Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente ontkent akkoord met AS Roma: ‘Een broodje-aap verhaal’

Laatste update:

Het gonsde de laatste dagen in de Italiaanse media van de geruchten dat AS Roma een akkoord zou hebben bereikt met FC Twente over een transfer van Hakim Ziyech. Technisch manager Ted van Leeuwen houdt echter nog een flinke slag om de arm en spreekt tegen dat het van een spoedige transfer zal komen.

/

“Ik heb vroeger ook met La Gazzetta dello Sport gewerkt. Vaak zijn ze goed ingevoerd, maar soms klopt er ook geen reet van”, vertelt de bestuurder, die vroeger zelf als sportjournalist werkte, aan Voetbal International. “Maanden of weken geleden is er wat contact geweest, maar op dit moment speelt er helemaal niets met AS Roma. Iemand schrijft dat op en dan wordt het nagetrokken. Wat ons betreft is het een broodje aap-verhaal, maar misschien wordt het morgen waar. Dat weet je ook niet.”

Van Leeuwen durft een transfer echter niet helemaal uit te sluiten, aangezien het kan zijn dat het bestuur van Roma besloten heeft actie te ondernemen, maar nog geen contact heeft opgenomen met FC Twente. Zolang er echter geen bericht is uit de Italiaanse hoofdstad, kan Van Leeuwen er in ieder geval niets mee.

Denk jij dat Hakim Ziyech alsnog naar AS Roma vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dit bericht waar is dan heeft Overmars wéér gefaald!!! Je hebt zo lang de tijd gehad om Ziyech binnen te halen maar je weigert gewoon. Schijnbaar een blind vertrouwen in Klaassen en Sinkgraven. Onterecht zoals we al onder De Boer hebben kunnen constateren. Het middenveld van Ajax mist creativiteit.

7 augustus 2016 om 21:04

Hou nou es op fc unie. Hij komt niet en dat is geen falen van overmars maar logisch als je naar het middenveld kijkt wat meer dan prima is nu.

7 augustus 2016 om 21:07

Jm87 ik ben het met je eens. Ziyech is een aanvallende middenvelder waar ze bij Ajax geen plek voor hebben op het middenveld. Daar moet je ook kunnen meeverdedigen en dat is nou niet echt Hakim zijn favoriete bezigheid. Ook vraagt FC Twente veel geld (hun goed recht) maar dat gaat een Ajax niet betalen.

7 augustus 2016 om 21:12

Het middenveld is helemaal niet prima zoals het nu is, het mist namelijk creativiteit. En je mist een grote kans om een geniale aanvallende middenvelder binnen te halen die Ajax vele miljoenen had kunnen opleveren bij doorverkoop. Als je Milik al voor 33 miljoen bij Ajax kan verkopen dan moet je Ziyech ook wel voor meer dan 25 miljoen kunnen doorverkopen. Een gouden kans verpest door Overmars!

7 augustus 2016 om 21:14

Ajax heeft al Bazoer en Gudelj die al zorgen voor de verdedigende balans op het middenveld. En Ziyech kan zich bij Ajax ook doorontwikkelen op het meeverdedigende vlak.

7 augustus 2016 om 21:45

Gast jij weet helemaal niet hoe Ziyech het zou gaan doen bij Ajax. Druk is tig maal groter, je moet vanuit het systeem spelen en dus mee verdedigen. Daarbij is Ziyech fysiek helemaal niet sterk genoeg vooral niet Europees. Ajax gaat gewoon geen 15 miljoen geven voor Ziyech en terecht. Maar blijf zeuren en vragen om Overmars zijn ontslag. Jij mag best een mening hebben maar je begint nu een beetje belachelijk te worden met al je herhalingen.

7 augustus 2016 om 22:25

@fcunie
Mee eens hoor. Ajax mist iemand die iets extra's brengt. Iemand die een opening kan forceren. Iemand die geen moeite heeft met geparkeerde bussen waar Klaassen het altijd over heeft, Dat gelul altijd over het systeem en meeverdedigen. Net of Suarez dat deed. Ajax grossiert vooral in eenheidsworsten en het is heel aantrekkelijk om tegen Ajax de geparkeerde bus neer te zetten omdat we het daar zo moeilijk mee hebben.
Ik hoopte dat we hem weg zouden halen bij Heerenveen. Toen lag Overmars te slapen. Vrees dat het nu te laat is, maar zo'n speler die alles heeft hebben we zo hard nodig.

Ben benieuwd wat Zyech gaat doen. Is wel heel bewust denk ik in zijn keuze waar hij heen zal gaan

7 augustus 2016 om 22:45

''iemand die geen moeite heeft met geparkeerde bussen ''

En waarop baseer jij dan dat Ziyech daar dan geen moeite mee heeft. Hebben dat nog niet kunnen testen, of wel?

Aangezien hij bij Twente speelt waartegen men veel minder de bus parkeert dan tegen Ajax, en hij dus ook veel meer vrijheid krijgt om te doen en laten wat ie wil. Bij Ajax wordt veel meer gevraagd.
Vergelijking met Suarez is ook naïef want dat is een aanvaller, wat een heel andere situatie is, en bovendien verzette Suarez wel degelijk bergen werk en zette hij druk etc.
Men schoffeert Klaassen altijd omdat ie niet creatief zou zijn en geen splijtende pass heeft, maar zijn spel op de achtergrond is veel belangrijker dan mensen wellicht denken. Je kan wel een pure technische speler daar neerzetten maar dan kan je de grip op het middenveld verliezen en kan het overlopen worden.vooral aangezien Bosz zo snel mogelijk druk wil zetten en de bal heroveren etc.

Vraag jullie nou eens even af, wat heeft Ziyech nou gepresteerd? Hij speelt goed bij de nummer 13 van de Nederlandse Eredivisie. Nog niks op (internationaal) niveau laten zien.

Je ziet tig technische spelers het goed doen bij mindere clubs (zie Andersen bij Willem II, of Maher en Sinkgraven), maar de stap naar de echte top blijkt dan lastig. Laat Ziyech het eerst eens op hoger niveau zien.
Uitblinken in het Twente van vorig jaar is nou ook weer niet zo'n enorme prestatie lijkt me.

8 augustus 2016 om 23:26

Hij is beter dan de rest. Punt

7 augustus 2016 om 21:12

Mister Negative weer hoor my god! Middenveld is goed deal with it straks komt Nouri er ook nog bij talenten genoeg

7 augustus 2016 om 21:15

Jij vind het middenveld goed genoeg , ik niet. Zeker niet mocht Ajax de poulefase CL bereiken.

7 augustus 2016 om 21:16

Wil Ziyech eigenlijk wel naae Ajax?

7 augustus 2016 om 21:20

Als je het niet probeert zul je het ook nooit weten.

7 augustus 2016 om 21:39

Hoe bedoel je proberen? Ajax moet gewoon 15 miljoen betalen plus een dik salaris. En dan mag Ajax ook meteen Sinkgraven afschrijven, kost ook miljoenen. Als het allemaal goed gaat, dan is het feest maar als het tegen zit en Ziyech wordt een tweede Maher of Suljemani, dan kost het Ajax zo even 20 miljoen verlies.

Hoe denk je dat ploegen in de financiële problemen komen?

7 augustus 2016 om 22:33

@speedyafc Voor 10 miljoen heb je Ziyech ook wel. En Sinkgraven moet bij verkoop nog wel 5 miljoen kunnen opleveren. Valt reuze mee dus. Helemaal nu Ajax 32 miljoen voor Milik heeft ontvangen.

7 augustus 2016 om 22:34

Dan zou je niemand meer kunnen kopen. Blijft altijd een gok.

7 augustus 2016 om 23:30

@fcunie

Volgens mij vraagt Twente gewoon 15 miljoen pluis een top salaris voor Ziyech zelf. Komt ook nog tekengeld bij. Daarnaast, welke club is er bereid om Sinkgraven voor 5 miljoen te kopen en hem hetzelfde salaris te betalen als Ajax?

Valt dus helemaal niet mee, is zelfs hartstikke lastig. Kijk maar hoelang PSV al van Maher af wil, lukt ze ook niet.

7 augustus 2016 om 21:15

In Klaassen heb ik ook wel vertrouwen, maar Sinkgraven is een ander verhaal. Ajax en PSV heb genoeg mogelijkheden gehad om Ziyech te halen. Beide clubs durven het blijkbaar niet aan. Het is wel zonder want Ziyech zie ik graag nog in de eredivisie.

7 augustus 2016 om 21:15

Ajax heeft ruim voldoende opties in de breedte, diversiteit qua spelers, spelers met potentie en spelers met voldoende kwaliteit in die linie. De voorhoede moet worden versterkt. Een extra buitenspeler als Younes is zeer gewenst en hetzelfde geldt voor een extra spits, liefst met ervaring.

7 augustus 2016 om 21:17

Voor de eredivisie niet goed genoeg om kampioen mee te worden en ook zeker niet voor de CL. Wat als Ajax de poulefase CL bereikt ?? Dan is het middenveld van Ajax bij lange na niet goed genoeg.

7 augustus 2016 om 21:47

En Ziyech is voor de CL wel goed genoeg? Maak jezelf niet zo belachelijk man. Europees is Ziyech fysiek niet goed genoeg, heeft nog niets bewezen bij een top club met alle respect. En krijgt nergens die vrijerol die hij bij Twente heeft. Get over it.

7 augustus 2016 om 22:40

Voor de verdedigende balans heeft Ajax al Bazoer en Gudelj op het middenveld. Qua creativiteit en scorend vermogen is Ziyech zeker weten genoeg voor spelen in de CL. En bij Ajax zal hij zich ook verder ontwikkelen in het meeverdedigen.
Ik vind het onbegrijpelijk dat Ajax zo'n speler niet wilt.

8 augustus 2016 om 13:17

Want jij zal het vast beter weten dan heel de scouting van Ajax... Man stop nou eens met dat gezeik van je. Ga lekker zelf eens proberen wat Overmars doet, dan zul je wel anders praten.

7 augustus 2016 om 22:24

Het zou pas echt wanbeleid zijn als we ziyech zouden halen terwijl we daar al pakweg 5 spelers hebben die daar kunnen staan. Ziyech is een goede speler maar verdedigt niet mee wat wel nodig is. Daarna gebruik je het argument dat ziyech kan presteren in de cl, er is geen bewijs dat ziyech zo goed is. Ziyech heeft gepresteerd in de Eredivisie terwijl je iedereen niks vindt die dat ook doet, ziyech is dan ook totaal niet nodig. Liever een vleugelspeler of een spits

7 augustus 2016 om 23:09

ik kan me best voorstellen dat Overmars Ziyech niet haalt. Het middenveld van Ajax is gewoon al overvol en dan speelt ajax doorgaans ook nog eens met 3 middenvelders. Ik denk dat Ajax eerst een middenvelder als Sinkgraven zal willen verkopen voor het ziyech binnen wil halen.

Kan me nauwelijks voorstellen dat FC Twente zijn sterspeler voor minder dan € 15 miljoen naar AS Roma zal laten vertrekken. Als je leest dat plaatsgenoot Lazio Roma maar liefst € 32 miljoen over heeft voor Arek Milik dan zullen de Romeinen met een bod van minimaal € 20 miljoen moeten komen om Hakim Ziyech, de met afstand beste speler van de Eredivisie van het afgelopen seizoen, over te mogen nemen. Als liefhebber van mooi en verzorgd voetbal zou ik het liefst hebben dat Ziyech behouden blijft voor de Eredivisie. Voor dat soort spelers kom ik graag naar het stadion.

7 augustus 2016 om 21:04

Buitenlandse clubs zien dat niet zo. Milik speelt voor Ajax, speelde in de CL en op het EK. Ziyech vocht voor degradatie en speelt bij een team die financiele problemen heeft. Logisch dat clubs dan minder willen betalen, zo werkt het nou eenmaal in de voetbalwereld.

8 augustus 2016 om 09:41

@palko: + Ziyech heeft nog maar een contract voor een jaar en Milik voor 2 of 3 jaar dacht ik. Daarnaast is een spits altijd duurder dan een middenvelder/verdediger/keeper.

8 augustus 2016 om 10:39

@zlatan, Hakim Ziyech heeft bij FC Twente nog een contract tot medio 2018. Al lijkt me het gezien de financiële situatie van de Tukkers nauwelijks mogelijk hem nog langer dan een half seizoen te houden. Ziyech zelf is, vind ik, ook toe aan een volgende, dus hogere, stap in zijn voetballoopbaan.

7 augustus 2016 om 21:07

Milik is naar Napoli. Wel gaat blijkbaar het gerucht dat Lazio interesse heeft in El Gazhi, voor de lieve somme van 15 mio.. Lachwekkend natuurlijk, als er al enige kern van waarheid in zit, maar dit is ook het bedrag waar Twente op in moet zetten. Dit zal dan ook de laatste forse uitgaande transfer van Twente worden, de rest van de selectie vertegenwoordigd een waarde van barweinig.

7 augustus 2016 om 21:57

@reuser, je hebt gelijk. Arek Milik vertrok voor pakweg € 32 miljoen naar Napoli. Terwijl Lazio Roma € 15 miljoen schijnt over te hebben voor Anwar El Ghazi.

7 augustus 2016 om 22:39

Man man man, snappen jullie het nou echt niet?

Ziyech heeft 0.0 internationaal aanzien, in tegenstelling tot Milik.
Hij laat het zien bij een middenmoter/degradatiekandidaat in de Eredivisie, terwijl Milik het bij topclub Ajax doet, en zich al bewezen heeft bij top20 land Polen naast Lewandowski, en bovendien al een EK achter de rug heeft.

Dat je Ziyech met afstand de beste speler van de Eredivisie noemt het afgelopen jaar is ook subjectief.
Ja, misschien op basis van statistieken is dat zo ja. Zo kortzichtig kijk ik liever niet.

Je ziet tig technische spelers het goed doen bij mindere clubs (zie Andersen bij Willem II, of Maher en Sinkgraven), maar de stap naar de echte top blijkt dan lastig. Laat Ziyech het eerst eens op hoger niveau zien.
Uitblinken in dat Twente is nou ook weer niet zo'n enorme prestatie lijkt me.

Het lijkt me anders een ideale vervanger voor pjanic

7 augustus 2016 om 21:08

Pjanic is een deep-lying playmaker terwijl Ziyech een aanvallende middenvelder is die zich puur focust op het aanvallen. Niet echt vergelijkbare spelers.

7 augustus 2016 om 21:18

Inderdaad, desondanks zal hij goed in de 4-2-3-1 van Roma passen als nummer 10 met een blok van Nainggolan- Strootman/de Rossi erachter. Het zou een goede club voor hem zijn met aanvallend spel, snelle flankspelers en qua team en competitie is het een perfecte vervolgstap.

7 augustus 2016 om 21:40

Ze spelen volgend jaar waarschijnlijk 352 of 532

7 augustus 2016 om 21:56

Lijkt me niet, de verdediging is hun zwakte en is erg dun bezet. Daarbij spelen ze met aanvallende flankspelers, een 3-5-2 speel je met backs of met wingers met een grote longinhoud en defensieve kwaliteiten. Kortom, ze hebben daar het spelersmateriaal niet voor.

7 augustus 2016 om 22:30

En wie gaan dan de vleugels bestrijken? Castan is ook nog verhuurd, daarbij zijn vermaelen en Rudiger ook nog erg blessuregevoelig.

En wat als Ziyech niet slaagt bij Ajax ? Dan ben je 1 veel geld kwijt en 2 je houd de ontwikkeling tegen van een nouri ,bazoer ,sinkgraven ,van de beek. Vind je dat t risico waard als je kijkt op welk niveau hij tot nu heeft gepresteerd ? Begrijp me niet verkeerd vind t ook een hele goede speler maar zou als Ajax zijnde ook niet overstag gaan als je alles meeweegt.

7 augustus 2016 om 22:48

Ziyech past perfect bij de speelstijl van Bosz. Risico is dus niet zo groot dat Ziyech gaat falen bij Ajax. Brengt extra kwaliteiten mee zoals meer creativiteit, uitstekende vrije trappen en corners, meer scorend vermogen vanaf het middenveld. Zulke middenvelders kunnen goud geld opleveren bij een club als Ajax.
Sinkgraven mooi lozen en Nouri af en toe laten invallen als Ziyech vermoeid is.

7 augustus 2016 om 23:36

Risico is wel gewoon levensgroot, zoals bij alle transfers. Bij Ajax komt er veel meer druk bij te kijken. Krijg je te maken met een enorme media aandacht, met een kritisch publiek. Er zijn legio voorbeelden van spelers die bij hun club de smaakmaker waren maar bij clubs als Ajax, pSV en Feyenoord ineens geen schim meer zijn van wat ze waren.

En in het geval van Ziyech kost je dat dan 20 miljoen indien het niet lukt. Dat soort bedragen zijn er destijds de oorzaak van geweest dat bij Ajax het geld op was, dat PSV haar grond moest verkopen, dat Feyenoort dik in het rood stond.

Gokken is geen taak voor een technisch directeur. Ajax moet talent oppikken wanneer het nog betaalbaar is.

8 augustus 2016 om 00:22

@fcunie

Ziyech verdedigt niet mee, dus pas juist verre van perfect bij de speelstijl, zoals Bosz het voor ogen heeft, met vol compact vroeg druk zetten door het hele elftal . De conclusie dat hij dus niet kan falen slaat sowieso nergens op. Dat is nergens op gebaseerd.

Daarbij is Ziyech een eigenzinnige, ietwat nukkige typetje en iemand die schijnbaar nogal snel in z'n eer is aangetast. Met de afzegging voor Oranje omdat hij niet meteen wat hoorde na één selectie als voorbeeld hoe snel hij op zijn pik getrapt is. Tegen mopperende Twente-supporters op de tribune liet hij zich ook niet onbetuigd na een nederlaag vorig seizoens. Lijkt me geen gezellige jongen in je selectie wanneer hij ernaast komt te staan.

Een totaal onnodige aankoop zou het zijn op het al overvolle middenveld. En ook nog één van 15 miljoen waarvan je maa moet afwachten of hij met de druk om kan gaan. Ik zou blij zijn als het bericht komt dat hij verkocht is, dan zijn we eindelijk af van dat aanhoudende gezeur om Ziyech en over het vermeende falen van Overmars door o.a. jouw persoontje. Zoals er al werd opgemerkt : het over it. En stop toch eens met drammen over Overmars.

Zou mooi zijn als we hem net als Eriksen op kunnen halen uit de eredivisie als elke club toch loopt te slapen haha Kan die ook gelijk wat fysiek kweken de techniek en creativiteit heeft ie al.

Ja dit is een baas beste van nl binnenkort beste van de wereld hij gaat voorbij Cristina

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren