Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord moet na zes minuten in de hoofdmacht vrezen voor vertrek toptalent

Laatste update:

Karim Dermane lijkt bezig aan zijn laatste weken bij Feyenoord, zo meldt 1908.nl. De negentienjarige middenvelder staat in de belangstelling van meerdere clubs uit de City Football Group. Karim, drievoudig international van Togo, ligt in De Kuip nog tot medio 2026 vast. De Rotterdammers zijn bereid mee te werken aan een transfer van de veelzijdige middenvelder, indien er een mooie transfersom op tafel komt. Daarmee gaat Karim de grootste uitgaande Varkenoord-transfer ooit worden, zo concludeert de bron van het gerucht.

Karim speelt sinds de winter van 2022 voor Feyenoord, dat hem als groot talent oppikte bij Planète Foot in zijn geboorteland. Hoewel de controleur ontegenzeglijk een van de grootste talenten in de jeugdopleiding van Feyenoord is, spelen er intern nogal wat zaken rondom hem. Dat zou te maken kunnen hebben met zijn spelersmakelaar: Sebastian Arnesen. De Deen is de zoon van Frank Arnesen, die tot juni 2022 verantwoordelijk was voor de transfers van Feyenoord.

Arnesen junior heeft een groot netwerk in Afrika en was verantwoordelijk voor de transfer van Karim naar Rotterdam-Zuid. Met zijn komst wist Feyenoord Europese topclubs als Manchester City en Chelsea af te troeven. Karim speelde zijn wedstrijden tot dusver vooral in Feyenoord Onder 21. In 34 duels voor het beloftenelftal was hij goed voor drie doelpunten en hetzelfde aantal assists. Arne Slot liet Karim in mei 2022 debuteren in de hoofdmacht van Feyenoord. In de met 0-1 gewonnen uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles deed het talent zes minuten mee.

Verder trainde Karim een periode mee bij de Rotterdamse hoofdmacht, terwijl hij ook een aantal oefenduels meespeelde. Nu kan Feyenoord vermoedelijk toch een behoorlijke transfersom overhouden aan zijn vertrek. Volgens Transfermarkt is Karim 300.000 euro waard, maar het lijkt er niet op dat de Stadionclub met dat bedrag akkoord gaat. Welke club uit de City Football Group hem wil overnemen is eveneens onbekend. De groep wordt onder meer vertegenwoordigd door Manchester City, New York City, Melbourne City, Yokohama F. Marinos, Montevideo City Torque, Girona, Sichuan Jiuniu, Mumbai City, Lommel SK, ES Troyes AC en Palermo.

Moet Feyenoord meewerken aan een transfer van Karim Dermane?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel fans (waaronder ik) verwachten veel van Dermane. Echter zit hij al twee seizoenen bij de club en is hij nog steeds niet doorgeschoven naar het eerste elftal, zelfs niet toen Aursnes wegging en Wieffer nog geblesseerd was. Blijkbaar is hij vooralsnog niet goed genoeg volgens Slot en co.

Als je hem voor meer dan 1,5 miljoen kan verkopen wordt het wellicht wel aantrekkelijk. Al ben ik wel benieuwd hoe goed hij nou daadwerkelijk is. Toch wel jammer als hij weggaat.

13 juni 2023 om 16:57

Als ie niet goed genoeg is voor de basis, waarom dan niet gewoon verhuren aan de middenmoot/subtop Eredivisie?
En we moeten hoger mikken dan 1,5mln, het is City football group die interesse toont, geen Freiburg of RC Lens.
We moeten eens leren om hoog in de boom te zitten.
Begin maar bij een vraagrpijs van 10mln als het daadwerkelijk zo'n groot talent is.
Als je uiteindelijk uitkomt op 5mln dan is dat prima.

13 juni 2023 om 17:07

1.5 miljoen: kom op. Voor dat geld kan je het gokje beter wagen om hem te behouden. Gewoon aan zijn contract houden of minimaal 5-7 miljoen vangen inderdaad. City group laat zijn eigen talenten ook niet voor een appel en een ei gaan, zie Ugalde of Saito.

13 juni 2023 om 17:28



Inderdaad. Als je slim bent laat je deze jongen debuteren in een Championsleague duel voor de laatste paar minuten en is hij direct het dubbele waard. tevens international van Togo. Voor 1.5 miljoen kun je tegenwoordig niet meer zoveel terughalen.

13 juni 2023 om 18:25

Volgens 1908 gaat het om een record verkoop van Varkenoord. Dat is momenteel Summerville met 1.5 miljoen. Het zal dus sowieso meer zijn maar exact bedrag is momenteel nog onbekend.

13 juni 2023 om 23:13

Ik denk dat hij eerst moet aansluiten bij Dordrecht. Zoals ik hierboven schrijf, hij zit nog niet eens bij de selectie. Hij traint niet eens mee(op uitzondering daar gelaten). Dus middenmoot Eredivisie heeft ook geen zin want ik ga er vanuit dat hij dan niet speelt. Anders had hij wel meegetraind bij het eerste van Feyenoord.

Maargoed, het ziet er dus naar uit dat hij weggaat. Als ze hiervoor die Bergvall halen (17jaar) ben ik tevreden hoor. Maar het liefst allebei natuurlijk.

Deze jongen moet gewoon de kans krijgen heeft heel veel talent en kan er veel meer aan verdienen.

13 juni 2023 om 16:58

Lijkt me sterk dat ie de kans krijgt met Wieffer en Zerrouki voor zich.
Als ie daadwerkelijk een groot talent is dan moet ie zsm verhuurd worden. Het liefst aan een club als Utrecht, Heerenveen, Vitesse etc.

13 juni 2023 om 17:04

Helemaal mee eens! Waarom middelmaat als Zerrouki aankopen voor miljoenen als je jongens als Dermane en Kleijn rond hebt lopen in de jeugd. Wat mij betreft mag Te Kloese de doorstroom van talentvolle jeugd weleens bespreekbaar maken met Slot. In 2 jaar tijd heeft enkel Hartman noemenswaardige hoeveelheden minuten gekregen. Wat mij betreft is speeltijd aan jeugd geven ook het grootste verbeterpunt van Arne. Gezien hoe ambitieus Arne is, verwacht ik dan ook wel dat hij hier oprecht mee aan de slag zou gaan.

13 juni 2023 om 17:09

Middelmaat als zerrouki, Mark my Words. Zerrouki gaat aankomende seizoen gewoon een hele stabiele speler voor jullie zijn. Hij valt niet op met goals en assists. Maar is o zo belangrijk in een team. 7/8 miljoen is echt niks mis mee. Als je champions wilt spelen, zul je gewoon over de breedte ook een sterk team moeten hebben.

13 juni 2023 om 17:10

Ik heb Zerrouki zien spelen tegen Sparta, maar je merkt duidelijk dat zijn handelingssnelheid voor een grote club als Feyenoord niet goed genoeg is.

13 juni 2023 om 17:29

Ik ga er van uit dat Slot hem veel vaker heeft zien spelen en die wilde hem er heel graag bij hebben. Je twijfelt dus aan het inzicht van Slot?

13 juni 2023 om 17:48

Dermane staat al een tijdje stil en Milambo is hem allang voorbij. Kleijn is getalenteerd maar gigantisch blessuregevoelig. Komt ook nog fysiek te kort.

13 juni 2023 om 18:02

Dermane speelt nooit wedstrijden op niveau. Geef hem een tijdje de kans en ik weet zeker dat hij het gaat redden. Het voetballend vermogen van deze speler zie je van kilometers afstand. Kleijn is inderdaad iets blessuregevoelig (en misschien ook meer een linksback). Echter heeft hij afgelopen jaar slechts een handje vol wedstrijden gemist. Die kun je echt prima de kans geven.

13 juni 2023 om 18:06

Slot heeft Dermane een kans gegeven met het mee trainen en een aantal minuten gegeven maar telkens loopt ie overal als een kip zonder kop op het veld. Je kunt dan niet vanuit een organisatie spelen want Dermane loopt continue uit positie. Waarom zou je Kleijn een kans geven als hij fysiek met afstand nog niet mee kan? Hij raakt telkens bij O21 geblesseerd, wat zal er gebeuren als ie bij Feyenoord 1 mee doet?

13 juni 2023 om 18:42

En toch vind ik het opvallend dat er uit deze goede lichting niemand doorbreekt. Ook over Slory hoor je niets en dat was vorige jaar de absolute ster bij het ek-17. Vorige zomer wilde Bayern hem nog halen maar bij ons heeft hij nog geen minuut gemaakt. Ik ben dan ook benieuwd of het aan Dermane of aan Slot ligt.

Verder heb ik even de cijfers van Kleijn opgezocht. Hij heeft afgelopen jaar 22 van de 28 wedstrijden gespeeld. Geen van alle wedstrijden heeft hij volgens Transfermarkt gemist wegens blessures. Hoezo is hij dan zo extreem blessuregevoelig?

13 juni 2023 om 19:13

@memyselfandi: sorry, maar zerrouki is verre van middelmaat. Die jongen bezit over de wapens die Feyenoord afgelopen seizoen in Europa tekort kwam. Verdedigend vele malen sterker dan kokcu en wieffer. El fenomeno stelt dat zn handelingssnelheid te laag is. Alsof dat niet omhoog kan. Wieffer is er het perfecte voorbeeld van. Die speelde helemaal traag bij zn debuut en is nu nog regelmatig te langzaam, maar wel van grote waarde.

13 juni 2023 om 19:30

Ik vind hem echt de definitie van middelmaat. Positioneel, voetballend en dynamische gezien komt hij tekort. Het enige wat voor hem spreekt is zijn lange pass en zijn fysiek/duelkracht t.o.v. de gemiddelde middenvelder in de Eredivisie. Leuk dus voor Twente maar daarmee hoef je Europees echt niet aan te komen zetten.

Daarnaast kan Zerrouki niet naast Wieffer spelen doordat er dan een enorm tekort aan doelpunten op ons middenveld ontstaat. Daarbuiten vind ik dat ze, ondanks dat ze bij Twente samenspeelden, niet complementair zijn aan elkaar. Zerrouki zie ik dan ook nooit een basisplaats bij ons veroveren zolang Wieffer fit weet te blijven.

Ik voorspel dan ook dat hij gaat banken en over 2 jaar bij Utrecht of Panathinaikos zit. Ik laat mij graag verrassen maar ik zie het persoonlijk zeer somber in.

13 juni 2023 om 19:39

Het is toch niet gek dat zo'n jongen als slory nog niet doorgebroken is. Die jongens zijn net 18 of nog 17. Als je dat vergelijkt met de laatste jongens van varkenoord, kokcu, malacia, geertruida en hartman, dan valt dat toch best mee. Vooral als je kijkt naar de concurrentie die zij toen hadden. Geertruida begon een beetje in te vallen op zijn 19e, jongens als van de beek, karsdorp, botteghin en zelfs die Edgar ié stonden meestal boven hem in de pikorde.
Malacia was 18, en kwam natuurlijk omdat haps veel was geblesseerd en had als enige andere concurrent nelom, die eerst in het seizoen ook nog boven hem werd verkozen. Kom op een nelom aan concurrentie dat is toch niet te vergelijken met wat we nu hebben lopen.
Hartman nu ook pas rond zijn 20/21e
Kokcu was natuurlijk de enigste die echt eerder was,op zijn 17e, maar alsnog als je wederom naar de concurrentie keek viel dat ook mee, de eerste 3 middenvelders viel nog enigszins mee maar wat daar achter zat was echt heel matig, ayoub was vanaf de bank eigenlijk zijn grootste concurrent en ook daar moest hij het meestal tegen afleggen.
Dat niveau is gelukkig nu echt compleet anders, vooral ook in de breedte. Deze talenten zullen vast de komende voorbereiding een goede kans krijgen om hunzelf te laten zien.

13 juni 2023 om 19:42

Hoe kan een speler die zoveel ballen onderschept positioneel zwak zijn? Bovendien heeft hij laten zien over een goed schot te beschikken, precies wat slot erbij wil hebben. Uiteraard moeten we het nog zien maar het is niet voor niets dat Slot al een jaar achter hem aanzit.

13 juni 2023 om 20:09

@Ijsmuts, Zerrouki zou de beste middenvelder ter wereld kunnen zijn, maar alsnog zal hij nooit voldoen voor MyMyself en El Fenomeno, hij komt namelijk van Twente.

13 juni 2023 om 20:10

@joostv97 Als ik mij niet vergis stond Feyenoord laatste (of anders één van de laatste) wat betreft speelminuten voor spelers onder de 21 in de Eredivisie. Onze selecties behoren na Groningen en Volendam tot de jongste maar dat komt door spelers die voorheen al doorgebroken waren. Met een statistiek als deze kun je toch niet stellen dat onze jeugd uitgebreid de kans heeft gekregen dit seizoen?

@ijsmuts een goed schot? Zerrouki heeft dit seizoen twee keer gescoord in 41 wedstrijden. Een intikkertje tegen RKC en de kopbal tegen Sparta in de play-offs. Daarnaast heeft hij in een heel seizoen slechts 5 assists gegeven. Ook het seizoen daarvoor had hij slechts twee goals en één assist in de Eredivisie.

Verder vind ik hem positioneel inderdaad zwak ogen. Hij compenseert veel met zijn fysiek maar ik vind het nou niet echt een slimme spelers.

13 juni 2023 om 20:23

@onieboy, Ik heb helemaal niets tegen Twente. Ik vind Zerrouki gewoon een hele beperkte speler. Mag dat soms niet? Twente fans lijken het als een vorm van godslastering te zien als je een speler van hen beperkt noemt.

Mij zal je op zich nooit op een negatieve reactie op Twente zelf kunnen betrappen. Ik heb al eerder gezegd: ja, ik vind het bedrag dat Feyenoord heeft betaald krankzinnig. Dit neem ik echter alleen mijn eigen club kwalijk. Ik zeg er zelfs nog altijd bij dat het Twente's goed recht is om idiote bedragen te vragen voor haar spelers. Ik zou zelfs graag zien dat mijn eigen clubje daar eens een voorbeeld aan zou nemen.

Hier dan nog een lijst complimentjes om jou ook een positief gevoel op deze site te geven:
- Ik vind Propper een erg leuke speler die ik zelfs geen gekke vervangen zou vinden van Rasmussen.
- Brenet is een erg leuke speler, heb hem er graag bij i.p.v. Pedersen.
- Unnerstall heb ik hier al wel vaker geprezen. Na Bijlow (sorry, sorry..) vind ik hem de beste keeper van Nederland.
- Cerny is een geweldige en ook zeer sympathieke speler! Met van Crooij en Simons duidelijk de beste buitenspelers in Nederland dit seizoen.
- Small deed het erg goed en ik denk dat hij bij de juiste club in het buitenland het erg goed zou doen. Ik zie hem wel ergens in Italiã« in een 5-man verdediging.

13 juni 2023 om 23:19

Ik heb een paar keer twente in actie gezien dit seizoen, onder andere tegen ajax 1x, 2x feyenoord en 1x sparta. Ik heb een goede indruk van Zerrouki. Wat mij vooral opviel wad dat hij een hele goede lange pass in huis heeft. Echt over 70 meter ofzo kan hij alsnog die bal panklaar neerleggen. Echter durf ik niet te zeggen dat hij onbetwiste basisspeler gaat worden. Het wordt heel interessant wie de derde middenvelder wordt. Timber is er ook nog en er wordt ook nog een extra middenveld gehaald als vervanger van Kokcu. Wat mij betreft zijn de posities van Wieffer en Szymanski onbespreekbaar.

Heb Dermane nooit zien spelen. Zou het zonde zijn om hem te laten vertrekken? Weet iemand dat? Als hij daadwerkelijk een toptalent is zou het toch zonde zijn om hem te laten vertrekken? Voor het ''beetje'' geld wat ze voor hem zouden ontvangen mocht dit bericht waar zijn hoeft Feyenoord het niet te doen.

13 juni 2023 om 17:13

Vond Dermane begin heel goed, laatste half jaar slecht. Heeft zich niet ontwikkeld en dat hij vrij laat naar Europa is gegaan merk je. Hij beschikt niet over tactisch inzicht en loopt overal op het veld. Inmiddels 19 jaar en hij is bijvoorbeeld door Milambo al voorbij gestreefd.

De ontwikkeling van talenten is altijd lastig inschatten. Daarmee ook de waarde.
Deze jongen is negentien, dus die zal op de deur van het eerste kloppen.
Nu een miljoentje meepikken is snel verdiend, maar als hij straks de sterren van de hemel speelt bij een Man City, dan baal je als Feyenoord ook.

13 juni 2023 om 16:55

Ik zie hem ok het liefst blijven en vervolgens verhuurd worden aan dordrecht. Laat hem mar is een seizoen bij de grote mannen spelen. Aangezien hij al international is van Togo kan hij dat dus aan. De wedstrijd van de veredelde O21 competitie is namelijk niet echt van een hoog niveau.

City Football Group. Wat een gedrocht is dat zeg.

13 juni 2023 om 17:03

Ik wilde het net zeggen. Hoe mag je nou zo’n voetbalimperium hebben? Niks geen losse clubs maar een beest van een collectief. Damn. Dat er nog geen Nederlandse clubs zijn aangesloten. Kunnen altijd wel leuke talenten gebruiken

13 juni 2023 om 17:12

Zit NAC Breda niet bij de City Football Group?

13 juni 2023 om 17:20

@TheRoscoe

Dat is (gelukkig) tegengehouden door de supporters van NAC.

13 juni 2023 om 18:21

JJR12

In dat geval Niet slim geweest van de supporters van nac haha

13 juni 2023 om 23:22

Is toch verschrikkelijk als jouw club hier onderdeel van wordt? Niks in het clubbelang, alles in het belang van City Football Group. Stel NAC zou onderdeel worden. Dat betekent gewoon dat je een talentenfabriek wordt van een bepaald niveau. De eigenaren hebben er nauwelijks belang bij als ze subtop worden in de Eredivisie aangezien ze al andere teams van dat niveau in bezit hebben.

Al moet ik wel zeggen dat ze het ook niet heel snel slechter kunnen doen dan de huidige eigenaren

Het is niet Man City maar een club uit de City Group dus kan zomaar Lommel of Troyes worden.. mijn gevoel zegt dat hij beter bij Feyenoord kan blijven met toezegging dat hij speeltijd gaat krijgen dit komende seizoen als bijvoorbeeld eerste wissel voor middenveld. In de beker zou hij eventueel zelfs kunnen starten tegen makkelijke tegenstanders.

13 juni 2023 om 16:57

Voor een speler als Dermane is dat wel interessant. Ze zoeken daar gewoon een van de tig- clubs uit City Football Club die het best pas bij hem qua competitie/niveau/speelstijl. Tevens is de route omhoog al uitgespeeld. Wanneer hij het goed zou doen bij een lommel of Troyes kan hij direct door naar een Palermo of Girona.

Ik las ook dat er een ander talent , Koka, ook de jeugd opleiding van Feijenoord gaat verlaten. Ruilt Feijenoord in voor Ajax ( het Steijn effect?) .
Ik ben wel benieuwd waarom deze talenten de jeugdopleiding van Feyenoord verlaten?

13 juni 2023 om 17:27

Dat kan verschillende redenen hebben.

Zo was Koka ontevreden bij Feyenoord maar moet Ajax wel 150k voor hem betalen. Dermane staat inmiddels al een tijd stil in zijn ontwikkeling en wellicht dat Feyenoord daarom open staat voor een transfer, mits de juiste som op tafel wordt gelegd. De laatste tijd zijn er ook een aantal spelers naar PSV vertrokken, maar deze kregen geen contract aangeboden.

Daar tegenover staat dan weer dat de grootste talenten uit de jeugdopleiding (o.a. Ouarghi en Neijenhuis) een meerjarig contract getekend hebben en dus uit handen van Ajax en Europese (sub)topclubs zijn gebleven.

13 juni 2023 om 17:34

Bedankt voor de info . Ik neem aan dat er nog genoeg talenten zijn die potentie hebben voor het eerste?

Dermane vond ik geweldig in zijn eerste maanden maar met name zijn laatste half jaar stagneerde zijn ontwikkeling. Inmiddels 19 jaar oud en loopt nog steeds als een kip zonder kop over het veld. Milambo is Dermane allang voorbij gestreefd. Jammer dat Dermane het niet heeft gered maar ik ben blij met het geld.

ligt het aan mij of lijkt deze jongen qua uiterlijk erg op ansu fati van barca? Als deze jongen echt zoveel talent heeft dan is verhuren de beste optie lijkt me. Veel gaat hij met deze huidige selectie niet spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren