Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord informeerde naar oude bekende: ‘Wat denk je zelf?’

Laatste update:

Martin van Geel heeft bevestigd dat hij een voorzichtige poging heeft gedaan om Vincent Janssen terug te halen naar Feyenoord. De aanvaller zat op een dood spoor bij Tottenham Hotspur en liet zich voor dit seizoen uiteindelijk verhuren aan Fenerbahçe. Van Geel informeerde ook naar de international van Oranje.

“Wat denk je zelf? We houden alles in de gaten”, aldus de technisch directeur in Voetbal International. De 23-jarige Janssen speelde al eerder voor Feyenoord, want in 2009 maakte hij de overstap van de gezamenlijke jeugdopleiding van NEC en FC Oss naar die in Rotterdam. Hij brak echter niet door en vertrok vier jaar later naar Almere City FC.

Onder anderen Van Geel achtte Janssen toentertijd niet goed genoeg voor de Kuipbewoners, zo erkent hij: “Ik heb daar vaak aan gedacht. In 23 jaar heb ik geen speler laten gaan die later hoger is gaan spelen. Hij is de uitzondering die de regel bevestigt. Ik ben zelfs nog zo eigenwijs dat ik denk dat als hij bij ons in het tweede had gespeeld, hij het misschien ook hier niet had gehaald.”

“Hij speelt daarna twee jaar in Almere en daarna pas explodeert hij ineens bij AZ”, aldus Van Geel, die Janssen daarna een transfer van zeker twintig miljoen euro zag maken naar Tottenham. De linkspoot kwam niet uit de verf op White Hart Lane, want hij scoorde er slechts 6 keer in 39 wedstrijden. Dit seizoen staat hij in dienst van Fenerbahçe op twee treffers in vier optredens.

Denk jij dat Vincent Janssen alsnog gaat slagen bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Janssen achter Jorgensen? Hoe had van Geel dat gedacht? Janssen in plaats van Kramer is prima natuurlijk maar Janssen in plaats van Jorgensen is toch echt een achteruitgang. Of met twee spitsen spelen? Janssen en Jorgensen lijken qua type voetballer wel erg op elkaar ik weet niet of dat zo'n goede oplossing was geweest....

12 oktober 2017 om 08:09

Janssen en Jorgensen lijken helemaal niet op elkaar als je ze goed vergelijkt. Jorgensen blijft kalm, heeft meer overzicht, wint luchtduels en is een slimmere spits dan Janssen. Janssen rent vooral als een kip zonder kop. Hij is wel altijd in beweging.

12 oktober 2017 om 08:41

Het zijn in mijn ogen niet de types die elkaar aanvullen. Jorgensen is beter dat lijkt me duidelijk, dat is ook niet mijn vraag over de belangstelling voor Janssen van van Geel?

12 oktober 2017 om 11:59

En gebaseerd waarop zou Jorgensen dan beter zijn? Omdat hij het in de Eredivisie bij Feyenoord leuk doet. Janssen wordt totaal afgeserveerd omdat hij bij Spurs niet slaagde, maar is dat zo'n schande?
Zou goed kunnen dat Janssen er in de Eredivisie ook gewoon zat inschiet, net als bij AZ.

Sowieso wordt hij overdreven kritisch beoordeeld lijkt het. Hoeft maar een slechte aanname of mislukt schot te hebben en iedereen valt over elkaar heen om te melden hoe beperkt en slecht hij wel niet is.
Qua afmaken kan je zeggen dat het ondermaats is maar zijn spel is wel gewoon goed.

12 oktober 2017 om 12:09

@timmothy,

Volledig eens met je. Hoe kunnen mensen nou zo zeker weten dat Jörgensen een betere spits is dan Janssen, terwijl ze het allebei alleen in de Eredivisie hebben laten zien. In Duitsland is Jörgensen net zo mislukt als Janssen, en nog bij mindere clubs ook.

Naar mijn idee zijn deze spitsen even goed of even slecht, maar net hoe je het wilt zien. Voor de Eredivisie prima, maar daarbuiten niet. Ook Jörgensen gaat het in de Premier League never nooit redden.

12 oktober 2017 om 11:21

Janssen in plaats van Kramer is ook een achteruitgang. Zonde van je geld, ben blij dat het niet is gebeurd.

Janssen schiet er in de eredivisie zo twintig in. Voor de top drie zou het ook een sterspeler zijn. Tottenham gaat gewoon te snel voor hem, dan moet je technisch echt goed zijn. Ik denk dat een speler als Kuijt het vandaag de dag ook niet meer zou redden in de engelse top. Terwijl dat toch een topspeler was, maar niet met de juiste kwaliteiten als wat de top nu vraagt.

12 oktober 2017 om 08:14

Lol? Ik denk dat hij teert op een goed seizoen bij az. Persoonlijk vind ik hem zeer beperkt. Dirk zal in zijn prime gewoon opnieuw slagen in de prem. Hij is meer dan alleen hard werken. Hij scoort simpelweg makkelijk.

12 oktober 2017 om 08:46

Goed half seizoen, pas tegen nota bene Feyenoord (in die horror reeks) gaf hij het startschot met een hattrick. Daarvoor was het ook gewoon net-niet. Daarom snapte ik de overstap naar de Spurs ook niet van zijn kant.

12 oktober 2017 om 09:29

Het is juist een hele logische stap, hij is met 1 contract bij Spurs financieel onafhankelijk en die kans had die waarschijnlijk niet meer gehad dus wat snap je er niet aan? Daarbij welke NL club zou toen 20+ mil neerleggen, ik doe een wilde gok en zeg geen 1

12 oktober 2017 om 12:04

Hij was echt niet de enige met verkeerde kaatsen bij Oranje de laatste tijd, hij wordt er alleen uitgepikt als pispaal lijkt het, omdat hij een aantal dingen heeft waar je je makkelijk aan kan ergeren (buitenspel staan), het probleem is alleen dat men die ergernis mee laat wegen in de overige beoordeling van hem. Is allang niet meer objectief. Zijn spel is helemaal niet slecht. Tuurlijk af en toe een verkeerde kaats of aanname, maar Robben had ook zat van dat soort momenten (maar daar wordt totaal overheen gekeken omdat hij een goal scoort en een penalty). Je kan zeggen dat zijn afmaken ondermaats is maar qua spel doet hij het gewoon aardig/prima. Balvast, gebruikt zijn lichaam goed, overal in beweging en altijd aanspeelbaar, en kan ook kansen voor zichzelf creã«ren.

12 oktober 2017 om 17:09

Die Sightorsson speelt wel een eindtoernooi.

12 oktober 2017 om 08:16

Laten we Janssen en het woord 'sterspeler' aub nooit in èèn zin gebruiken... ik snap niks van de hele Janssen hype, hij speelde één goed seizoen bij AZ en is ineens de onbetwiste nummer 9 bij oranje. Man wat heb ik me kapot geergerd aan die vent in oranje. Hij heeft bij mij in ieder geval heel wat te bewijzen voordat die 2 woorden in 1 zin mogen worden gebruikt man man man....

12 oktober 2017 om 10:06

20? Dit is een one season wonder en daar teert hij nu al bijna anderhalf jaar op.

12 oktober 2017 om 17:07

Je kan het ook anders zien. Speelde erg goed bij AZ, weliswaar voor een seizoen dus hoeft nog niks te zeggen ben ik met je eens, speelde toen een aantal zeer sterke wedstrijden voor Nederland (vooral de heenwedstrijd tegen Frankrijk was hij ontzettend goed), vervolgens heeft hij het niet gered bij een topclub in de Premier League wat me geen schande lijkt (vooral niet als je Kane voor je moet dulden). En zoveel (basis)kansen heeft ie ook niet gehad bij de Spurs, was vaak invaller voor een tiental minuutjes. Bovendien, men was dan wel ontevreden over het niet genoeg scoren van Janssen in Engeland, maar men vond hem qua spel nog wel redelijk, zorgde voor gevaar, ook voor teamgenoten.
Laatste paar wedstrijden bij Oranje zijn dan wat minder maar ook niet zo slecht als de meerderheid doet geloven, tegen Frankrijk liet hij het niet zien maar kreeg ook geen enkele bruikbare bal, tegen Wit Rusland werd hij totaal afgeserveerd om onverklaarbare redenen, terwijl hij gewoon prima speelde en sterk voorbereidend werk deed bij drie goals. Laatste twee potjes wel wat minder, maar de rest van Oranje was niet echt beter.

Gewoon een prima spits die constant in beweging is (wat heel belangrijk is omdat je ruimte voor teamgenoten creert) en tenminste kansen voor zichzelf kan creã«ren. Dat het afmaken wat minder gaat oke, maar het is ook niet zo dat hij niet te missen kansen heeft verprutst. Als ie weer een beetje begint met scoren is het gewoon een uitstekende spits.

tja één goed seizoen in de eredivisie maken je nog geen sterspeler hoor, en bij tottenham heeft hij nou niet echt heel veel laten zien, net als in oranje, daar hield het ook niet over.
laat hem eerst maar eens goed presteren in Turkije en daarna mag hij zich weer bewijzen bij tottenham, al denk ik dat ze hem daar al een beetje hebben afgeschreven. want mocht die spits daar vertrekken voor een hele berg geld, dan zal er voor een heleboel geld weer een vervanger worden gehaald en is janssen nog steeds maar de back up van de back up vrees ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren