Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente vreemde eend in de bijt: 'Je moet ook naar de kosten kijken'

Laatste update:

In januari trekken vrijwel alle clubs uit de Eredivisie naar het buitenland, om zich in de zon voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Alfred Schreuder ziet echter geen reden om Nederland te verlaten: net als vorig jaar gaat FC Twente niet op trainingskamp naar het buitenland.

/

Twente is de enige club uit de Eredivisie die in Nederland achterblijft. "We hebben hier in Hengelo een verwarmd trainingsveld en dat kunnen we in de winter prima gebruiken", zegt Schreuder in gesprek met TC Tubantia. "De spelers kunnen gewoon thuis slapen, hier trainen en blijven in hun ritme. We hebben het vorig jaar ook niet gedaan en dat is ons goed bevallen. Bovendien: een trainingskamp kost erg veel geld. Ook daar moet je naar kijken."

'Teambuilding' kan worden gezien als een argument om met het hele stel in het vliegtuig te stappen, maar daar denkt Schreuder anders over. Mocht het erg slecht weer worden in Nederland, dan heeft hij nog wel een plan B achter de hand. Twente speelt de eerste competitiewedstrijd in 2015 op 18 januari, tegen Feyenoord.

Een trainingskamp in het buitenland is overdreven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat het vorig jaar goed is bevallen hebben we gezien aan de prestaties na de winterstop.
Ik snap niet waarom Twente doorgaat met Schreuder als hoofdtrainer, lijkt me een prima assistent maar niet als hoofdtrainer.
Paar jaar geleden hadden ze Ron Jans moeten pakken, gemiste kans!

21 november 2014 om 16:37

Niet dat het heel veel met het onderwerp te maken heeft, maar vooruit Denk niet dat Ron Jans nu zo'n bijzondere trainer is, let wel ook geen slechte hoor, maar ook geen trainer die iets extra toevoegt, de clubs die hij heeft getraind eindigen altijd op de plek waar je ze verwacht, niet lager, maar ook niet hoger. Heeft 1x een betere club mogen trainen en dat liep niet echt goed af.

Wat ik al typte, hij doet het na behoren, maar niets extra's, dus ik denk niet dat Twente nu bovenaan zou staan als Jans trainer zou zijn, of dat ze vorig seizoen kampioen waren geworden met Jans aan het roer .

Er zijn maar weinig trainers die echt iets toevoegen, die wel dat extra's hebben.

21 november 2014 om 16:42

Hoe kun je zoiets zeggen als je ziet wat hij met Zwolle presteert?

21 november 2014 om 17:01

Die prestatie had Ad Langeler een jaar eerder ook, ook toen eindigde Zwolle op de 11e plek, met een vergelijkbaar punten aantal, scheelt geloof ik 1 punt

Prima trainer hoor, niks mis mee, maar geeft niet dat extraatje

21 november 2014 om 18:08

In mijn optiek is een knvb beker toch een heerlijk extra-tje voor PEC Zwolle net zoals de Johan Cruijff schaal ook een extra-tje is en ben zelfs van mening dat het een extra is. Misschien had Langelaar dat ook wel gedaan met deze groep maar dat zullen we nooit weten.

21 november 2014 om 18:50

Ik denk dat wandering even vergeten is dat de KNVB beker en de JCS schaal ook werden binnengeharkt Dat overkomt pec de komende 10 jaar niet meer natuurlijk.

22 november 2014 om 02:15

Waar om niet, Jans is toch de trainer?

22 november 2014 om 10:50

Nee natuurlijk ben ik die niet vergeten, maar ik vind 2 goede wedstrijden spelen niet bepalend voor de trainerskwaliteiten van Ron Jans.

In de beker heeft PEC tegen amateurs en Nec( JL niveau) gespeeld, zo zijn ze in de finale gekomen, prima hoor, en natuurlijk moet je ze wel winnen, maar om maar eens een understatement te gebruiken, het was niet de moeilijkste weg

Dan vind ik een competitie over 34 iets meer zeggen dan 2 wedstrijden, de finale, waarin ze de wedstrijd van hun leven speelde, en de JC schaal.

Buiten dat typ ik nergens dat Ron Jans geen goede trainer is, maar ik zie niet wat hij extra brengt, dus ik zie geen onderscheidende meerwaarde in vergelijking met het gros van de trainers hier in Nederland

21 november 2014 om 16:54

Die prestaties vielen op zich wel mee. Er zijn 29 punten gehaald na de winterstop vorig jaar, resulterend in een derde plaats. Of bedoel je die jaren ervoor toen er wel een trainingskamp in het buitenland was? Die 2 jaren was het echt stukken slechter...

Haha zometeen moeten de spelers ook nog hun eigen brood trommeltje meenemen om tussen de middag te luchen...

Waarom zou je in het buitenland op trainingskamp gaan als je toch geen europees voetbal speelt? het scheelt ook nog is geld.

21 november 2014 om 16:36

Wat heeft dat er nou weer mee te maken?

Tja, het is natuurlijk ook een mogelijkheid om niet naar het buitenland te gaan. Ik zelf zie niet in waarom je naar het buitenland zou moeten.

Naar het buitenland gaan is misschien wel even lekker, even een andere omgeving en lekker weer.

21 november 2014 om 22:33

En uiteraard het geld dat ze ermee vangen.

Vooral die laatste opmerking dat het veel geld kost vind ik opvallend. Uiteraard is dat zo, maar ik heb bij Twente dan toch het idee dat, dat wellicht de voornaamste reden is. Ze hebben het daar financieel toch nog steeds redelijk lastig lijkt het.

Als winter gewoon zacht is dan kan je gewoon het beste in Nederland blijven. Dan kan je toch ook goed trainen dus dan zie ik het nut er ook niet van in. Net of een trainingskamp in het buitenland bepaalt of je 2e seizoenhelft goed presteert.

21 november 2014 om 22:34

Het is toch allemaal voor het geld

Snap het ook nooit zo dat ze in de winterstop verkassen. Lekker in de hitte spelen ergens in het zuiden en dan weer in Nederland komen terwijl je ballen er af vriezen, moeten de spelers ook weer wennen. Juich dit alleen maar toe.

21 november 2014 om 16:46

Dit is inderdaad ook de voornaamste reden waarom ik de vlucht naar het (meestal zonnige) buitenland niet snap. Als het een vakantie was geweest ok, maar een trainingscamp? I don't get it.

21 november 2014 om 23:56

Geld, geld, geld. Twente is in het buitenland niet zo groot (vat het niet op als kritiek) en kunnen daardoor misschien niet zulke mooie deals afsluiten, maar Ajax verdient bijv. uiteindelijk meer aan het tripje dat ze naar Quatar maken dan ze aan kosten kwijt zullen zijn.

22 november 2014 om 00:52

Ongetwijfeld zal dat een rol spelen, maar ik zou als coach zelf er waarschijnlijk al voor kiezen om in Nederland te blijven. Die paar ton zijn misschien leuk meegenomen, maar het voordeel met het zicht op de competitie (wat toch van hoofdbelang is) zie ik niet.

22 november 2014 om 02:48

PSV is al een paar keer in Thailand geweest voor het geld, maar echt veel wijzer worden ze daar ook niet van. Een paar ton en geen miljoenen die MU er voor krijgt. Nederlandse club's zijn gewoon onbekend en niet populair. Oranje is het best bekend, mede door de monniken kleur.

Prioriteiten stellen he
Liever een echt veld en niet naar het buitenland, dan ten koste van het veld een snoepreisje maken

Als je het goed aanpakt kost een trainingskamp niet veel, gewoon naar een land zoals Thailand gaan, je naam groot maken in dat land en je verdiend het al snel terug aan sponsoring van bedrijven (en een klein gedeelte aan shirtsponsors).

22 november 2014 om 02:39

Dat is meer PR als trainingskamp. Een oefenwedstrijdjes achter prikkeldraad tegen Thaise bajes klanten spelen heeft toch geen sportieve waarde voor Psv. Verder levert het een paar ton op om in 30 graden te ballen tegen een soort hoofdklasser welke landskampioen is.

22 november 2014 om 10:43

Tegen Bajesklanten niet nee, maar dat was gewoon een uitstapje. Ze hebben daar ook gevoetbald tegen een of ander united team.. Stadion was dik uitverkocht en PSV heeft zijn naam daar toch wel gevestigd. Helaas heeft dat wel 3 punten gekost in de thuiswedstrijd daarna tegen Pec.

22 november 2014 om 13:10

2 Ton om tegen de Thaise landskampioen te spelen. Dat is hooguit een hoofdklasser. Ijsselmeervogels maakt ze in.
Het was en is PR en niks anders.. Moeten ze een landskampioen met 10-0 in maken? Nu blijft het bij 2-0 , en blijven ze vrienden.
Het is geen trainingskamp maar puur PR. En ach, zo'n trip duurt een week, zijn ze weer thuis. Moe maar voldaan.

Thais kampioen was Muangthong United'

En hoe vaak lees je niet dat clubs die dan in buitenland zitten voor trainingskamp dat het in het water valt bijvoorbeeld. Gewoon lekker in Nederland blijven en mocht het dan hier heel slecht weer zijn kan je altijd nog kijken of je naar het buitenland kan. Denk dat spelers ook liever bij familie blijven en gewoon goed kunnen trainen op eigen terrein

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren