Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord deelt nieuw contract uit en houdt vaste waarde binnenboord

Laatste update:

Feyenoord heeft met Quilindschy Hartman een principeakkoord bereikt over contractverlenging tot medio 2026, zo maakt de Rotterdamse club wereldkundig. De oude verbintenis van de linksback in De Kuip liep door tot de zomer van 2025. Hartman beleefde vorig jaar zijn doorbraak bij Feyenoord en is inmiddels niet meer weg te denken uit het elftal van trainer Arne Slot. Hij werrd onlangs genoemd bij Brighton & Hove Albion, Burnley en West Ham United, maar blijft Feyenoord voorlopig dus trouw.

"Na het prachtige debuutseizoen dat ik afgelopen jaar beleefd heb, is dit een hele mooie persoonlijke beloning", jubelt Hartman op de website van Feyenoord. "Als jongen van Varkenoord wil je net als de indrukwekkende lijst met voetballers die je vanuit Feyenoord Academy zijn voorgegaan het eerste elftal halen en daarmee succesvol zijn. De eerste stappen daartoe zijn gezet. Het is aan mij om de nieuwe uitdagingen die nu komen met volle overgave aan te blijven gaan, zodat ik mij blijf ontwikkelen. Feyenoord is daarvoor de beste plek voor mij."

Hartman zet binnenkort zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis tot medio 2026. De pas 21-jarige linksback kwam tot 33 officiële wedstrijden in zijn debuutseizoen en stond in mei met de kampioensschaal in zijn handen. "Hartman etaleerde daarbij niet alleen zijn verdedigende kwaliteiten, maar bewees ook meermaals aanvallend zijn meerwaarde met intercepties en assists. Hij ontpopte zich hiermee tot een belangrijke schakel in het kampioenselftal dat ook in de Europa League indruk maakte door de kwartfinales te bereiken", valt te lezen op de clubsite.

Vanwege zijn goede prestaties bij Feyenoord werd Hartman opgenomen in de EK-selectie van Jong Oranje voor het eindtoernooi in Georgië en Roemenië. De jonge Feyenoorder had een basisplaats in de drie groepsduels, al was dat niet voldoende om de knockout-fase te bereiken. Hartman is door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatieduels met Griekenland (7 september) en Ierland (10 september). De definitieve selectie komt 1 september naar buiten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

+1? Toch lekker, kan je weer net wat meer vragen.

29 augustus 2023 om 21:16

Jahoor zoveelste jeugdspeler die veel centjes op gaat brengen.

29 augustus 2023 om 21:25

Hebben ze toch aardig snel op de rit gekregen met oa Slot. Onherkenbaar vergeleken met 3 jaar terug, heel knap.

29 augustus 2023 om 22:28

Gefeliciteerd....tenminste geen jongen uit de jeugd die bij de eerste de beste doorbraak groot elders denkt.

Maar denkt groot met zijn club. Dit zijn momenten om nooit meer te vergeten.

Chapeau!!!👌🏾

Goed nieuws! Hadden toch wel een aantal jaren meer bij gemogen.

29 augustus 2023 om 21:20

MIjn glas is half vol... Na dit jaar nog voldoende tijd om hem te verkopen.
Bovendien, moeten we ook niet vergeten, hij wordt eerlijk beloond voor zijn stormachtige ontwikkeling.

Goeie zaak. Goede back, ook voor de toekomst

Als je even langs de wedstrijd tegen Ajax kijkt, waar je zag dat het hem even teveel werd, zie ik toch echt een hele goede back die zowel aamvallend als verdedigend redelijk stabiel is, wordt echt steeds beter iedere keer als ik hem zien, blij hiermee

29 augustus 2023 om 21:23

Tja, die wedstrijd tegen Ajax was ook wel een beetje ongelukkig. Er werden veel overtredingen gemaakt en Hartman kreeg wat mij betreft redelijk arbitrair als eerste een gele kaart. Desalniettemin had hij die tweede overtreding niet moeten maken.

Verder een erg goede speler, heb wel het idee dat hij de laatste maanden minder onstuimig is geworden.

29 augustus 2023 om 21:45

Ja joh, werd het hem echt teveel? Gaf een mooie assist bij de goal van Feyenoord. Trok daarna aan de handrem, nadat er eerst een overtreding van Ajax niet bestraft werd en maakte iets later nog een overtreding, wat gewoon geen geel waard was. Wat werd hem teveel om precies te zijn?

30 augustus 2023 om 04:44

Die tweede overtreding was natuurlijk gewoon geel en ontzettend dom.

Die eerste gele kaart had idd niet gegeven mogen worden omdat er een overtreding van Ajax vooraf ging, echter hij werd wel gegeven.

Dan is het ontzettend dom om die 2e overtreding te maken met geel op zak. Je zag gewoon dat het allemaal even te snel ging voor hem. Dat is ook de reden dat Slot hem er vanaf haalde

Is helemaal niet zo erg, voor zo'n jonge jongen in z'n eerste klassieker in de ArenA. Dat hoort bij ontwikkeling en heeft hij ongetwijfeld veel van geleerd.

Dit is top! wat een goede ontwikkeling heeft hij gemaakt zeg!

29 augustus 2023 om 21:46

Hij valt mij ook niks tegen moet ik zeggen, achteraf had Feyenoord nooit die Lopez moeten halen omdat je Hartman in de jeugd had rondlopen... maarja wat ik zeg dat is altijd makkelijik praten achteraf

Wel vind ik dat hij heel vaak wild inkomt en heel veel (onnodige) kaarten daardoor pakt. maar goed hij is nog jong, en word wellicht wat slimmer daarin

29 augustus 2023 om 22:01

Lopez heeft afgelopen seizoen in 28 van de 48 wedstrijden gespeeld, waaronder in Amsterdam waar hij prima speelde. De huur van Bjorkan was wel totaal overbodig.

Verder heeft Q. 6 keer geel gekregen in 37 wedstrijden bij Feyenoord, valt toch wel mee?

29 augustus 2023 om 22:17

We zouden bijna vergeten wat een goede back Lopez eigenlijk is. Die heeft de pech dat Hartman zo goed is en weinig wedstrijden hoeft te missen. Echt een waardige back-up.

29 augustus 2023 om 23:00

@fctwent - Dat is inderdaad makkelijk achteraf. Het verhaal is namelijk dat Hartman twee zware blessures achter elkaar heeft gehad, dus was het ten zeerste afvragen of wat voor niveau Hartman zou terugkeren. Die tijd werd 'm ook gegund. Maar zo sterk als 'ie teruggekomen is, is alleen maar prijzenswaardig.

30 augustus 2023 om 04:45

Wat is dat nou weer voor onzin.
Je speelde op 3 fronten lang mee vorig seizoen. Dan is het toch best handig om 2 goede linksbacks te hebben? Je zag hoe handig dat was in die uitwedstrijd tegen Ajax.

Als je echt een rol in europa wilt spelen, zul je iedere positie gewoon dubbel bezet moeten hebben met spelers die elkaar nagenoeg niet ontlopen qua kwaliteit.

30 augustus 2023 om 07:11

Stel je voor een club wilt 2 linksbacks. Wat een wanbeleid….

Betere back dan Malacia. Gaat een mooie toekomst tegemoet en daarom ook blij met een extra jaar. Zal volgende zomer wel vertrekken voor een mooi bedrag

29 augustus 2023 om 21:17

Malacia was verdedigend echt een beest. Daar kan deze jongen nog niet aan tippen.

29 augustus 2023 om 21:35

Klopt! verdedigend zit Hartman nog niet op het niveau van Malacia.. Maar aanvallend heeft hij nu al meer overzicht en een betere voorzet als Tyrell in zijn laatste jaar bij Feyenoord

29 augustus 2023 om 21:39

Malacia was zeker een strijder ja. Maar voetballend veel minder dan Hartman en dat is nu net wat een moderne back als eerste moet kunnen.

29 augustus 2023 om 21:46

Idd een kalf van een verdediger.. heeft nu ook een jaar kunnen wennen in Mancheater en het wordt nu tijd dat hij iets laat zien. Als die inmiddels goed genoeg is hiervoor natuurlijk. Dat weten anderen beter dan ik

29 augustus 2023 om 22:45

Onbesuisd ja! Malacia is gewoon wild. Hartman daarintegen lost het voetballend op altijd.

1 miezerig jaartje, schiet je ook veel mee op. Volgend seizoen weer verlengen of verplicht verkopen

29 augustus 2023 om 21:22

Is het mogelijk om ook eens positief te reageren?

Je bent afhankelijk van 2 partijen. Blijkbaar wou Hartman niet langer dan dit verlengen dus dan doe je dit.

29 augustus 2023 om 21:41

Nee dat kan hij niet. Hij leeft op negativisme. Geef de beste man geen aandacht.

29 augustus 2023 om 21:25

Iedere 21-jarige die één leuk seizoen draait dus maar vastleggen voor vijf jaar en een dik salaris? Top idee.

Typisch een speler die nooit heel erg opvalt maar altijd goed speelt. Paar jaar geleden leek het erop dat hij niet ging doorbreken en kijk nu. Ook qua persoonlijkheid een lieve jongen.
Van harte gegund.

Typische speler die gewoon lekker zij. Hele carrière bij Feyenoord moet blijven. Jonge van de club en kan echt record aantal wedstrijden voor Feyenoord gaan spelen.

29 augustus 2023 om 21:48

Neejoh, die vertrekt straks gewoon voor miljoenen naar een mooie club en dan staat de volgende jeugdspeler alweer klaar.

30 augustus 2023 om 04:48

Hartman is in potentie gewoon de beste linksback die je hebt qua Nederlands elftal.. echter moet hij de juiste keuzes maken. Ik vind Hartman beter dan bijv. Wijndal en Malacia. Hartman moet lekker naar een club als Dortmund of iets gaan. Net onder de echte top.

Goed nieuws voor feyenoord! Enige vervelende is dat komende zomer gelijk weer de laatste zomer is dat je alles voor hem kan vragen. Zomer 2025 kan Feyenoord dan toch een stuk minder vragen.

eindbaas linksachter. geweldig nieuws dit!

Ik ben wel verbaast over zijn ontwikkeling.Volgens mij was het tegen Lazio dat er bij een ingooi 3 spelers vrij stonden en hij lucht stond te dekken.. toen dacht ik dat hij het niet zou gaan maken! Maar hij heeft daarna bewezen zijn mannetje te staan.Zo zie je maar dat ieder talent soms een hele slechte indruk kan maken, het gaat om de ontwikkeling!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren