Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord houdt dit niet vol en kan kampioenschap wel vergeten’

Laatste update:

Feyenoord heeft na zeven competitiewedstrijden nog geen fout gemaakt en staat bovenaan in de Eredivisie. In de geschiedenis van de club kwam het vier keer eerder voor dat Feyenoord zijn eerste zeven wedstrijden wist te winnen, maar in die seizoenen werd Ajax steeds kampioen. De bezoekers van Voetbalzone denken dat Feyenoord ook dit jaar tekort zal komen.

/

In de afgelopen dagen kon men op onze frontpage reageren op de stelling ‘Denk je dat Feyenoord dit seizoen kampioen gaat worden?’ en in totaal brachten bijna 17000 bezoekers hun stem uit. Het merendeel, zestig procent van de stemmers, denkt dat Feyenoord het niet gaat redden. Veertig procent gaat uit van een groot feest op de Coolsingel.

Feyenoord won dit seizoen van FC Groningen, FC Twente, Heracles Almelo, Excelsior, ADO Den Haag, PSV en Roda JC Kerkrade en speelt volgende week uit tegen Willem II. Na de interlandperiode wacht de uitwedstrijd bij NEC en vervolgens is het op 23 oktober tijd voor de Klassieker tegen Ajax, gespeeld in De Kuip.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat Feyenoord dit niet vol houdt begrijpt een kind; 102 punten zou een unicum zijn :-).

Voorlopig gaat het lekker en geen fan die nu al denkt dat Feyenoord kampioen wordt, maar wel geniet van het moment.

26 september 2016 om 00:09

Ik zeg niet dat het allemaal fans zijn maar op de poll of Feyenoord kampioen zou worden zei ruim 60 % ja na laatste wedstrijd, op een Feyenoord forum, daar zitten vast wel wat fans tussen.

26 september 2016 om 00:13

Feyenoord wordt geen kampioen. Op dit moment draagt het vertrouwen en momentum hun powerplay manier van voetballen, maar als het puntje bij paaltje komt mist er creatief vermogen en voetbal in de ploeg. Dat is ook helemaal niet erg, Feyenoord wordt namelijk een keer kampioen. Maar ik zou mijn geld op Ajax zetten dit jaar.

26 september 2016 om 00:26

Geen creatief vermogen? De meeste goals komt vanuit een mooie combinatie of actie... Als Feyenoord nou veel wedstrijden met maar 1-0 won dan kon ik jouw reactie snappen.

26 september 2016 om 00:38

Ajax moet het vooral hebben van de corners en vrije trappen, feyenoord is voetballend veel beter.

26 september 2016 om 00:40

Ik vind feyenoord met meeste overtuiging en vertrouwen spelen vergeleken met ajax of psv als feyenoord dit weet doorte trekken tot juli zonder alte veel schade optelopen zoals blesures en of schorsingen dan maken ze meer kans dan de andere topclubs mede omdat dit team de meeste spelers al langer met elkaar spelen alleen de breedte is minder dan de andere topclubs

26 september 2016 om 01:21

@Mentalist, normaal gesproken kan ik me wel vinden in je reacties, maar nu kijk je vooral door je ajax bril denk ik. Ik zie Feyenoord als een grotere kandidaat dan Ajax eerlijk gezegd. Sinds dat Kuyt op 10 speelt, hebben ze niet verloren en zullen ze dat ook niet vaak doen. De verschillen met vorig seizoen op een rijtje:
Kuyt op 10 ipv 11.
Berghuis en Jorgensen aangetrokken = kwaliteitsinjectie.
Toornstra(allrounder) terug in vorm na 1,5 jaar.
Jones > Vermeer (veel meer rust achterin).
Botteghin was geblesseerd in de periode van 7 wedstrijden verlies.
Van Beek was vorig seizoen een ramp.
Van der Heijden zit meer tegen de basis aan.
Veel meer concurrentie onderling in de selectie tov vorig jaar.

Vergis je niet, Feyenoord heeft al 12 punten goedgemaakt tov vorig seizoen en dat in 'maar' 7 wedstrijden.

26 september 2016 om 01:37

Ajax moet het vooral hebben van de corners en vrije trappen? En dit zeg jij zeker omdat Ajax toevallig in de laatste 2 wedstrijden 3x uit een corner heeft gescoord en 2x uit een vrije trap? Buiten dat heeft Ajax dan ook 5x gescoord uit goed uitgespeelde aanvallen. 50/50 dan. En...vrije tappen en corners zijn ook wapens.

26 september 2016 om 07:56

Natuurlijk zet jij je geld op ajax. Je weet je slecht onderbouwde meningen ook altijd prima te doen voorkomen alsof het ergens op gebaseerd is.
Alleen op controlerende posities spelen we powerplay, zoals elk fatsoenlijk team in europa. Verder is er met toornstra, vilhena, elia, berghuis, karsdorp en jorgensen heel veelvoetballend vermogen. Ook kuyt kan een prima assist geven.
Ajax moet eerst laten zien stabiel te kunnen blijven. Sinds de komst van ziyech is het fc ziyech. Vind psv veel volwassener ogen dan Ajax.

26 september 2016 om 08:33

Zo zeg, 5 uitgespeelde kansen.
Dan tel ik de vele penalty's niet eens erbij, iets waar Feyenoord veel kritiek op kreeg vorig jaar.
Nee Ajax speelt niet geweldig tot nu toe

26 september 2016 om 09:36

Bijzonder dat een ploeg zonder creatief vermogen de meeste goals heeft gemaakt van deze competitie...

26 september 2016 om 09:50

Jij kan de toekomst voorspellen zie ik? Echte onzin wat je nou zegt..

26 september 2016 om 17:48

@avey
Jij kijkt wel heel erg door je anti-Ajax bril 😂😂

26 september 2016 om 01:01

Als PSV fan in hart en nieren hoop ik uiteraard dat PSV kampioen wordt. maar als het dan toch eens iemand anders dan PSV moet zijn, dan aub Feyenoord. Na al die jaren (1999), is het ze toch wel weer eens gegund.
Maar als je reëel bent, houden ze dit niet vol en zal het weer tussen de traditionele top-2 gaan. Maar goed, de wonderen zijn de wereld nog niet uit..............

26 september 2016 om 02:20

Een ding moet ik je verbeteren: Het is toch echt de traditionele top 3. Anders moet je even de definitie van traditioneel opzoeken. De afgelopen 10 tot 15 jaar speelt Feyenoord geen rol in het kampioenschap, vooral door een financieel wanbeleid, maar daarvoor bijna elk jaar wel.

En als je reëel bent speelt Feyenoord van alle clubs verruit het beste voetbal. Vorig jaar kon je zien dat ze vaak wedstrijden met een beetje geluk wonnen, en het betere voetbal kwam zeker uit Eindhoven of Amsterdam, maar dit jaar zeer zeker niet. Ik zie Feyenoord zeker meedraaien om het kampioenschap, mits niemand langdurig geblesseerd raakt met het drukke schema met een zwaar europa league poule en wellicht een ongunstige beker lotingen in de toekomst.

26 september 2016 om 07:11

Ach ja wat is volhouden? Ajax en PSV hebben ook al punten laten liggen. Houden het dus ook niet lang vol. Is allemaal een loop van omstandigheden. Zou leuk zijn als de top 3 na de winterstop nog heel dicht bij elkaar staan qua punten en ook alle drie nog in de EU meedoen.

26 september 2016 om 09:38

Onder Koeman speelde Feyenoord ook altijd tot het einde mee voor de titel hoor. Sterker nog we hebben 2x verzuimd om de titel te grijpen toen we dat hadden moeten doen.

26 september 2016 om 01:21

Ik weet niet welke fans jij kent, maar de fans die ik ken praten al over een aankomend kampioenschap van Feyenoord.

26 september 2016 om 06:28

Apart. Dit lees ik bijna nergens. Iedere supporter die ik ken is blij dat het goed gaat, maar verwachten niet dat Feyenoord zomaar kampioen wordt

26 september 2016 om 07:45

Hier in Rotterdam krijg je een klap voor je kop als je het er echt over gaat hebben.het is ook een stompzinnig onderwerp omdat het helemaal nog niet relevant is

26 september 2016 om 10:20

Ach dat is natuurlijk wel leuk dat ze het er niet over willen praten, lekker die druk weghouden maar reeel is het niet. Je hoort gewoon van dit team te eisen dat ze kampioen worden, dat helpt je op de lange duur verder. Als het puntje bij paaltje straks komt moeten de spelers de druk aan kunnen.

Voorlopig gewoon van genieten. Na 34 wedstrijden zien we wel hoe het afgelopen is.

Ondertussen wel 5 punten voorsprong en een zeer goed doelsaldo, geen reden om te klagen dus.

Mochten dit de cijfers zijn PSV of Ajax dan waren zij kandidaat nr 1. Maar Feyenoord had vorig jaar een inzinking en dus verwacht men die dit jaar weer. Voorlopig is het heel stabiel.

26 september 2016 om 00:14

Het is een kwestie van tijd voordat er zand in de motor komt en dat het allemaal wat stroever gaat. Dan wordt het koren van het kaf gescheiden. Wie bij Feyenoord heeft dat stukje brille en onvoorspelbaarheid waarmee je een wedstrijd kantelt?

26 september 2016 om 00:22

Vaker laat de techniek het in de steek en komt het aan op mentaliteit en wilskracht. Dan worden de mannen van je jongetjes gescheiden. Aan de wilskracht en mentaliteit ligt het niet.

26 september 2016 om 00:23

Berghuis, Elia, en Jorgensen kunnen op hun manier een wedstrijd openbreken. Je zou niet snel aan Jorgensen denken maar qua voetballend vermogen kan hij anderen in stelling brengen.

Natuurlijk is vorm van de dag bepalend, maar ik zie bij de concurrentie ook maar 2 a 3 spelers die zulke kwaliteiten hebben.

26 september 2016 om 00:24

Berghuis, Jorgensen of Vilhena hebben in mijn optiek onvoorspelbaarheid om iets geniaals te doen. Berghuis is al een tijdje compleet uit vorm maar hij blijft wel strooien met mooie en waardevolles passes. Momenteel staat ie op 16 key-passes. Wat gaat er gebeuren als hij in vorm is?

Vilhena in een wat aanvallender rol heeft ook die mogelijkheid. Tegen Roda JC zag ik een paar fantastische crosspasses en pass op Karsdorp was ook perfect op maat. Zijn key-passes zijn in tegenstelling tot vorig seizoen veel hoger.

Jorgensen is voor Feyenoord een geweldige spits. Hij heeft scorend vermogen maar laat het team ook beter spelen. Hij zet zijn collega's regelmatig in positie om te scoren. Dat zie je ook bij hem terug in zijn key-passes.

Hopelijk houdt Bilal zijn vorm van vandaag vast want dan hebben wij weer een ander type speler erbij die eventueel een wedstrijd zou kunnen beslissen. Straks komt Elia weer terug, wat juist weer een kwaliteitsimpuls is voor de linkerkant.

26 september 2016 om 00:28

Feyenoord heeft na de verlies reeks van vorig seizoen niks meer verloren in competitie verband. Als Feyenoord er echt niks van kon dan zouden ze allang verloren hebben. 21 goals en 2 tegen... Feyenoord heeft middenvelders die scoren en de hele voorhoede. Dus hoe kunnen ze niet onvoorstelbaar zijn...

26 september 2016 om 09:39

Elia, Berghuis, Toornstra, Jorgensen en de laatste tijd zelfs Bilal hebben die creativiteit. Gustafson is volledig uit vorm maar is ook een creatieve speler en dat talentje El Hankouri valt tot nu toe leuk in. Er zit best wel wat creatief vermogen in dit Feyenoord hoor.

26 september 2016 om 00:27

Genieten gaat niet voor iedereen op. Een deel van "Het Legioen" vindt het namelijk nodig om een groot gedeelte van de wedstrijd alleen maar te zingen over het 'wanbeleid' van Gudde en co. Ik zat vandaag weer in De Kuip en heb me ontzettend gestoord aan deze gasten. Ik kom voor Feyenoord en wil van de wedstrijd genieten. Dit deel van het publiek heeft het idee dat zij Het Legioen zijn, maar dat zijn we met z'n allen. Dit is ook het gedeelte waar de meeste onrust/incidenten vandaan komen. Deze gasten moeten zich is indenken dat ze onze club met dit soort praktijken alleen maar benadelen.

26 september 2016 om 01:05

Ben ik het mee eens. Als reactie ging er ook deel van de rest van het publiek als reactie op deze spreekkoren fluiten, waarop er weer een beetje een grimmige sfeer ontstond. Nu het zo goed gaat met de ploeg op het veld, moet er juist geen onrust ontstaan, en zeker niet tussen supporters onderling.

26 september 2016 om 04:51

Zo'n stuk aanhang hebben we in de arena ook. F side noemen ze dat, waar ze nog steeds van mening zijn dat je uit amsterdam moet komen om Ajax supporter te zijn. Ik iiriteer me ook elke wedstrijd weet aan zulk tuig.

26 september 2016 om 06:30

Hoe klein zou een club als Ajax of Feyenoord wel niet zijn als ze alleen maar Amsterdammers of Rotterdammers binnen laten? Haha. Lees dat bij Feyenoord ook wel eens..

26 september 2016 om 09:40

Die gasten staan helemaal los van de werkelijkheid. Die kunnen we in De Kuip inderdaad missen als kiespijn. Wat een kansloos volk is dat.

26 september 2016 om 13:20

@ajaxlwd. Ik hoorde pas dat er een groepje in elkaar geslagen was in vak 410 omdat ze uit de buurt van Rotterdam kwamen terwijl het wel Ajacieden waren. Idioot.

26 september 2016 om 00:30

Nou nee, ik verwacht niet een soortgelijke inzinking, maar toch zeker wel fases van de competitie waarin het spel (en waarschijnlijk ook de resultaten) wat minder zullen zijn. Overigens zijn veel wedstrijden die Feyenoord wint in de competitie vrij reguliere zeges gezien het kwaliteitsverschil. Als Feyenoord tegen FC Oss, Excelsior,fc Twente, ADO den Haag of Roda JC thuis moet spelen dan mag je ook gewoon een overwinning verwachten. Het is echter wel mooi voor Feyenoord dat de absolute topwedstrijden (psv en Man United) een overwinning opleverde.

Ook volgende week, Willem II uit reken ik er toch op dat Feyenoord gewoon drie punten haalt. Ajax (FC Utrecht, voor ons altijd lastig thuis) en PSV (SC Heerenveen uit) spelen gewoon tegen een tegenstander waar beide vorig jaar punten tegen verloren. Het zou zomaar kunnen dat de voorsprong nog wat rianter gaat worden. Echter, ik kan me ook een AZ herinneren dat ooit 13 punten voorstond (nog voor de winterstop in 2011-2012) en daarna begon met instorten. Het is echt een hele lange weg, waarop iedereen tegenslag zal tegenkomen. Die is er voor Feyenoord nog maar weinig geweest, in de voorbereiding met het wegvallen van Vermeer misschien. Maar dat is eigenlijk ook het enige wat ik me tot op heden kan bedenken.

Vooral van genieten zou ik adviseren en stiekem verder dromen van een mooier vervolg.

26 september 2016 om 02:28

Helemaal eens met uw opmerking, op een punt na: Ik denk dat het wegvallen van Vermeer het beste is wat Feyenoord had kunnen overkomen. Ik vond Hahn (vooral bij Zwolle, want bij Dort was hij goed, maar op dat niveau lager kan je dat eigenlijk niet vergelijken) al beter dan Vermeer keepte, en nu ze Jones op doel hebben ziet de technische staf dat een gratis keeper ook gewoon beter is dan Vermeer. Hopelijk kunnen ze Vermeer verkopen in de winterstop aan een leuke buitenlandse middenmoter en dan weer enkele tonnen op de bankrekening bijschrijven. Jones #1 houden en op termijn Hahn doorschuiven naar die positie.

Het is een kwestie van tijd voordat Feyenoord een tegenslag krijgt. Dan is het de zaak om daar goed mee om te gaan en niet in zo'n dip komen als vorig seizoen. Wanneer Feyenoord zich dan vlug weet te herpakken, hebben ze een goede kans om kampioen te worden. Echter geldt hetzelfde ook voor PSV en Ajax. De tijd zal het leren. Ik hoop op PSV en mocht dat er niet inzitten, gun ik het Feyenoord en de supporters van harte.

26 september 2016 om 00:19

Ik moet wel zeggen dat de scherpte en koelbloedigheid die dit Feyenoord uitstraalt 1 is die ik in meer dan 10 jaar niet meer heb gezien. Met ervaren mannen als El Ahmadi en Kuyt worden de beentjes ook prima op de grond gehouden. Vooral Kuyt is daarin zowat een mentaal verlengstuk van Van Bronckhorst. Voetballend zeker niet meer de beste en aanvallend ook niet meer indrukwekkend, maar met Kuyt krijg je het gevoel dat je hoe dan ook niet gaat verliezen. Laten we het hopen.

26 september 2016 om 00:23

Dat kan je niet met zekerheid zeggen. Je kan namelijk ook niet met zekerheid zeggen dat Ajax wel een inhaalslag maakt na de winterstop.
Eigenlijk is het nog veel te vroeg voor deze stelling. Maar ja...het zij vergeven

26 september 2016 om 00:38

Ajax heeft tot op heden maar weinig tegenstanders van formaat getroffen. Europees hebben we wat sterkere teams getroffen waarbij direct opviel dat het frivole spel direct overboord gegooid moet worden voor onorthodoxe manieren om een resultaat te behalen.

Het puntverlies wat we geleden hebben is puur onnodig geweest tegen Willem II en Roda JC in eigen huis. Tegenstanders die je als Ajax ieder seizoen gewoon moet verslaan zonder enig excuus. We staan voornamelijk op de 2de plek omdat we een makkelijk programma hebben gehad, maar dat zal de komende weken langzaam gaan veranderen. Ajax maakt een onstabiele indruk op mij als Ajacied, heel erg grillig wat zomaar nieuwe decepties kan veroorzaken. Ik reken voorlopig nog altijd niet op een kampioenschap, ik acht plek 3 momenteel een stuk realistischer.

Maar goed, als je een fitte selectie hebt, die op elkaar is ingespeeld en in vorm is kan Ajax een geweldig elftal neerzetten dat zeker niet onder doet voor elftallen van concurrenten. Misschien op veel plekken zelfs steker dan concurrenten, maar goed dat is natuurlijk altijd lastig te vergelijken.

Prima, deze start biedt inderdaad geen garantie voor de verre toekomst. Laten we het gewoon per wedstrijd bekijken en ons zo min mogelijk storen aan de vraag of we wel of niet kampioen worden. Ik vind de selectie en technische staf met van Bronckhorst tot nu toe prima met deze "druk" omgaan.

Met uitzondering van PSV wat een knappe overwinning was toch clubs uit het rechter rijtje.
Het kan verkeren...men komt in een roes en bam...kampioen. Of het programma blijkt te zwaar...selectie te smal en men vergooit het ergens.
1 ding is wel zeker...top resultaat tot nu toe en Europees ook maximaal gepresteerd. En dat is knap.

26 september 2016 om 00:31

Groningen en Roda waren de enige uit het rechterrijtje...

26 september 2016 om 02:10

Waar heb jij t over? Groningen, ADO, Heracles allen rechter rijtje....

26 september 2016 om 07:39

ADO was derde toen feyenoord tegen ze speelde

29 september 2016 om 03:30

Kom op kerels. Ado...Heracles...het seizoen is net begonnen. Heb je 3 overwinningen sta je al in het linker rijtje.
Ik bedoel...je kan Ado tegen Feyenoord na pakweg 5 speelronden toch geen topper noemen.
Daar ga ik niet in mee.
Ik zeg niet dat jij het een topper noemt...maar de tendens op tv is wel om het dan een topper te noemen omdat Ado of Heracles of welke ploeg dan ook buiten de top 4 a 5 toevallig even hoog staat.
Kom op zeg. Het programma was niet al te moeilijk.

Excuseer mij voor mijn late reactie...heb net een baby en woon in Amerika. Tijdverschil en slaapgebrek. Ik doe mijn best

26 september 2016 om 00:36

Zo kan je redeneren, je kan het ook anders redeneren. Als wij vorig seizoen erbij pakken dan zul je zien dat wij ontzettend goed hebben gepresteerd tegen clubs waarvan wij vorig seizoen punten verloren.

2015/2016: Groningen gelijk, Twente winst, Heracles gelijk, Excelsior winst, ADO verlies, PSV verlies en Roda JC gelijk. In totaal: 9 punten.

Momenteel hebben wij er 21.

29 september 2016 om 03:34

True. Maar je bent Feyenoord. En ik reken Feyenoord tot de top drie van Nederland. In acht nemend dat Feyenoord een paar arme en moeilijke jaren heeft gehad...maar dat doet niks af aan het potentieel en de geschiedenis van de club.

Ik kan er ook niet bij als Ajax of PSV punten laat liggen tegen rechter rijtje ploegen.
Feyenoord is te groot voor dat

Ik zie niet in waarom Feyenoord geen kampioen zou kunnen worden.
Vond het wel voor Feyenoord schokkend dat de reserves het zo slecht deden.
Dit zou Feyenoord nog op kunnen breken.
Ajax komt steeds meer in vorm ik verheug mij nu al voor de klassieker

26 september 2016 om 01:05

Dat kon wel eens hun grote probleem worden. De bank is niet zo sterk. Mogelijk wordt hier van de winter nog wat aan gedaan. Maar ze hebben wel een goede kans. Het is gewoon mogelijk om PSV na de winterstop weer in de Kuip te verslaan. Alleen zal het wel mee moeten zitten met blessures en schorsingen. PSV is toch wat verzwakt na de zomer. Ajax is wel sterker geworden, maar ik kan nog niet inschatten hoe sterk. Ziyech is een wapen waarmee meer goals gemaakt kunnen worden.

Dat PSV en Ajax bij zo'n voorsprong een grote kandidaat zijn is logisch; zij hebben de landskampioenschappen van de afgelopen jaren om te bewijzen dat ze het ook vol kunnen houden, of een comeback kunnen maken. Feyenoord heeft dat niet. Het is dus eerst zien, dan geloven.

Denk eerlijk gezegd dat ze het niet gaan redden.
Nu winnen ze 7x op rij maar straks 1 verlies en het roer slaat om.
Feyenoord is ook niet gewend om opgejaagd te worden.

Nou het is ze van harte gegund in elk geval. Geweldige start dit seizoen met overtuigende uitslagen. Ik vind hun selectie ook breed genoeg om dit jaar écht mee te doen om de titel. Op bijna elke positie staat nu gewoon een topper en dan komt daar nog een aardige bank bij. Het gemis van Vermeer is ook geweldig opgevangen en Kramer is geen eerste spits meer. Het ziet er gewoon heel goed uit allemaal. Genieten geblazen voor de Feyenoord supporters.

Ik moet het ook nog zien!

Natuurlijk ben ook ik euforisch, maar je ziet ook weinig vastigheden, veel power, weinig technisch vernuft.

Er zit ook een maar aan! Berghuis is (nog) niet geweldig, Elia komt er weer aan, v. Beek is binnenkort fit, Bilal valt ook vandaag weer goed in, zo zijn er allemaal aannames die er op wijzen dat straks de bank ook aardig sterk wordt en die is veelal doorslaggevend.

Ook stemde de 15 minuten tegen Oss me hoopvol toen Kramer en Jorgensen samen stonden. Bij blessures en schorsingen is dit weer een extra optie voor Gio.

Maar na 34 wedstrijden gaan we het zien en ik hoop dat mijn club dan nog steeds bovenaan staat!

Als Feyenoorder zeg ik ook dat Feyenoord dit nie volhoud, puur op omdat er zoveel wedstrijden gespeeld gaan worden en er geblesseerden / geschorste gaan komen en die spelers (met name de voorhoede) zijn niet vervangbaar. De bank is ondermaats helaas..

26 september 2016 om 02:19

Als feyenoorder hoor je ook te weten dat de bank vele malen beter is dan die de afgelopen jaren is geweest. Je kan nu Bilal inbrengen die steeds beter begint te voetballen en Elia is op de weg terug. Een paar jaar geleden hadden we Goossens en Verhoek als wissels voor de vleugels...

26 september 2016 om 08:59

7star: Je hebt op de bank Elia die geweldig begon. Bilal valt de laatste tijd erg goed in, ben ik zelf van onder de indruk! En dan heb je ook Kramer nog die gewoon een goede spits is. Nee de bank zit echt wel goed bij feyenoord. Vermeer en Hanh komen nog terug en dan ook van Beek nog!

De bank is juist voor het eerst in jaren wel eens goed en groot.

26 september 2016 om 09:58

En je hebt Mo el Hankouri die ook gewoon goed is

Altijd maar hetzelfde verhaal, Ja ze zijn al heel lang niet kampioen geworden, Maar ze zijn eindelijk redelijk terug gekomen uit een heel diep dal! Elk jaar hebben ze stappen gemaakt, Maar nu echt met bijv Jorgensen een hele goede spits die gekocht is. De selectie is nu ook breder en is nog meer een eenheid geworden wat je ook ziet. 7 x verliezen gaat echt niet meer gebeuren ik zie Feyenoord zeker als kanshebber

Denkje dat alleen feyenoord punten gaat verspelen? Zie ajax en psv ook nog wel wat puntjes verspelen en feyenoord zal echt nog wel wat verspelen maar t is al 5 punten he zo mogen al n xtje verliezen en er is niets aan de hand ik gun het ze ook zo juist omdat het al zolang geleden is

Psv is wat selectie betreft de grote favoriet maar de grote favoriet wint niet altijd.

Bestaan rare mensen op de wereld echt waar. Als er een club is die 3/4 wedstrijden op rij verliest dan hoor je de trainer moet ontslagen worden, win je er 4/5 wordt je kampioen, mensen trekken veelste snel conclusies. Ik hoor niks over Twente die er helemaal niks van zou bakken bij wijze van, omdat Ziyech er niet meer bij is, nou die doen het aardig goed dus Waarom wordt er nu al gesproken over Feyenoord wordt wel of niet kampioen. Er zijn nog maar net 6 wedstrijden gespeeld en er blijven nog 28 om te spelen. Feyenoord doet het gewoon uitstekend en elke wedstrijd ingaan als een finale meer kan je niet zeggen. Het enige wat we nu kunnen doen is Feyenoord complimenteren.

26 september 2016 om 10:03

Er zijn er 7 gespeeld en onderbouw je mening je zegt dat ze niet kampioen kunnen worden omdat er maar 7 wedstrijden zijn gespeeld. Feyenoord heeft veel meer kwaliteit dan vorig jaar en het team heeft een betere bank. Met Jørgensen heb je meer voetballend vermogen en zal het team beter samen spelen. Waarom zou Feyenoord geen kampioen kunnen worden? Omdat het Feyenoord is? Voor het seizoen zeiden veel mensen dat PSV 'gewoon' weer kampioen zouden worden omdat ze de beste selectie hebben. Maar als het over Feyenoord gaat is het moelijk om toe te geven dat dit Feyenoord kampioenskandidaat is.

26 september 2016 om 13:24

Vriend ik ben zelf een Feyenoorder rotterdammer heel me leven. Ik probeer alleen aan te geven van roep niet te snel meer niet. Natuurlijk heeft Feyenoord meer kwaliteit en zijn de meeste al ingespeeld op mekaar. Ik hoop vanuit Mn hart dat het ze lukt maar met een bal die rond is weet je het nooit, ik vind het gewoon te vroeg om daar over te praten.

Eerst maar eens zorgen dat we met de winterstop ook nog op bovenaan staan. Het programma ziet er wel redelijk gunstig uit mochten we punten gaan verliezen dan denk ik dat dit bij az thuis gaat gebeuren en ik verwacht dat utrecht uit een lastig pot gaat worden.

Feyenoord wordt kampioen, en als ze zo blijven spelen gun ik het ze van harte. Is ook leuk voor de fans, ze hunkeren er al zo lang naar.

Ik denk dat het kritieke punt de winterstop wordt. We hebben nu vaker seizoenen gezien waarin Feyenoord óf goed begon, óf goed voetbal speelde, maar na de winterstop het als een kaartenhuis in elkaar zakte. Ook al is het verschil nu 5 punten met PSV en Ajax verwacht ik dat het na de winterstop toch weer dicht bij elkaar zal liggen.

Ik geniet vooral van het moment. Feit is dat Feyenoord bovenaan staat en zolang we niet twee keer verliezen en de concurrentie alles wint, we dat voorlopig ook nog even blijven. Wie vorig seizoen had gezegd dat we na 7 wedstrijden bovenaan zouden staan en van united zouden winnen had mij/ons voor gek verklaard. Kampioen word je als je na de winterstop een goede reeks neerzet, eerder niet. Ben vooral blij met het spel, de bezieling en de eenvoud waarmee we weer winnen. Vooral thuis.

En voor hetzelfde geldt spelen ze wel het hele seizoen zo en worden ze kampioen. Ik vind dat Feyenoord erg leuk voetbalt en van mij mogen ze het zeker volhouden en laten er maar lekker 3 of 4 clubs spelen om te titel dit seizoen, het is dat ajax nu na 2 wedstrijden eens eindelijk laat zien te kunnen voetballen. Maar ik huiver voor de klassieker met de huidige vorm van Feyenoord wordt een heel moeilijk potje voor Ajax.

Feyenoord wint de wedstrijden makkelijker dan PSV en Ajax dus snap niet waarop dit gebaseerd is. Zal wel een onderbuik gevoel zijn bij de meeste. Maar gezien de geschiedenis is dat ook niet heel gek.
Objectief gezien zie ik Feyenoord kampioen worden als je puur kijkt naar hoe de top drie nu de wedstrijden speelt. Feyenoord speelt erg makkelijk. Makkelijke dan Ajax en Psv.
Echter heeft Feyenoord de laatste 2 a 3 jaar ook laten zien het tweede deel van het seizoen terug te vallen. Garanties zijn er dus niet.

Of Feyenoord het vol houd weet ik niet, maar ze maken een hele goede indruk. Tegen teams uit het rechterrijtje aanvallend, met veel doelpunten en tegen sterke teams compact en solide verdedigend. Er werden tegen PSV en Manu weliswaar weinig kansen gecreeerd, maar er werd wel gescoord. Als Feyenoord na 8 overwinningen op rij (el meegerekend) nog niet als titel.kandidaat kan worden beschouwd, wanneer dan wel?

26 september 2016 om 10:05

Waarschijnlijk pas de laatste speelronde als ze 4 punten boven Ajax en PSV staan bwvs. Het is nooit goed.

Als Ajax verliest in de kuip liggen die er uit, die moeten nog naar Psv.

Ik denk dat Feyenoord het ook niet aan het langste eind zal blijven trekken. Ik schat Ajax simpelweg wat volwassener en die zullen samen met PSV gaan uitmaken wie de kampioen van Nederland gaat worden. Ajax heeft een leuke selectie en sterkere selectie dan Feyenoord en Psv, dus die zijn voor mij titelfavoriet nummer 1. Feyenoord heeft een mildere schema de komende weken dan die van Ajax en Psv. Het zou zomaar kunnen dat ze nog een aantal weken alles blijven winnen maar Feyenoord - Ajax zal de doorslag geven. Wint Feyenoord die, dan kunnen ze nog een aantal weken overwinningen op rij boeken. Ajax speelt al jaren lang heel goed in topwedstrijden en ik verwacht dan ook een spectaculaire wedstrijd met een ruime overwinning van Ajax. Er moet een keer een einde komen aan de overwinningen van Feyenoord en dat zie ik voorlopig Ajax wel doen.

Ben ook wel heel benieuwd hoe lang Feyenoord dit volhoudt.
De start is uitstekend, maar realistisch gezien zullen er vast nog mindere resultaten komen, hoop ik niet uiteraard :-)
Ze stralen wel passie en vechtlust uit, had het idee dat dit vorig seizoen een stuk minder was.
Hoop in ieder geval dat ze deze lijn nog even kunnen volhouden.
Ook al zouden ze verliezen bij Fenerbache, moeten ze proberen dit geen effect op de competitie te laten hebben.
Zo'n dip als afgelopen seizoen zie ik niet snel gebeuren, zeker niet zoveel wedstrijden achter elkaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren