Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord boekt zwaarbevochten en cruciale zege op negental

Laatste update:

Feyenoord is nagenoeg zeker van overwintering in de Conference League. De ploeg van Arne Slot boekte donderdagavond een zwaarbevochten 1-2 zege op Union Berlin, dankzij doelpunten van Luis Sinisterra en Cyriel Dessers. Het winnende doelpunt kwam voort uit het uitglijden van keeper Andreas Luthe. Union ontving laat in de wedstrijd twee rode kaarten, maar was zelfs in de slotminuten met negen man nog dreigend. Feyenoord gaat met tien punten aan kop in Groep E; Slavia Praag won met 1-0 van Maccabi Haifa en staat tweede. De club uit Israël heeft de derde plek in bezit met vier punten.

Op een kletsnat veld in het Olympiastadion, de thuishaven van stadsgenoot Hertha BSC, was de eerste grote kans voor Union. Sheraldo Becker kreeg te weinig weerstand van Marcos Senesi en stormde af op Justin Bijlow, die redding bracht. Op dat moment, in de zesde minuut, was de rook van het vuurwerk vanuit het uitvak net opgetrokken. Na veertien minuten zocht Sinisterra de 5200 meegereisde supporters op, nadat Feyenoord op voorsprong was gekomen. In een goed uitgespeelde aanval schoot Bryan Linssen uit de draai tegen de binnenkant van de paal, waardoor Sinisterra van dichtbij kon afronden: 0-1.

Feyenoord kwam in de daaropvolgende fase niet in serieuze problemen. Bijlow had geen moeite met een afstandsschot van Genki Haraguchi; Levin Öztunali schoot ver over. In de laatste fase van de opbouw verzaakte ook Feyenoord meermaals, waardoor de bezoekers niet verder kwamen dan een kopbal van Gernot Trauner voor de rust. Vanwege de voorsprong en de gebrekkige daadkracht van Union leek er weinig reden tot zorg, maar de thuisploeg meldde zich steeds vaker rond het strafschopgebied van Feyenoord en scoorde in minuut 41 dan toch. Christopher Trimmel draaide de bal van afstand knap langs Bijlow: 1-1.

Uiteindelijk zorgde het rustsignaal voor meer opluchting bij Feyenoord dan bij Union, dat flink aanzette in de slotfase van de eerste helft. Na de pauze bleef de thuisploeg op zoek gaan naar de voorsprong. Schoten van Haraguchi en Kevin Behrens kwamen rechtstreeks af op Bijlow, waarna Feyenoord plots een reuzenkans kreeg. Linksback Tymoteusz Puchacz leverde de bal plots in bij Bryan Linssen, die op keeper Luthe stuitte vanuit soortgelijke positie als waarin hij in De Kuip nog scoorde tegen Union. Het was een van de weinige wapenfeiten van Feyenoord, dat veelal werd teruggedrukt op de eigen helft.

In het laatste kwart van de wedstrijd hervond Feyenoord echter de kracht om Union op de proef te stellen. Een inzet van Jens Toornstra zeilde net voorlangs, maar achttien minuten voor tijd kwamen de Rotterdammers op voorsprong. Een minuut nadat Marcos Senesi met een feilloze tackle een grote kans voor Taiwo Awoniyi voorkwam, gleed doelman Luthe plots uit op het natte knollenveld, waardoor invaller Dessers een niet te missen kans kreeg: 1-2. Trauner en Marcus Pedersen waren dicht bij de 1-3, maar ook achterin ontstonden nog hachelijke momenten voor Feyenoord. Dat bleef zelfs het geval na twee rode kaarten voor Union in de slotfase: Trimmel ontving zijn tweede gele voor het weggooien van de bal, waarna Cedric Teuchert natrapte bij Tyrell Malacia. Feyenoord hield uiteindelijk stand en is daardoor nagenoeg zeker van overwintering in Europa.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eredivisie > Bundesliga. Dat lijkt me nu wel duidelijk toch?

4 november 2021 om 22:58

Top 4 leagues we komen eraan met de coëfficiënten.

4 november 2021 om 23:00

Bayern München zou in elke competitie bij de 1ste 2 staan. Maar top gedaan Feyenoord.

4 november 2021 om 23:00

Die zijn bezig met onderzoeken of ze zichzelf kunnen inschrijven in de eredivisie voor meer tegenstand

4 november 2021 om 22:59

Het was niet goed maar heeeeerlijk om deze ook te winnen zeg poahhh

5 november 2021 om 08:01

Ik reageer even schaamteloos op jou Berend om redelijk bovenaan te staan: Semi off topic: De politie in Berlijn heeft aangegeven tevreden te zijn met het gedrag van Feyenoord supporters. Los van de 2 mafkezen bij de muur is de rest die opgepakt is opgepakt voor lichte vergrijpen zoals vuurwerk. Op zo'n aantal gewoon prima en het zou voetbalzone sieren als ze, nadat ze vooraan staan bij negatieve berichtgeving, ook dit positieve bericht plaatsen.

5 november 2021 om 08:56

haha volledig met je eens maar ja dan moet je de degene die je altijd mafkezen noemt positief in het daglicht gaan zetten.
Dat gaat VZ niet doen.
Doen ze alleen als er shit is.

5 november 2021 om 09:07

Hahaha … Cheat

4 november 2021 om 22:59

Opportunistisch, maar ik heb momenteel geen bewijs dat je ongelijk hebt...

4 november 2021 om 22:59

Want Bayern München speelt waterpolo?

4 november 2021 om 23:01

Van welke Nederlandse club heeft Bayern dit seizoen gewonnen dan? 😏

4 november 2021 om 23:04

In 2018 speelde Ajax 2 keer gelijk tegen Bayern. Dus laten we zeggen dat Bayern gelijk is en de rest van de Bundesliga is minder dan de Eredivisie.

4 november 2021 om 23:22

En Ajax spaarde toen Bayern ook nog haha🙊

4 november 2021 om 23:52

Dat il bayern niet. Zelfs mijn clubje zou bayern elke hoek van het zwembad laten zien

5 november 2021 om 00:23

Nou feyenoord en union speelde iniedergeval vanavond wel waterpolo

5 november 2021 om 03:24

Hahaha goeie joost! Wat een slecht veld zeg.. gelukkig pakte het voordelig uit voor Dessers en Feyenoord.

5 november 2021 om 07:26

Maar gelukkig was het echt gras, dat wordt niet glad als het nat is.

4 november 2021 om 23:02

Haha bizar hoeveel mensen er serieus op ingaan

5 november 2021 om 00:19

Stelt niks voor die bratwurst competitie Geweldige prestatie! Gefeliciteerd Feyenoorders en bedankt voor de punten!

5 november 2021 om 00:36

Laten we nou niet doen alsof de top 4 van de eredivisie mee gaat met de top 4 van de bundesliga.. (dan laat ik Bayern er even buiten die is sowieso een stap te hoog) ik schat een Dortmund, freiburg en leverkussen echt wel iets verder dan 'mijn' club (Feyenoord) of een Utrecht of vitesse.. wat ajax 2x deed tegen Dortmund is gewoon top, en dat wij wonnen van Berlin vond ik natuurlijk helemaal geweldig.

Maar laten we nou niet gaan overdrijven haha

5 november 2021 om 01:26

Bundesliga - Bayern heb je wel gelijk in.

5 november 2021 om 07:00

@Consy:
Eredivisie > Bundesliga
Bayern > eredivisie + Bundesliga 😉

Rot veld, slecht spel, maar gevochten en 3 punten. Verder niet te veel woorden meer aan vuil maken. Til verwacht ik niet meer bij oranje, wat is die slecht de laatste weken. Als hij niet scoort voegt hij vrij weinig toe. Aursners goed, dus wellicht volgende keer Toornstra naar 10 en Til banken.

4 november 2021 om 23:02

Til echt zwaar uit vorm inderdaad, hoop dat je gelijk hebt want Aursnes moet echt spelen wat een geweldenaar

4 november 2021 om 23:03

Dat viel ook te verwachten van Til. Het is een '10' die voetballend weinig kan. Hij weet, een beetje zoals Donny, goed op te duiken in de zestien maar dat is het wel weer. Je zou hem bijna moeten zien als valse spits.

4 november 2021 om 23:03

Vond ze in de eerste helft wel sterk beginnen, speelde zich een aantal keer heel goed onder de druk van Union uit. Na de rust werd het een wedstrijd waar de gemiddelde Stoke City fan natte dromen van heeft, maar je weet wat ze zeggen: 'can they do it on a cold rainy night in berlin'

4 november 2021 om 23:04

Til is de laatste weken echt matig ja. Ik denk dat hij begin seizoen gewoon fitter was dan de rest. Hele zomer doorgetraind. Maar Slot kennende gaat hij hem er niet uithalen. Vind het overigens ook wel opvallend dat Nelson maar weinig aan de bak komt.

4 november 2021 om 23:06

@cipollini, ja valt me ook tegen dat Nelson geen minuten krijgt. Was vandaag genoeg aanleiding toe met een matige Toornstra en Til. Hij 1 van beiden best eerder kunnen wisselen

4 november 2021 om 23:08

Dat snap ik ook nog niet helemaal... Nelson lijkt me prima speler met techniek om iemand uit te spelen.. op een normaal ben dan

4 november 2021 om 23:57

Dan zal Nelson het nig wel niet laten zien oo de training. Anders zou Slot hem wel meer brengen denk ik.

5 november 2021 om 13:00

Wat belacheljik is, sinds hij wel gewoon minuten maakte bij Arsenal. De overige aanvallers van Feyenoord zou dat niet lukken.

4 november 2021 om 23:09

Had het (volgens het boekje) geen indirecte vrije trap moeten zijn bij de 1-2? De keeper raakt de bal volgens mij eerder dan Dessers. Voetbal zonder VAR ben ik bijna niet meer gewend, maar heeft zo ook z'n charme

4 november 2021 om 23:15

Hij raakt hem wel maar had hem niet onder controle

4 november 2021 om 23:16

Bij de 2e goal bedoel je ? Ik snap m ff nie

4 november 2021 om 23:20

Ja bij de winnende van Dessers. Is toch gewoon een terugspeelbal of ben ik nou gek?

4 november 2021 om 23:31

Je mag hem met de hand raken maar niet klem vasthouden. En als het strafbaar zou zijn, goed voordeel voor Feyenoord.

4 november 2021 om 23:45

Een voordeelregel geldt altijd, anders was het inderdaad een rode kaart en een indirecte vrije trap.

4 november 2021 om 23:45

Ah oke. Met die regel was ik niet bekend. Dank!

5 november 2021 om 00:00

Een rode kaart nog wel? Sinds wanneer is die regek ingevoerd? Een terugspeelbal in de handen nemen is geen hands, maar spelbederf. Dus maximaal geel en zelfs die hieven ze niet te geven.

5 november 2021 om 02:08

Natuurlijk was het een rode kaart geweest. Hij wilt de bal pakken wanneer dessers ermee vandoor kan gaan. Opzettelijke overtreding waarmee hij een scoringskans zou ontnemen en daardoor 100 procent rood.

4 november 2021 om 23:23

Gefeliciteerd kerel, drie punten in de tas en dat is het lekkerste.

4 november 2021 om 23:48

Op zo'n knollenveld de volle winst pakken is gewoon knap. Wel enthousiaste supporters, die gasten van Berlin.

5 november 2021 om 02:04

Vlak ook Kokcu niet uit. Wat bizar slecht speelt die de laatste weken. Niets dan balverlies, domme omschakelingen, slechte doelpogingen…

5 november 2021 om 08:05

Totaal niet mee eens. Blijft een makkelijk en gewild slachtoffer van kritiek. Gewoon weer een goede eerste helft. Kreeg vrijwel alles onder druk op het slechte veld, maar speelde ons vrijwel iedere keer onder de druk uit. Ook verdedigend nuttig geweest. Tweede helft niet gezien, leek er doorheen te zitten.

Heerlijk! 10 punten uit 4 wedstrijden wie had dat gedacht.

4 november 2021 om 23:15

Heel nice! Eindelijk zijn we als heel land punten aaneen aan het reigen. Goed gedaan door Feyenoord. Het hoeft niet altijd goed te zijn om maximaal resultaat te halen. Gefeliciteerd met de zegen!

5 november 2021 om 07:52

Niet veel mensen denk ik en dat maakt het nog erger denk ik.

Wat een knappe prestatie zeg in deze knotsgekke partij van Feyenoord om 2x van een volwaardige Bundesliga club te winnen, overwintering is dichtbij ook een beloning voor de uit supporters.

Van harte gefeliciteerd Rotterdammers, los van Trauner is Slot de allergrootste aanwinst van de Rotterdammers.

Wat voor transformatie hij heeft gerealiseerd in deze relatief korte tijd is buitengewoon knap, Feyenoord heeft z'n smoel terug en is vol met zelfvertrouwen.

Kan nu al niet wachten op de klassieker, het belooft vuurwerk te worden..

4 november 2021 om 23:00

Thanks ouwe Ajacied!! Je woorden worden gewaardeerd! Fijn dat er geen afgunst is, maar waardering en bewondering voor elkaar! Hartelijke groeten uit Rotterdam!

4 november 2021 om 23:30

Supportert you're welcome,natuurlijk zijn we rivalen van elkaar! Maar ik heb voor de rest niks tegen Feyenoord en Psv dus ook geen haat, gezonde rivaliteit en elkaar een beetje plagen vind ik veel leuker. Afgunst en haat is onzekerheid en treurnis, en zou in mijn ogen niks met voetbal te maken mogen hebben.

Daarbij sta ik Europees achter iedere Nederlandse club, ik dan ben ik oprecht bij en trots op die desbetreffende clubs. Vorige week heeft Vitesse wel van Tottenham gewonnen, weliswaar niet de A selectie. Maar we zijn gewoon goed bezig allemaal en de tijden van de boot in gaan, tegen kl*te ploegen of zelfs sterke serieuze tegenstanders lijkt een beetje te vervagen.

Groetjes uit Amsterdam, fijne avond man & geniet nog ff.

5 november 2021 om 00:53

Thanks maat! Fijne avond 😁

4 november 2021 om 23:00

Precies, ook al was het niet best. Net als zondag winnen we uiteindelijk wel weer. Dat is een groot verschil met afgelopen jaren.

4 november 2021 om 23:17

Gefeliciteerd! Het is je weer van harte gegund. Goed voor de Nederlandse puntjes, goed voor de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal dat er nog een aantal ploegen actief zijn Europa na de winter.

4 november 2021 om 23:24

Thanks maat! Goede week weer voor de punten.

4 november 2021 om 23:33

Fr010frdam

Nee maar sowieso is goed voetballen op zo een verpest veld door het weer, het enige wat telt zijn de drie punten. Zeker in Europa is dat het enige wat telt, hoe cliché dat ook klinkt.

Van harte kerel, en inderdaad dit soort potten en omstandigheden winnen betekent progress.

4 november 2021 om 23:53

Dankje Sulejmanii, wordt gewaardeerd

4 november 2021 om 23:03

Feyenoord mag wel wat slimmer/volwassener worden. Malacia en Sinistera die tegen 9 man nog een voorzet geven of een man willen passeren. Houd die bal gewoon in de ploeg en speel het uit…

5 november 2021 om 00:33

Ja dan noem je ook net gastjes van net 22, dus hoort er wel een beetje bij vind ik. Denk dat slot dat ook wel aan gaat geven en leren ze weer van. Maar zat me er ook wel beetje aan te ergeren hoor.

4 november 2021 om 23:03

Genieten hè? Had Vitesse ernaast aan staan en kwam echt ogen tekort. Dacht in de rust eigenlijk dat Feyenoord zou verliezen, die hebben eigenlijk steeds het geluk wat PSV echt totaal ontbeert.

4 november 2021 om 23:37

Zeker genieten man we zijn gewoon lekker bezig allemaal, Vitesse had helaas wat pech vandaag. Maar zoals ik je net al zei, kop op man Psv is niet kansloos en gewoon hopen dat Gakpo snel weer fit is.

Maar dat blijven geloven in je eigen kwaliteiten en winnen ook al speel je slecht, moet nog wel groeien bij je cluppie. Dat is nog de grootste winst denk ik, bij dit nieuwe Feyenoord maar bij Psv kan dat ook gebeuren.

4 november 2021 om 23:46

Ja ik snap je punt. Maar op basis waarvan zou ik verwachten dat PSV bijvoorbeeld kampioen wordt? Ik zie bij Ajax dat ze nu mijlenver voorliggen: bredere selectie, meer kwaliteit en extreem volwassen. In de EL kan PSV zeker wel verder, maar ze maken niet meer kans als ik er extreem in geloof. Laat ik bij PSV de kansen op 40/60 schatten.

5 november 2021 om 00:35

Geluk dwing je af he. Normaal beetje cliché antwoord maar bij feyenoord wel echt het geval geweest vind ik

5 november 2021 om 07:55

Iedere ploeg laat punten liggen wij ook, en het seizoen is lang. Iedereen kan een dip krijgen, in reken mij niet rijk. Feyenoord heeft ook nog een inhaal wedstrijd. Kan spannend worden hoor, seizoen is nog lang.

4 november 2021 om 23:04

Thnx en helemaal mee eens over Arne Slot. Kan me geen betere trainer voorstellen op dit moment voor dit Feyenoord. Niet alleen heel sterk verbaal maar ook gewoon iemand die een eigen idee heeft over voetballen en die dat goed naar zijn spelers toe kan overbrengen. Je zag het al bij AZ. Ik had het wel gezien als er geen Corona stop was geweest in seizoen 2019/2020.

19 december in een kolkende Kuip met Feyenoord die de tegenstander vanaf minuut 1 af gaat jagen. Cant wait

4 november 2021 om 23:40

Lijkt echt matchmade in heaven inderdaad, de selectie staat ook overduidelijk achter Slot zijn ideeën. En bij Az heeft hij inderdaad ook mooie dingen laten zien, bij Sparta vroeger vond ik Slot gewoon een simpele voetballer. Ik had nooit gedacht toentertijd dat er zo een goede coach schuilde in hem.

Haha ja, nog een paar weken en dan is het eindelijk zo ver.

5 november 2021 om 03:31

ten Hag was ook geen bijzonder voetballer maar als trainer zie je dat je niet met je voeten moet spreken maar met het brein. De grote Marco van Basten was een geweldige voetballer maar als trainer/coach was dat een heel ander verhaal.

4 november 2021 om 23:04

Heerlijk toch? Niks geen sentimentele keuze als Fraser of Kuyt maar gewoon een moderne trainer die aanvallend probeert te spelen en communicatief zeer vaardig is. Juist dat had Feyenoord nodig om zn smoelwerk terug te krijgen. Dit was een historisch avondje in een mooie stad in de zeikregen op een doorweekt veld. Overigens verwacht ik niet al teveel van de Klassieker, maar hopen mag altijd

4 november 2021 om 23:45

Ijsmuts

Zeker lekker man, dit zijn de lekkerste potjes gezien de omstandigheden. Ik ben een paar keer met de auto naar Berlijn geweest, dat is toch een goede 7 a 8 uur rijden na daar. Bij een slecht resultaat zou de terug rit ineens 16 uur aanvoelen, maar inderdaad Berlijn is een aanrader wat een geweldige stad waar bijna alles mogelijk is.

Achja ik voor het eerst sinds jaren nu echt het gevoel, dat Feyenoord veel tegenstand gaat kunnen bieden. En dat het echte open vecht wedstrijd zal worden, ook in de competitie staat Feyenoord er goed voor. En zowel Ajax en Feyenoord willen vooral deze pot echt winnen, dus ik verwacht echt vuurwerk.

5 november 2021 om 00:05

Mooi gesproken en bedankt voor de felicitaties! We zijn eindelijk volwassen genoeg om dit soort potjes gewoon over de streep te trekken. Ik schrik nog nachten wakker van Wolfsberger of Trencin, man man man... Gelukkig dragen we eindelijk weer ons steentje bij aan het Nederlands voetbal, zoals dat bij de status van een club als Feyenoord hoort. Het belooft sinds jaren weer eens een spannende klassieker te worden. Ik heb er alle vertrouwen in dat Slot een mooi plannetje uitdoktert voor die wedstrijd . Hopelijk blijft iedereen fit en spelen beide clubs tzt met hun sterkste 11!

5 november 2021 om 07:59

Repuiztav you're welcome, juist Trencin en die Wolvenclub ja dat us precies wat ik bedoelde. We kunnen allemaal beter, en dat hebben we laten zien. Hoop hetzelfde, en inderdaad ook dat beide elftallen fit zijn.

5 november 2021 om 01:43

Je kan ook teveel veren in die reet douwen hoor. Hartstikke knap dat ze gewonnen hebben, zeker. Maar het is een competitie die niks voor stelt. 19 december vuurwerk? Op basis waarvan?

5 november 2021 om 08:03

Rutger vind ik terecht, veel mensen vergeten dat als Feyenoord hun inhaal wedstrijd winnen boven Psv staan. Slot is net als Ten Hag tactisch ook erg sterk, dus ik verwacht dat het een open vecht wedstrijd zal worden net als ik eerder zei. En over de Conference League, er zijn wel zat sterke tegenstanders dus dat streept elkaar wel weg. Tottenham en Berlin zijn grootste clubs om een paar te noemen.

Wat een wedstrijd en gezien de kansen ook verdient gewonnens Gevochten als leeuwen. Hier een trotse Feyenoord

5 november 2021 om 00:09

Je mag zeker trots zijn Soldierr. Wedstrijden als vandaag en afgelopen zondag winnen is de weg naar mooie successen. Want waarom zou dit Feyenoord, mits ze een beetje uit een blessuregolf blijven niet in de top 2 van de ED en nog een paar rondjes Conference League diir kunnen komen.

Zeer belangrijke overwinning! Op naar de overwintering.
Maar man man man wat een vreselijk veld!

4 november 2021 om 23:06

Het veld was natuurlijk geruïneerd door de regen. Ik weet niet of het veld er normaal gesproken zo beroerd bij ligt, maar dat lijkt me toch niet.

Nou dit was meer geluk dan wijsheid haha maar who cares. Nederland weer goed gedaan deze week.

4 november 2021 om 23:00

Meer geluk dan wijsheid? Wedstrijd ging gelijk op

4 november 2021 om 23:02

Leg uit? Gewoon verdiend toch?

4 november 2021 om 23:39

Inderdaad gewoon verdiend. Feyenoord was beter en had ook zonder de rode kaarten wel gewonnen.

Heer lijk! Zo belangrijk deze overwinning! Voetbal op dit veld zo goed als onmogelijk maar heerlijk die 3 punten!

Waar heb ik naar zitten kijken. Die laatste actie van sinisterra typeerde voor mij de wedstrijd een foutenfestijn van jewelste. Niet alleen de spelers ook de arbitrage.

4 november 2021 om 23:00

De arbitrage heeft toch amper wat fout gedaan, enkel is die eerste rode kaart een beetje overdreven, maar in die slotminuten niet echt wedstrijdbepalend. Bij sini zag je gewoon dat de hele tank leeg was, niet gek in zo'n zware omstandigheden, maar die moet de bal gewoon breed spelen in plaats van de actie aan gaan

4 november 2021 om 23:04

Ik vond het niet een al te hoogstaande wedstrijd mede mogelijk gemaakt door het veld, maar dat feyenoord zo moet billenknijpen is wel schandalig te noemen want ze hadden de wedstrijd al wel 5 keer op slot kunnen gooien

4 november 2021 om 23:09

Daarmee uiteraard eens, een van de uitvallen moest gewoon raak zijn. Maar mocht Feyenoord dat nog kunnen, dan zouden ze zowat titelkandidaat zijn in Nederland.

4 november 2021 om 23:11

Zijn ze ook vind het een beter collectief dan psv.

4 november 2021 om 23:01

Werd niet makkelijk gemaakt door het veld ook. Was echt richting onbespeelbaar aan het gaan door alle regen. Daardoor kwam Feyenoord lastiger in het eigen spel want lange ballen ligt Union veel beter. Maar ach. 3 punten!

4 november 2021 om 23:09

Allereerst gefeliciteerd. Zoals ik hierboven al aangaf speelt het veld een rol maar mag feyenoord de wedstrijd wel eerder op SLOT gooien.heerlijk voor de copolo deze.

4 november 2021 om 23:18

Helemaal waar, maar na een goed Slotoffensief hebben we gewoon gewonnen.

Zware wedstrijd, het zat Feyenoord zeker niet tegen, want eigenlijk was Union Berlin iets dreigender. Uiteindelijk winnen ze tegen 9man, maar dat was ook slechts de laatste 5minuten, beetje overdreven om dat in de titel te vermelden. Wel weer een prima prestatie van Nederland.

4 november 2021 om 23:22

Ik wou net zeggen toen stond Feyenoord voor en waren ze zelfs beter. De rode kaarten waren ook allemaal vlakbij de corner vlag van de tegenstander.

Wat een heerlijk ouderwets billenknijp potje met enorm veel slordigheden van beide kanten. Gelukkig de 3 punten.

Die slotfase zeg jemig. Speel het anders ff rustig uit tegen 9 man. Die scheids van het na 2 keer rood overigens wel best en dacht laat ik niet ook een pingel geven omdat Dessers wordt onthoofd of fluiten als een doorgebroken Pedersen wordt neergehaald.

4 november 2021 om 23:01

Ja hahaha idoot weer. Pure compensatie maar goed, de punten zijn binnen

4 november 2021 om 23:02

Was ook lastig te zien bij Dessers. Dacht ook dat het niks was eerst

4 november 2021 om 23:02

Echt he, die 2 situaties die je benoemd, waren meer duidelijk dan de 2 rode kaarten!

4 november 2021 om 23:33

4x rood zou ook wat geweest zijn😂.

4 november 2021 om 23:41

Dat zie je altijd. Zonder die rode kaarten had ie wel gefloten. Denk dat gisteren ook geen pingel gegeven was zonder de rode kaart.

Netjes gedaan van Feyenoord. Was niet best maar man dat veld zeg, is niet te doen joh. Prima winst en daar gaat het om. Prima optreden van de Nederlandse clubs. En Bayern verdoezelde aardig wat zeg. Wat is er zo speciaal aan de bundesliga? Dit Union is een drama (dat 5e ofso staat). Dortmund krijgt 2x klop, een Freiburg staat daar 3e. -_-

Gefeliciteerd Feyenoorders. Op zo'n verschrikkelijk veld, toch mooi de punten gepakt. Voor jullie zelf en voor Nederland. Toch best een goede week voor Nederland. Helaas van Vitesse, maar ze hebben zeker gestreden!!

niet gedacht dat ik het zou zeggen maar trots op Feyenoord❤️🤍

4 november 2021 om 23:07

Europees voetbal verbroedert Elke overwinning van een Nederlandse club is alleen maar reclame voor onze competitie. Ik ben een Groninger en vind het allemaal prachtig. Gisteren Ajax, vandaag AZ en Feyenoord. PSV gelijk, maar Vitesse ook niet slecht tegen de Spurs (schijnt in de eerste minuten nog een penalty gehad moeten hebben). Alles bij elkaar opgeteld, doen we het als klein landje meer dan uitstekend.

4 november 2021 om 23:20

Thanks Bob! #Onelove

4 november 2021 om 23:34

Had ik ook niet verwacht dat jij dat zou zeggen en mooi dat je het zegt

Lekker hoor 3 punten voor Feyenoord maar wat een wedstrijd. Uefa denkt weet je wat Nederlandse tegen Duitse laten we 2 keer een scheidsrechter van niveau hoofdklasse neerzetten haha

Beetje geluk bij het winnende doelpunt, maar Feyenoord is toch niet in de problemen gekomen tegen een subtopper uit de Bundesliga? Viel absoluut niet tegen! 10 punten uit 4, het is ooit veel slechter geweest!!!

Twee Duitse clubs deze week aan de zegekar van Nederlandse clubs. Gebeurd toch niet vaak dat Ajax en Feyenoord op 1 lijn zitten

4 november 2021 om 23:20

In dit geval tekenen we ervoor 😊

Wat een onzin titel, beide rode kaarten waren vlak voor tijd. Dit insinueert iets heel anders helaas. Wat een veld, dat mag echt niet op dit niveau. Aparte tweede helft met veel fouten en ook wel kolderieke momenten. Feyenoord en AZ gaan nu wel door, goede dag voor het Nederlandse voetbal.

4 november 2021 om 23:03

Moet je nagaan wanneer Union die 2 andere rode kaarten ook nog krijgt, dan was de titel helemaal om van te smullen! Maar dat veld kunnen ze toch niks aan doen, wat een regen is daar gevallen.

4 november 2021 om 23:04

Nu is het inderdaad net of Feyenoord de overwinning te danken heeft aan twee rode kaarten terwijl ze het te danken hebben aan een enorme keepersblunder, toch iets noemenswaardiger. Zeker gezien de manier waarop.

Punten tellen. Zeker met een knollenveld waarbij de bal soms gekke dingen deed. Goede fases en slechte fases afgewisseld om vervolgens met 9 man nog moeilijk te doen. Aan de andere kant was het een uitgelezen kans om de wedstrijd in het slot te gooien. Wel een gelukkige overwinning want de goal werd ons gegund door de keeper. Desondanks 4 punten los met nog maar twee wedstrijden te gaan! Fijn vooruitzicht voor de volgende ronde.

Schijnen nieuwe regels te zijn van de Uefa, de tegenstander van Nederlandse clubs krijgt minimaal 1 rode kaart. Die Awoniyi mocht er ook wel af hoor. Masterclass Union ‘hoe geef ik een wedstrijd weg’.

Gefeliciteerd Feyenoorders. PO-LO-NAISE. NL pakt 2x winst, een gelijkspel en een nederlaag in de zwaarste speelronde op papier. Groepswinst zit er dik in. In principe een niet zo goede wedstrijd van Feyenoord, maar ze weten toch altijd de tegenstander in het begin onder druk te krijgen en daaruit vaak te scoren. Vanaf minuut dertig is het hangen en wurgen, heb tussen minuut 30 en 65 Trauner denk ik 15 ballen naar voren zien schieten omdat Feyenoord geen raad wist met de druk van Union. Union leek iets fitter. Toch wist Feyenoord daarna beter te temporiseren en zich terug te knokken, en dat wordt dan beloond met een cadeau van de bovenste plank. Werklust van Toornstra vind ik bizar, die 0-1 is deels aan hem te danken. Til vond ik minder, technisch de minste van het middenveld. Bijlow absolute topper, Aursnes vond ik ook goed. Voorin is de spoeling heel dun.

4 november 2021 om 23:04

Toch had de wissel met Dessers wel effect vond ik. Niet zozeer vanwege t doelpunt, maar meer omdat hij wel zijn hele hebben en houwen erin gooide. Kwamen beter in de wedstrijd.

4 november 2021 om 23:10

Ja was een goede wissel, Linssen liep samen met Toornstra overal achteraan en was (begrijpelijk) helemaal op. Dan met een redelijk snelle en frisse spits moeten die verdedigers weer even op scherp staan, dan durven ze toch minder risico te nemen.

4 november 2021 om 23:34

Typisch een "2e gele kaart" gevalletje. Had hij nog geen geel, had hij hem 100 % gekregen.

slechte potten winnen telt ook… overwintering is nu wel (zo goed als) binnen, mooi! gefeliciteerd mede-feyenoorders, hopen op zondag een betere pot

Bij die tweede rode kaart zag ik het wel weer gebeuren dat die 2-2 er toch nog in valt, gelukkig over de streep getrokken!!

Lekker tendentieuze kop weer. Alsof ze een helft tegen 9 man speelden.
Maar goed, 10 punten binnen, overwinteren kan bijna niet mis gaan. En dat op zo'n knolleveld

Mooi gestreden! Aursnes niet meer uit het elftal halen lijkt me.

Is even wennen om van een biljartlaken in de Kuip naar dit knollenveld te gaan. Geen hele mooie wedstrijd maar gewoon goed gedaan tegen de nummer 5 van Duitsland. Vond Feyenoord wel beter dan de stand deed vermoeden overigens.

4 november 2021 om 23:06

Ach, met zulke regenval zal de grasmeester van Feyenoord ook liever willen dat er niet gespeeld wordt

Zeikweer, slordigheid na slordigheid, onbegrijpelijke passes achteruit, domme acties van je spelers en winnen na een blunder van de keeper. Dit is waarom ik Feyenoorder ben!

Ik kan mij nog wel herinneren dat ik ontzettend baalde van een relatief sterke poule met Slavia Praag en Union Berlin. Nu is een puntje bij Slavia Praag al voldoende om als eerste in de poule door te gaan. Het tij kan verkeren.

Ploeteren ploeteren, mouwen omhoog, alles onder controle, ploeteren en dan gewoon winnen. Lekker rotterdammers! Gefeliciteerd

Gefeliciteerd aan alle Feyenoord fans! Best weer een mooie avond! AZ en Feyenoord gewonnen, PSV gelijk en Vitesse nipt verloren!

Goed weer voor de NL punten en het ziet er nar uit dat 3 teams na de winter aanwezig zullen zijn, en wie weet 4...dat zou echt geweldig zijn!

Tjaa... wat hebben we gezien? Heel slecht veld, 2 ploegen die elkaar geen stuiver gaven met een prachtige sfeer. Beetje een 3e league in Engeland wedstrijd. Maar wat knap dat Feyenoord de 3 punten pakt! Dessers kan niet meer kapot. Prachtig! Ik pak nog een zware trippel om het te verwerken en dan morgen fluitend naar het werk. Mede Feyenoorders, we kunnen wel zeggen dat we er zijn! PROOST!

Echt knap van Feyenoord. Dit had ik niet verwacht. Slot haalt echt alles uit dit team. De Rotterdammers gaan gewoon overwinteren en dat zal terecht zijn.

Goede overwinning! Plek 1 is heel belangrijk want dan mag je 1 ronde overslaan! Slavia uit minimaal gelijk en dan is plek 1 wel binnen.

Toch wel beetje matige titel "tegen negental" jah die laatste 5 minuten. Maar die score hebben ze gewoon tegen 11 man neergezet. Maar oké.
Top voor Feyenoord en AZ dat ze door zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren