past beter bij hem. Hij zou het daar ook echt goed doen, denk ik. Alleen Linssen zou niet het niveau van Feyenoord moeten zijn...

Ik gun hem wel een mooie club in Duitsland. Ik weet niet of er momenteel actuele interesse is, maar een mooie transfersom kunnen we zeker goed gebruiken, want er wel het e.e.a. gebeuren. Daarvoor was dit seizoen te matig/grillig !

29 mei 2019 om 10:46

Maargoed dat je meteen aangeefr dat Ajax niet in de markt is voor Linssen. Begon me al zorgen te maken dat ajax er achter de schermen mee bezig was

Echt iets voor Feyenoord om hem te halen. Op naar middelmatigheid!

pfff.

Als hij genoegen neemt met een plek op de bank, mag hij van mij best naar Ajax komen.

30 mei 2019 om 13:48

Zelfs op die bank hoort hij niet thuis. Heeft de 2e helft van het seizoen zwaar teleurgesteld. Natuurlijk was hij (licht) geblesseerd. Maar totaal uit vorm. Erg jammer. Een fitte Linssen is voor Feyenoord een aanwinst. Maar verwacht dat een transfer naar de middenmoot van Duitsland meer voor de hand ligt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren