Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord haalt uit in slotfase en staat bijna in laatste voorronde

Laatste update:

Feyenoord is vrijwel zeker van plaatsing voor de laatste voorronde van de Europa League. De nummer drie van het afgelopen Eredivisie-seizoen won donderdagavond met 4-0 van Dinamo Tbilisi en daardoor lijkt de return van volgende week, in een leeg stadion, een formaliteit. Feyenoord kende geen eenvoudige avond, maar werd geholpen door een rode kaart van de tegenstander in de slotfase. Tegen tien man liep men uit van een 1-0 voorsprong naar een 4-0 zege.

Het was puzzelen voor Stam, die alleen de zeventienjarige Naoufal Bannis tot zijn beschikking had als echte centrumspits vanwege het blessureleed van Nicolai Jörgensen en Dylan Vente. In plaats van de jeugdspeler voor de leeuwen te gooien, koos hij voor Berghuis in de punt van de voorhoede. De smaakmaker, die deze week zijn contract in De Kuip verlengde, werd geflankeerd door Sam Larsson en Luis Sinisterra. De samenwerking tussen het drietal verliep vlekkeloos bij het openingsdoelpunt van de Rotterdammers, drie minuten voor rust.

Aan de rand van het strafschopgebied combineerden Berghuis en Larsson, waarna eerstgenoemde de bal afleverde bij Sinisterra. Die stond relatief vrij en rondde overtuigend af. Het was een verdiend doelpunt, dat viel in een fase waarin Feyenoord de regie juist enigszins leek te verliezen. De ploeg van Jaap Stam begon erg fel aan de wedstrijd: al binnen twee minuten werd een inzet van Berghuis gekeerd door doelman José Perales en faalde Larsson uit een kansrijke rebound. Een afstandsschot van Ridgeciano Haps werd even daarna uit de korte hoek gehouden door Perales.

Ook Orkun Kökcü probeerde het zonder succes van afstand, na achttien minuten, alvorens de wedstrijd wat meer in evenwicht raakte. Feyenoord haalde de voet van het gaspedaal en de bezoekers uit Georgië kwamen niet tot uitgespeelde kansen. De 1-0 van Sinisterra viel zodoende op een goed moment voor de thuisploeg. In het tweede bedrijf gebeurde aanvankelijk niet veel. Feyenoord kwam niet in de problemen, maar kreeg ook geen grote mogelijkheden om de marge te verdubbelen. Men probeerde de druk wat op te voeren en Kökcü kwam tot twee doelpogingen van afstand.

Zijn eerste inzet was een prooi voor doelman Perales; de tweede vloog over. Aan de overzijde had Kenneth Vermeer een stijlvolle redding in huis op een te zwakke poging van Giorgi Kukhianidze. De doelman werd serieuzer getest door een geplaatste inzet van Nodar Kavtaradze, die hij met de vingertoppen uit de bovenhoek haalde. Dinamo Tbilisi werd wat sterker, maar Feyenoord trok de wedstrijd in de slotfase volledig naar zich toe. Nadat invaller Akaki Shulaia van Dinamo Tbilisi zijn tweede gele kaart kreeg voor een tackle op de enkel van Ridgeciano Haps, liep de gastheer uit naar een ruime zege.

De 2-0 viel op bijzonder ongelukkige wijze voor de bezoekers uit Georgië: de vrije trap van Berghuis, die volgde op de rode kaart, werd door Davit Kobouri in eigen doel gekopt. Het was een bevrijdend moment voor Feyenoord en enkele minuten later mocht Berghuis aanleggen voor de 3-0. De aanvaller kreeg een penalty, nadat Larsson de bal aankopte tegen de hand van een verdediger van Dinamo Tbilisi. Het was geen overtuigende penalty, maar doelman Perales zag de bal door zijn benen gaan. Het werd vervolgens 4-0 na een prachtige schijnbeweging van Larsson en de afronding van invaller Luciano Narsingh.

Krijgt Feyenoord het nog moeilijk in Georgië, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je kritiek hebt wanneer het slecht gaat, moet je ook sportief zijn als het goed gaat.
Feyenoord verdient complimenten vandaag. Hebben gespeeld zoals het hoort tegen een tegenstander waar je als NL club van moet winnen. Effectief, met durf en verbazend solide achterin. Even een zwak momentje in de tweede helft, maar die 2-0 kon niet uitblijven, ook zonder de rode kaart. Na die kaart was het oprollen geblazen en dat is gebeurd. De return zou geen problemen moeten opleveren. Voorheen dacht ik dat Feyenoord het van de drie clubs vanavond het lastigst zou krijgen, maar dat bleek volledig niet het geval. Top jongens!

8 augustus 2019 om 21:22

Daarom! Vorig jaar kregen we nog precies in de zelfde periode nog 4-0 en nu geven we die Oost-Europese een koekje van eigen deeg!

8 augustus 2019 om 21:25

Dat solide achterin komt volgensmij omdat we iets minder hoog drukgezet hebben en af en toe iets vaker inzakte. Waardoor je iets moeilijker te counteren bent

8 augustus 2019 om 22:10

Mwa, we hebben ook veel druk vooruit gezet, maar Tapia ėn Fer is gewoon beter dan enkel Fer. Tapia speelde ook echt uitstekend en zat er ook veel tussen. Erg mooi.

8 augustus 2019 om 21:43

En door het duo Tapia-Fer. Verdedigend uitstekend. Ontlasten door hun balveroveringen ook het centrale duo

8 augustus 2019 om 21:27

Zeker waar. Lang geleden dat ik Feyenoord een wedstrijd zo heb zien controleren. Dwingend, attractief, creatief, het was echt leuk om te zien hoor. Kökcu, Haps, Larsson en Berghuis de uitblinkers in mijn ogen. Lekkere pot, nu is de uitwedstrijd meer een oefenwedstrijdje.

8 augustus 2019 om 21:33

Ik vond die Colombiaan ook wel aardig. Die sinistierra ofzo

8 augustus 2019 om 21:43

Feyenoord verdient zeker de complimenten, maar we hebben ook allemaal gezien dat Tiblisi wel héél armoedig was. Feyenoord heeft het heel goed afgemaakt, alle complimenten, maar wel eerlijk blijven over de tegenstander. Die zouden in Nederland de grootste moeite in de KeukenKampioenDivisie hebben.

8 augustus 2019 om 21:49

Ach, Trencin stelde ook geen drol voor. Het gaat mij er juist om dat Feyenoord een keer gedaan heeft wat NL clubs zo vaak nalaten: een duidelijk zwakkere tegenstander echt oprollen.

8 augustus 2019 om 21:49

JMPR, pas maar op met wat je zegt, volgende week kun je een heel andere wedstrijd hebben..

8 augustus 2019 om 21:50

Vond ik oprecht wel meevallen. Het was zeker geen topteam. Maar ploegen als sparta of fortuna zijn in mijn beleving niet beter.

8 augustus 2019 om 21:58

Heel de week heb ik moeten horen dat Tiblisi niveau rechterrijtje was, gevolgd door de hilarische opmerkingen dat Feyenoord dan wel op moest passen. Nu rollen we ze op en zouden ze amper meekunnen in kkd ..

8 augustus 2019 om 21:59

Voor de wedstrijd las ik niet anders dan dat Dinamo een enorm lastige tegenstander zou zijn...

8 augustus 2019 om 22:05

Echt heh. Ze hadden alles gewonnen en we gingen ze onderschatten. Blablabla.

8 augustus 2019 om 22:10

@dante ja sorry hoor maar wil je nu de polonaise gaan lopen omdat Feyenoord van Dinamo Tbilisi wint? Hele zwakke ploeg, zouden niet In Eredivisie meekunnen.

8 augustus 2019 om 22:21

@richardpraha Zie je me ergens polonaise lopen dan? Ik vertel alleen wat ik constateer. En dat zijn ineens heel andere opmerkingen voor dan na de overwinning. Opportunisme heet dat.
En alsof je in 1 wedstrijd kunt vaststellen wat het niveau van een ploeg is. Er zijn imo zat ploegen in eredivisie die niet beter zijn. Maar ok.
Idd geen reden voor polonaise. Maar we mogen best blij zijn met eindelijk een goed resultaat in de voorronde en aardig aantrekkelijk spel, met jonge gasten. Ongeacht de tegenstander.

8 augustus 2019 om 22:29

Idd hadden ze niet de,laatste 8 wedstrijden gewonnen of zo?

9 augustus 2019 om 00:20

Snap nooit zo goed waarom de gekleurde mening van één gekkie meteen weer over de kam geschoren moet worden. Ja, Feyenoord heeft het uitstekend gedaan tegen een tegenstander waarvan je vooraf zou denken dat die minder is. Je moet het alsnog doen, en dat ging goed. Waarom dan zo verbeten omdat een paar leden de prestatie tekort lopen te doen. Dat zie je met elke Europese prestatie van elke Nederlandse ploeg. De ruime meerderheid is blij voor Fey en het Nederlandse voetbal..

8 augustus 2019 om 22:20

Buitenspelgoal zo is het maar met net, mooie opsomming van de feiten. Trots op die jonge gasten van die Rotterdammers, Tapia vond ik ook sterk spelen een persoonlijkheid als Stam laat z'n oren echt niet hangen naar Troost. Gefeliciteerd Feyenoorders, nu nog alleen thuis afmaken wat een formaliteit zou moeten zijn. 👍🏾

8 augustus 2019 om 22:25

Ja. Ik ben Ajax fan maar zei t vd match al. Ik hoop dat ze met 4-0 ofzo winnen. Dat verdienen ze in Rotterdam ook wel.

8 augustus 2019 om 22:55

Onelovechris ze verdienen het zeker, ik zou er op gegeven moment zo klaar mee zijn met die leedvermaak van andere supporters. En dan Trencin wat nog steeds continu van stal wordt gehaald. Dat maakt deze sterke wedstrijd bitterzoet, die jonge sinestra of iets, Kokcu, Fer, Hapsie en Tapia maakte het verschil. De tegenstander maakt mij niks uit, want we hebben allemaal tegen mindere broeders gefaald in de afgelopen jaren.

8 augustus 2019 om 22:39

Waar is iedereen die mij voor gek verklaarde toen ik zei dat Feyenoord het best heeft ingekocht deze transferperiode? Nu ook je gezicht laten zien aub.....

8 augustus 2019 om 22:54

Mwoah. Fer is een goede inderdaad. Narsingh moet het nog maar laten zien. Een intikkertje tegen 10 Georgiers bij een 3-0 voorsprong zegt mij betreft niet genoeg. Die Kelly zit vooral op de bank. Karsdorp moet het nog maar opnieuw laten zien en dat Liverpool talentje heeft ook nog alles te bewijzen.

8 augustus 2019 om 23:39

Ik heb je niet voor gek verklaard maar doe het na het lezen van deze reactie alsnog.

Ont.

Mooi dat Feijenoord het volle pond pakt! Goed voor dat team en voor de Nederlandse punten!

9 augustus 2019 om 00:23

Het best heeft ingekocht? Dat snap ik niet helemaal hor of je maakt een grap.
Dit is de 1e behoorlijke wedstrijd van Feyenoord, maar de selectie is kwalitatief echt niet sterker dan afgelopen seizoen.
Feyenoord zal deze ronde wel verder komen, maar dat is geen reden tot juichen. Tblisi is van KKD niveau.

Plaatsing zal nog een hele klus worden.

8 augustus 2019 om 23:57

Inderdaad, helemaal mee eens, keurog gespeeld vandaag! Lekker bezig mannen. Gefeliciteerd alle Feyenoorders, de return is slechts een formaliteit. Gas erop en op naar die EL groepsfase, hopelijk samen met PSV en AZ!!

Heer-lijk! Ik heb Feyenoord de afgelopen jaren zelden zo dwingend, fel en dominant zien spelen. Sinisterra kan eindelijk z'n kunstjes laten zien en is een nachtmerrie voor elke back, Tapia en Fer zijn zeer solide, Kokcu strooit met passjes en vind Berghuis blindelings en Berghuis in de spits is een hele goede oplossing. Zo staat het creatief en is het voor de tegenstander moeilijk te dekken. Mijn complimenten voor Stam! Hij stelt op wie hij denkt dat er op dat moment hoort te staan. Ook z'n eigen meegenomen Liam Kelly krijgt geen voortrekker rol en is momenteel 6e keuze op het middenveld. Hopelijk laat ie Sinisterra én Tapia staan en daaropvolgend ook direct Tapia een nieuw contract aanbieden. Dit elftal met de nieuwe jongens (Karsdorp nog basis op rechtsback) en jonge krachten als backup (Burger, Geertruida, Malacia, Bijlow en Azarkan) kan best nog weleens stunten dit seizoen. We hebben weer moed!

8 augustus 2019 om 21:22

Het kan verkeren in 4 dagen Haha ;-)

8 augustus 2019 om 21:25

Vechtlust en de juiste poppetjes op de juiste plekken doen wonderen Bakkert

8 augustus 2019 om 21:30

Zeker. Ze speelde vandaag leuk en sterk en het Feyenoord van vandaag lijkt een stuk sterker dan het PSV van vandaag. Dus wie weet wat er allemaal mogelijk is dit seizoen. Maar goed eerst maar is afwachten hoe het er over een maand uit ziet.

8 augustus 2019 om 21:40

Zo zie je ook maar wat de stand van de wedstrijd met een team kan doen. Het zelfvertrouwen was groot en individuele acties en combinaties lukten. Erg genoten van deze wedstrijd!

8 augustus 2019 om 21:43

Ja sws, kreten als we hebben weer moed en we kunnen best eens verassen dit seizoen hahaha prachtig

8 augustus 2019 om 21:27

Köcku wel een gigantisch talent, heel eerlijk; ben ik als Ajacied best een beetje jaloers op. Verder complimenten want na zo'n voorbereiding is dit grote klasse, hopelijk kan Feyenoord dit doorzetten.

8 augustus 2019 om 21:41

Kokcu doet mij een klein beetje denken aan Van der Vaart qua manier van spelen. Hopelijk kan hij dat niveau ook bereiken. Leuke speler.

8 augustus 2019 om 21:53

Klopt. Fijn dat fans van andere clubs dat nu ook gaan zien. Je zou het na sparta en vandaag niet zeggen, maar hij scoort ook vrij makkelijk.

8 augustus 2019 om 21:54

Ben het met jullie eens. Eigenlijk is Kokcu een Ajax speler als je hem zo ziet. Sierlijk, smooth, creatief en technisch. Maar wij zijn blij met hem

9 augustus 2019 om 02:59

Kokcu doet het leuk, maar om hem te gaan vergelijken met 1 van de beste middenvelder die nederland heeft gehad. dat gaat mij iets te ver

9 augustus 2019 om 08:22

Vd Vaart is ook 18 jaar geweest, toen was hij ook een groot talent Musi26.

8 augustus 2019 om 21:28

Gast... besef wel even tegen wie je speelde vanavond. Wel met de beentjes op de grond blijven he. Zondag bij Heerenveen kan het gewoon weer lastig zijn.

8 augustus 2019 om 21:33

Achjoh laat die gast lekker blij zijn, was een mooie pot, daar gaat T als fan om toch!

8 augustus 2019 om 21:39

Oh wees maar niet bang. De meeste Feyenoorders verwachten echt wel een moeilijke pot tegen Heerenveen. Zit verweven in het DNA ondertussen. Ook een tros zwaluwen maakt nog geen zomer bij Feyenoord

8 augustus 2019 om 21:56

No worries! We blijven Feyenoord, we zijn vaak net zo wisselvallig als het weer of als een vrouw
Maar stel je voor dat we dat wisselvallige eruit krijgen en dat Stam de jongens elke wedstrijd zo de wei in stuurt, dan kan het nog best een leuk seizoen worden, zeker als PSV maar zo blijft aanmodderen.

9 augustus 2019 om 02:57

Ondanks dat je gelijk hebt dat dit een heel matig team was, hoef je feyenoord niet de grond in te trappen. Was een prima wedstrijd.

8 augustus 2019 om 21:28

Gast... besef wel even tegen wie je speelde vanavond. Wel met de beentjes op de grond blijven he. Zondag bij Heerenveen kan het gewoon weer lastig zijn.

9 augustus 2019 om 00:04

Net als de andere nederlandse ploegen vandaag, tegen een van de mindere goden. Maar hebben we daar niet allemaal tegen verloren de laatste jaren?! Feyenoord doet wat het moet doen en inrroduceert om dat te bereiken een nieuw spelsysteem waardoor ze zonder spits gevaarlijk worden, een beetje zoals tadic bij ajax in de spits gezet werd... we zijn er nog niet maar we hebben in 4 dagen tijd wel wat stappen gezet want deze ploeg was niet minder dan een ploeg als Sparta

9 augustus 2019 om 07:18

Zeker waar. Ook genoeg redenen tot positiviteit. En waar ik vroeger altijd tegen elke andere Nl-club in Europa was, want ja... alleen Ajax mocht succes hebben vond ik toen, ben ik nu gelukkiger een stuk verstandiger. Nu hoop ik gewoon dat we allemaal doorgaan en hoop ik ook dat Feyenoord eindelijk weer wat meer mee gaat doen.

9 augustus 2019 om 14:39

Afca_yiddo Mee eens, Ik stond er vroeger ook zo in, Ajax en psv moesten verliezen in de cl en el en alle glorie moest naar Feyenoord. Ben daar wel in verandert de laatste jaren en kon zowaar een zachte ''yes!'' uitbrengen toen ajax de 0-1 maakte tegen paok. zelfde voor psv en az, al had ik met die laatstgenoemde nooit echt een probleem. tis toch nederland samen he

8 augustus 2019 om 21:29

Jorgensen kan (later) ook perfect meedraaien in dit vlotte combinatiespel, en die kan ook nog eens een goal maken. Stap voor stap kan er inderdaad wat moois groeien, en ach we zien wel waar we eindigen, zolang we Europees kunnen overwinteren, daar zit de prestige en het geld.

8 augustus 2019 om 21:50

Inderdaad Dani, Jorgensen kan hier ook prima in mee. Europees overwinteren zou een mooi doel zijn

8 augustus 2019 om 22:30

Zou prachtig zijn, maar laten we eerst de poule maar eens halen.

8 augustus 2019 om 21:30

Fantastische wedstrijd en resultaat natuurlijk, ik hoop ten zeerste dat Feyenoord net als AZ en PSV de groepsfase haalt, maar dit is wel echt extreem opportunistisch toch? Ik snap dat je blij/opgelucht bent, maar dit is de eerste écht goede wedstrijd in dit seizoen+voorbereiding, waarvan de meeste wedstrijden juist bagger waren. Maar goed, uiteraard gefeliciteerd.

8 augustus 2019 om 21:46

USofDude, klopt ook Joh, als Feyenoord supporter heb je jaren dat je niets kan vieren. Als er een vraag gesteld wordt aan een Feyenoorder welk doelpunt voor hem onvergetelijk is dan is het in 80 procent van de gevallen het doelpunt van Manu tegen Zorya Luhansk (of die van Kuyt tegen Heracles). Dit is gewoon belangrijk. En laten we eerlijk zijn, gister waren we nagenoeg dood.. Niemand zag het nog zitten en dan leg je een dag later dit op de mat? Chapeau toch? Verder geef ik alleen maar aan dat het een mooi seizoen kan gaan worden. Heb vandaag in ieder geval de juiste poppetjes op de juiste plek gezien en vanaf hier kan iets moois ontstaan (of niet, het blijft immers Feyenoord)

8 augustus 2019 om 22:15

Ja nee helemaal mee eens hoor, jullie verdienen ook zeker om weer betere tijden mee te maken.

8 augustus 2019 om 21:40

Het mooie is dat Stam gewoon durft te zoeken naar de beste samenstelling, terwijl Gio gewoon vasthield aan ja, aan wat eigenlijk?

8 augustus 2019 om 21:48

@ Toekomst
Aan "bevliegingsvoetbal" wat werkte in het kampioensjaar. Veranderen na dat jaar is niet voor iedereen weggelegd.

8 augustus 2019 om 21:48

Precies dat De Toekomst! Hier wordt gewerkt aan een team. Hij wilt op een bepaalde manier spelen en hij zoekt de poppetjes erbij om dat te doen. Klaagt nergens over, weet dat er weinig mogelijk is. Als ik Feyenoord vandaag dan zo'n pot op de mat zie leggen terwijl we gisteren dood waren, dan krijgt Stam van mij alle credits. Gio was dan ultra defensief begonnen. Controleren en laag tempo. Stam begint gewoon vol op de aanval, direct vanaf het begin.

8 augustus 2019 om 21:56

@wazza Op basis van 1 wedstrijd en een tegenstander die echt 0 tegengas gaf. Achja een kinderhand is snel gevuld hé ... opportunisme ten top. Je zit duidelijk nog in overwinningsroes. Het is je vergeven LOL

8 augustus 2019 om 22:08

Laten we niet te hard van stapel lopen met Sinisterra maar inderdaad een heerlijke speler. Gefeliciteerd met de overwinning.

8 augustus 2019 om 22:56

Wazza gefeliciteerd man, geniet van deze mooie avond!

8 augustus 2019 om 23:59

Gefeliciteerd kerel! Echt een goeie pot van jullie vandaag. De return is voor des keizers baard. Knallen in die play-offs en op naar de groepsfase!!

Wat een controle had feyenoord over de wedstrijd! Ben een voorstander van berghuis als valse 9 zolang jorgensen geblesseerd is. Tapia speelde ook goed en verdient ook keihard een basisplaats want een trekte zijn lijn door bij feyenoord van de copa. Snap überhaupt houdt niet waarom troost toch van hem af wilt? Even terug op berghuis, maar van mij part mag die 2 miljoen per jaar wel 4 miljoen worden. De messi van feyenoord speelt hij domineert op het veld, verliest niet dom een bal, geeft een assist, veroorzaakte de eigen doelpunt en nog een doelpuntje. Volgens mij heeft stam zijn juiste opstelling gevonden alleen nog karsdorp op rechts en die Johnson voor jan-harie. P.s. wat een heerlijke actie van larsson.

8 augustus 2019 om 22:29

Geen idee of het al officieel is maar het lijkt me dat tapia heeft bijgetekent. Dat was ook de vereiste/wens van troost. Na de wedstrijd bedankten de spelers de supporters en werd tapia door berghuis als eerste naar t publiek gestuurd om hen te bedanken, daarna pas de andere spelers. Een grote lach bij tapia en zn hand kloppend op het logo.
Anders dan bijtekenen kan ik het niet interpreteren

8 augustus 2019 om 22:57

En een foto op Instagram met een 'potlood emoticon'. Waar rook is...

Heerlijk dit. Eindelijk weer talentvolle jeugdspelers. Heeft Gio al die tijd lopen slapen ofzo. Tapia een verademing. Stam idem. Spelers vechten tenminste weer voor elke meter.

8 augustus 2019 om 21:43

Gio heeft denk niet liggen slapen, maar was gewoon te bang voor de onzekerheid die jeugdspelers met zich meebrengen... Zelfde geldt voor jongens als Tapia en Sinisterra.

Sterk Feyenoord gezien, mooi om te zien dat het hoog druk zetten goed werkte. Benieuwd of ze deze energie ook kunnen stoppen in uitwedstrijden.

Ik vond Berghuis wel erg sterk vandaag. Ik kijk zeker niet alle wedstrijden van Feyenoord, maar heb hem nog niet vaak zo goed gezien.

De arbitrage was ook uitstekend vandaag.

8 augustus 2019 om 21:59

Dan moet je meer Feyenoird kijken dit was een vrij gemiddelde potje van Berghuis. Ik denk altijd, zet hem bij Ajax neer en je weet niet wat je meemaakt. Nadeel is wel dat het een beetje een huilie huilie is.

8 augustus 2019 om 22:09

Dat dacht ik dus ook. Berghuis was gemiddeld deze wedstrijd. Ondanks dat veel belangrijke momenten, maar speelde al bij al een stuk minder dan dat hij kan op rechtsbuiten. Wel knap dat deze rol zo goed invulde.

Nou, fantastisch resultaat en gewoon verdiend. Deze ronde is voor Feyenoord, chapeau!

Heel lekker, zou toch wel top zijn als we 3 ploegen in de EL krijgen naast Ajax in de CL natuurlijk.. Verschil met vorig seizoen ook, punten kunnen we goed gebruiken als Nederland zijnde.. Moet overigens wel eerlijk bekennen dat ik schrik van het niveau van Feyenoord. Ik vind het in weinig meer een topclub uitstralen, en de riante overwinning vandaag heeft natuurlijk met name te maken met een hele zwakke tegenstander. Maar het verschil met PSV, en al helemaal met Ajax, wordt wel steeds groter... helaas! Mag vanavond niets afdoen aan de vreugde, play offs EL zijn binnen, top!

8 augustus 2019 om 21:23

Geschrokken van Feyenoord? Dan heb je de laatste tijd weinig Feyenoord gekeken , dit was echt een verademing in vergelijking met de laatste periode. Echt weer eens genoten van mijn clubje!

8 augustus 2019 om 21:27

Is zeker waar en ik bedoel het ook zeker niet denigrerend. Maar ik heb tot de 70ste minuut weinig lijn in het spel gezien, vond alleen het drukzetten erg sterk. Maar goed ik lees nu reacties als “die Sinisterra draait elke back dol”.. Dan denk ik wel jongens hou alsjeblieft het niveau van de tegenstander in het achterhoofd. Maar als ik kijk naar spelersmateriaal vind ik alleen Berghuis topclub-waardig, en wellicht Haps en Kokcu. Maar verder is het toch redelijke middelmaat? Totaal niet lullig bedoeld he

8 augustus 2019 om 21:43

Het komt wel denigrerend over. Jij mag mij best eens uitleggen waar jij exact van schrik bij Feyenoord? Besef je wel dat wij deze wedstrijd zonder spits speelde? Het verschil met PSV en Ajax is te groot zeg je? Dat vind ik knap dat jij dat nu al kan zien. Glazen bol? Laten we even alle clubs de kans geven, het seizoen begint pas net... Het is onnodig en nutteloos en niet relevant om het over andere clubs te hebben, laat staan over de vorm van Feyenoord. Je moet ook niet vergeten dat de tegenstander van vandaag al tig wedstrijden heeft gespeeld inmiddels waarvan al twee voorrondes in de EL. Feyenoord speelde gewoon goed en er komen nog versterkingen bij...

8 augustus 2019 om 22:00

Eens met KAWS. Het komt denigrerend over en het klinkt mij meer in de oren als een meeloper in de polonaise. Maar oké, dus Feyenoord doet onder voor het kwakkelende PSV? En Ajax is de afgelopen wedstrijden ook zo onbetwist goed bezig dat dat al vast staat? Feyenoord had altijd moeite met dit soort tegenstanders (net als de rest van de Nederlandse clubs) en dat is niet omdat ze niet kunnen voetballen. Vorige wedstrijd wonnen ze met 6-0 en ze spelen niet op amateur niveau.

8 augustus 2019 om 22:06

Waar ik van schrik? Van het feit dat een topclub als Feyenoord pure middelmaat als Botteghin, vd Heijden, Nieuwkoop (ik weet dat Karsdorp is gehaald maar laten we eerst eens kijken of die een langere tijd fit kan blijven), Fer, Tapia, Larsson en in iets mindere mate Sinisterra of het veld heeft staan. En dat ze wissels brengen waar je nou ook niet bepaald vrolijk van wordt, en nee Narsingh gaat Feyenoord in mijn opinie ook niet naar een hoger plan brengen. Maar kerel voel je niet zo ontzettend aangesproken/aangevallen, ik heb mijn mening jij de jouwe maar ga alsjeblieft niet doen alsof jouw mening een feit is en dat meningen die daar van afwijken een aanval op jou, je mede supporters en Feyenoord is, want nee dat is niet zo. En ik zou na 1 winstpartij tegen een dergelijke tegenstander niet gelijk het idee hebben dat het lek boven is, daardoor kan de teleurstelling daarna weer alleen maar groter worden..

8 augustus 2019 om 22:09

En buiten dat. Feyenoord heeft een nieuwe trainer, een nieuwe tactiek, nieuwe spelers waaronder enkele talenten. En dan verwacht men? Een ruime overwinning.... oh wacht.... hmm, misschien tiki taka voetbal? Of wat? We walsen met 4-0 over een club heen zonder groots te spelen, waar Feyenoord en inderdaad zoals wazza zegt andere Nederlandse clubs het standaard lastig tegen hebben. Nogmaals het seizoen begint pas, de automatismes moeten nog komen. Spelers moeten elkaar weten te vinden. Het team moet op elkaar ingespeeld raken, aan de tactiek wennen. Er komt straks een spits te staan en nog wat meer spelers in de defensie en de breedte. Men verwacht echt aan het begin van de competitie dat Feyenoord speelt zoals Ajax dat deed in de CL... Even ophouden hoor

8 augustus 2019 om 22:14

Dat er een hoop middelmaat zit, dat is een bekend probleem. Gelukkig heeft Feyenoord zich reeds versterkt met enkele defensie krachten. Mogelijk komen daar dus nog twee Argentijnse spelers bij. Met een nieuwe td, algemeen directeur en mogelijk Amerikaanse investeerders behoort dat hopelijk snel tot het verleden. Feyenoord moet momenteel roeien met de riemen die het heeft, daarom moeten we ze ook daar op beoordelen. Klaar. Btw, noem je Sinisterra nou middelmaat? Enne “kerel” jij bent nogal van de denigrerende opmerkingen heb ik al gemerkt. Laat jezelf eens niet zo kennen. Ik proef een hoop frustratie... Ik reageer op jou reactie, die in mijn ogen totaal niet onderbouwd is. Hoezo doe ik alsof wat ik zeg, feiten zijn? En voel ik mij aangevallen? Ik ben het gewoon niet eens met wat jij zegt... en dan zeggen dat ik het idee heb dat het lek boven is, ga jij je mond eens spoelen en gauw. Als jij er niet tegen kan dat mensen reageren op je ongefundeerde opmerkingen, dan moet je lekker uitloggen op Voetbalzone en het voortaan bij lezen houden. Want anders is dit geen geschikte website voor jou.

9 augustus 2019 om 09:43

Wij hadden nog een dingetje. Het is inderdaad geen 0-3 geworden maar wie had nou kunnen denken dat Feyenoord ineens ging voetballen. Ik volg de club al dik dertig jaar en dit kwam echt uit de lucht vallen.

8 augustus 2019 om 21:26

Vond feyenoord vanavond juist best sterk spelen en denk dat het niveau verschil met psv dit seizoen echt minder is. Niet zozeer omdat feyenoord sterker is geworden maar psv wel minder

8 augustus 2019 om 21:33

Ja, ik denk ook dat verschil tussen Feyenoord en PSV helemaal niet zo groot is. PSV is echt compleet inspiratieloos tot nu toe.

Goed om te zien hoe Feyenoord zich vanavond niet verslikte in een zwakke tegenstander.

8 augustus 2019 om 21:26

Weinig topclub uitstralen? Dan heb je 90min lang poep in je oren gehad of je bent doof. Alleen het publiek alleen is al topclubwaardig.

8 augustus 2019 om 21:33

Ook dat vind ik flink overhyped.. Ik vond het vroeger veel meer gekkenhuis in de Kuip. En als ik de sfeer gelijk met de Europese thuiswedstrijden van Ajax vorig jaar, vond ik het daar ook een stuk meer te keer gaan. En dan ben ik volledig neutraal qua clubvoorkeur, wellicht kleine voorkeur voor VVV daargelaten 😄

8 augustus 2019 om 21:45

Als er 2 microfoons verkeerd staan is het geluid op tv al niet te vergelijken met in het stadion natuurlijk..
Daarnaast is Feyenoord gelukkig nog de enige grote club in Nederland waar die ultra troep en het nanana-koor onder leiding van trommeltjes niet te horen is.

8 augustus 2019 om 21:46

Eerste helft alleen maar: jagen gehoord.

8 augustus 2019 om 21:48

Toen Ajax tegen sturm graz speelde leefde de arena echt nog niet hoor. Pas toen er resultaten geboekt werden leefde de arena op

8 augustus 2019 om 21:49

Je gaat toch noet een succesvolle campagne in de CL vergelijken met een voorronde EL??? Daarmee is zelfs een vergelijking van appels en peren ongepast. Misschien is het wat enthousiast maar de sfeer was voor zo'n pot prima. Iedereen was een klein beetje twijfelachtig over wat het zou gaan brengen vanavond, maar t viel de goede kant op.

8 augustus 2019 om 21:27

Met alle respect Giel, heb je de wedstrijd wel gezien? Feyenoord heeft voor elke meter gevochten en vrijwel de hele wedstrijd gedomineerd. Onze Rotterdamse vrinden had met rust al 3 of4-0 voor kunnen staan, ware ze niet wat ongelukkig waren in de afronding. PSV daarintegen ben ik wel van geschrokken. Zonder enige passie en overtuiging werd er daar gespeeld. Daar houd ik mijn hart toch wel een beetje voor vast in de return.

8 augustus 2019 om 21:29

Heb je de wedstrijd gezien? Tegenstander zeker niet alles. Maar voetballend was het echt sterk. Zeker in vergelijk met vorig jaar. Feyenoord staat er niet slechter op dan vorig jaar. Niks afdoende aan PSV, en weet ook niet of Feyenoord boven ze gaat eindigen, maar zijn die beter dan vorig jaar?

8 augustus 2019 om 22:56

Nee PSV was echt top. Winnen door een penalty.
Feyenoord heeft een zeer goede wedstrijd gespeeld, zeker als je nagaat dat alle Nederlandse clubs het moeilijk hebben met clubs uit de Balkan en voormalig Rusland e.o.
Gefeliciteerd met de dik verdiende overwinning

Ik hoef niet veel te zeggen maar wat is dit heerlijk zeg! Heb eindelijk weer een keer genoten!

8 augustus 2019 om 22:23

“We hebben gewoon best een leuke selectie”....welke niet thuis van Sparta kon winnen. Leuke selectie voor een subtopper misschien .,.

8 augustus 2019 om 23:02

Richard Praha dit soort zure onnodige reacties snap ik nooit. Wees gewoon blij als Nederlander, dat Feyenoord en Psv 3 punten hebben gehaald voor ons allemaal. Daarnaast hebben Ajax en Psv ook twee punten ingeleverd, dus wat is je gehele punt man? 🤷🏾‍♂️

Van te voren hoopte ik op een gelijkspelletje om het dan volgende week,
met 3 nieuwe verdedigers en van Wolfswinkel, af te maken.
Maar dit, dit is een ultieme droomscenario. De volgende ronde kan Feyenoord niet meer ontgaan.
Dit geeft een absolute boost aan Feyenoord en is zeer goed voor het Nederlands voetbal.

Op de verdediging na staat het elftal prima.
De aanval kan het ook wel af zonder van Wolfswinkel denk ik zo.
Middenveld ook prima met Tapia, Fer en Kokcu.
Als je dan straks Karsdorp, Johnston en die lé erbij heb, heb je gewoon een prima elftal.

Hopelijk nu in de volgende ronde ook zo voor de dag komen
en dit Europese seizoen is voor Feyenoord al geslaagd met het behalen van de groepsfase.
Als Stam dat presteert heeft die het Europees al beter gedaan dan van Bronckhort in 4 jaar tijd.

8 augustus 2019 om 21:23

Gio versloeg United in de groepsfase in het kampioensjaar. Dus Stam heeft nog wel wat te bereiken, desalniettemin is een goede start altijd lekker!

8 augustus 2019 om 21:28

En verder verloor die alles.
Europees was het gewoon zeer dramatisch onder van Bronckhorst. Vernederend

8 augustus 2019 om 21:37

Niet waar. Tegen Zorja gewonnen en gelijkgespeeld. Maar ik snap wel je punt dat het ook onder Gio zeer matig was. Het spel van Stam is ivm met Gio ook een verademing, nog niet perfect maar er zit druk, durf en kort combinatiespel in.

8 augustus 2019 om 23:20

vooral het stukje waarin je zegt dat dit een absolute boost geeft aan Feyenoord en goed is voor het Nederlandse voetbal ben ik helemaal met je eens.

Van te voren zag je het al weer aankomen. Utrecht er al uit en allemaal een stugge oostblokker, nou daar gaan we weer met de Nederlandse ploegen. En Feyenoord had met alle negatieve berichten gewoon een succesje nodig om weer in zichzelf te geloven. Ik had zelfs al mijn weddenschappen op Tblisi gezet voor de hogere quote. Maar wat blijkt, Feyenoord speelt bij vlagen prima voetbal! Natuurlijk was het (nog) geen geweldige tegenstander maar het was echt leuk om naar te kijken. Prima voetbal met hier en daar een foutje, maar dat moet kunnen.

Rustig doorbouwen aan een nog sterker elftal en mooie resultaten neerzetten. Dan leveren jongens als die Sinisterra ook weer lekker een extra centje op en kan Feyenoord boven zichzelf uitgroeien. PSV heeft het lastig op dit moment maar heeft ook gewoon een wedstrijd als dit nodig. Ook Ajax speelde in de voorrondes en groepsfase vorig jaar ook echt niet zo geweldig als de wedstrijden tegen real en juventus. Maar had vooral vertrouwen getankt door de prima resultaten. Chapeau Feyenoord en gefeliciteerd Nederlands voetbal.

Minder verwacht van Feyenoord, meer verwacht van Dinamo. Feyenoord heeft mij positief verrast. Speelde leuk. Hier kunnen ze wel op verder bouwen.

Wat heerlijk dit! Mijn Feyenoord-hart is in Europa eindelijk weer eens verwend. Wat een heerlijk combinatiespel van mijn club, dit is echt de hand van Stam. Man of the match is lastig, maar Berghuis was de meest grillige. Ik kan me niet meer herinneren wanneer een return een formaliteit was voor mijn club. Heerlijke avond!

Mooi, ik kon alleen de laatste 10 minuten kijken, maar daarin "eventjes" 3 doelpunten gezien. Heerlijke uitslag, zeer verdiend en met anderhalf been in de volgende ronde.

De beste tegenstander? Zeker niet! Maar wel een complete afstraffing! Heeeeeeerlijk.

Welcome back Renato!!!

8 augustus 2019 om 21:26

Ik hoop dat sjakie zijn koppie erbij houdt en gaat verlengen met Renato. Fer en hij is een mooi blok beton.

8 augustus 2019 om 21:30

Doet hij dat niet, is het gewoon om z'n eigen ego te strelen.

8 augustus 2019 om 23:22

hopelijk laten de supporters zich een beetje horen aankomend weekend, zou voor zowel Tapia als Feyenoord prima zijn om een jaartje op deze manier te spelen.

8 augustus 2019 om 23:52

De staande ovatie die Tapia kreeg toen hij werd gewisseld, gaf iig een heel duidelijk signaal. Sjaak moet hem met 3 jaar verlengen. Kan hij 1 of 2 jaar heerlijk ballen en voor een leuk bedrag vertrekken. Vervangers uit de jeugd zijn er dan al klaar voor.

Prachtig resultaat Feyenoord! Ik heb bij vlagen echt leuk en dominant voetbal gezien. Ben benieuwd of ze dit in de volgende ronde ook kunnen bewerkstelligen. Ik ga er in ieder geval voor zitten! Leuk team met potentie dit

8 augustus 2019 om 21:24

En trouwens alle felicitaties naar de Feyenoord fans! Jullie verdienen dit na alle kritiek en mindere weken/maanden 👍

8 augustus 2019 om 22:27

Jaren...

1 sterke centrale verdediger erbij en Feyenoord gaat bovenin meestrijden met Ajax. Psv lijkt mij de zwakste van de drie.

1 sterke centrale verdediger erbij en Feyenoord gaat bovenin meestrijden met Ajax. Psv lijkt mij de zwakste van de drie.

8 augustus 2019 om 21:30

Kom op zeg niet overdrijven

8 augustus 2019 om 21:30

Kom op zeg niet overdrijven

Absoluut geen Feyenoord fan, maar wat een leuke pot was dit om te kijken. Heerlijk gedurfd voetbal. Terechte overwinning!

Goed gespeelt en terecht gewonnen. Berghuis in de spits wil ik wel vaker zien. Sinisterra speelde goed en Larsson had een paar leuke acties. Tapja is gewoon je beste cvm. Alleen moet wel zeggen soms heel slordig als je tegen betere clubs speelt kan dat je alsnog nekken maar nu ff genieten van deze overwinning.

1 sterke centrale verdediger erbij en Feyenoord gaat bovenin meestrijden met Ajax. Psv lijkt mij de zwakste van de drie.

Wat speelde Feyenoord fris. Middenveld stond erg goed met fer tapia en kokcu ervoor. Verdediging lijkt door tapia en fer ook stabieler. Aanval veel voetbal en beweging. Berghuis sinisterra en Larsson zijn voetballend gewoon goed. Er zat voetbal in en het was niet zo stroperig.

Beste spelers: fer sinisterra en berghuis

8 augustus 2019 om 21:26

Als Larsson het op zijn heupen heedt is het een prima speler jammer dat het er te vaak niet uitkomt. Haps is echt een verademing als je siet wat er ipv hem speelt.

8 augustus 2019 om 21:42

Als Larsson het een seizoen lang volhoudt is hij weg, wat niet erg is want dan vangen we een mooi bedrag voor hem.

8 augustus 2019 om 21:46

Precies. Summerville, Sinisterra, Azarkan en Touré komen er toch aan.

1 sterke centrale verdediger erbij en Feyenoord gaat bovenin meestrijden met Ajax. Psv lijkt mij de zwakste van de drie. R

8 augustus 2019 om 21:24

Ik snap dat je dat hoopt, maar nee. Strijden om plek 3-5 lijkt me realistischer. Vitesse schat ik op zn minst net zo hoog in als Feyenoord.

8 augustus 2019 om 21:37

En op basis van wat?

8 augustus 2019 om 22:00

Tuurlijk jongen, dat horen we elk jaar.
Vitesse, AZ, Utrecht vormen een bedreiging.
Blijf hopen zal ik zeggen.

8 augustus 2019 om 21:29

Op basis van een slechte tegenstander?
Leuk resultaat maar ik denk datvde blijdschap heerstbover het verstand.

Ik zal vast een hoop over me heen krijgen, maar ik vind het pijnlijk om te zien hoe blij dat publiek is met een 4-0 overwinning waarvan 3 goals tegen 10 man van Dinamo huppeldepup. Wel een paar leuke acties gezien en ik kan me voorstellen dat dit vertrouwen tankt.

8 augustus 2019 om 21:26

Ja en? Tuurlijk zijn ze blij. Het gaat er Europees ff niet om op wat voor manier. Dan wordt elke goal als een malle gevierd. Al schieten ze er 4 in eigen doel. Lekker boeiend. Op naar de volgende ronde, want die moet nu wel binnen zijn

8 augustus 2019 om 21:26

Nee, je hebt gelijk. Sorry. Ik ga janken omdat we met 4-0 gewonnen hebben.

8 augustus 2019 om 21:27

Als je het fanatieke publiek in Rotterdam Zuid en de slechte prestaties van afgelopen seizoen in acht neemt kan ik me dat wel voorstellen hoor, die ontlading. Echter maakt een zwaluw nog geen zomer en zullen we zien hoe dit Feyenoord zich over de aankomende weken ontwikkelt. Ik ben benieuwd!

8 augustus 2019 om 21:29

Ik zie jou alleen maar netjes en respectvol reageren. Complimenten, zo kan het dus ook.

8 augustus 2019 om 21:35

Tuurlijk. Ik ben zelf voor Ajax maar kan ook echt wel genieten van andere clubs hoor. Goed voetbal is goed voetbal. Credit where it's due ook in dit geval voor Feyenoord. Bedankt voor het leuke compliment!

8 augustus 2019 om 22:01

Zo hoort het pik.
Alleen jammer dat Ajax gister me toto heeft verpest hahaha

8 augustus 2019 om 21:27

Dat heet nou echte clubliefde. Zal jij nooit begrijpen.

8 augustus 2019 om 21:33

Dan vind je dat toch lekker pijnlijk?
Gaat die mensen in de Kuip niks uitmaken, mij ook niet. Met een beetje historisch besef, dat niet verder hoeft te gaan dan EEN jaar, kom je er misschien achter

8 augustus 2019 om 21:42

Ja man we gan volgende x fluiten met 4-0 waarvan 3 goals tegen 10man

8 augustus 2019 om 21:42

Ga lekker elders je azijn strooien.

8 augustus 2019 om 23:07

Orgullo gefeliciteerd man! Ik heb genoten, er zit allemaal leven in en bet spel is fris en vernieuwend. Volgende week lijkt een formaliteit, en dat is knap en compliment waard ongeacht de tegenstander.

8 augustus 2019 om 23:20

Thanks kerel! Hoop op vier Nederlandse ploegen die door gaan en weer een ouderwetse lange Europese campagne voor Feyenoord. Als ik zie hoeveel mooie herinneringen Ajacieden de laatste jaren erbij hebben gekregen, daar kijk ik met jaloerse ogen naar.

Jajaja Feyenoord heeft heerlijk gespeeld. Met als uitblinkers berghuis, Larsson en haps. Dit was een goede avond voor het Nederlandse voetbal. Alle clubs de 0 gehouden en allen een goed resultaat voor de return.

Gefeliciteerd Feyenoorders!
Heerlijk Je eerste Euro pot te winnen. Waren gretig, met durf en hier en daar mooie dingen. Ging wat makkelijker na de rode kaart. Maar hey.. return is een formaliteit en kan je rustig verder groeien.

Top!

Kijk dit is toch waar je naar wilt kijken? Wat een vertrouwen op het eind. Heerlijke acties gezien. Mooie uitslag. Volgende ronde hoort toch in the pocket te zijn. Goed gedaan Feyenoord.

Ontzetten vermaakt met feyenoord vandaag. En gelukkig het verschil in kracht ook uitgedrukt in de score. Wel jammer, ik dacht dat dit de laatste voorronde was..

Ondanks weinig tegenstand van Tblisi vond ik Feyenoord gewoon goed spelen en dat mag ook wel eens gezegd worden. Goed, 1 wedstrijd zegt nog niet alles, maar het kan blijkbaar wel. Met de huidige aanwinsten zou dat toch positief uit moeten pakken de komende weken. Een spits erbij moet dan nog wel.

Man man man Feyenoord wint van een Georgische team en lijkt wel alsof ze de CL hebben gewonnen. Die worden tegen Heerenveen weer met beide benen onder de grond gezet. Dinamo Tiblisi jongens geen Sevilla of Wolves die je hebt verslagen.

8 augustus 2019 om 21:27

Ga lekker huilen joh. Nederlandse ploegen zijn vaak zat door zulke ploegen eruitgegooid.

8 augustus 2019 om 21:29

Haal je even zakdoekjes bij de drogist voor na Heerenveen uit??

8 augustus 2019 om 21:44

Hahaha wat een haat na een feyenoord wedstrijd! Miss moet je lekker op showtime blijven

8 augustus 2019 om 22:03

Thuglifee!!

8 augustus 2019 om 23:24

We lijken er wel gewend aan geraakt om negatief te zijn over Nederlandse ploegen en Nederland in het algemeen. Sommigen kunnen gewoon niet anders dan trollen want haha, dat is zo ontzettend grappig...

Trek het je niet aan verder, het was een mooie wedstrijd. lekker feestje bouwen nu.

8 augustus 2019 om 21:27

Het gaat er helemaal niet om dat ze winnen het gaat erom hoe ze speelden. Ze speelden fris gretig en met veel beweging. Het was niet zo stroperig als eerst.

8 augustus 2019 om 21:39

@GloryUnited,

Zeker om hoe ze speelden en dat deden ze mooi vanavond. Zat gif in en mooie dingen gezien. Plus, je scoort gewoon 4 goals thuis..

Klasse!

8 augustus 2019 om 21:28

Wat zijn we weer negatief. Het is en blijft een Europese wedstrijd en hoe en welke tegenstander het is maakt niks uit. Wees gewoon blij zeg.

8 augustus 2019 om 21:39

Alsof het iets uit maakt van wie je wint in Europa. Winnen is winnen en als het met geweldig voetbal als dit is dan is dat helemaal mooi meegenomen. Waarom zou je meer moeten juichen als je van wolves wint dan van dinamo?

Heel fijn. Dit gevoel is erg lang geleden. Niet enkel het makkelijk winnen van een Europese wedstrijd, niet alleen het zien van jonge gasten die technisch goed zijn, niet als enige eindelijk goed voetbal, maar ik heb schaamteloos genoten. En dat is net zo lang geleden. Heel fijn, dit geeft daadwerkelijk hoop.

Uitstekend resultaat en de volgende ronde wel zo goed als zeker binnen. Netjes. Gefeliciteerd Feyenoord-fans.

8 augustus 2019 om 22:06

Hey Junior, Thuglifee!

Heerlijk! Door de goegemeente al afgeschreven voordat er een minuut gespeeld, en dan toch vrij makkelijk (op een kwartier in de tweede helft na) winnen met een prachtige uitslag: dat is gewoon uitstekend.

8 augustus 2019 om 21:50

Heb wel het idee dat Stam de mensen op de juiste plek weet te zetten. En dat het ook langzaam gaat lopen. Ik ben benieuwd.

Eindelijk een trainer met lef...
Als iedereen fit is en we een serie kunnen neerzetten, kan er best eens wat moois ontstaan.

Klasse gedaan door feyenoord. Elftal speelde voor het eerst in deze samenstelling en het zag er heel defensief solide uit en aanvallend liet feyenoord nu al veel Meer creativiteit zien dan 2e seizoenshelft afgelopen seizoen.

Prima man, Feyenoord doet niet alleen wat het hoort te doen, maar doet het op een mooie manier. Heel blij met dit resultaat en als ik Rotterdammer was zou ik ook heel blij zijn met het spel, er zit veel meer beweging in dit voetbal dan wat er onder Gio werd gespeeld.

8 augustus 2019 om 21:36

En dat is dus precies een groot deel van de blijdschap. Vooruitgang, geen stagnatie.

Complimenten voor een sterk Feyenoord. Weliswaar tegen een matige tegenstander, maar daar zijn in het verleden al voldoende Nederlandse ploegen over gestruikeld.

Ik denk dat dit ook een formatie is waar Stam mee verder kan. Met het kwetsbare centrum heb je gewoon een stabiel en defensief sterk blok nodig op het middenveld. Fer en Tapia zijn prima voor die rollen. Daardoor kunnen de creatieve jongens voorin zich uitleven.

Berghuis lijkt op te leven in zijn nieuwe rol en Kokcu brengt de creativiteit en dynamiek die Feyenoord vorig seizoen veel miste.
Het is nog wel even afwachten hoe Feyenoord reageert als ploegen veel druk gaan zetten op de as.

goede wedstrijd van Feyenoord. hopelijk kunnen we deze lijn doorzetten en er een mooi seizoen van maken

Complimenten. Keurig gespeeld. Mag niet meer fout gaan. Best een leuk elftal zo. Gefeliciteerd Rotterdammers

Gefeliciteerd Feyenoord! Eindelijk weer een solide uitslag en wedstrijd gezien. Goed voor de puntjes!

Leuke pot gezien maar waarom weer “en wie niet springt die is een jood”. Gaat echt nergens over

Leuke pot gezien maar waarom weer “en wie niet springt die is een jood”. Gaat echt nergens over

Lekker. Weet iemand of punten in de voorrondes meetellen voor de UEFA coëfficiënt ? Meende ooit gelezen te hebben dat ze voor de helft meetellen ?

Uitstekend gedaan! Maar ik hoop voor alles en iedereen wat Feyenoord is dat ze hieruit niet de conclusie trekken dat hiermee alle twijfel rond de selectie is verdwenen en dat t lek boven is. Want was dat Tiblisi slécht! Een club als Sparta is echt drie klassen beter. Sterker nog, ik denk dat heel wat 2e divisie clubs in Nederland een heel goede kans maken tegen hen.

8 augustus 2019 om 21:46

Aan de reakties te lezen denken ze echt dat het lek boven is en dat ze zelfs mee gaan doen om plek 2 en zelfs om meer . Succes tegen Heerenveen.

8 augustus 2019 om 22:20

Dat is één dwaas die het roept en jij projecteert dat ff op de hele supportersgarde. Bril af, door de euforie van een enkeling heen lezen, dan merk je op dat het meer opluchting betreft dan dat ze denken aan plek 2..

8 augustus 2019 om 22:30

Mwoah nee hoor. Plek 2 is serieus niet onmogelijk. Niet eens persé omdat feyenoord er beter voor staat dan vorig seizoen,maar ook omdat psv vrij matig is qua verdediging en een totaal gebrek aan creativiteit op h e t middenveld heeft

8 augustus 2019 om 21:54

Men is gewoon blij om meerdere redenen. Allereerst omdat er eindelijk is gewonnen is in een wedstrijd waarin wel alles een x de goede kant opging. Goed voor hetzelfvertrouwen. Daarnaast breken er langzaam jongere spelers door. Zien Sinisterra leuke dingen doen en Kocku heeft zijn basisplek definitief en overtuigend gepakt. Daarnaast spreekt de speelwijze van Stam de supporters aan. Arbeid leveren om goed voetbal te spelen. Ruimte voor creativiteit en ook drukken. Tot slot eindelijk weer eens overtuigend in een voorronde gestaan. Niet gezapige koek of een complete vernedering zoals vorig jaar. Gewoon een goede 4-0. Erop en erover. Daar is men eindelijk weer blij mee. De meeste supporters zijn dit seizoen tevreden wanneer men ziet dat we stappen voor de toekomst maken.

Gelukkig halen Feyenoord en PSV de punten binnen voor Nederland. Jammer dat AZ en ajax hebben gefaald. Gefeliciteerd feyenoorders!

8 augustus 2019 om 22:09

Is nergens voor nodig om AZ en Ajax een steek na te geven.
Ajax haalt de EL finale en de 1/2 finale CL.
Kom op man.. Hou het wel nuchter aub.
Laat Ajax nou maar lekker de CL in gaan en AZ, PSV, Feyenoord de EL.
Meer NL voetbal doordeweeks en beter voor het NL voetbal.

8 augustus 2019 om 22:36

Ik als feyenoord supporter vind het ook niet netjes dat je zegt dat ajax en az gefaald hebben. Dat hebben ze niet zolang er niet verloren word. Ajax komt er wel en az haalt meestal ook de nodige punten binnen voor het nl voetbal. Ik vind trouwens dat az in potentie ook een leuk team heeft hoor. En ajax geen zorgen. Ten Hag zorgt er wel weer voor dat ze straks weer lekker op elkaar ingespeeld zijn. Feyenoord gewoon erg sterk gespeeld. Maar we zijn er nog lang niet. Dit is een mooi begin, maar laten we eerst zorgen dat het met regelmaat word dat feyenoord zo speelt. En niet 1 wedstrijdje. De potentie is er. Maar we stonden tot de 80ste minuut wel met maar 1-0 voor. En als die tegengoal valt was het geen 4-0 geworden en moest er volgende week meer geknokt worden. Maar ik heb zeker heel erg genoten en ben trots op hoe er vanavond gespeeld is. Ze hadden er echt plezier in en vochten voor iedere meter. Dat zie ik graag

8 augustus 2019 om 23:05

Ik vind vooral de manier van denken van Stam al een verademing.
Zijn spelopvattingen en ideeën bevallen me wel.

Bij Gio had je als wisselspeler op een gegeven moment echt wel een gedachte van tis goed met je.
Gio had standaard 14 man.. de basis en 3 standaard wissels.

Hopen voor jullie dat dit niet de wedstrijd van het seizoen is geweest . Ik heb niet de hele wedstrijd gezien maar Dinamo zou in de KKD degraderen , wat zijn die slecht zeg .

8 augustus 2019 om 22:11

Wedstrijd heeft 2 kanten.
Zij zijn niet goed, Feyenoord speelde meer dan na behoren.
Dan krijg j zo een uitslag.
Als je echt denkt dat een Sparta of RKC er 1 2 3 over heen walst, help ik je uit die illusie.

Fijne wedstrijd. Feyenoord heeft vooral laten zien dat er groeimogelijkheden zijn met deze ploeg.

Enne... Ik zeg niet dat het spitsenprobleem van Oranje daarmee zeker meteen is opgelost, maar probeer Berghuis eens op negen, met Memphis op de flank waar hij hoort.

8 augustus 2019 om 21:52

Hou op hoor

8 augustus 2019 om 21:52

Zo , gelijk in oranje. Hoop dat de scouts van man city hem niet hebben zien spelen zijn we hem misschien kwijt voor 75 miljoen

9 augustus 2019 om 00:31

Ik zou Haps ook wel in Oranje willen zien.

Doe nou ff rustig met zn allen, afgelopen weekend nog byna eraf tegen Sparta. Blijdschap dat de volgende (voor)ronde is bereikt is prima, maar het lek is heus niet ineens boven. Het zijn nog steeds dezelfde spelers.

9 augustus 2019 om 07:55

Volgens mij stonden er toch echt 3 anderen in...

Allereerst feyenoord gefeliciteerd, mooie pot en terecht gewonnen. Maar kan me niet aan de indruk onttrekken dat die Troost nu al in de problemen is, eerst al met het ineens verkopen van St Juste, waar stam niet blij mee was vlak voor een Europese wedstrijd en dan heb je nog het gevalletje tapia, die gewoon bij Stam een basisplaats heeft en helemaal afgemaakt is door Troost in de media.. je kan er gewoon op wachten dat het clashed.

9 augustus 2019 om 07:56

Volgens mij is er niets aam de hand. Ze hebben ondertussen al Karsdorp terug
en nog geld over en Tapia is een luxeprobleem

Ik hield mijn hart vast met een Dinamo dat al lekker in het seizoen zit en met de onrust qua transfers de laatste dagen bij Feyenoord. Maar het was een mooie overwinning en het ziet er nu allemaal weer wat beter uit voor de toekomst met Johnston en Karsdorp erbij, en een Sinisterra die stappen heeft gemaakt.

Maar goed een paar dagen nog slecht tegen Sparta gespeeld, dus er is nog een lange weg te gaan.

Prima resultaat, proficiat. En alvast succes gewenst voor de volgende ronde. Prima avondje voor alle 3 de clubs vanavond. Alle 3 een goede uitgangspositie verworven.

8 augustus 2019 om 22:22

Ben met AZ nog niet zo blij anders. Zat meer in.. Maar in ieder geval niet verloren, om het positief te houden

9 augustus 2019 om 06:15

Uit 0-0 is tricky, maar ik dit geval moeten ze het thuis gewoon afmaken hoor. Komt wel goed.

Schakelde in vlak voordat die ene speler geel kreeg voor het wegschieten van de bal dus weet niet de eerste 65 minuten waren maar wat ik wel zag is vrij hoopgevend. Feyenoord heeft echt een paar leuke talenten in het veld staan nu. Hopelijk blijven die ook de kansen krijgen als het straks even minder gaat. Zou het trouwens leuk vinden als Feyenoord met een paar jonge spelers een mooi Europees seizoen kan draaien. Dat heeft de club echt eens nodig.

Knap van Feyenoord. Dit is precies wat er de laatste jaren aan ontbroken heeft bij de NL clubs. Gewoon gelijk afmaken tegen dit soort ploegen. Heel goed gedaan.

Om even terug te komen op Karsdorp gisteren.. ik heb alvast m'n kaarten gekocht voor Gdansk. Kan niet meer mis gaan

Lekker Feyenoord! Fijn om te lezen

Feyenoord maakte mijn avond wel zeg.
Eerst een gefrustreerde zeer matige pot van PSV gezien.
AZ kon na 20 doelpogingen nog niet scoren..
Toen naar Feyenoord overschakelt het laatste half uur en was gelijk leuk.
Feyenoord was duidelijk uit op ere herstel en was lekker fel en zette veel druk.
Na die rode kaart was Dinamo Tbilisi geknakt en kwamen hun kwetsbaarheden naar boven.
Dat eigen doelpunt was lachwekkend en een kantelpunt in de wedstrijd.
Vervolgens hands en een matig ingeschoten penalty.
Prima 3-0 en helemaal op rozen.
Daarna het toetje met die heerlijke actie van Larsson want ik echt niet meer van hem gedacht had en prachtige assist op de van dichtbij intikkende Narsingh.
4-0 lang geleden voor Feyenoord dat ze zo'n ruime Europese zege hadden.
Geniet ervan het is ze ruimschoots gegunt!

Netjes hoor. Gefeliciteerd jongens😀👊

Dit was tot nu toe de eerste wedstrijd van de europese campange van de nederlandse clubs dit seizoen waarbij ik heb zitten genieten in plaats van mezelf zitten ergeren aan het nivo of het aantal fouten dat gemaakt werd. En dat zeg ik als Ajacied. En nou zie ik alweer voorbij komen dat de tegenstander niet veel was en dat klopt ook wel maar dan nog moet je ze maar stuk kunnen spelen en dat heeft Feyenoord prima gedaan, alle credits naar Jaap en zn elftal.

alle credits naar Jaap en elftal. Doorpakken naar Heerenveen aub

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren