Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord deed ‘uiterste aanbieding’: ‘Het is doodzonde dat hij vertrekt’

Laatste update:

Martin van Geel gaat ervan uit dat Tonny Trindade de Vilhena na dit seizoen uit De Kuip vertrekt. De middenvelder kreeg in maart ‘een zeer goede aanbieding’ om bij te tekenen en in dat voorstel zou dus ook een riant salaris zijn opgenomen. Op die aanbieding lijkt de linkspoot echter niet in te gaan.

/

“Het is al weken stil vanuit die hoek. Ze zijn niet meer teruggekomen op onze uiterste aanbieding van een flink aantal weken geleden. Dat is doodzonde. Wij vinden dat hij sportief gezien nog twee jaar moet blijven en dan als international vertrekken”, aldus Van Geel in het voetbalpraatprogramma De Tafel van Kees.

“Maar we moeten ernstig rekening houden met een vertrek. We zijn twee en een half jaar in gesprek geweest met elkaar. Daarom hebben we daar ook op ingespeeld met het aantrekken van Renato Tapia”, aldus de technisch directeur van Feyenoord. De 21-jarige Vilhena werd al gelinkt aan Trabzonspor, FC Porto, Swansea City, Leicester City, Bournemouth, West Bromwich Albion, Sunderland, Juventus, AS Roma, AS Monaco en Bayern München.

Is Tonny Vilhena klaar voor een Europese topclub?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker laten gaan die gozer! Echt een verwend jochie gedrag van Vilhena dan ben je gewoon Feyenoord onwaardig.

24 april 2016 om 11:15

Contract loopt af, dus mag hij toch zelf eeten of hij verlengt of niet. Als hij maar niet naar die middelmatige BPL clubs gaat. Subtopper moet hij aankunnen.

24 april 2016 om 13:34

Hij doet het af en toe aardig bij een Nederlandse subtopper, dus op basis waarvan kan hij mee met een Europese subtopper? Ik hoop het van harte voor die jongen, maar ik ben bang dat hij de komende twee seizoenen vooral op de bank zit.

24 april 2016 om 11:16

Nee, er zijn beloftes gedaan die niet nagekomen zijn en daarmee is zijn vertrouwen in de leiding gedaald.

Maar ineens moest hij er weer staan en heeft hij zich zo laten gelden dat hij gewoon 1 van de of wellicht beste Feyenoorders is dit seizoen.

Onder Koeman was hij een belangrijke basisspeler maar onder Rutten kwam hij alleen in het plaatje voor als linksback!! Dit heeft die jongen helemaal verpest.

Zo zonder om 1 van de grootste talenten zo weg te zien gaan.

24 april 2016 om 11:19

Dat is wel heel makkelijk, op t moment dat Fey het met jeugd moet doen gaat het best aardig. En die zelfde jeugd wordt net zo makkelijk ingeruild voor 2e rangs gekochte spelers waardoor die of te vroeg gaan vertrekken of niet willen bijtekenen.

24 april 2016 om 11:20

Waarom verwend? Als jij op jouw werk een contract van een jaar bent en je wil ergens anders werken na het jaar, dan is het toch niet vreemd dat je dat doet? Misschien wil hij zomaar weg, misschien wil hij verandering van omgeving omdat alles hem doet denken aan zijn prive kwesties. Het komt erop neer dat wij het niet weten.

24 april 2016 om 11:40

Beetje rare vergelijking. Je "werk" heeft doorgaans geen 10 jaar in je opleiding geinvesteerd.

Maar wat hij doet mag idd wel. Of het netjes is is een tweede .. Maar ja misschien ook wel wat naief om net gedrag te verwachten van iemand die zijn moeders ziekte als smoes gebruikt voor zn hebberigheid ..

24 april 2016 om 11:46

En tussendoor vaak heeft verklaart hoe trots hij is om Feyenoorder te zijn.. Strikje er omheen en weg ermee. Kan hij bij andere clubs zijn ongenoegen laten zien als hij een keertje scoort na een invalbeurt.

24 april 2016 om 12:47

WijZijnDeBest
Hoezo naar ventje? Heeft hier gewoon gelijk en legt duidelijk uit hoe hij erover denkt.

Mag het officieel? Ja
Netjes? Nee

Vilhena zal nu dus niet bijtekenen vanwege 1 jaartje onder rutten (die na dat kaar gelijk weg was). Ow en het wat lager salaris dat hem was aangeboden toen hij zwaar in vormdip zat misschien?

Nu is hij basisspeler onder gio en is hem een riant salaris geboden, en hoezo is het dan gelijk weken/maanden stil? Owja hij heeft geen smoes meer. Hij wacht nu af welke club het meest interessant is en financieel ook een zeer goed voorstel doen en dan is die weg!

Of hij goed genoeg is voor een Europese topclub denk ik niet

Clubs daaronder zal hij zich op moeten richten als hij niet op de bank wil belanden! Hij zou zich kunnen door ontwikkelen maar dat ligt aan welke club hij kiest

24 april 2016 om 13:16

@dante

Jij bent als Feyenoord fan heel slecht geïnformeerd. De leiding van Feyenoord is beloftes niet nagekomen, ook is hoe Fred Rutten met hem omging niet al te best. Middenmoot spelertjes die aangekocht werden kregen ineens voorrang, dat terwijl de jeugd klaar moest staan in moeilijke tijden en nu dit? Vilhena laat dit seizoen zien dat hij een van de beste van Feyenoord is. Ook staan er mooie clubs voor hem in de rij. Ik hoop dat hij bijtekent, maar wie ben jij om te weten dat hij niet bijtekent voor hebberigheid? Gekkie.

En dat jij de situatie met zijn moeder erbij haalt is te triest voor woorden. Zij was echt ziek.

24 april 2016 om 16:47

@ferrari; ik vind ook dat Dante Vilhena op een hele foute manier afvalt maar wil ook jouw antwoord nuanceren.
Vilhena heeft ten tijde van de eerste gesprekken rondom een contractverlenging als een enorme drol gespeeld. Dan bedoel ik niet een vormdipje, maar serieus een seizoen lang slecht. Dan mag hij niet verwachten dat Feyenoord bereid is veel in hem te investeren (topsalaris). Voor hetzelfde geldt ontwikkeld hij zich net zo moeizaam door als Boetius of Nelom en zit je met een topverdiener op de bank

Als hij vertrekt zal hij ergens bij een middenmoter moeten beginnen en hopen dat hij zich omhoog kan knokken. Ben niet overtuigd dat hij op dit moment genoeg kwaliteit heeft om mee te draaien in de subtop van de grote competities.

24 april 2016 om 11:41

Eens, vind hem ook veelste wisselend presteren. Bij een subtop is het einde verhaal voor hem denk ik.

Blijf het zonde vinden. Als hij speelt zoals hij nu speelt, is het gewoon de beste middenvelder uit je elftal.
Maarja, Tapia is natuurlijk al gehaald als opvolger. Ik hoop toch ook dat er nog een Ayoub/ramselaar komt. En stiekem hoop ik toch ook op Janssen. Maar die zal wel naar PSV gaan.

2.5 jaar in gesprek ? Dat is al een verkeerd beleid ! Net als Ajax de laatste jaren doet loopt je contract af met minimaal één jaar verlengen !! Doe je dat niet dan hoef je ook niet meer mee te trainen bij de A selectie !!

24 april 2016 om 11:19

Inderdaad, gewoon bij iedere speler een eenzijdige optie voor 1 of 2 jaar in het contract opnemen zodat de club die kan lichten.

Dan kunnen ze in elk geval nog wat geld vangen en eventueel wat clausules met bonussen in het contract laten zetten.

Maar dit neemt niet weg dat deze aanbieding gewoon veel te laat komt.

24 april 2016 om 11:25

Het is te zot voor woorden het is een contract voor bepaalde tijd. Kan me toch niet voorstellen dat mijn werkgever mij gaat pesten en frustreren, omdat ik ergens anders wil gaan werken. Denk dat jij heel erg makkelijk kan praten, zeker omdat je net als ik geen flauw idee hebt van wat er speelt.

24 april 2016 om 11:42

Wat nou pesten? Gewoon bouwen op de spelers die graag bij je willen spelen en waarmee je verder moet.

24 april 2016 om 11:41

Ik vind idd ook dat hij dit seizoen miet had moeten spelen.

24 april 2016 om 12:44

Waarom dan niet? Hij voegt toch gewoon wat toe en het contract is met beide partijen getekend. Ik zie het probleem niet echt. Vilhena helpt Feyenoord dit seizoen en andersom doet Feyenoord dat dit seizoen ook voor Vilhena.. Aan El Ahmadi zit toch ook (bijna) geen restwaarde?

24 april 2016 om 13:19

Veel succes dan stond Feyenoord niet 3e. Raar dat je de beste speler van je elftal niet wilt zien spelen.

24 april 2016 om 17:11

Ferrari,
Precies ik vind het een aderlating dat Vilhena vertrekt.
Ondanks een betere aanbieding. Ik hoop dat hij zich nog,
vergist ik blijf liever.maar dat is mijn mening.

Hij moet sowieso niet naar Zuid-Europa gaan, daar verdwijn je soms zomaar uit beeld en krijg je geen kans. Ook een echte topclub is nu te hoog gegrepen en dan speel je nooit. Southampton zou nog altijd perfect zijn als Koeman blijft. Anders een club als Schalke, Wolfsburg, Leverkusen, Everton, Swansea etc.

24 april 2016 om 11:45

Van die clubs lijkt hooguit swansea me ok. De rest sws te hoog gegrepen. Iig met het oog op speeltijd. Al kan hem dat geloof ik niet veel schelen .. Geld is wat ie wil dus gewoon hoogste bieder!

24 april 2016 om 12:04

Zal me niks verbazen als hij naar Southampton gaat. Zijn maatjes Koeman, Clasie en Pelle. Als die de stap maakt, dan naar zo'n club. Al ben ik van mening, je moet vertrekken als je onmisbaar bent of inderdaad als international.

Lekker laten gaan, Is een middenmoot voetballer, die zeker positieve kwaliteiten heeft, maar bijvoorbeeld omschakelen totaal niet beheerst. Echt niet voor niets dat hij geen onomstreden basisspeler is bij Feyenoord (wat niet meer is als onderkant Europese middenmoot) Jongen zal uiteindelijk terechtkomen als pendel tussen bank en basis bij clubs als Espanyol, Torino, Mainz of West Ham. Niks mis mee, maar bel eens met vriend Boetius of hij het geluk gevonden heeft.. Dus gewoon centjes gaan pakken en niet te hard roepen dat feyenoord je club is want dat wordt snel vloeibaar als de picunãs elders veel beter zijn.

Zwaar teleurgesteld in Vilhena.
Snapte zijn frustratie vorig jaar maar hij krijgt nu alle vertrouwen van Gio, meer dan spelers normaal krijgen die weigeren bij te tekenen.
En het schijnt een goede aanbieding te zijn van Van Geel.
Duidelijk dat hij vanaf vorig jaar al bezig was met een transfervrij vertrek, zo zonde dit.

Die aanbieding kwam pas om het moment dat hij echt heel goed speelde na zijn dip.

Ze hadden dat moeten doen toen hij een dip had, waar vertrouwen uit spreekt dat ze hem na zijn dip weer gewoon terug verwachten op zijn niveau dat hij haalde bij Koeman.

En hij mag toch blijven spelen terwijl spelers als achabar, schuurman die graag willen niet aan de bak komen. Echt onbegrijpelijk dat feyenoord zich al zolang laat bespelen door vilhena. Lekker laten banken komende weken en iemand anders de kans geven

24 april 2016 om 11:31

Volgens mij is juist Vilhena al een tijdje duidelijk in wat hij wil. Toen hij slecht was wilde hij weg, toen hij beter ging wilde hij ook weg. Feyenoord vond het toen hij niet speelde prima, maar nu hij beter speelt is het zonde. Clubs laten genoeg jongens zonder contract vertrekken en deze gasten hebben allemaal heel veel tijd gestoken in hun voetbalopleiding, maar daar hoor je niemand over. De club mag kiezen wie zij willen hebben, maar vergeet niet dat mensen mogen kiezen waar ze willen werken en wonen.

24 april 2016 om 11:37

Hij mag blijven vind ik verkeerd uitgedrukt. Ze willen graag dat hij blijft, maar kennelijk heeft de organisatie deze jongen niet genoeg kunnen boeien om te binden. Het zou Van Geel sieren als hij ook zou zeggen hoe hij behandeld werd toen het slecht met hem en zijn familie ging, maar de beste man wil er even goed vanaf komen door de andere partij de schuld te geven.

Hij kan sowieso niet naar een topclub want die zitten niet op deze speler te wachten , misschien op een hele brede bank.
Zelfs koeman hoeft hem niet en dat zegt genoeg.
Het lijkt me dat Feyenoord met alle respect toch wel een betere heeft lopen op deze positie.
Lekker laten gaan zou ik zeggen.
Hij gaat puur voor het geld,want een top club hoeft hem niet.
Sunderland misschien.

24 april 2016 om 11:33

Apart lees juist de Topclub Feyenoord hem een riant salaris biedt en toch gaat zijn vertrek om geld? Deze jongen is slechter behandeld dan jullie denken.

Complimenten aan Feyenoord. Goed gedaan!!!!!!! De grootste talenten de deur uit, maar absolute topspelers ervoor terug gehaald hoor. Denk dat Vejinovic de beste was dit seizoen, VdH is ook echt een leider achterin en wat was het dom om Kazim weg te doen..

Lekker makkelijk de schuld neer te leggen bij Vilhena.

Voorlopig is er een beetje geld en wat er mee gedaan matige spelers gekocht die niet beter is dan eigen jeugd.

Ik bedoel Vejinovic is geen haar beter dan Vilhena.

Kongolo moet backen omdat Botthegin en Van Der Heijden gehaald werden

Böetius wilt niet blijven doordat hij niet gebruikt werd en Basiscioglu word gehaald. Vond overigens Manu ook gelijkwaardig dus weggegooid geld.

En dan heb je Achahbar die het redelijk doet als hij speelt en dan word Kazim en Kramer boven hem.

Dus het ligt aan alle talenten behalve en Feyenoord en Van Geel , Yeah Right

Van Geel heeft mazzel gehad met Fer en Wijnaldum die gekocht werden voor een hoog bedrag waardoor we Guidetti en Bakkal konden huren , ook Pelle en Janmaat waren goed. Maar de aankopen , Vejinovic , Armenteros, Vormer , Goossens , Mathijsen , Boulahrouz , Wilkshire, Verhoek , Singh, Van Der Heijden , Botthegin , Kazim hebben alle gefaald en zijn toch gehaald , dus Van Geel heeft gefaald

24 april 2016 om 11:49

Helemaal juist. "wij vinden dat hij nog 2 jaar moet blijven". Dan had je daar werk van moeten maken meneer Van Geel. Dan had je El Ahmadi (al vind ik dat een prima speler) en Vejinovic niet moeten halen. Dan had je ook zijn maatje Boetius niet zo makkelijk moeten laten vertrekken. Dan had je Rutten aan zijn jasje moeten trekken toen die hem passeerde vorig jaar. Maar Van Geel is zoals gewoonlijk 'slachtoffer' van alles wat er mis gaat, in plaats van de hand in eigen boezem te steken.

24 april 2016 om 12:38

Dus als ik het goed begrijp moet van Geel zeggen dat Boetius moet spelen terwijl hij al anderhalf jaar in een dip zat???. Vilhena reageert nu zelf niet op de meerdere contract aanbiedingen die hem dit seizoen gedaan zijn, Terwijl het salaris gestegen is in deze aanbiedingen. Hij doet het dus niet voor het geld???. Het twee en een half jaar proberen is lang genoeg. Daarvoor was nog niet zeker of hij het goed zou gaan doen.

25 april 2016 om 13:50

Als ik het goed begrijp mag Van Geel er dus absoluut er niet voor zorgen dat er zoiets als directe concurrent ontstaat bij een club die weer tot de top wil gaan behoren?

Arrogant kwalletje met de motivatie van een zeeslak, waarbij excuses voor de zeeslak.

Die jongen is de nieuwe Drenthe/Depay, arrogant als de pest en zal daardoor nooit een topper worden.

24 april 2016 om 12:52

De nieuwe Drenthe/depay, hoe kom je daar nou weer bij?

Drenthe vertrok naar Real Madrid (te vroeg), terwijl Vilhena nog bij Feyenoord zit en niemand weet waar hij heen gaat. Depay vertrekt na een seizoen knallen en topscorer worden in de Eredivisie naar de nummer 4 van Engeland, een club die in een dip zit en waarbij hij de kar opeens moet trekken. Logisch dat dat hem (nog) niet lukt. Bovendien bleef Depay na een goed seizoen nog één jaar bij PSV omdat hij kampioen wilde worden. Hoezo arrogant en de motivatie van een zeeslak.

Vilhena is op geen enkele manier te vergelijken met deze twee jongens, alsjeblieft zeg..

25 april 2016 om 14:21

Rashford(18) kan het wel.

ON: Ik ben heel benieuwd wat nou de motivatie is van Vilhena, tot die tijd hoop ik dat de loyaliteit in hem naar boven komt. Anders kan er wel eens een fluitconcert komen voor hem mocht die ooit terugkeren in de uitspelende ploeg.

25 april 2016 om 20:25

Ja, er zijn talenten die dat wel kunnen inderdaad. Dat betekent niet dat Depay dat niet kan. Rashford komt trouwens ook pas net kijken en ik wil wel zien hoe het met hem gaat wanneer hij in een dip zit samen met de club.

Toen Vilhena en Boetius bij feyenoord debuteerden dacht ik echt dat ze een geweldig tandem zouden worden. Echt ongelooflijk dat ze samen voor slechts 3,5 miljoen de deur uit gaan.

24 april 2016 om 13:58

Komt vooral door blessures.

Die zien we nooit meer terug.
Categorie Royston Drenthe. Maar daar ontving feyenoord tenminste nog een paarmjoen

25 april 2016 om 13:51

Totaal niet te vergelijken.
Geen speler zal nee zeggen tegen Real en Vilhena zie ik daar niet naar toe gaan (of iets vergelijkbaars)

niet meer opstellen dat ventje, loopt toch iedereen in de weg op het veld, laat gaan die banaan

Overschatte speler Feyenoord moet blij zijn dat hij vertrekt. Hij heeft er zelf alles aangedaan om transfervrij te vertrekken en zo Feyenoord geen transfersom te gunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren