Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie gebruikt twee selectiespelers in eerste Youth League-duel Feyenoord

Laatste update:

Antoni Milambo en Gijvai Zechiël spelen dinsdagmiddag om 15:00 uur met Feyenoord Onder 19 in de Youth League, zo blijkt uit de opstelling die Robin van Persie reeds bekend heeft gemaakt voor het eerste groepsduel met de leeftijdsgenoten van Celtic. Het duo, dat normaal gesproken deel uitmaakt van de hoofdmacht van Feyenoord, speelt samen met de zestienjarige Nassim el Harmouz op het middenveld tegen de Schotten. De zeventienjarige Leo Sauer speelt niet mee in het jeugdduel, hoogstwaarschijnlijk omdat hij dinsdagavond bij de Champions League-selectie van Feyenoord zit. De wedstrijd is live te volgen via de clubwebsite van Feyenoord.

Het Youth League-elftal van Feyenoord treedt dinsdag aan met een gecombineerd elftal van spelers uit de Onder 18 en Onder 21. Uit de hoofdmacht van Feyenoord komen Mikki van Sas, Zechiël, Milambo, Sauer en Yankuba Minteh als tieners nog in aanmerking voor speelminuten in de Youth League. Laatstgenoemde gaat vermoedelijk echter starten in De Kuip dinsdagavond, terwijl Van Sas en Sauer als wisselspelers bij de selectie van trainer Arne Slot aansluiten.

Zechiël en Milambo zijn direct ook de bekendste namen in het elftal van Van Persie, die ook een plaats heeft ingeruimd voor ‘voetbalzoon’ Jaden Slory, wiens vader Andwélé jaren geleden voor de Stadionclub speelde. Shaqueel van Persie zit niet bij de selectie van Feyenoord Onder 19. Zijn boezemvriend en toptalent Aymen Sliti staat wel op de linkerflank geposteerd. Doelman Mannou Berger trainde deze zomer mee met de hoofdmacht van Feyenoord, maar maakt inmiddels weer deel uit van het beloftenelftal van de Rotterdammers.

Thijs Kraaijeveld, die bekendstaat als een van de grootste talenten in de jeugdopleiding van Feyenoord, moet genoegen nemen met een plek op de bank. Door het terughalen van Milambo heeft Van Persie geen plek voor de middenvelder kunnen vinden. Kraaijeveld mocht tijdens de interlandbreak meetrainen onder Slot bij het eerste elftal, maar moet dinsdagmiddag dus even pas op de plaats maken.

Opstelling Feyenoord Onder 19: Ka; Read, Giersthove, Sebbar, Candelaria; Zechiël, El Harmouz, Milambo; Slory, Redmond, Sliti.

Wissels Feyenoord Onder 19: Berger, Arnaud, Plug, Kraaijeveld, Sneijer, Cruz, Rust.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Lekker dat het seizoen weer helemaal is begonnen. Ga zelfs hiervoor zitten, zin in. Leuke talenten heeft Feyenoord ook eens een keer. Hopen dat er een aantal ook daadwerkelijk gaan doorbreken.

19 september 2023 om 13:52

"leuke talenten heeft Feyenoord ook eens een keer"

Want Feyenoord heeft anders nooit leuke talenten?

19 september 2023 om 14:55

De vraag stellen is hem beantwoorden. Zoveel moois heb ik de laatste keren niet gezien. Of gaan we er meteen weer zon rare 'ja maar' discussie over starten?

19 september 2023 om 16:17

Dan denk ik dat je de Feyenoord-jeugd niet echt volgt. Er lopen altijd wel aardig wat pareltjes rond op Varkenoord en dat is nu niet anders.

19 september 2023 om 13:55

Sauer die gaat er zeker komen , schrijf dat maar vast op!

19 september 2023 om 14:51

Die viel in Feynoord 1 leuk in. Mooie goal ook. Hoop dat dit geen toevalstreffer was.

19 september 2023 om 14:50

Haha, heb je geen baan?

19 september 2023 om 14:54

Heb er al 30 uur opzitten deze week . Kan overigens dezelfde vraag stellen. Niet alle banen zijn 9 tot 5 he...

19 september 2023 om 15:11

Was maar grapje. Ik volg het voetbal nieuws op de champions league dagen wel op kantoor tussendoor.

Kan me niet voorstellen dat dat team hoge ogen gooit. Aangezien het ze in NL niet eens lukt om te promoveren.

19 september 2023 om 13:39

Is niet hetzelfde team, dit is de O19. Er zitten wel een aantal O21 gasten bij.

19 september 2023 om 14:41

Daar ga je de fout in. Dit is voornamelijk de O18, wat misschien wel de meest talentvolle groep is van de academy.

19 september 2023 om 14:44

Te voorbarig, dank!

Een aantal pareltjes in deze selectie met oa Zechiel, Milambo, Slory, Sliti, Read en Kraaijeveld. Ook Redmond (omgeturnd tot spits) is lekker op dreef de laatste weken.

19 september 2023 om 14:54

Ja man lekker dat Zechiel ook al aan het eerste mag ruiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren