Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord moet voor 17-jarige revelatie vechten tegen grootmachten’

Laatste update:

Feyenoord is niet de enige gegadigde voor de zeventienjarige revelatie Aster Vranckx, zo weet de Gazet van Antwerpen te melden. De Rotterdamse club, die deze week voor het eerst in verband gebracht met de middenvelder van KV Mechelen, heeft naar verluidt hevige concurrentie. Veel Europese topclubs zouden Vranckx al geruime tijd op de radar hebben staan.

KuipTalk meldde maandag al dat Feyenoord concurrentie kon verwachten van onder meer Chelsea en AC Milan. De Gazet van Antwerpen geeft nu aan dat ook Manchester City, Juventus en Bayern München de jongeling regelmatig bekijken en veel interesse hebben. De Belgische krant claimt dat de clubs in Vranckx 'een uitzonderlijk talent' zien.

Van Persie: 'Wat Advocaat nu doet bij Feyenoord is erg knap'

Dat de verdedigende middenvelder KV Mechelen snel gaat inruilen voor een buitenlands avontuur lijkt onwaarschijnlijk. Het talent, dat nog tot medio 2022 vastligt, gaf eerder aan dat hij de tijd neemt om zich te ontwikkelen en het proces stap voor stap te willen nemen. Vranckx wilde eerst doorgroeien bij KV Mechelen alvorens hij een transfer zou maken.

Feyenoord volgt Vranckx net als de genoemde Europese topclubs al voor een langere periode. De jeugdinternational maakt dit seizoen veel indruk bij de Belgische club. Met name de laatste weken is hij verzekerd van veel speelminuten. Tot op heden speelde Vranckx negen wedstrijden in de Jupiler Pro League voor KV Mechelen, met een doelpunt en twee assists als resultaat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou echt heerlijk zijn om hem te halen. Heb je zo veel toekomstig geld met: Bijlow, Malacia, Senesi, Vranckx, Kokcu, Sinisterra en potentieel Bozenik + Summerville.

11 maart 2020 om 12:08

Ik volg Belgisch vortbal niet en al helemaal de jeugd daar niet. Is hij goed genoeg om direct bij het eerste te komen. Of eerst jing feyenoord?

11 maart 2020 om 12:09

Wat denk je zelf? Speelt basis in de Belgische competitie en is op de radar van topclubs. En dat op 17 jarige leeftijd dus ik denk echt wel voor het eerste.

11 maart 2020 om 12:11

Basis bij kv mechele wel he

11 maart 2020 om 12:16

Ja dat is waar, maar wel op 17 jarige leeftijd.

11 maart 2020 om 12:17

KV staat op het punt Play-Off 1 te halen. Dat is dus top 6 in België. Hij zou niet meteen de ster van Feyenoord worden, maar wel sowieso een speler voor het eerste elftal. Daarnaast zal hij waarschijnlijk meer dan 8 miljoen kosten, dat zal Feyenoord niet betalen voor een speler die aansluit bij de jeugd.

11 maart 2020 om 12:24

Hij zal wellicht niet meteen de ster worden maar als hij de kans krijgt en die pakt, dan kan dat zomaar gebeuren. Kijk maar naar Kokcu, die zijn kans ook heeft gegrepen en nu de clubs voor het uitkiezen heeft. Mag ik trouwens vragen hoe je er bij komt dat deze speler "waarschijnlijk" meer dan acht miljoen euro zal kosten?

11 maart 2020 om 12:30

Een speler als Bandé kostte 8 miljoen en ondertussen is de markt weeral twee jaar verder. Mechelen heeft ondertussen ook een heel goed seizoen gedraaid en Vranckx maakt echt wel indruk op nog maar 17-jarige leeftijd. Daarnaast is hij ook een speler die al aangegeven heeft graag te blijven bij Mechelen dus hij gaat zeker niet pushen om te vertrekken. Tel daarbij de interesse van grote internationale clubs op en dan kom ik toch tot de conclusie dat Mechelen wel eens heel hoog in de boom kan gaan zitten.

11 maart 2020 om 12:26

Ik raak echt geirriteerd door mensen als jij. Spelers uitdrukken in geld, in plaats van prijzen. Je hoopt toch spelers te halen om mooi voetbal te kunnen spelen, prijzen te winnen ?

11 maart 2020 om 13:21

Snap ik inderdaad ook nooit. Als supporter zou je in principe weinig moeten geven om de transfersommen. Tuurlijk je hoop tegelijk dat je club groeit en dat kan als er dan een speler verkocht moet worden met hogere transfersommen, maar bovenal wil je kwaliteit en mooi voetbal op het veld zien. Beetje hetzelfde met mensen die hopen dat spelers verkocht worden in een bepaalde transferperiode omdat ze 'in de piek van hun transfersom zitten'. Dat betekent echter ook dat ze dan in hun piek qua kwaliteiten zitten en die spelers wil je toch juist houden denk ik dan😅

11 maart 2020 om 13:48

In het geval van Feyenoord zullen ze toch waarde moeten genereren en dan snap ik heel goed dat de restwaarde door de gedachten spookt. Feyenoord heeft namelijk wel erg weinig waarde in de selectie voor zo'n club. Bovendien gaat het Feyenoord ook nog niet helemaal voor de wind op financieel gebied. Als bijvoorbeeld Ajax-supporter (boven mijn reactie) is dat lekker makkelijk praten, maar bij clubs als Feyenoord zijn liquide middelen nog een flink gemis om kwaliteit en waarde toe te voegen.

Als dit waar is, is Feyenoord in principe natuurlijk (maar helaas) kansloos. Maar je weet maar nooit, kijk bijvoorbeeld naar Mandueke.

11 maart 2020 om 12:20

Wat ook nog een ding kan zijn is dat Mechelen en AZ allebei in een Afas stadion spelen. Dus als AZ wil denk ik dat zij meer kans maken.

11 maart 2020 om 12:30

Olevoorpsv. Wat heeft een sponsor te maken met je kansen op een transfer? Die begrijp ik even niet.

11 maart 2020 om 12:21

Wanneer ik lees dat deze jongen geen haast heeft en zijn carriere stap voor stap op wil bouwen dan houd ik juist een beetje hoop. Van kvm naar chelsea is een reuzensprong, van kvm naar feyenoord een flinke uitdaging.

11 maart 2020 om 13:09

Van KVM naar Club Brugge/ Genk/ Anderlecht is een verstandige stap: zelfde competitie, zelfde land, maar hoger niveau. Echter zal hij mogelijks onbetaalbaar zijn voor de Belgische topclubs want moet nu al 8 miljoen kosten.

11 maart 2020 om 13:49

Een Club Brugge (en mogelijk zelfs Anderlecht) zie ik zo een bedrag nog wel neertellen voor een groot Belgisch talent. Zeker omdat hij een vrij uniek profiel heeft.

Ik volg het Belgisch voetbal niet zo maar zal het echt uitmaken of deze jongen gaat rijpen in België of in Nederland?

Het lukt ons nooit dit soort talenten binnen te halen van andere clubs dus gok nu ook niet. Verder hoorde ik ook dat Feyenoord die verdediger van nac wou. Dus het lijkt alsof de transfer tactiek geweizigt is naar jongen talenten halen. Beter maken en duurder verkopen.

11 maart 2020 om 12:22

@ Goat1908dat denk ik inderdaad ook, persoonlijk denk ik dat Feyenoord eerst een reputatie moet opbouwen een goede springplank te zijn zoals Ajax en PSV eer je top talenten (afgaande wat men over hem zegt, want ik ken de speler in kwestie niet) aan je kunt binden. Daar komt nog bij dat volgens mij de huidige talenten die in opleiding zitten alles behalve tevreden zijn over de opleiding en dat zal zo'n gozer echt wel mee krijgen. Natuurlijk bestaan er geen garanties maar bij Feyenoord moet je ook altijd maar weer afvragen of ze Europees voetbal spelen, het zou een stunt zijn maar wie weet kunnen ze hem overtuigen met een goed verhaal. Vranckx is natuurlijk geen spits maar de club zou ook van Persie in kunnen zetten als een soort van charme offensief, niet geschoten is altijd mis.

11 maart 2020 om 12:50

Dat laatste is inderdaad wel fijn en ook iets wat Arnesen direct waar maakt en wil maken. Bozenik is al gehaald, we worden met jonge, talentvolle spelers in verband gebracht.. Het wordt sowieso een interessante transferzomer, maar ben bovenal ook benieuwd met wie Arnesen nog verder op de proppen zal komen.

11 maart 2020 om 13:40

Ik ben vooral benieuwd wie er gaan vertrekken.van malacia, kokcu, sini, berghuis, senesi moet je er eigelijk minimaal 4 van houden wil je een beetje bouwen aan een leuk team.

11 maart 2020 om 20:34

Verwacht eerlijk gezegd dat alleen Berghuis vertrekt. Maarja, als er plots iemand op de stoep staat met een grote zak geld voor Kokcu en/of Senesi..

Als ik de Belgische media mag geloven heeft deze jongen het fysiek van Moussa Dembele en de voetballende kwaliteiten van Axel Witsel. Dat belooft wel wat!

11 maart 2020 om 12:23

Heeft inderdaad wel wat weg van een mix van beide spelers, maar net zoals in Nederland wordt er in België snel overdreven als het over jeugdspelers gaat. Maar het staat wel als een paal boven water dat hij veel talent heeft. Zou mooi zijn voor het Belgisch voetbal als hij het niveau van Witsel al kan benaderen.

11 maart 2020 om 13:25

Maar staat schijnbaar ook niet voor niets in de belangstelling van clubs als Juventus, Manchester City enzovoort. Dan wordt de kans toch wel aanzienlijk kleiner dat je er met zo'n jongen vandoor gaat als je Feyenoord bent. Daar kunnen ook Ajax en PSV vaak niet mee concurreren.

11 maart 2020 om 13:32

Ligt eraan wat het plan van deze jongen is. Op jonge leeftijd veel wedstrijden spelen of meteen voor het grote geld van bijv. City of Juventus gaan. Als ik de geluiden mag geloven is deze jongen juist gefocust op zichzelf ontwikkelen met logische vervolgstappen en veel spelen.

11 maart 2020 om 13:44

@Sirius: altijd afwachten wat het uiteindelijk wordt. In België was Charlie Musonda was ook zogezegd the next big thing... kon op zijn 16de ook naar elke topploeg ter wereld. En ook al heeft hij pech gehad met blessures, hij heeft nergens kunnen overtuigen. Maar wat die Vranckx laat zien is in elk geval veelbelovend. Ik vind hem persoonlijke een jonge Axel Witsel qua spelwijze.

11 maart 2020 om 13:45

Maar Feyenoord kan die jongen ook niet veel speelminuten garanderen. We hebben het over een jonge speler van slechts 17 jaar en het is altijd maar afwachten hoe zo'n jongen dan binnenkomt. Buiten dat kan Feyenoord op dit moment niet eens financieel concurreren met clubs als Anderlecht of Club Brugge. Hoe wil je zo'n jongen dan binnen hengelen?

11 maart 2020 om 13:59

In iedergeval wel meer kans op speeltijd dan bij handelshuizen als Chelsea en City. Hoeveel dat wordt is aan hem. Financieel bedoel je qua transfersom of salaris? Want volgens mij is het qua salaris wel redelijk gelijk wat deze clubs betalen.

11 maart 2020 om 14:43

Ik zou het liever andersom willen, fysiek van Witsel, voetballende kwaliteiten van Dembélé. Want Dembele kon vostballen.

Hopelijk blijft hij nog even in België , zou mooi zijn als onze grootste talenten hun eerste jaren in eigen land spelen.

11 maart 2020 om 12:19

Lijkt me een speler die wel bij Club Brugge past, dus zou mooi zijn als Club probeert hem binnen te halen. Al moeten ze misschien eerst wat investeren in de aanval, want die vind ik nog altijd ondermaats in vergelijking met de rest van het elftal.

lijkt qua uiterlijk een beetje op Tielemans op de foto. als hij ook maar een beetje in de buurt van het niveau van een Tielemans toen hij die leeftijd had komt moet je hem meteen proberen te halen, maar ik ken deze speler niet dus of dat ook zo is weet ik niet

11 maart 2020 om 12:55

@japie_krekel dat gaat denk ik niet worden. Hij zal miljoenen moeten kosten. Waar gaat Feyenoord dat geld vandaan halen? Ze hebben in de selectie al 3 huurspelers die vervangen moeten worden, 7 spelers met aflopende contract over paar maanden en aantal waarvan contract verlengd en opgewaardeerd moet worden zoals Sinistera (contract t/m juni 2021). Daarnaast begreep ik -mogelijk kan jij bevestigen of info verstrekken - dat de nieuwe spits nog niet betaald is.

11 maart 2020 om 13:41

Over Sinisterra: Feyenoord heeft een optie om dat contract met 2 jaar te verlengen en zal dat natuurlijk ook doen. Van alle huurspelers en te vertrekken huurspelers of spelers met aflopende contracten, hebben in principe alleen Karsdorp, Fer en Botteghin een basisplaats. Hiervan verwacht ik dat Fer (feyenoord heeft ook een optie voor een extra jaar) en Botteghin verlengd zullen worden. Dan blijft enkel de (basis)rechtsback over die als basisspeler vervangen moet worden. Verder kunnen enkele plekken echt opgevuld worden met jeugdspelers, zoals Geertruida naar het centrum en Hall naar rechtsback (al verwacht ik gezien interesse in Van Hecke van niet), Burger die bij het middenveld komt, Summerville die aansluit in de aanval achter Berghuis.. Dan zou er in elke linie nog één versterking kunnen komen. Zoals dus die Van Hecke, deze Vranckx en een nog te vinden aanvaller. Het is dus niet zo dat we sowieso elke vertrekkende speler moeten vervangen met iemand die we moeten kopen. En het tweede deel van de transfersom van Bozenik zal deze zomer inderdaad betaald worden. Al met al hebben we dus het geld van Larsson, Europa League gelden en transfersommen van spelers die we eventueel verkopen om aan de slag te kunnen.

11 maart 2020 om 14:02

@mgmv Dank voor je antwoord! Schets jij de situatie niet te rooskleurig in? Duidelijk over de opties. Dit scheelt. Ik weet dat niet iedereen basisspelers zijn, daarom benoemde ik dat het gaat om selectiespelers. O.a Geertruide, Burger zijn al selectiespelers. Je kan niet een seizoen, waarin je Europees aan de bak moet en weer wilt strijden om de prijzen, gaan starten met een selectie van 13 of 14 man. Een Ie is vaste wisselspeler. Geldt ook voor Oz en nog meer spelers. Dus m.i. heb je wel vervangers nodig. Je wilt als club ook dat gat niet te groot is tussen de basisspeler en een wisselspeler. Een Summerville is idd een goede aanvulling. Was hem vergeten. Mogelijk een transfervrije Linssen ook een aanvulling. Verder verwacht ik dat Berghuis weggaat. Dat wordt ook grote opgave voor jullie, omdat hij niet absolute hoofdprijs zal opleveren.

11 maart 2020 om 16:18

Met mijn situatie schets ik een beeld waarmee we gewoon dubbele bezetting krijgen op elke positie. Zoals ik al zei: bijvoorbeeld Geertruida i.p.v. Ie, Burger i.p.v. Ozyakup, Johnston of Hendriks als vervanger van v/d Heijden. In onze situatie ontkomen we momenteel niet aan het inpassen van jeugd op enkele plekken (wat ook goed is). Zodoende kan je met het beschikbare geld ook enkele gerichte aankopen doen die je ook daadwerkelijk sterker maken, dan 10 spelers halen om alle gaten op te vullen.

11 maart 2020 om 13:34

Dat zie ik inderdaad niet gebeuren. De vraagprijs krijgt een enorme boost als de Europese top interesse toont en bovendien heeft Feyenoord niet echt de allure om zo'n jongen binnen te hengelen als andere clubs ook concreet worden. Feyenoord zal creatief moeten zijn. Ze hebben met Narsingh, Fer, Botteghin, Toornstra, Jorgensen en Van Der Heijden al zes spelers die niet veel gaan opleveren en allen al op leeftijd zijn. Die gaan niet meer beter worden. Dan heb je met Karsdorp, Ozyakup en Ie ook nog eens drie spelers die je huurt. Bovendien is de kans groot dat je Berghuis gaat verliezen deze zomer.

Ik was al vrij positief toen ik hoorde dat Feyenoord interesse in hem had. Het is exact de vijver waarin Feyenoord hoort te vissen. Gedebuteerd op zijn zestiende, maakt minuten in het eerste van Mechelen en heeft dusdanig veel kwaliteiten, dat hij in de belangstelling staat van al deze grote clubs. Feyenoord zal dus snel en daadkrachtig moeten handelen voordat er een ander mee van door gaat. Ik heb wel vertrouwen in Arnesen maar tegen het grote geld kan Feyenoord niet opboksen. Dit gaat dus een verdomd lastig verhaal worden denk ik zomaar. Al las ik wel dat hij op zoek is naar een club waar hij daadwerkelijk veel aan spelen toe zal komen. Ik voel er alleen niks voor als het een soort Odegaard-constructie gaat worden. Ik hoop dat Feyenoord hem binnen hengelt!

11 maart 2020 om 12:26

Ik heb geen idee wat de financiële mogelijkheden zijn van Feyenoord, maar deze spelers zou wel eens richting de 10 miljoen euro kunnen gaan. En dat lijkt me een heel groot bedrag voor Feyenoord voor een 17-jarige speler. Daarnaast zie ik ook niet meteen een reden voor hem om naar Feyenoord te gaan. Bij Mechelen heeft hij (hoogstwaarschijnlijk) heel veel speeltijd volgend seizoen en als hij een (kleine) stap hogerop wilt lijkt me een club als Club Brugge veel logischer.

11 maart 2020 om 12:41

Als dat bedrag inderdaad richting de tien miljoen euro gaat, dan houdt het feest op. Gelukkig blijft het altijd speculeren en blijft de voetbalwereld een aparte wereld. Feyenoord heeft wel een potje en zou misschien (mocht Mechelen hoog in de boom gaan zitten) echt alles uit de kast moeten halen, mogelijk dat, dat wel goed komt met bonussen of eventuele percentages die Mechelen zou kunnen krijgen. Het circus rondom Vranckx gaat nu pas beginnen. Dat hij in een eerder stadium heeft verteld dat hij wilt blijven, hoeft niet te betekenen dat, dat nu nog steeds zo is. Mocht de interesse concreet zijn en de speler overtuigd zijn en niets liever willen dan weggaan, dan zijn er altijd kansen. Kortom, ik schat momenteel Feyenoord zeker niet kansloos in. Maar goed het is altijd maar de vraag wat er waar is van dit soort geruchten.

11 maart 2020 om 12:46

Heb je zeker gelijk in. Anderzijds heeft hij wel gewoon vorige week in een interview gezegd nog bij Mechelen te willen blijven, het is dus niet zo dat hij dat een hele tijd geleden geponeerd heeft. Zou anders wel echt een prachtige versterking zijn voor Feyenoord (en ook zeker geen slechte carrièrestap voor hem persoonlijk). Alleen vrees ik dat Feyenoord niet heel hoog op zijn lijstje zal staan. Als er een club als Ajax of Club Brugge interesse toont, zal dat waarschijnlijk interessanter zijn voor hem (zeker geen sneer naar Feyenoord).

11 maart 2020 om 13:01

Alles valt of staat met het plan dat een club met de speler voor ogen heeft. Maar je noemt bijvoorbeeld Ajax. In theorie een geweldige club voor hem. Een club die veel talenten de kans geeft en het is een mooie tussenstap naar een grote buitenlandse club. Ga je echter kijken welke talenten zij zelf al hebben voor het middenveld, met bijvoorbeeld Gravenberch. Dan weet Vranckx bij voorbaat al dat hij moet concurreren met een even groot, zo niet nog groter talent, in zijn leeftijdscategorie. Dat werkt niet in zijn voordeel. Mijn kennis van Club Brugge is niet bijster groot en ik heb je in diverse topics de club ook al aan zien stippelen. Ik weet dat zij interesse hebben getoond in Vranckx en zelfs geïnformeerd hadden naar hem, maar van een transfer is het niet gekomen. Super interessant is eigenlijk om te weten: Waarom is het er niet van gekomen? Buitenstaanders zoals ons weten helaas vaak de ins en outs niet..ik vind overigens niet dat je sneer naar Feyenoord hoor haha.

11 maart 2020 om 13:38

@kaws - Welk potje heeft Feyenoord dan? Ze moeten de vijf miljoen voor Bozenik al in termijnen betalen omdat hij anders niet eens haalbaar was. Berghuis zullen ze deze zomer wel verkopen, maar dat rendement zul je ook op moeten vangen. Zijn opvolger zal dus ook flink wat moeten kosten. Ik denk niet dat Feyenoord miljoenen gaat neertellen voor zo'n jonge speler. Feyenoord zal creatief moeten zijn tot er weer wat waarde in de selectie zit. Momenteel vertegenwoordigen alleen Berghuis en Kokcu een aardig bedrag.

11 maart 2020 om 13:48

Er wordt altijd blind vanuit gegaan dat Feyenoord geen geld te besteden heeft maar dat is niet waar. Feyenoord is kerngezond. Dat er voor Bozenik een constructie is bedacht, dat is niks geks in de voetballerij. Dat kan met deze Vranckx ook gebeuren. Feyenoord heeft recent nog afscheid genomen van Sam Larsson bijvoorbeeld, daar hebben ze een transfersom voor ontvangen. Tel daarbij zijn forse salaris op. Het vertrek van onder andere Vermeer wat ook een groot verdiener was bij Feyenoord. Deze zomer vertrekken ook van der Heijden, Botteghin en Tapia bij Feyenoord, eveneens spelers die een fors salaris opstrijken. Wat Feyenoord nu nog in kas heeft weten we niet. Wat we wel weten is dat Arnesen volop bezig is met oog op volgend seizoen en dat ze onder andere Karsdorp definitief willen inlijven. Laat ik het zo stellen, een club die dat financieel niet op kan brengen, zal dat echt niet doen.

Laten we ons in dit geval vasthouden aan dat hij zich naar verluidt stap voor stap wil ontwikkelen en niet direct naar een grote club wil gaan. In dat geval is Feyenoord een realistisch opstapje, maar met de concurrentie (ook qua clubs zoals Feyenoord) wordt het natuurlijk erg lastig. En dan weet ik nog niet eens hoeveel Mechelen zal vragen voor 'm. Als 'ie komt, slaan we wel een hele mooie slag, want ben wel enorm onder de indruk van 'm.

Feyenoord kan hem wel meer speeltijd garanderen dan die grootmachten. Hij moet de keuze maken of die eerder voor het grote geld kiest en kan trainen met grote spelers of bij Feyenoord aan zichzelf moet werken en veel aan spelen toekomt.
Zeker op jonge leeftijd moet je veel spelen dus ik zou nu voor speelminuten kiezen en niet gelijk naar die topclubs gaan. In principe is Feyenoord ook nog te hoog gegrepen want hij zal op jonge leeftijd naar ander land gaan en dat brengt ook de nodige dingen met zich mee.

11 maart 2020 om 13:43

Maar er zijn ook genoeg vergelijkbare clubs als Feyenoord die meer kunnen betalen. Financieel kan Feyenoord denk ik niet eens concurreren met Anderlecht of Club Brugge. Wat wil je dan doen als de grootmachten op de stoep staan met een mooi verhaal? Verder is de omschakeling van Belgie naar Nederland natuurlijk geen verschil van dag en nacht. Ik vraag me vooral af of Feyenoord 'm uberhaupt kan betalen, want de prijs stijgt enorm als de Europese grootmachten interesse tonen (laat staan als ze concreet worden).

11 maart 2020 om 13:54

Anderlecht heeft een begroting van 50 miljoen, Brugge van 70 miljoen en Feyenoord van 68 miljoen...

11 maart 2020 om 14:01

Anderlecht is momenteel inderdaad financieel een kleine ramp dus die zie ik ook niet zomaar een bedrag in de buurt van 10 miljoen neerleggen. Maar Club Brugge is daar zeker toe is staat. Zij zullen volgend seizoen waarschijnlijk ook CL-inkomsten hebben en als een Diatta vertrekt is dat ook voor rond de 20 miljoen. Die hebben financieel echt wel een stuk meer te beiden dan Feyenoord.

11 maart 2020 om 14:34

Maar Feyenoord heeft nauwelijks liquide middelen en daar gaat het uiteindelijk om. AZ heeft bijvoorbeeld een begroting van 25 miljoen euro, maar zij kunnen ook wel spelers van 7-10 miljoen euro aantrekken als ze dat echt zouden willen.

11 maart 2020 om 13:58

Ik zou Vranckx zeker niet als typische nummer 6 beschrijven. Eerder als een box-to-box. Hij kan natuurlijk wel dezelfde evolutie als Witsel doormaken, maar momenteel is het zeker nog geen 6.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren