Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid is al bezig met seizoen 2025/26 en richt pijlen op twee toptargets

Laatste update:

Real Madrid is al concreet bezig met de transferzomer van 2025. Volgens Marca plant de Koninklijke ver vooruit als het om selectiebeleid gaat en zou de club alvast twee targets voor die transferwindow hebben geïdentificeerd: Florian Wirtz en Franco Mastantuono.

Binnen Real Madrid wordt Wirtz gezien als de 'nummer één prioriteit'. De kersvers landskampioen van Spanje is reeds begonnen aan het realiseren van de transfer van de Duitser, die dus vanaf het seizoen 2025/26 het wit van Real Madrid moet dragen.

Vooralsnog heeft de 21-jarige Wirtz een contract tot medio 2027 bij Bayer Leverkusen, waar hij dit seizoen is uitgegroeid tot absolute sterkhouder. Met achttien goals en negentien assists had de creatieveling een aanzienlijk aandeel in het winnen van de landstitel en het behalen van de finales van de DFB-Pokal en de Europa League.

De zestienjarige Mastantuono is in Europa een minder bekende naam. De Argentijnse belofte is bezig aan zijn debuutseizoen bij River Plate en laat als piepjonge speler al een grote indruk achter.

Mastantuono speelde ondanks zijn leeftijd al twaalf wedstrijden in de hoofdmacht van de Argentijnse grootmacht. De aanvallende middenvelder heeft in zijn thuisland nog een contract tot het einde van 2026.

Mocht Real Madrid daadwerkelijk het talentvolle tweetal aan middenvelders willen inlijven, zal de club vermoedelijk financieel ver moeten gaan. Wirtz kan ook op belangstelling van Bayern München rekenen en dus zal Leverkusen de prijs kunnen opdrijven.

Voor Mastantuono geldt dat vrijwel de gehele Europese top achter hem aanzit - dat is althans de lezing van transfermarktexpert Fabrizio Romano - en dus zal ook deze middenvelder niet goedkoop zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Drukke bezetting op het middenveld met al de aanwezigheid van Valverde, Camavinga, Tchouameni en Bellingham waarvan dus al 1 wissel zal staan. Als deze 2 dan ook nog komen dan heb je elke positie dubbel bezet met wereldtoppers. Er vanuitgaande dat Kroos, Modric en Ceballos dan niet meer bij Real speelt. Paz loopt ook nog eens bij Real Madrid rond als groot talent.

14 mei 2024 om 20:43

En daarom is Real al jaren dominant Europees omdat elke positie dubbel bezet is. Camavinga kan overal dus een serieus middenveld is dan Bellingham, Wirtz, Tchouameni en Valverde niet heel overbodig al helemaal als Kroos en Modric stoppen. Heel veel mensen vergeten ook dat Bellingham meer een 8 was bij Dortmund en dus bij de komst van Wirtz iets zal zakken. Het zou wat zijn 2025 Wirtz binnen halen en Alonso als trainer. Dan verdiend Perez inmiddels wel een standbeeld bij Bernabeu.

14 mei 2024 om 20:46

Je vergeet compleet Diaz en Güler die zeker niet onder deze namen zullen doen. Je hebt met Bellingham, Diaz Güler, Valverde, Camavinga, Ceballos en nog 1 middenvelder erbij genoeg aan een geweldig middenveld in de toekoemst Wirtz is overbodig...

14 mei 2024 om 21:20

We zullen zien of het overbodig is. Ik vertrouw Perez en zijn beleid. Hij heeft het vaak aan het juiste einde ondanks dat veel van zijn beslissingen in het verleden niet met dank werd afgenomen. Maar achteraf staat Real zo sterk door zijn leiderschap en het nemen van beslissingen.

14 mei 2024 om 21:54

Ik zie Diaz en Guler meer als buitenspeler dan als 10.

Waar wil je Wirtz in hemelsnaam kwijt? Da's een aanvallende middenvelder. Daar heb je Bellingham al lopen. Verder zullen Kroos en Modric een halve linie daarvoor wel een keer met pensioen gaan, maar daar liggen z'n kwaliteiten niet en bovendien hebben ze daar met Valverde, Tchouameni, Camavinga ook al genoeg opties. Op de flanken gaat hij Vinicius, Mbappe e.d. er ook niet uitspelen. Een goede speler, maar bij Real Madrid wel overbodig.

14 mei 2024 om 21:18

Bellingham kan natuurlijk ook gewoon op 8 spelen als het nodig is. Daar heeft die voor dit seizoen ook alleen maar gespeeld. Kroos en Modric waren ook aanvallende middenvelders maar waren in Madrid omgeturnd tot centrale middenvelders en Kroos die zelfs als verdedigende middenvelder uit de voeten kan als dat nodig is. Ik vertrouw wat Perez en het bestuur willen. Want die hebben het heel vaak aan het juiste einde.

Zou weer een Perez masterclass zijn als je deze twee middenvelders kan binnenhalen voor 2025 met Alonso erbij. Zeker omdat Modric aankomende zomer gaat vertrekken en Kroos die volgende waarschijnlijk. Dan heb je een hele transitie afgewerkt voor de volgende generatie. Uitstekend beleid in de laatste jaren.

15 mei 2024 om 00:12

Modric blijf toch nog een seizoen bij Real?

Fantastische speler! Maar waar moet hij gaan spelen? Op zijn orginele positie heb je al Bellingham, Diaz en Guler. En op cm heb je al Valverde en Camavinva en Ceballos nog....
Ik snap het idee erachter met Alonso en Wirtz als match maar Madrid zal zeker ergens tussen de 100-150 miljoen euro moeten leggen om Wirtz binnen te halen. zal het absurd vinden om Wirtz nog binnen te halen Bellingham Valverde en Camavinga staan er al en Güler is de opvolger vab Modric terwijl Diaz echt een Fantastisch seizoen draait en alleen maar beter word en een geweldige invaller is voor Bellingham. Imo totaal onnodig laat Bayern hem maar halen.

Boven alles zou ik in '25 voor Bastoni gaan. Die ligt volgens mij tot '26 vast dus als hij de komende 12 maanden niet verlengt een ideaal target. Madrid kan wel wat gebruiken achterin met Nacho die vertrekt en Rudiger en Alaba die ouder worden. Bovendien linksbenig dus zou een goed duo kunnen vormen met Mili op termijn.

14 mei 2024 om 20:57

Real gaat binnen 2 jaar Saliba bij Arsenal wegplukken, vrees ik.

15 mei 2024 om 10:16

Yoro is toch ook een transfertarget voor Real?

Er kunnen er maar 4 spelen ( middenveld ). Dat word lastig want het zijn allemaal topspelers. Valverde en bellingham zullen altijd in de opstelling staan . Dan de 6 positie ( camavinga en Tchouaméni) . Dan heb je nog 1 positie vrij mocht kroos in 2025 vertrekken. Wirtz is meer een aanvallende middenvelder. Denk dat bellingham dan naar die positie gaat en Wirtz op 10 . Wel jammer dat er steeds minder Spaanse jongens in het team staan .. er was een paar weken geleden al een heel artikel in AS. Er zou wat kritiek zijn vanuit een deel van de achterban. Je hebt straks alleen met carvajal nog 1 Spanjaard in het elftal. En met Lucas en García 3 in de hele selectie eruit van gaan dat ook ceballos na Nacho deze zomer vertrekt. Dit ook met het oog op het Spaanse elftal waar steeds minder spelers van real Madrid in voorkomen

14 mei 2024 om 23:33

Tja Madrid kan er weinig aan doen dat het momenteel zeer pover gesteld is met het talent in Spanje. De weinige die de potentie hebben heeft Barca of spelen op een positie die driedubbel bezet is bij Madrid (inaki). Loopt er bij Madrid een zeer goede Spanjaard rond, weigeren ze hem op te roepen waardoor die voor Marokko kiest.

15 mei 2024 om 02:16

Eens., op dit moment weinig grote Spaanse talenten in de Spaanse competitie. Real heeft er wel een paar die momenteel verhuurd zijn maar of die op korte termijn terug komen ? Snap best dat er een groep binnen real Madrid zich zorgen maken. Een selectie van real Madrid met straks maar 2 of 3 Spanjaarden is wel heel weinig. Daarvan is alléén carjaval en Joselu internationaal op het komende Ek . In dat opzicht heeft barca er een paar in de selectie ( Pedri , Gavi, cubarci , fermin , jamal )als het om Spaanse spelers gaat . Misschien maar requillon terug halen ipv Davis 😜😜

Wirtz zijn droomclub is Barcelona. Ik zie de connectie met madrid ook niet helemaal als je kijkt naar welke spelers ze allemaal hebben. Daar gaan op den duur veel spelers ongelukkig worden door beperkte speeltijd. Wel is Perez fenomenaal bezig. Wirtz als opvolger van de Bruyne zie ik dan eerder gebeuren.

14 mei 2024 om 23:35

Klinklare onzin. Nog niet zo lang geleden werd hij daarnaar gevraagd en was zijn antwoord: "helemaal niet. Ik was altijd een Messi-fan als kind. De club Barcelona? Dat vind ik een leuke club maar niets meer dan dat."

15 mei 2024 om 09:40

"ich will immer der Beste sein. Als Kind habe ich davon geträumt, für Barcelona zu spielen. Das hat sich nicht geändert, aber es kann warten", sagte Florian Wirtz vor zwei Jahren.

Helemaal niet? Hij heeft het in meerdere interviews gezegd. Voor zijn blessure en na zijn blessure.

15 mei 2024 om 09:42

Ik snap dat je dat als Real Madrid fan zijnde onzin vind. Maar het zijn toch zijn eigen uitspraken. En je Quote is gewoon iets wat jezelf verzonnen hebt. Hou het bij de feiten graag.

Marca zegt dat Wirtz prioriteit nummer 1 is voor Real Madrid. Dat alleen moet toch voldoende zijn om je te realiseren dat dit grote onzin is?

14 mei 2024 om 23:36

Ik zeg niet dat het geen onzin is maar waarom is dat een argument?

15 mei 2024 om 00:23

Omdat Marca zo vaak zo veel bagger roept en helemaal omdat Wirtz echt geen prioriteit nummer 1 is. Dat is nog altijd een rechtsback toch?

Wirtz lijkt Barcelona als droomclub te hebben, dus zou daar als Real zijnde niet teveel moeite in stoppen. Fantastische speler, maar zijn genoeg andere groeibriljanten. Daarnaast is het middenveld al druk bezet, en zou ik me eerder richten op de rechtsback positie en eventueel een back-up centrale verdediger.

15 mei 2024 om 12:36

Ja, hij schijnt dat ooit te hebben gezegd als 17-jarig jochie. Hij had toen ook gezegd dat hij in de voetsporen van Kai Havertz wilde treden en naar Chelsea zou willen verkassen. Inmiddels is Kai naar Arsenal verhuisd en is de situatie bij Chelsea ook aardig anders geworden dan toen Wirtz dat plaatje voor zich zag. En in Catalonie is er ook het een en ander mis gegaan in die 4 jaar sinds hij de uitspraak over Barcelona deed, dus ik weet niet hoe zwaar je moet tillen aan de woorden van de toen 17-jarige knaap, die nu wat meer van de (voetbal)wereld heeft gezien.

Zijn trainer is Xabi Alonso: zou diens raad meewegen bij Wirtz? Ik denk het wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren