Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord heeft eindelijk beet en mag Luka Ivanusec snel verwelkomen

Laatste update:

Luka Ivanusec verkast definitief naar Feyenoord, zo meldt Jutarnji, een van de grootste kranten van Kroatië, en wordt bevestigd door 1908.nl. De 24-jarige buitenspeler vliegt snel naar Nederland en tekent dan een contract voor vijf seizoenen in De Kuip. Feyenoord betaalt naar verluidt een vast bedrag van 8,5 miljoen euro en dat kan middels bonussen nog oplopen tot tien miljoen euro. De medische keuring vindt vrijdag plaats.

De Kroaten hebben ook een doorverkooppercentage van tien procent bedongen. Ivanusec speelt donderdagavond zijn laatste wedstrijd in het shirt van Dinamo Zagreb, dat het dan opneemt tegen Sparta Praag in de play-offs van de Europa League. Daarna vliegt de buitenspeler annex aanvallende middenvelder naar Rotterdam om zijn transfer af te ronden. Feyenoord hoopt hem speelgerechtigd te krijgen voor het thuisduel met Almere City van zondagmiddag, zo meldt 1908.nl.

De transfer van de veertienvoudig international van Kroatië was er een van de lange adem. Feyenoord en Dinamo Zagreb onderhandelden vrijwel de gehele zomer over de financiële voorwaarden, maar konden tot vandaag nog geen akkoord bereiken. De Kroaten wilden hun belangrijkste spelers daarnaast liever niet laten gaan tijdens de belangrijke voorrondes in de Champions League. Daardoor moest ook Ajax lang wachten voordat Josip Sutalo definitief werd binnengehaald. Dinamo Zagreb werd afgelopen weekend uitgeschakeld door AEK Athene en is nu veroordeeld tot de play-offs van de Europa League.

Met de naderende komst van Ivanusec krijgt Arne Slot zijn gewenste aanvallende versterking. De trainer van de regerend landskampioen wacht met Feyenoord na drie officiële wedstrijden (Johan Cruijff Schaal meegenomen) nog altijd op de eerste overwinning van dit seizoen. Met de Kroatische rechtspoot krijgt Slot meer opties in zowel de aanval als op het middenveld. Ivanusec kan namelijk ook als nummer 10 uit de voeten. Ook voor die positie is overigens een versterking onderweg: Ondrej Lingr van Slavia Praag wordt voor ruim vier miljoen euro overgenomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hè hè eindelijk zeg! Sjonge jonge waarom zo lang.. pfff

22 augustus 2023 om 15:10

Cl voorrondes, was al een tijdje bekend.

22 augustus 2023 om 15:31

Ik geloof het pas als Ivanusec ons Feyenoord shirt draagt.
De verwachtingen zijn misschien wel onrealistisch gespannen nu het zo lang duurt. Hij zal best even moeten wennen, maar ik geloof dat dit wel een echt goede aanwinst is hoor. Nu met Ivanusec en die Tsjech is het over voor Idrissi denk ik?

22 augustus 2023 om 16:53

De afspraak was voorbij voorronde 3 toch? dus ook als ze door waren gebekerd. het zal niet lang meer duren dus nee

22 augustus 2023 om 15:11

Heb je het nieuws de afgelopen weken gevolgd? Zou dat direct een antwoord op je vraag geven.

22 augustus 2023 om 15:16

Hahaha ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook veel te lang vond duren allemaal. Maar besef me dat het pas dinsdag is en de laatste voorrinde CL door Zagred pas Zaterdag gespeeld is.

Blij dat deze gozer eindelijk binnen is. Eens kijken hoe snel hij "slot fit" wordt. Erg benieuwd hoe goed hij daadwerkelijk is.

22 augustus 2023 om 15:19

Als is die mar voor de helft Slot fit denk ik dat die al meer toevoegt dan verschillende spelers die het nu moeten doen

22 augustus 2023 om 15:29

Hahaha zo goed ken ik hem niet. Beelden die ik zie en verhalen die ik lees zijn hoopgevend. Maar eerst maar eens ff een paar wedstrijdjes live aan het werk z

Maar beter dan Jahanbaks is het al snel natuurlijk.

22 augustus 2023 om 16:15

Zonder te kijken durf ik deze aan tov alireza en timber op 10

22 augustus 2023 om 16:48

Ik neem aan dat ze hem voor links halen en die jongen van Slavia voor 10.

22 augustus 2023 om 16:51

Daar ga ik ook van uit Skes.

22 augustus 2023 om 17:58

Wel benieuwd wat we met Stengs gaan doen. Lijkt me dat die dan doorschuift naar 8.

Of we hebben er een bankzitter bij die 2.5m per jaar opstrijkt. Met Dilrosun, Ali, Zerrouki en Timber op de bank is dat een goedbetaald bankie wel.

22 augustus 2023 om 19:24

Het zal wel Timber of Stengs op 8 worden. Hoe dan ook een duur bankie met Stengs (Timber is beter), Zerrouki, Dilrosun, Alireza en Ueda.

22 augustus 2023 om 19:41

Touché - overigens verwacht ik dat Stengs nog wel een aantal kansen krijgt van Slot op 8. Lingr zal waarschijnlijk niet meteen meekunnen qua tempo Slot kennende, dus we gaan sowieso tot begin Oktober naar een elftal kijken dat in opbouw is gok ik zo.

Hele goede aankoop en broodnodig! Gefeliciteerd

22 augustus 2023 om 17:00

Ik ben zeer benieuwd of het zó een goede aankoop is. Zijn er mensen die hem echt hebben zien spelen?

Wanneer ik naar z’n statistieken kijk zijn die goed, maar zeker niet geweldig wanneer je je bedenkt dat ze in de Kroatische competitie zijn behaald bij een club die elk jaar fluitend kampioen wordt. In de CL heeft ie niks gedaan (nogmaals, op basis van statistieken).

22 augustus 2023 om 17:04

Enige wat ik heb gezien is hier en daar een interland. Hij lijkt behoorlijk wat gevoel in z'n rechtervoet te hebben. Mijn indruk is goed, maar dat is echt op basis van nog niet eens een handvol wedstrijden.

Voorronde CL scoorde hij volgens mij nog een hattrick. Lees overal dat hij bij zijn club vroeger op 10 speelde maar pas echt ging renderen toen hij op links kwam.
Hoop dat hij daar bij ons ook zijn kans gaat krijgen en pakken.

22 augustus 2023 om 19:33

@Skes14: Weer iemand die over statistieken begint. Statistieken zijn heel zwart wit en zeggen lang niet alles. Uiteraard is het altijd afwachten of hij goed genoeg is, maar dat geld ook voor Sutalo van Ajax, om maar eens een voorbeeld te noemen, die komt van dezelfde club en uit hettzelfde team. Dit hangt gewoon van vele factoren af. Feyenoord paste vorig seizoen 8 relatief onbekende spelers in, uit mindere competities en zie het resultaat. Alle voetbalclubs uit oa Nederland halen al jaren spelers uit allerlei mindere competities en daarvan zijn er een hele hoop doorgestoten naar de beste teams en competities van de wereld.

Dit had ik niet meer verwacht, lekker man!

Eindelijk rond, mooie transfersom! Deze hadden ze hard nodig

Gefeliciteerd Feyenoorders. Blij dat hij zondag nog niet onder contract stond bij jullie :D

Nou hier is ie dan Feyenoorders. Minimaal iedere wedstrijd een hattrick als ik alle comments hier van de afgelopen tijd mocht geloven.

22 augustus 2023 om 15:10

Behalve tegen Ajax want Sutalo is ook een verdedigende super god als ik de reacties hier lees
Heerlijk toch hoe supporters reageren.

22 augustus 2023 om 15:22

Je weet hoe dat gaat hè. Net als spelers die vertrekken. Die kunnen er ook ineens niks meer van.

22 augustus 2023 om 15:50

Naja en de nieuwe Ter Stegen en beste middenvelder in zn leeftijdscategorie.

22 augustus 2023 om 16:29

@Migi, nou gaat dit wel over hoe supporters omgingen met deze aankopen, niet wat een TD zegt. Daarnaast zit er bij heel veel jongens potentieel in om heel veel te bereiken, echter moeten dingen soms ook precies goed vallen en moet je op het juiste moment de kans krijgen. Dus ik vind het niet heel gek, maar of het slim is om te zeggen weet ik niet. Onnodige druk.
Overigens ben ik wel onder de indruk van Tahirovic!

22 augustus 2023 om 15:11

Feyenoord was al kampioen geschreven! Allr aankopen waren raak en de rest moest zich zorgen maken

22 augustus 2023 om 15:14

Jij bent de enige die dat schrijft/schreef. Wellicht samen met de media.

Niemand binnen Feyenoord achtte de selectie beter dan vorig seizoen. Ik nu nog steeds niet overigens.

Kokcu was beter dsn wat je nu hebt.
De vervanger van Szymanski moet ook nog maar blijken.

De enige echte versterking vooralsnog lijkt die Ivanusec te zijn.

Verder is het echt niet beter dan dat we hadden.

22 augustus 2023 om 15:16

@verrie - Grootste onzin. Als er al dergelijke reacties waren, was dat een enkeling. Een beetje het niveau Afcakampioen.

22 augustus 2023 om 15:17

Ik heb het inderdaad over de media en niet over feyenoord zelf

22 augustus 2023 om 15:21

Sirius

Zoals Verrie het schrijft wel maar ik heb wel meerdere keren gelezen dat Feyenoord by far het beste ingekocht had, en dat terwijl de transfer periode niet eens is afgelopen.

Doet niet weg dat dit een veelbelovende aankoop lijkt.

22 augustus 2023 om 15:22

Kokcu is toch onvervangbaar, dat is wel duidelijk. Jongen met een gouden toekomst. Feyenoord moet nu in een ander systeem spelen. De middenveld is te statisch en ik hoop dat die ivanusec een waardige vervanger van symanski kan zijn. Als Idrissi terugkomt dan heb je gewoon een leuk elftal. Ik denk wel echt dat ivanusec de missinglink was. Misschien stengs proberen op de positie van Kokcu en kijken hoe dat loopt want Stengs is echt te traag voor de buitenkant.

22 augustus 2023 om 15:24

Iedereen met enig verstand wist al dat wij Kokcu niet 1 op 1 konden vervangen, omdat we spelers met die kwaluteit niet kunnen betalen. En toen Szymanski vertrok werd het helemaal lastig. Die suffe hosannastemming kwam meer van andere clubs als indekmantel.

22 augustus 2023 om 15:25

@meneer Daniel: op het moment dat die reacties geplaatst werden was dat ook gewoon zo,maar dingen kunnen een dag later alweer heel anders zijn

22 augustus 2023 om 15:26

@Daniel. He? Heel veel Feyenoorders zijn tot nu toe juist wat teleurgesteld over onze transferzomer.

22 augustus 2023 om 15:27

Werkelijk geen enkele keer gelezen. Alle Feyenoord supporters zijn juist enorm teleurgesteld in deze transferzomer

22 augustus 2023 om 15:42

Vergeet niet dat Stengs op hetzelfde fitnesslevel zit als Kokcu begin vorig seizoen (toen ie niet best begon). De Stengs van de 2e seizoenshelft bij Antwerp was niet de speler zoals bij AZ of eigenlijk nu bij Feyenoord. Daar was ie heel belangrijk in het druk zetten. Ik verwacht dat als Slot en z'n staf 'm fit krijgen dat we daar echt nog wel plezier aan gaan beleven.

22 augustus 2023 om 16:21

Meneer Daniel,

Op dat moment klopte dat natuurlijk. Echter zijn andere ploegen ook doorgegaan.
Al denk ik dat er al vrij snel werd gezegd dat PSV heel goed heeft ingekocht

22 augustus 2023 om 16:50

Gelukkig zit jij al in competitie ronde 34. De rest wacht nog even het seizoen af.

22 augustus 2023 om 15:12

Nou nou, Hoho…dan zou hij meteen het niveau van Akpom hebben, dat is wel hoog gegrepen.

22 augustus 2023 om 15:13

wel lastig he? om dingen te relativeren... man man man.
je snapt toch wel dat feyenoorders erg gesteld waren dat deze man zou komen?
afgelopen seizoenen was het al niet heel veels soeps op de flanken (paixao was wel ok).
dat er dan een ivanusec aan staat te komen, snap ik wel waarom ze blij waren en er veel hype rond hem is.

22 augustus 2023 om 15:17

Een Ajax supporter met lange tenen ...

... je verwacht het niet

22 augustus 2023 om 15:21

Haha, wat een gênante comment. Ik zou me lekker bekommeren om je eigen club. Wat een overdreven gedoe. Geen idee welke comments jij hebt gelezen? Maar het moge duidelijk zijn dat dit een zeer welkome versterking is. Een upgrade t.o.v. Idrissi. En we moesten het nu stellen met Jahanbaksh, wat een draak van een speler is. Zeer content mee!

En VZ, treed eens hard op tegen zulke jochies als Afcakampioen. Je kan 1000 inhoudsloze posts plaatsen en maximaal provoceren. Dat moet eens klaar zijn.

22 augustus 2023 om 15:21

Echt helemaal niemand zei dit. Altijd gebruiken VZ leden van die hyperbolen dat anderen doen alsof een bepaalde speler het nieuwe wereldwonder is. Feyenoord fans waren gewoon blij met deze speler en zien hem als een versterking die we kunnen gebruiken. Dat er 14 artikelen over worden geschreven en dit een korte soap werd maakt hem niet opeens een wereldspeler. Kan aan mij liggen, maar je baseert deze uitspraak echt op een paar enkele comments.

22 augustus 2023 om 15:23

Ach zielig, ze hebben voor 3x zoveel een verdediger daar gehaald en de hele selectie is ineens compleet. Dr super god is gearriveerd om lekker voorrondes europa leaque te spelen. Dit is gewoon een hele goede voetballer voor Feyenoord, en net als vorigjaar met Hancko wisten we dat dit iets voor de lange adem was. Gefeliciteerd Feyenoorders

22 augustus 2023 om 15:41

Sutalo elke wedstrijd dan 10 ballen die die van de lijn haalt. Wat een onzin.

Eindelijk! Nu maar hopen dat hij donderdag bij zijn "afscheidswedstrijd" niet een blessure oploopt.

Eindelijk! Wat een soap. Heel lang dacht ik dat dit de nieuwe Gnonto zou worden. Deze soap was nog erger dan de Zerrouki soap. Maar eindelijk is het dan in kannen en kruiken. Ben erg benieuwd naar deze speler!

22 augustus 2023 om 18:57

Soap is nog niet voorbij hoor. De medische keuring staat voor vrijdag gepland. En er is logischerwijs dan ook nog geen contract getekend.

22 augustus 2023 om 22:54

Dat zijn in principe formaliteiten. Daar kan Dinamo niet voor gaan liggen. Dat is ook hetgeen wat de soap maakte. Dinamo die de transfer rekte, eiste dat Feyenoord Stojkovic niet zou kopen, omdat zij anders de stekker eruit trekken enz.

Goede zaken komen langzaam. Hopelijk dat hiermee ook de balans op het middenveld herstelt.

Eindelijk! Nu hopen dat het lang wachten wordt beloond.

Ivanusec - Gimenez - Paixao of zal Slot hem gebruiken als nr 10?

22 augustus 2023 om 15:15

Neem aan die Lindr als 10 en Ivanusec links.

22 augustus 2023 om 15:26

Hoop idd dat Linder op 10 komt. Speler die tweebenig is, kopsterk, goed schot en vaak in de 16 opduikt.

22 augustus 2023 om 15:38

Lingr is niet bepaald kopsterk, wel redelijk 2 benig en inderdaad z'n grootste kwaliteit: toches in de 16.

Wel veel meer een Slotvoetballer dan Bullaude dus als ie presteert zou ie wel eens een basisplaats kunnen bemachtigen maar ik verwacht dat Slot eerst nog wat meer experimenteert met z'n huidige middenvelders.

22 augustus 2023 om 16:59

Lingr is juist redelijk kopsterk. 11 van zijn 52 doelpunten waren met het hoofd.

Goed nieuws! Moet eerlijk bekennen dat ik de hoop al een beetje had opgegeven.
Iemand enig idee wat dit betekent voor Idrissi?

22 augustus 2023 om 15:16

Het was een van de twee, dus die komt in princiepe niet. Tenzij er nog een vleugelspeler vertrekt. Bv Dilrosun, dan is er weer plek voor Idrissi.

22 augustus 2023 om 15:40

Waarom zou je Idrissi nog huren als er toevallig nog iemand weggaat? Steek die minuten lekker in Sauer, daar kan je zelf aan gaan verdienen

Mag ..... wel eens tijd worden ook... Net als Hancko en Gimenez vorig jaar een transfer van de hele lange adem, maar heel blij dat ze toch volgehouden hebben. Welkom!!

22 augustus 2023 om 15:58

Absoluut een zeer welkome versterking. Hopelijk hebben we niet te hoge verwachtingen en geven ze hem ook de tijd als hij niet in zijn eerste 2 wedstrijden scoort.

22 augustus 2023 om 16:15

Feyenoord wordt zo wel een vreemdelingenlegioen. Het is een onherkenbaar elftal.

22 augustus 2023 om 16:26

Absoluut. had liever een Nederlander met iets minder kwaliteit gezien dan een rare Kroaat.

22 augustus 2023 om 17:26

Het is dat Bijlow geblesseerd raakte, maar in principe staan er gewoon 4 jongens van Varkenoord basis achterin.

22 augustus 2023 om 17:29

Precies. Is ook meer sarcastisch hoor.

22 augustus 2023 om 18:18

Wat een onzin redbaron.

Wieffer, zerrouki, stengs, Hartman, Geertruida, Nieuwkoop, timber, van den belt, dilrosun, jahanbakhsh, bijlow, Beelen, Hendriks, milambo, zechiel, Lamprou, kasanwirjo.

Onherkenbaar?

Geweldig! Eindelijk is de transfer daar. Top aankoop.

22 augustus 2023 om 15:19

Net als Akpom even afwachten aangezien ze allebei 1 goed seizoen hebben gekend

22 augustus 2023 om 15:27

@verrie: aangezien deze man al Kroatisch international is en zich op een hoger nivo bewezen heeft mag je er wel vanuit gaan dat dit voor Feyenoord een topaankoop kan worden.

22 augustus 2023 om 15:44

Dat was Bergwijn ook voordat die naar Ajax kwam. En die speelt ook niet best. Hoop voor beide dat ze een goed seizoen gaan spelen trouwens.

Fantastisch nieuws voor Feyenoord! Ben na de langdurig transfersoap wel benieuwd hoe goed hij echt gaat zijn komend seizoen

Nou dat had even mogen duren zeg. Helaas, ik vond het wel goed staan zo bij Feyenoord . Was wel broodnodig

Pfoe... dit was er één van de lange adem. Zeer blij met zijn komst, een speler als hij is broodnodig. Met Ivanusec - Gimenez - Paixao heb je toch een hele goede voorhoede staan. Nu nog een echte 10, afscheid nemen van Dilrosun en Idrissi huren voor de breedte

22 augustus 2023 om 18:40

Nee geen Idrissi aub. Leo Sauer zit na een halve wedstrijd al op 25% van Idrissi’s totale eredivisie goals van vorig jaar. Laat Sauer na Ivanusec maar lekker minuten maken! En dan kan je eventueel ook nog paixao, dilrosun, lingr of in nood jahanbask nog gebruiken indien nodig.Daarnaast wilt Sevilla dat we hem verplicht kopen. Wat al helemaal een verkeerde move zou zijn.

Eindelijk! Broodnodige aankoop

Geweldig nieuws zeg! Ik ben zo blij met deze aanwinst! 🤩 Hopelijk gaat hij vlammen bij Feyenoord!!

Mooie aankoop. Goed ook voor de Eredivisie. Heb echt het gevoel dat het niveau omhoog is gegaan dit jaar.

22 augustus 2023 om 15:14

Laten we het hopen, de CL is straks natuurlijk een hele goede graadmeter voor dit Feyenoord.

Eindelijk samen met die Tsjechische 10 is het nu wel compleet

22 augustus 2023 om 18:42

Ik hoop stiekem dat ze nog ergens een szymanski of gimenez constructie uit de hoed kunnen toveren.

Maar het ziet er iig al beter uit dan de afgelopen paar weken. (Indien de transfers voldoen aan de verwachtingen)

Zolang de medische keuring nog niet afgelopen is durf ik het nog niet met zekerheid te zeggen, maar mooi😁

8.5 miljoen maar en 5 jarig contract. Dat is wel lekker.
Alleen is deze transfer een maand te laat eigenlijk. Mrjaa beter laat dan nooit.

Nummer 10 ook binnen.
Nu nog een nummer 8 en dan zijn we ready.

Bijlow
Geertruida Trauner Hancko Hartman
Wieffer op 6
Timber/aankoop op 8
Die tsjech van slavia op 10
Paixao Gimenez Ivanusec

22 augustus 2023 om 16:10

Stengs gaat echt niet banken. Hij wordt de vaste 8, denk ik.

Geweldig nieuws voor Feyenoord. Versterking in de voorhoede is broodnodig. Nu nog Idrissi afronden en we zijn alweer een stuk verder bij het niveau van vorig seizoen. In dtk we trust.

Ook lekker voor 1908. Heb meerdere mensen hier zien reageren dat 1908 maar wat namen noemt en elke dag wee een nieuwe naam noemt. Vanaf het begin af aan heeft 1908 gezegd dat dit rond gaat komen. Ondertussen kun je 1908 als een zeer betrouwbare bron beschouwen voor wat betreft Feyenoord nieuws, net als fabrizio.

22 augustus 2023 om 18:48

Aub geen Idrissi. Leo Sauer kan zijn statistieken makkelijk evenaren (en daar hoeft hij niet een basis voor te staan) of zelfs verbeteren.

En als nood kan je ook nog schuiven met dilrosun, paixao, jahanbakhsh.

Die zal alleen maar de ontwikkeling van Sauer in de weg staan. Daarnaast wilt Sevilla ook een verplichte koopoptie meenemen en dan zit je meerdere seizoenen met hem opgescheept.

Dan hoop ik eigenlijk wel dat hij de moeite waard blijkt achteraf. Want het zou toch wat zijn als heel deze soap uiteindelijk op niks uitdraait :D

Eindelijk, hoge verwachtingen van de jongen. Kan alireza lekker banken, Paixao op rechts en Minteh als back up die prima inviel tegen Sparta, op Links Ivanusec en Sauer. Alleen nog een 10 en Feyenoord is ready to rumble.

Jaaaaaaaaaaa!!!! Hopelijk kan hij het verschil maken. Ik ga de vlag uithangen. Ik ben 10 jaar ouder geworden rond deze soap.

Zou het dan toch.. Het is nu wel erg druk bezet daar voorin. Hopelijk weten ze grootverdieners als Dilorsun en Ali te verkopen. Wälemark verhuren. Sauer, Ueda en Stengs als back-ups in de voorhoede.

Niemand van ons heeft deze speler daadwerkelijk veelvuldig zien spelen (neem ik aan). Ik ben in erg benieuwd. We kunnen daar voorin in ieder geval wel een creatieve impuls gebruiken!

Begint wel een vreemdelingen legioen te worden daar he..... Perez?

On: Mooi voor Feyenoord. We zaten in hetzelfde schuitje maar hebben ons grootste target beide nu binnen gehaald.

22 augustus 2023 om 16:13

Speciaal voor Perez, Zerrouki, Stengs en Nieuwkoop gekocht. Dat zal hem leren!

Nog steeds geen officieel bericht vanuit Feyenoord dus eerst zien dan geloven

Zal je net zien dat het een miskoop blijkt …

Yes! We are ready, aan Slot en staf om de juiste samenstelling te vinden. Kwaliteit is er, roulatie is mogelijk en de gewenste versterkingen zijn er. Kom op Feyenoord! YES!

Gefeliciteerd Feyenoorders! Wat heeft dat lang geduurd zeg.. Dit lijkt me een hele mooie aankoop! Liever hij dan een Idrissi voor Feyenoord, zou ik zeggen! Daarnaast ook Lingr gehaald dus jullie aanval is zeer zeker smullen!

Hoppa !! Heerlijk hoor .. de aanhouder wint !

Goede speler met overzicht, een fijne trap en goede pass. Hier gaat Feyenoord veel plezier aan beleven.

Gezien de hele lange voorgeschiedenis wacht ik toch echt de officiële melding van Feyenoord nog even af voordat ik er 100% op vertrouw....maar dit klinkt wel goed al

Luka Ivanusec lijkt me een prima versterking voor Feyenoord. Het zou mij niet verbazen als hij op de 10 positie begint om daar de onbalans op het middenveld op te lossen. De transfersom van 8,5-10 miljoen is redelijk laag, dus prima onderhandeld door Feyenoord. Mijn felicitaties aan de Feyenoord supporters.

22 augustus 2023 om 15:34

Ik verwacht inderdaad ook dat die eerst op 10 zal beginnen. Zou me ook niks verbazen als die daar lekker blijft staan.
Ondanks dat 90% hier doet alsof ze deze knakker al jaren volgen weet ik helemaal niks van deze speler maar we zullen het zien dit seizoen. We schrijven spelers al veel te snel de wolken of de grond in.. maar prima prijs voor multifunctionele speler.

Hele goede speler. gefeliciteerd Feyenoord fans het heeft lang geduurd. maar weet zeker dat het een topaankoop wordt.

Goeie aankoop. Waarom is deze jongen trouwens zo goedkoop?

Knappe transfer! Goed voor Feyenoord en goed voor de eredivisie!

Vind het niet zo erg als die de wedstrijd tegen Almere mist.

We zullen het al zwaar genoeg krijgen. 😂

Op zich een wel op een top deal om een Kroatisch international met een transferwaarde van 12 miljoen voor 8,5 (tot 10) op te pikken.

Met de komst van Lingr verwacht ik eigenlijk niet dat Idrissi nog komt. Tenzij Ali en Dilrosun nog verkocht worden. Geruchten waren ook dat Sevilla perse een koopoptie wilde.

Maar goed, nu wordt het weer zweten rondom Geertruida de komende anderhalve week..

Mooie transferdag (eindelijk!) voor Feyenoord. Perdersen voor 8 miljoen weg, Ivanusec voor ongeveer zelfde bedrag binnen hengelen.....en dan ook nog Lingr erbij. Kijken of Geertje nog vertrekt, anders behoorlijk sterke selectie. Nu de poppetjes nog op de goede plek en spelers terug in vorm!

Ben inmiddels alcoholist geworden… Al 2 maanden proost ik iedere dag op het goede nieuws dat ie écht zou komen. Vandaag wederom proosten! 😉

Mooie transfer. Van wat ik gezien heb, een hele goede speler die zowel op buitenkant als op 10 kan.
Ideaal. Nu nog die Tsjech van Praag en je bent zo goed als klaar.

Hopelijk behouden ze Geertruida nog minimaal één jaar. Die opvangen, gaat wel lastig worden zo laat.

En stel dat hij de eerste 2 wedstrijden slecht speelt. Dan kan de media weer los. Ik ben heeeel benieuwd.

Mag de vlag dan eindelijk uit? Ik durf het pas echt te zeggen als ik em rond de Kuip zie lopen🙂

5 seizoenen is ook wel echt nice. Mocht hij gaan knallen heb je voorlopig geen gezeik met verlengen.

Ali of Dilrosun mogen nu wel weg. Doe dan maar, ondanks dat het een aardige gozer is, Ali. Die kan echt heel weinig met een bal.

22 augustus 2023 om 17:24

Doe maar gewoon beiden. Je hebt nu voor op links Ivanusec en Sauer en op rechts Paixao en Minteh. Dan nog Stengs die op rechts kan en, als hij komt, Lingr die op links kan.

Zonder Ali en Dilrosun heb je op beide flanken gewoon 3 opties.

22 augustus 2023 om 19:00

Zou wel mooi zijn als Feyenoord ali en dilrosun kan slijten. Hopelijk dan ook nog een paar miljoentjes erbij, maar merendeels goed voor het salaris huis.Dan hoop ik wel dat ze nog een verassing uit de goed kunnen toveren en nog een talentvolle speler kunnen halen met een szymanski of gimenez of lingr constructie.Matias soule bijvoorbeeld. Dan heb je ivanusec/sauer, paixao/soule en minteh als back up.Of dat realistisch is betwijfel ik. Maar goede hoop mag je altijd hebben, toch?

Mooi. Kan stengs er weer uit. Had imo ook niet nodig geweest. 6 miljoen ook geen klein bedrag voor feyenoord.

Mooi worden we nu derde ipv 12de.
Blij met deze aankoop plus die Tsjech ,wel beetje laat allemaal. Nu vier onnodige verlies punten die je ergens goed moet gaan maken..

22 augustus 2023 om 16:52

Ajax of PSV 2x oprollen en je bent er weer overheen

Nu zijn er geen excuses meer voor Slot.

Niet geheel afgerond......!.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren