Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht-aanvaller Boussaid staat voor fraaie transfer naar het buitenland

Laatste update:

Othman Boussaid kan zijn carrière vervolgen bij Union Sint-Gillis en Hull City, zo meldt journalist Stef de Bont van Voetbal International. De 23-jarige aanvaller van FC Utrecht beschikt in Stadion Galgenwaard over een aflopend contract, waardoor hij deze zomer verkocht moet worden om nog iets op te leveren. Volgens Transfermarkt is Boussaid momenteel 2,2 miljoen euro waard. De rechtspoot kan dus kiezen voor een dienstverband in de hoogste afdeling van zijn geboorteland of de Championship.

Utrecht is bereid mee te werken aan een vertrek van Boussaid, daar de club hem niet transfervrij wil zien vertrekken volgende zomer. Afgelopen weekend tegen sc Heerenveen (0-2 nederlaag) zat de buitenspeler al niet meer bij de selectie van trainer Michael Silberbauer. De reden daarvan lijkt nu bekend. Boussaid staat bovenaan de wensenlijstjes van meerdere clubs, maar Union en Hull zijn op dit moment het meest concreet. De Belgische stuntploeg is al de hele zomer bezig met Boussaid, terwijl Hull volgens De Bont onder de indruk is van zijn voetballende statistieken en afgelegde meters.

Boussaid speelt sinds 2018 voor Utrecht, dat hem toentertijd transfervrij overnam van Lierse SK. Tussendoor werd de Belg nog uitgeleend aan NAC Breda. Boussaid speelde de afgelopen jaren 112 officiële wedstrijden voor Utrecht, waarin hij goed was voor 7 doelpunten en 15 assists. De technisch begaafde aanvaller maakte met name in het afgelopen seizoen een goede ontwikkeling door, waardoor Utrecht zijn naderende vertrek op sportief vlak wel betreurt.

Het is nog de vraag of Utrecht op zoek gaat naar een vervanger van Boussaid, daar Silberbauer al enorm veel spelers tot zijn beschikking heeft. De middenmoter versterkte zich deze transferperiode reeds met twaalf aanwinsten. Utrecht kent tot dusver een valse start van het Eredivisie seizoen en ging zowel tegen PSV als sc Heerenveen met 0-2 onderuit. Zondag gaan de Domstedelingen op bezoek bij PEC Zwolle, waarna begin september het altijd boeiende thuisduel met Feyenoord volgt.

Moet FC Utrecht meewerken aan een vertrek van Boussaid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou wat een fraaie transfer, wederom in de val gelokt door de clickbait van vbz…

23 augustus 2023 om 18:03

Union is toch een fraaie vervolgstap in eigen land?

23 augustus 2023 om 18:44

Voor een voetballer zoals hem is dit een fraaie stap, niet iedereen gaat naar Real of City. Overigens snap ik niet zo wat mensen in hem zien, harde werker maar lijkt op de meeste vlakken te kort te komen

23 augustus 2023 om 19:06

Hoezo clickbait? Van Utrecht naar een ploeg die in België voor het kampioenschap strijdt is geen fraaie stap volgens jou?

Mooie transfer omhoog voor hem van Utrecht naar een Belgische topclub!

Union zou een mooie springplank zijn, vanuit daar kan je makkelijker overstappen naar een subtop club in de top-5. Hull zou ik ver van af blijven, financieel wel interessanter, maar speelstijl niet passend.

Zou lekker naar Union gaan, spelen lekker aanvallend voetbal zou daar wel goed passen. Engeland is wel veelste fysiek voor hem helemaal Championship.

Is nog jong, als die meer goals/assist levert kan die nog veel beter worden. Veel spelers van Union maken fraaie transfers, Boniface>Leverkusen, Adingra> Brighton.

Kan ook mooi voor het kampioenschap spelen en CL

23 augustus 2023 om 19:38

Adingra was uitgeleend van Brighton aan union 😉

23 augustus 2023 om 20:00

Ja je hebt gelijk! Was even vergeten, Brighton heeft weggehaald bij Nordsjaelland. Daar loopt ook veel talent rond, geloof dat Ajax nog geïnteresseerd was in 19 jarige linksbuiten, Nuamah

Haha, met alle respect voor Otje maar Utrecht moet hem natuurlijk direct van de hand doen als zulke clubs interesse tonen! Heeft zo nu en dan eens een leuke actie in huis maar voor de rest kan hij niet veel.. Die jongen scoort niet meer dan 2 a 3 keer per seizoen en dat als aanvaller. Bedankt voor je diensten en gelijk van de hand doen!

Af en toe laat hij leuke dingen zien, maar zijn statistieken verraden het mankement: rendement. Als hij echt een stap wilt maken zal zijn ondergrens omhoog moeten en zal hij rendement moeten leveren. Zijn huidige doelpunten aantal (in totaal) zal de norm per seizoen moeten worden. Voetballen kan hij zeker, maar van aanvallers mag je ook rendement verwachten.

23 augustus 2023 om 19:32

Vroeger speelde hij bij ons op de 6 of 8, daar vond ik hem een stuk meer potentie hebben dan op de flank eerlijk gezegd.

Kan het niet goed zien op de foto maar is dat die wat kleinere gozer met dat enge snorretje? Wel een redelijke voetballer. Wel twee leuke opties waar hij heen kan. Of Utrecht mee moet werken weet ik niet, ken de selectie niet goed genoeg om te bepalen of ze hem kunnen vervangen en hoe belangrijk hij is.

23 augustus 2023 om 23:31

Deze jongen kan je vervangen met iemand uit het publiek. Geen enkel rendement.

Irritante speler met dito maniertjes. Blij als hij weg is uit de Eredivisie. Heeft als speler wel een beetje talent maar geen rendement en veel te wisselvallig. Denk niet dat mensen rouwig zijn over dit vertrek.

23 augustus 2023 om 22:57

Volgens mij heb jij hem niet meer dan 1 keer zien voetballen, want een irritante speler is het echt niet.
Hij is wat klein en valt wat sneller, maar het is geen type speler die schwalbes maakt, of steeds bij de scheids loopt te klagen.

23 augustus 2023 om 23:34

Hahah ik kijk nagenoeg altijd alle wedstrijden op zondag, dus inderdaad niet Utrecht ieder weekend. Maar wel zeker een wedstrijd of 9/10 per seizoen van ze. Op basis daarvan kun je wel een aardig oordeel vellen lijkt me? On: Hij ligt constant te rollebollen op de grond en te overdrijven in duels. Dat vind ik gewoon buitengewoon irritant en vervelend om naar te kijken. Vandaar mijn bovenstaande mening.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren