Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord bevestigt: talentvolle Gjivai Zechiël verlengt contract in De Kuip

Laatste update:

Gijvaj Zechiël heeft donderdag zijn contract bij Feyenoord verlengd. Dat bevestigt de Rotterdamse club via de officiële kanalen. De verlenging hing al enige tijd in de lucht, daar 1908.nl het enkele dagen geleden al aankondigde. Het negentienjarige talent had hiervoor nog een contract voor twee seizoenen, maar ligt nu tot medio 2028 vast in Rotterdam-Zuid.

Op de clubwebsite van Feyenoord reageert Zechiël op het nieuws. Daarbij memoreert hij ook aan zijn debuut in het eerste elftal van de regerend landskampioen, eind augustus tegen Almere City FC. Destijds sprak hij van een droom die was uitgekomen. "Die droom is nu alleen maar mooier geworden", aldus Zechiël donderdag.

"Debuteren in een volle Kuip voor onze eigen supporters was al geweldig en smaakt naar meer. Dit nieuwe contract is een supermooie extra beloning voor het harde werken. Het laat zien dat je als jeugdspeler kansen krijgt en door kunt stromen naar het eerste elftal. Ik heb heel veel te danken aan mijn familie en mijn geloof. Met die steun en kracht kan ik hard blijven werken om mezelf verder te ontwikkelen en te slagen bij Feyenoord."

De nieuwe deal is een beloning voor de sterke ontwikkeling die Zechiël doormaakt. De negentienjarige middenvelder maakte een goede indruk op Arne Slot in de voorbereiding en mocht eerder dit seizoen definitief aansluiten bij het eerste van Feyenoord.

Destijds liet de trainer weten in zijn nopjes te zijn met Zechiël en Leo Sauer, die tegelijkertijd met de rechtspoot aan de selectie van Feyenoord werd toegevoegd. "Die jongens doen het uitstekend en zijn competitief aan onze andere negentien spelers. Ze hebben het dusdanig goed gedaan dat wij ze de ruimte willen geven om zich te ontwikkelen", aldus Slot.

De stap naar de hoofdmacht resulteerde vooralsnog in twee optredens voor Zechiël: tegen Almere City (6-1 zege) en sc Heerenveen (ook 6-1). Na afloop van zijn debuut kon hij zijn tranen niet bedwingen.

Een dankbare Zechiël verscheen korte tijd na de wedstrijd voor de camera van ESPN. "Hier droom je van, je officiële debuut. Het is gewoon geweldig. Ik heb veel dingen meegemaakt. Het was goed dat Lutsha (Geertruida, red.) naar me toe kwam. We hebben alleen maar lieve jongens in de groep, maar hij helpt me wel extra, ja. Dat het nu officieel is doet toch wel iets extra's met me", aldus Zechiël. Inmiddels heeft Zechiël dusdanig veel indruk gemaakt dat hij dus een nieuw contract heeft mogen ondertekenen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk krijgt hij ook meer minuten om het te laten zien. Ik heb wel veel vertrouwen in deze speler. Eigenlijk meer dan van den belt.

5 oktober 2023 om 15:22

Dat lijkt me logisch, waar deze jongen al
De voorbereiding en laatst als
Invaller het echt liet zien, heeft vd belt letterlijk nog niks laten zien. Enige foutje tot nu toe van onze held SLOT

5 oktober 2023 om 15:30

Ik zou vd Belt in de winter lekker doorverhuren. Die jongen heeft bij PEC echt geweldige dingen laten zien en heeft ontegenzeggelijk talent, maar de stap van PEC naar Feyenoord icm de moordende concurrentie is gewoon te groot gebleken. Niks om je voor te schamen.

Voor die 9 ton kun je amper een bult vallen, maar ik geloof wel in zijn potentie. Hopelijk kan hij een half jaartje rijpen bij Utrecht, die schijnen krap te zitten op de 6 positie en kunnen wel een impuls gebruiken.

10 oktober 2023 om 10:25

Ik denk dat ik zowel Milambo als Zechiel beter vind dan vd Belt. Nou moet ik ook eerlijk bekennen dat ik wel een sterke voorkeur heb voor eigen jeugd.

Fijn dat deze jongen iig heeft getekend en hoop veel van hem te kunnen zien dit seizoen.

5 oktober 2023 om 15:29

Wat ik van vd Belt gezien heb, word ik inderdaad nog niet warm van.

5 oktober 2023 om 17:51

Helaas zit er ook wel eens een miskoop tussen. Zelfs bij Feyenoord op dit moment. Die andere centrale verdediger van Zwolle die ze gehaald hebben zit meer potentie in.

10 oktober 2023 om 10:17

Bovendien kan je ook niet zeggen of het al een miskoop is. Deze van de Belt kan ook zomaar even wat aanlooptijd nodig hebben. Wieffer stond er ook niet gelijk.

En anders is inderdaad niet alles een voltreffer. Miskoop wil ik het ook niet noemen.

Van wat ik in de voorbereiding van hem heb gezien, gaat hij het eerste wel halen.
In dat perspectief vraag je je wel af waarom ze bijv. Een van de belt hebben gehaald.
Deze jongen is niet minder.

5 oktober 2023 om 15:19

Vd Belt heeft nog een beetje moeite om aan te haken, maar zal ongetwijfeld heel veel leren in de nieuwe omgeving. Sommige spelers hebben even tijd nodig.

Hoppaa ben erg onder de indruk van hem, van de spaarzame momenten die ik heb gezien. In de jeugd blijven kijken voor dat we de transfermarkt op duiken, doen we goed!

Goed nieuws, maakt echt een prima ontwikkeling door. Denk overigens dat ie nog niet per sé klaar is voor een vaste plek bij de selectie of minuten in het eerste. Daarvoor is het niveau nu even te hoog. Wel echt een leuke speler om naar te kijken, met een mooie techniek.

5 oktober 2023 om 18:09

Jongens als Timber, Zerrouki, Wieffer zijn nu veel verder, maar je kan deze jongen prima hierachter meenemen en af en toe wat minuten gunnen. Ik zie liever hem invallen dan Vd Belt.

Toch mooi hoe zoiets kan lopen. Zechiel werd voorheen zelden genoemd bij de grotere talenten van Varkenoord, maar komt dan toch bovendrijven. Neem nou zo'n Achraf el Bouchataoui waar de Varkenoord volgers lyrisch over waren. Die zit nu zonder club. Dat geeft ook meteen weer aan hoe moeilijk het is om in te schatten hoe ver een 'groot talent' het zou kunnen schoppen.

10 oktober 2023 om 10:29

Met als grootste voorbeeld Marlon Slabbekoorn helaas.

10 oktober 2023 om 10:30

Haha klopt. Zo'n Zechiel groeit ineens een flink stuk door, raakt gewend aan z'n lichaam en wordt een echte sierljike middenvelder.

10 oktober 2023 om 11:58

Wat dacht je van Hartman, over uit het niets komen gesproken.

10 oktober 2023 om 13:01

Eerlijk gezegd was Hartman altijd al een talentvolle back (die zeker al potentie had voor het eerste). Alleen heeft 'ie twee zware blessures achter elkaar gehad.

10 oktober 2023 om 14:30

Hartman werd toch nooit tot de grote talenten van Varkenoord gerekend?

12 oktober 2023 om 19:19

Voordat ie zn kruisbanden scheurde wel.

12 oktober 2023 om 20:56

Niet tot de grootste talenten, inderdaad (hoeveel backs uberhaupt wel eigenlijk?) Maar Hartman stond wel altijd bekend als talentvolle back bij Feyenoord. Maar ja; je valt al snel onder de radar als je twee zware blessures achter elkaar krijgt.

Mooi dit! Zou op termijn (binnen 2 jaar) zomaar eens backup kunnen gaan worden voor Frenkie in Oranje.

Heb grote stukken van de O19 tegen Celtic en Atletico gezien, hij is wel een verschijning! (ook door het haar...) Maar hij loopt als een veldheer rond en heeft veel kwaliteit. Hopelijk haalt hij het 1e van Feyenoord, zou mooi zijn weer een jeugdproduct !

Als supporter van Feyenoord, knijp je jezelf toch af en toe wel even. Daar waar een paar jaar gelden er ook nog wel vaak slecht nieuws te melden viel, is het tegenwoordig en zeker dit jaar louter positieve berichten. Moeten we dan maar even van genieten denk ik dan. Mooi dat deze jongen verlengen gaat heeft zeker potentie.

Tot 2028 ... Dat is prettig vooruitzicht...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren