Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord bepaalt onderhandelingen: ‘Wij geven in dit geval het ritme aan’

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst en Feyenoord gaan in februari om de tafel zitten om de toekomst van de trainer bij de Rotterdamse club te bepalen. Van Bronckhorst beschikt in De Kuip over een aflopend contract, waardoor er wordt gespeculeerd dat de oud-verdediger gaat vertrekken. Feyenoord bepaalt naar eigen zeggen het ritme van de onderhandelingen met de oefenmeester.

De club laat het niet alleen afhangen van het besluit van Van Bronckhorst zelf. “Uiteindelijk heb je twee mensen nodig om de tango te dansen”, wordt directeur Jan de Jong dinsdag tijdens zijn nieuwsjaarspeech geciteerd door Voetbal International. “Toevallig ben ik de meest a-muzikale en a-ritmische persoon ter wereld, maar wij geven in dit geval wel het ritme aan. Als club nemen we uiteindelijk de beslissing.”

“Je moet iemand wel eerst op de dansvloer vragen als je wil gaan dansen. We hebben met elkaar besloten daar in februari mee te beginnen. We zijn nu gefocust op de tweede seizoenshelft. We krijgen leuke, ingewikkelde en spannende eerste weken”, aldus De Jong, die de garantie heeft gekregen dat de club jaarlijks 25 miljoen euro ontvangt als het nieuwe stadion in Rotterdam wordt gebouwd.

Eind 2019 moet blijken of het nieuwe stadion er daadwerkelijk komt. Feyenoord probeert nu zoveel mogelijk financiers te vinden die willen participeren in de bouw. “Als je zelf geen winnend staatslot kan drukken, moet je proberen geld uit de markt te halen”, wordt De Jong geciteerd door De Telegraaf. "Zelf kunnen we er geen enkele euro in stoppen. Wij bouwen het stadion ook niet, we worden alleen de bespeler.”

Verwacht jij dat Giovanni van Bronckhorst na dit seizoen vertrekt bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik ben benieuwd of hij blijft of niet, ik hoop alleen niet dat we Kuyt als opvolger krijgen

wanneer staat er trouwens een evaluatie met Van Geel gepland over zijn functioneren? die mag nu ook wel een keer serieus onder de loep genomen worden

15 januari 2019 om 20:59

Ik denk niet dat een club van zowel de TD als van de trainer tegelijkertijd afscheid wil nemen, Dan heb je ineens een continuiteits probleem en er kan een machts vacuum ontstaan.

Heb wel het gevoel dat het draagvlak voor van Geel stukken minder geworden is in Rotterdam. Heeft toch wel teveel breedte aankopen gehaald in plaats van een of twee kwaliteits-spelers te halen en de rest op te vullen met eigen jeugd. Nu mis je toch wel een beetje de echte klasse spelers bij Feyenoord, alleen Berghuis steekt er boven uit.

15 januari 2019 om 21:06

@speedyafc

de huidige continuiteit zou ik iig zsm willen doorbreken want het beleid onder Van Geel is lachwekkend amateuristisch. hij heeft toch wel aardig wat grote fouten gemaakt door de jaren heen. de onderhandelingen met Ziyech verziekt, Kramaric laten lopen en ipv hem Kazim gehaald, Jong Feyenoord niet laten meedoen in de Jupiler League, vorig jaar bijna 27 miljoen weggegooid aan middelmatige aankopen, al jaren geen aankoop gedaan die je een dikke winst heeft opgeleverd.

Feyenoord zakt steeds verder weg onder deze TD ipv dat we vooruit komen. daar mogen naar mijn meningen dan ook een keer consequenties aan vast zitten

15 januari 2019 om 21:26

Heeft ook wel wat pech gehad natuurlijk. Haps is in mijn ogen zeker een versterking en Jorgenssen is een tijd geblesseerd geweest. Ook heb / had ik best hoge verwachtingen van Ayoub en St Juste.

15 januari 2019 om 21:31

@peperbus038

Haps vind ik zeker een bruikbare linksback als hij fit is en Jorgensen is idd een goede spits maar van Ayoub ben ik nooit onder de indruk geweest en St.juste vind ik ook niet veel bijzonders

Rvp, Berghuis, Jorgensen en Haps vind ik goed. buiten deze 4 spelers vind ik het uiterst pover wat er bij Feyenoord rond loopt

15 januari 2019 om 21:02

Het is toch jammer dat je elk feyenoord-topic aangrijpt om het onderwerp vGeel aan te snijden. Dit artikel is nou de uitgelezen mogelijkheid diep in te gaan op het functioneren van de trainer, maar wederom doe je dat niet. Zonde Japie

15 januari 2019 om 21:08

@ijsmuts

dat is toch logisch? als de trainer word afgerekend op de matige prestaties dan kan de TD toch niet buiten schot blijven? die is namelijk verantwoordelijk voor het zooitje middelmaat wat we wekelijks in De Kuip zien voetballen

ik heb al vaak genoeg gezegd dat ik vind dat Gio het uitstekend doet met dit naar mijn mening uiterst belabberde spelersmateriaal. ik zou niemand kunnen noemen die het beter zou doen met deze spelers.

als Gio dan weg moet omdat mensen hem wel teleurstellend vinden presteren kan ik daar mee leven, maar dan kan het niet zo zijn dat degene die verantwoordelijk is voor het wanbeleid de afgelopen jaren wel blijft zitten. dan ben je als club totaal niet meer serieus te nemen imo

15 januari 2019 om 21:31

Ik ben het met je eens dat Gio het gezien het spelersmateriaal gewoon prima doet. Desondanks vind ik wel dat je daar wat nuances bij mag plaatsen:
- Hij houdt consistent te lang vast aan dezelfde spelers
- Zijn wisselbeleid vind ik maar zo-zo, zelden weet hij een wedstrijd te kantelen.
- Je ziet spelers ook niet enorm groeien. Wellcht niet geheel zijn schuld, maar Feyenoord heeft op dit moment niet echt diamanten spelen waarvan je denkt "die gaan ze straks voor 20+m verkopen", wat een paar jaar terug wel zo was met Kongolo etc.
- Ik ken de structuur van Feyenoord onvoldoende, maar heeft Gio wellicht ook enige input in de transfers en samenstelling van de selectie?

15 januari 2019 om 21:33

@titaantje

dat is zo maar het is niet zo dat er op de bank betere opties zitten als wat er in de basis staat. de middelmaat die Van Geel heeft gehaald heeft geen groeipotentie, dus ik zie die spelers onder een andere coach ook niet beter worden. zo een Larsson word zwaar gehyped maar ook bij Heerenveen stond die er nooit in de grote wedstrijden en was hij veel wedstrijden ook gewon onzichtbaar. dat was ook de reden dat PSV en Ajax nooit serieuze interesse in hem hebben gehad. Feyenoord haalt steeds de spelers die deze 2 clubs niet goed genoeg achten. dat is toch wel een teken aan de wand

of Gio inspraak heeft in het aankoopbeleid weet ik niet maar ik hoorde dat Van Geel bij Ajax de adviezen van de scouts steeds compleet negeerde dus het zou me niet verbazen als hij ook niet naar Gio luistert en gewoon zijn eigen plan trekt

Maar die 25 miljoen euro....ik zou het graag willen hebben maar in de hedendaagse voetbalwereld zijn het bijna peanuts....

15 januari 2019 om 21:46

@andyking

Ajax en PSV weten dat soort bedragen vaak toch prima te investeren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren