Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord moet een gokje wagen, Clasie is precies degene die nodig is’

Laatste update:

De voorsprong van Feyenoord in de Eredivisie is als sneeuw voor de zon verdwenen. Dat is volgens oer-Feyenoorder en analyticus Willem van Hanegem geen wonder: de oud-international voorspelde de terugval van ‘zijn’ club al enkele weken geleden.

/

“Feyenoord voetbalt niet goed, al sinds het begin van het seizoen”, schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. Volgens Van Hanegem zou Feyenoord er goed aan doen eens een balletje op te gooien bij Jordy Clasie. Hij denkt dat Clasie niet goed in zijn vel zit bij Southampton.

“Hij is precies de verbindingsspeler die nodig is. Als je veel geld uitgeeft voor Renato Tapia en Marko Vejinovic, dan kun je met Clasie ook wel een gokje wagen.” Van Hanegem is van mening dat Feyenoord in de winterstop moet proberen om Clasie te huren.

Feyenoord moet Jordy Clasie halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Middenveld met Clasie el ahmadi en dan toch toornstra ervoor lijken mij voetballend het best!

28 november 2016 om 07:23

Leuk idee gaat niet gebeuren.
Clasue zit daar prima die gaat echt nog niet terug ook niet op huurbasis.

28 november 2016 om 07:24

Wie moet er dan naast komen te staan? Ben niet bepaald fan van Kuyt maar hij is toch vaak belangrijk voor Feyenoord al voegt ie naar mijn mening voetballen steeds minder toe.. Ik denk dat het beter is dat Feyenoord wat creativiteit op het midd envelop erbij haalt

28 november 2016 om 09:11

El Ahmadi speelt na de winter voor Marokko dus Clasie is meer dan welkom naast Vilhena en daarna kijk je maar wie in vorm is.

28 november 2016 om 07:28

Teveel vh zelfde. Hard werkend en klaar. Geen kampioenswaardig middenveld al zeg ik het zelf. Sowieso te weinig scorend vermogen ondanks dat Karim dit seizoen uiteraard keurig het netje vindt.

28 november 2016 om 08:16

In bepaalde wedstrijden zou ik de voorkeur geven aan Gustafson ipv Vilhena. Vooral als de tegenstander inzakt. Ik ben dan ook voorstander van Berghuis. Je hebt dan veel meer creativiteit.

28 november 2016 om 09:13

Tenminste een waardige vervanger voor El Ahmadi. Feyenoord is erg matig wanneer El Ahmadi er niet is en die is na de winter actief tijdens de Afrika cup. Gustafson moet weer eens minuten maken en langzaam Kuijt vervangen.

Van Hanegem haha voorzitter van de Clasie fanclub, buiten het feit dat ik niet denk dat Clasie je de titel gaat brengen is hij toch ook helemaal niet haalbaar? Speelt volgens mij vrij regelmatig bij Southhampton en als Feyenoord als een middenvelder nodig heeft is het meer een creatieve speler toch. Ik vind El Ahmadi en Vilhena toch een beetje dezelfde types als Clasie.

28 november 2016 om 07:46

Heb net even zitten kijken maar 3 wedstrijden staat op wikipedia.
En clasie is een andere type. Clasie kan wel die steekbal geven en die pass.
Maar hou er ookm rekeing mee dat je El ahmadi nog een paar wedstrijden kwijt ben. Clasie kan met zijn engekse ervaring het middenbveld zeker omhoog liften.

Echter ik kan me ook niet voorstellen dat hij een half jaar weer naar de eredivisie wil. Maar voor mij zou hij welkom zijn.

28 november 2016 om 08:27

9 keer basis dit seizoen.
Gebruik Transfermarkt, geen Wikipedia.

28 november 2016 om 09:16

Ja ik dacht ook zoiets dan gaat hij toch nooit naar Feyenoord, bovendien denk ik sowieso dat Southampton hem niet laat gaan en dat Feyenoord zijn salaris niet kan betalen.

28 november 2016 om 09:17

@JdW17, heb je Feyenoord wel eens gezien met El Ahmadi en zonder? Groot verschil is dat en de vervangers kosten je vaak punten! El Ahmadi is na de winterstop paar weken afwezig i.v.m. de Afrika cup en dan zou een Clasie een veel betere alternatief zijn dan Tapia en Vejenovic. En daarna moet een van de drie plaats nemen op de bank, maar dan heb je tenminste een goede backup!

28 november 2016 om 10:39

Ja gaat Clasie toch niet voor de bank of als stand in halen? Zijn salaris is flink, ik betwijfel of dat überhaupt haalbaar is, en het lijkt me ook zonde om Vilhena op de bank te zetten.

28 november 2016 om 11:54

Wat moet Feyenoord dan? Met een mindere speler op het middenveld spelen wanneer er blessures zijn en daardoor punten laten liggen? Laat iemand maar banken. De beste die speelt.

29 november 2016 om 08:46

Ja dat is toch heel vaak zo, er is geen enkele club die voor 11 posities twee gelijkwaardige spelers heeft hoor.

Het is natuurlijk kolder dat Feyenoord van het begin van het seizoen niet goed speelt Feyenoord heeft zeker in het begin prima wedstrijden op de mat gelegd. Leuk natuurlijk Clasie willen halen maar ten eerste moet Clasie dat zelf willen en ik geloof nooit dat Southampton hem op huurbasis laat gaan.

Als je zo'n jongen kunt overtuigen dat hij komt om het kampioenschap binnen te halen - ervan uitgaande dat je er dan goed genoeg voor staat om het geloofwaardig te maken -, dan wil ik best geloven dat hij een halfjaar wil komen. Beetje het Van Ginkel-scenario.

28 november 2016 om 09:17

Van Ginkel speelde nooit, Clasie staat gewoon heel regelmatig aan de aftrap. Lijkt me ook niet dat Southampton hem laat gaan.

Niet alleen Clasie trouwens. je zal er dan toch nog wel minimaal 8 moeten halen die beter zijn dan wat er nu speelt. Dit is een maar zeer matig elftal met een paar behoorlijke spelers. Indien mogelijk zo gauw mogelijk doorselecteren

28 november 2016 om 09:19

Welke spelers moeten er achterin vervangen worden? Op het middenveld is alleen een creatieve speler gewenst en voorin zou je een betere buitenspeler nodig hebben, maar voor de rest niet. Beetje overdreven van je...

28 november 2016 om 10:38

Van der Heijden, Feyenoord moet toch een hoger niveau nastreven dan dat. Hij doet het aardig dit seizoen, maar heeft toch ook de laatste weken Feyenoord wat punten gekost.

28 november 2016 om 11:55

Kongolo en van Beek zijn geblesseerd. Ik verwacht dat wanneer van Beek weer helemaal fit is dat hij dan speelt.

28 november 2016 om 14:47

@jdw17, Jan Arie doet het gewoon heel goed dit jaar! Heeft alleen net als Viergever blijkbaar een reputatie tegen die blijft volgen.

Verdedigend staat hij gewoon goed enz eker opbouwend erg belangrijk ditjaar. Met Kongolo en van Beek in de lappenmand zit je daar na de winter wel goed.

Creatieviteit mist. En zo lang dat er niet is moeten ze weer 90 minuten vol gas geven en jagen. Tegenstander steeds onder druk zetten en blijven gaan. Iets wat je nu niet meer zie tbij ze.

29 november 2016 om 08:45

Het doet het voor zijn doen goed. Maar tegen GAE gaat hij gewoon in de fout en tegen Ajax deed hij ook niks bij de goal van Dolberg.

Southampton. Laat clasie niet gaan want ze love hem daar net Zoals van dijk

Doe mij maar liever een linksback, want die nelom.... Manmanman

Ik zie Clasie nog niet terugkomen naar Feyenoord. Zou ook niet weten waarom hij nu een stap terug zou doen. Daarnaast is hij te duur voor Feyenoord.
Verder denk ik dat Feyenoord meer heeft aan een goede linksback, dan kan Kongolo weer centraal staan. Ook een speler achter Karsdorp zou niet misstaan. Speelde gewoon slecht afgelopen zondag maar een degelijk vervanger heeft Feyenoord niet.

Zou wel top zijn voor clasie even weer laten zien dat hij langs voetballen.. hij zakt nu steeds meer weg dat zou zonde zijn..

Zou eerder proberen om Tjaronn Chery te huren. Creativiteit mist Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren