Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferguson: ‘Ronaldo stond vaak voor spiegel en dan hield hij van zichzelf’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo is een van de beste aankopen van Sir Alex Ferguson bij Manchester United geweest. De nu dertigjarige aanvaller maakte in 291 officiële wedstrijden 118 doelpunten en werd driemaal kampioen van Engeland en won met the Mancunians ook de Champions League in 2008.

/

Ferguson omschrijft de Portugees in een interview met de Daily Telegraph als een ‘echte professional’: “Je moet dat echt meemaken. Het maakt mij niet uit dat hij een ego heeft. Ik heb Ronaldo vaak voor de spiegel gezien en dan hield hij gewoon van zichzelf. Maar ik vond dat mooie ijdelheid.”

“De andere spelers gooiden dan vaak schoenen, kleding en andere spullen naar hem, maar dat maakte hem nooit wat uit. Die jongens willen allemaal winnen en cultiveren allemaal hun eigen ego een beetje, dus dat was echt geen probleem”, aldus Ferguson.

Cristiano Ronaldo maakte 499 doelpunten in zijn loopbaan voor Sporting, Manchester United, Real Madrid en Portugal. Het wachten is op nummer 500! Misschien vanmiddag al, in de wedstrijd tegen Granada? #afwachten #cristiano #ronaldo500 #cr7 #realmadrid #reagra #laliga #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

500 ongelooflijk dat zijn gewoon buitenaards cijfers. Is toch niet normaal meer hij en messi voor mij 2 beste spelers ter wereld niemand zal komend 10 jaar bij hun statistieken in buurt komen .

19 september 2015 om 12:03

@janpietje, Toevallig volg ik de buitenaardse competities en ik moet je vertellen dat 500 goals de gewoonste zaak van de buitenaardse wereld is.

On: Grappig verhaal over Ronaldo van Ferguson. Dacht eerst dat het een zeurstukje ging worden, maar las uiteindelijk toch als een leuke anekdote.

19 september 2015 om 12:14

@heista
Gelijk heb je . Elke seizoen weten deze 2 grootheden je weer te verassen half mei zitten ze al tegen de 30 a 40 goals is toch niet normaal meer. Ze weten je altijd weer te verassen

19 september 2015 om 12:17

Cl stelt ook niks voor zeker? En de snelle Spaanse clubs presteren het slechts in Europa? Als de Spaanse clubs allemaal ver komen in Europa en de Engelse clubs slecht presteren Hoe slecht moet de Engelse competitie dan wel niet zijn vergeleken met de Spaanse.

19 september 2015 om 12:43

Dat is ook een manier van redeneren. Persoonlijk zie ik het liever zo: die Spaanse clubs hebben zo'n makkelijke competitie dat ze zich moeiteloos kunnen voorbereiden voor een Europees avontuur, waar je in Engeland elke week 110% moet geven.

19 september 2015 om 13:18

Dat is niet waar, Engelse clubs krijgen (op Chelsea na) allemaal klop in Europa. Al meerdere seizoenen op rij.

19 september 2015 om 13:58

Het is inderdaad wel waar dat Engeland voorbij wordt (of al is) gestreef door sowieso Spanje (FC Barcelona, Real Madrid en nu ook Atletico Madrid) en ook Duitsland. Best wel zonde dat Engeland inmiddels toch wel (minstens) drie gevallen grootmachten kent in Europa.

19 september 2015 om 20:07

Gelijk heb je het is gewoon niet te geloven er komen nooit meer zo goede voetballers als dese twee ongemogelyk.
De dag dat ze zullen stoppen is de dag dat iedereen zal huilen.

19 september 2015 om 12:20

Heista jij kent duidelijk de band niet die tussen ferguson en Ronnie speelt. Ferguson zou denkik nooit een zeurwerk over Ronnie geven.

19 september 2015 om 12:38

Wat heeft een Ronnie met dit artikel te maken? Of bedoel je Ronaldo?

19 september 2015 om 13:04

Als die b*tch wil chillen! Of heb je het niet over die ronnie? on: heerlijke voetballer ronaldo, mogen ons gelukkig prijzen dat we hem en messi aan het werk zien.

Wij leven in een unieke periode waar wij 2 van de grootste voetballers aan het werk mogen zien. Dit zal niet vaak meer gebeuren. Iedere nog jonge speler wil hun van de troon maar dat gaat in geen jaren gebeuren. Nooit en te nimmer komen er nog van van dit soort spelers met stats waar je eng van gaat worden.

19 september 2015 om 14:02

Dat is echt grote onzin. Elk decennium verandert het voetbal weer qua snelheid en taktiek, elk decennium torenen er weer een paar spelers bovenuit die prestaties leveren die voor die tijd buitengewoon zijn. Ja, o.a. Messi en Ronaldo zijn grootheden in deze tijd, maar tegen de tijd dat hun tijd geweest is, zullen er echt wel alweer nieuwe grootheden aankomen of al zijn.

20 september 2015 om 00:02

Neymar zal Messi opvolgen, maar wie o wie wordt de nieuwe Ronaldo?

Ik houd ook vaak van mezelf als ik voor de spiegel sta, dan krijg ik ook dezelfde reacties als Ronaldo.
Maar het geeft gewoon een enorme boost. Ik zie Ronaldo zelfs nog de 750 goals halen, wat hij al heeft zijn al indrukwekkende cijfers. Is er een linksvoor geweest met betere cijfers dan Ronaldo?

19 september 2015 om 14:03

Ik vraag het me af hoor. Je houdt niet je hele carrière zo'n moyenne vol. Bovendien wordt hij ook alweer een dagje ouder. Met een paar seizoenen zal het wel aanzienlijk minder worden.

19 september 2015 om 15:08

Ja dat wordt elk seizoen gezegd dat Ronaldo nu al weer ouder is en niet meer kan presteren. 250 goals zou wel erg veel zijn. Dan moet hij tot z'n 35e elk jaar 50 keer scoren. Maar 150-200 goals zal die nog wel kunnen maken.

Zonder bullshit, sinds hij zijn tanden heeft laten repareren en zoveel geld aan zijn uiterlijk uitgeeft ziet hij er toch prima uit. Zouden wij allemaal doen, tenminste als je er niet als Crouch uitziet. Die vent traint zich iedere dag de pleuris om zijn lichaam zo te houden. Ik ben al blij met mijn sixpackje, en daar doe ik elke dag ook 150 situps voor haha.

19 september 2015 om 13:09

Als jij je voeding aanpast hoef je er maar 50 te doen. Abs are made in the kitchen :-)

On
Ik vond de Ronaldo van Utd leuker om naar te kijken, maar je kunt niets anders dan respect hebben voor zijn stats in Spanje uiteraard.

19 september 2015 om 13:33

Hoezo niets anders dan respect?

19 september 2015 om 17:16

Tsja ik hou wel van goed eten en een drankje, dan moet je wat extra arbeid verrichten Ronaldo bij United was nog onbevangen en was niet bij elke aanval het eindstation. Daardoor kon hij zich meer op andere aspecten van het spel richten. Pas na het seizoen dat hij de 30 goals overschreed in de PL werd hij een echte doelpuntenmachine. Blijkt dat dat de kwaliteit is die hij bezit, waardoor hij een fenomeen is. Dat het nu iets minder leuk is om naar te kijken ben ik met je eens, maar voor hem persoonlijk is dit de speelstijl die hem het meeste geld oplevert.

Ronaldo is gewoon een geweldenaar. hij is een fenomenale voetballer, heeft
Prestigieuze prijzen gewonnen in Engeland en Spanje zowel in teamverband als individueel en hij heeft de looks. Genoeg redenen om hem niet te mogen. Maar hij heeft er schijt aan en blijft
Wel altijd zichzelf. Je mag hem of je mag hem niet, maar sowieso respect verdiend hij.

19 september 2015 om 12:47

Precies, wat maakt hij dat hij ijdel is en vaak voor een spiegel staat. Hij is ook een trainingsbeest, die als je de verhalen mag geloven vaak als laatste van het veld staat om nog aan zijn trap techniek te werken. Beoordeel voetballers op wat ze op het veld doen, en accepteer dat het verder ook gewoon mensen zijn.

Als dit pas 500 goals zijn, dan geloof je tocg niet dat Romario er 1000 heb gemaakt? Haha

19 september 2015 om 12:46

De 1000 goals zijn inclusief jeugd en oefen wedstrijden.

Voor bijna iedereen is messi de beste speler, maar voor mij is dit CR7 toch. Maar dat is ieder zijn/haar eigen smaak.

19 september 2015 om 14:06

Ligt er maar net aan inderdaad. Ik vind de techniek van Messi heerlijk om naar te kijken. Bovendin houdt Messi de look van een 'jochie', waait hij niet met alle winden mee.

19 september 2015 om 15:11

Die tatoeages zijn niet de look van een jochie. Messi verandert nu van een jochie naar een puber. Ook z'n gedrag toen tegen as roma, die kopstoot. Beetje rebellerend tegen het imago dat hij had.

Over zijn voetbal kwaliteiten hoef ik het niet te hebben, die spreken voor zich

19 september 2015 om 16:13

messi is inderdaad aan het veranderen en niet in de positieve zin soms.

Geweldige speler, maar is het waar dat Ronaldo vroeger gepest werd, ik dacht namelijk dat ik dat ergens gelezen had. Toch is het raar dat Ronaldo soms zo onzeker is en altijd op zoek is naar erkenning, desondanks is het wel een geweldige voetballer.

19 september 2015 om 17:12

Hoeveel kinderen werden vroeger niet gepest en worden nu nog gepest. Dat kind op Facebook uit Friesland in zijn Ajax shirtje dat werd ook gepest. Alleen omdat het niet uit het dorp kwam. Ronaldo is er sterker uit gekomen en toch zal hij altijd daar is van iets meedragen. Hij heeft nu zelf een kind, zal dat niet gepest worden omdat het de zoon van Ronaldo is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren