Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord moet in januari makkelijk scorende fan uit Den Haag halen’

Laatste update:

Feyenoord zocht in de zomer naar een spits die Graziano Pellè kon doen vergeten, maar slaagde er niet in zo iemand te vinden. Daarom koos men er uiteindelijk voor Colin Kazim-Richards op huurbasis over te nemen van Bursaspor en daarnaast te gokken op Mitchell te Vrede. De club zou er volgens de bezoekers van Voetbalzone goed aan doen in januari een poging te wagen bij Michiel Kramer van ADO Den Haag.

/

De voorbije dagen kon op de frontpage gestemd worden op de poll Feyenoord moet in januari werk maken van de komst van Michiel Kramer. Van de bijna zevenduizend respondenten was 64 procent het daarmee eens. De overige 36 procent vindt het niet nodig dat Feyenoord zich in Den Haag gaat melden voor Kramer en denkt dat het seizoen prima afgemaakt kan worden met Kazim-Richards (drie goals) en Te Vrede (vijf) in de punt.

Kramer werd vorig jaar zomer door ADO overgenomen van FC Volendam en maakte in zijn debuutseizoen zeven goals. Dat aantal heeft hij nu na tien speelronden al overtroffen, want hij staat op acht. Kramer ligt nog voor de middellange termijn vast in het Kyocera Stadion, tot 2016. Mocht Feyenoord echt werk van hem willen maken, dan zal er dus een redelijke som voor de spits betaald moeten worden.

De 25-jarige Kramer zelf werd al meermaals gevraagd naar Feyenoord. Dat begon toen zijn trainer Henk Fraser vroeg in het seizoen opmerkte, dat zijn spits prima in De Kuip zou passen. Kramer hield zich eerst wat op de vlakte, maar zei een paar dagen geleden dat hij Feyenoord zou zien zitten. “Ik kan wel zeggen ik moet naar Feyenoord, maar ik moet het eerst hier laten zien”, zei hij er wel bij. “Dan kan ik na een jaar eventueel wel zeggen dat ik hogerop kan. We zien het dan wel. Als geboren Rotterdammer lijkt het mij logisch dat ik graag naar Feyenoord wil.”

Wordt Michiel Kramer dit seizoen topscorer van de Eredivisie, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kommop zeg, what's next? Dat Feyenoord toch maar voor Zeefuik moet gaan?

Gaan we nu elke spits die wel eens een goal heeft gemaakt 'beter' noemen dan Richards?

30 oktober 2014 om 15:35

Eens, wat een overtrokken aandacht krijgt deze jongen opeens. Zeer beperkte spits, inderdaad een betere afmaker dan Richards, echter kunnen we wat dat betreft net zo goed Te Vrede opstellen, dat ontloopt elkaar niet zoveel.

30 oktober 2014 om 15:37

Hier kon je natuurlijk op wachten. Kazim scoort moeilijk, Te Vrede komt voetballend te kort. Kramer scoort erop los en is een Rotterdammer. 1+1.

Ik heb Kramer amper 90 minuten in actie gezien. Weet iemand of Kramer voetballend goed genoeg is? Of is het een type Te Vrede die makkelijk scoort maar voetballend te kort komt?

30 oktober 2014 om 15:47

Ondanks zijn lengte is hij heel snel, kopt letterlijk alles, en als hij niet kopt, krijg je wel een overtreding mee door duwen in de rug voetballend niet de beste, maar ligt eraan wat je allemaal verwacht in een spits

30 oktober 2014 om 21:19

Kramer is voetballend wel beter als Te Vrede, al zijn er nog wel wat verbeter punten. Het belangrijkste verschil is dat Kramer veel sneller is en hij is een gretige klo*tzak(goeie zin van het woord). Dat zie je in de wil om druk te zetten en voor elk kansje te gaan.
Dat mis je heel erg bij Te Vrede, die vaak niet in loopt als er op doel geschoten word voor een eventuele rebound, het ongeloof straalt ervan af als hij een keer druk zet en vaak komt hij niet tot een schot omdat hij zo traag is.

30 oktober 2014 om 15:37

Tja Richards scoort niet, dus dan krijg je dit al snel. Ik vind persoonlijk spitsen als Uth, Kramer en Necid toch echt beter dan Kazim.

Zou Feyenoord lekker niet moeten doen.

Als ze echt zo graag een vervanger voor Kazim willen halen, wisselen ze Kazim en Mitchell gewoon om. Kramer is niet veel beter dan Te Vrede in mijn optiek.

Echter ben ik van mening dat Kazim het echt nog wel gaat waar maken. Het heeft gewoon wat tijd nodig. Herinner mijzelf ook nog wel toen Guidetti kwam, scoorde zijn eerste goal ook pas eind oktober uit een Penalty tegen Nac.

Vind het overigens onnodig om een som geld te betalen voor Kramer die niet veel beter is dan een te Vrede. Te Vrede heeft in de eerste wedstrijden laten zien een neusje voor de goal te hebben, moet wat meer als aanspeelpunt functioneren, maar dat zal komen met de wedstrijden.

30 oktober 2014 om 15:40

Wat knap dat jij je herinnert dat Guidetti zijn eerste goal 'pas' eind oktober maakte uit een penalty. Herinner jij je dan ook nog dat de wedstrijd tegen NAC zijn debuut was?

Dat Kramer een betere spits is als Te Vrede kan hoop ik iedereen zien, maar mijns inziens betekend dat niet dat hij de ideale spits is voor Feyenoord. Ik zie liever zien dat ze Kjartansson snel oppikken voordat deze naar Heerenveen gaat.

30 oktober 2014 om 15:51

Achja, je hebt gelijk. Was het enige wat ik zo zonder Wikipedia kon herinneren. Probeer alleen maar duidelijk te maken, dat Guidetti nou ook niet echt Furore maakt in zijn eerste weken. Wil alleen maar duidelijk maken dat spelers best wat meer tijd mogen krijgen. Tuurlijk moet het snel beter qua goals, maar ik vind dat met Kazim in de punt er meer ruimte is om te voetballen. Goals zullen hopelijk snel volgen.

Vind jij Kramer zo veel beter als Te Vrede, Mitchell is 2 jaartjes jonger, en scoorde in zijn eerste wedstrijden net zo gemakkelijk. Althans, echte 'spits doelpunten'.

Ben het met je eens dat een spits voor Feyenoord van hoger niveau moet zijn, zeker wanneer je weer vast in de top 3 wil nestelen.

30 oktober 2014 om 16:03

Dit ging over zijn periode in Feyenoord, wat betreft die eerste weken. Maakte daar niet veel indruk naar mijn mening. Ben zelf Feyenoord supporter, maar vond hem in zijn eerste weken niet indrukwekkend.

30 oktober 2014 om 16:08

Hij was toen indd niet indrukwekkend bezig. Ik kan me nog herinneren toen men zei dat hij alleen uit strafschoppen kon scoren en toen kwam Ajax op bezoek. 3 x en vanaf dat moment scoorde hij aan de lopende band. Ook maakte hij het verschil vs Psv. Toch niet de minste wedstrijden.

ik verwacht wel meer van feyenoord dan zulke aankopen..

30 oktober 2014 om 15:49

Want? Het moet toch ergens vandaan komen, of had je lewandowski gratis verwacht XD

Feyenoord mag hem kopen voor 5 miljoen en het liefst nog voor ietsjes meer maar zeker niet voor minder.anders blijft Kramertje gewoon bij ons

30 oktober 2014 om 17:41

Hij is echt geen 5 mln waare

30 oktober 2014 om 21:10

Ga jij maar lekker verder dromen. Kramer is een beperkte voetballer. Wees maar blij dat jullie 1,5 voor hem gaan krijgen.

31 oktober 2014 om 16:30

Dan blijft hij lekker in Den Haag! ! Voor een dubbeltje op de eerste rij zitten is voorbij

Ik denk niet dat die jongen veel beter is dan Te Vrede. Mocht Kazim echt niet los komen in de komende twee wedstrijden zou ik die gewoon weer de kans geven. Maar ergens verwacht ik dat Kazim op zal staan tegen Pec.

Man kom op zeg. Ik denk dat deze jongen zal banken als Kazim @ Ado speelde. Met alle respect, maar dit is gewoon een doodnormale spits die zeer goed profiteert van de geboden ruimte in de Ed.
Als Feyenoord op bezoek komt is die ruimte al beduidend minder.
Kazim moet je gewoon de tijd gunnen, zo slecht is hij nou ook alweer niet.
Persoonlijk vind ik hem beter dan Sig en die is de basis spits @ Ajax.

Feyenoord moet Kramer niet halen. Gewoon Atidore in winterstop huren van Sunderland met optie tot koop

Ik vraag me af of te Vrede veel slechter is als je hem vertrouwen geeft.

Kramer niet beter dan te Vrede?
Whahaha -- zegt genoeg denk ik..kom op zeg!

Het zijn dezelfde type spelers, dat wel inderdaad.
Maar stal Te Vrede bij ADO en ik geef jullie op een briefje dat hij geen topscorer vd Eredivisie is na 10 wedstrijden (met 8 doelpunten).
Die jongen creëert zelf 0,0 is dus 100% afhankelijk van de aanvoer.
Allebei kopsterk oké, maar op alle andere punten is Kramer toch Echt beter!

Lekker bij ons laten spelen, ADO supporters weten tenminste wel wat ze in de 'kuip' hebben

Nu begrijp ik waarom hij altijd van die belachelijke overtredingen maakt tegen Ajax!
Maar deze jongen komt te kort voor het niveau wat Feyenoord nastreeft!!!

Voetbalzone schrijf contract tot 2016 maar ze vergeten en bij te schrijven dat er ook nog een optie van 2jaar in dat contract zit

Kramer is een hype, eerst maar eens afwachten hoelang hij dit vol gaat houden.

30 oktober 2014 om 17:17

Eind vorig seizoen was Kramer al op dreef.

Kramer......ik moet gelijk aan Verhoek denken.
Dachten we toen ook niet dat hij een aanwinst was voor Feyenoord?

Niet doen Feyenoord!

30 oktober 2014 om 17:15

Zo gaat dat hier in NL je speelt 'n paar leuke wedstrijden en je wordt meteen genoemd bij feyenoord twente etc. Zometeen wordt er nog beweerd dat hij in oranje hoort

30 oktober 2014 om 17:30

Zijn er ook wel heel wat die het dan nog wel ergens hebben geschopt. En zo gaat het natuurlijk in elke competitie.. dat maakt voetbal zo leuk. En transferperiodes dus ook.

30 oktober 2014 om 17:20

Toen Verhoek naar Feyenoord ging had hij al geen top seizoen. Bij Kramer vind ik het heel anders. Hij presteerde eerst bij Volendam, ging toen een stapje hogerop en presteert nu weer goed. Misschien kan hij net als Toornstra nog een stapje hogerop.

@hellimond, dat zou nog Niet eens zon slecht idee zijn om Altidore te huren. Echter denk ik niet dat Sunderland hem laat gaan en is het toch ook een risico want hij heeft het alleen bij Az laten zien.

Maak van die Kramer een hype, dan presteren ze vaak beter in Rdam..

Laat ze uth maar halen. Sneller en beweeglijker dan te vrede en meer een neusje voor de goal dan kazim. Vind uth dit jaar een genot om naar te kijken.

30 oktober 2014 om 19:04

Heeft Uth echt een contract tot 2015 zonder opties etc?

Ach over een paar jaar kunnen ze het voetbal hier opdoeken als het zo door blijft gaan. De KNVB met zijn congres waarom het hier zo slechg gaag ze moeten eens eerst bij de KNVB mensen eruit knikkeren

Kramer is een houten klaas nooit aan beginnen.

Als Den Haag echt stappen omhoog wil maken laten ze Kramer niet zomaar weer wegplukken. Gaat denk ik ook niet gebeuren. Hij heeft idd ook nog een optie voor 2 jaar. De tijd dat een speler als Toornstra voor een appel en een ei wordt verkocht is nu echt wel voorbij. Den Haag hoeft financieel gezien geen spelers meer te verkopen om zwarte cijfers te schrijven. Met of zonder chinese inbreng. En het stoort me ook behoorlijk hoe de media Kramer naar Feyenoord zit te lullen. In dat opzicht hoop ik dat de chinese deal uiteindelijk rond komt en het voor spelers als Kramer aantrekkelijk blijft om langer bij Den Haag te blijven. Verder denk ik dat een aantal Kramer onderschatten op zijn voetballend vermogen. Plus dat zijn doelpunten alles behalve simpele intikkertjes zijn. Maar als hij toch een transfer maakt, dan wel na dit seizoen. In de winterstop is gewoon belachelijk. En 5 miljoen is wel het minimale als hij dit rendement volhoudt.

En wie zegt dat hij bij Feyenoord ook zoveel doelpunten scoort , helemaal niemand.
Genoeg voorbeelden gezien daarvan, dus goed nadenken voor he gaat handelen

Alsof Feyenoord zo goed is. Die hebben de laatste jaren ook meer geluk dan wijsheid gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren