Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente heeft twee miljoenenbiedingen voor Ziyech op tafel liggen

Laatste update:

Sampdoria en TSG Hoffenheim doen er alles aan om voor het einde van de transferperiode Hakim Ziyech aan te trekken, zo verzekert De Telegraaf zaterdag. Volgens het dagblad willen de clubs in financieel opzicht ver gaan om de 22-jarige Marokkaans international van FC Twente over te nemen. Financiën staan echter niet voorop, zo benadrukt Mustapha Nakhli.

/

“Voor geld had hij al veel eerder een andere keuze kunnen maken”, zo maakt de zaakwaarnemer in het dagblad duidelijk. “Dat heeft hij toen niet gedaan en wil hij nu ook niet. Hakim is het allergrootste talent dat hier rondloopt en wil naar een club die sportief helemaal bij hem past.” FC Twente hanteert een vraagprijs van minimaal tien miljoen euro voor Ziyech, die in de zomer van 2014 een vierjarige overeenkomst met de Enschedeërs signeerde.

Sampdoria heeft de interesse in Ziyech zwart op wit bij FC Twente kenbaar gemaakt, terwijl ook het voorstel van Hoffenheim niet misselijk is. De middenvelder wacht de ontwikkelingen af, maar sluit niet uit tot het einde van het seizoen bij de Tukkers te blijven. Met nog meer doelpunten en assists én een individuele prijs zal hij ook in de zomer goed in de markt liggen. Tal van clubs kwamen de voorbije maanden naar de technicus kijken.

Denk jij dat Hakim Ziyech deze maand nog weggaat bij FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welke individuele prijs dan? Beste speler van de nacompetitie? Meest domme interview? Ziyech heeft het echt wat te hoog in de bol. Dit zijn C-niveau clubs. Komt mede door zijn keus voor Marokko.

30 januari 2016 om 07:12

Klopt. Heel irritant om een speler te moeten missen vanwege die verdomde afrika cup.

30 januari 2016 om 07:58

Wooow. Jullie hebben echt wat tegen hem anders zou je niet zo praten. Deze speler is een Marokkaan heeft Marokkaanse ouders dus kiest hij voor Marokko dat dien je te respecteren oke?. Daarnaast is deze speler enige speler die er altijd boven uitsteekt in wedstrijden. En interview ? Ja, de waarheid is hard want Twente is ook een rommel en dat heeft hij zelf gezien en hij is zo als persoon gewoon eerlijk.

30 januari 2016 om 08:15

Het huidige bestuur en ook spelers proberen uit de rokende puinhopen te komen die hun voorgangers hebben achtergelaten.t huidige bestuur , de spelers en de supporters krijgen klap na klap te verwerken. Zij weten dat t bij twente niet goed gaat en dat er zeer grote fouten zijn gemaakt.om dan in een intervieuw de zaak nog een keer op scherp te zetten terwijl iedereen toe is aan rust vind ik niet netjes.

30 januari 2016 om 08:35

@ FM legend. Niet helemaal. Ziyech is een Nederlander geboren uit Marokkaanse ouders die naar Nederland zijn gemigreerd. Enkel vanwege de Marokkaanse wetgeving heeft hij bij geboorte ook een Marokkaans paspoort gekregen, waardoor hij ook de optie had om voor Marokko te kiezen. Nadat hij verscheidene malen voor Jong Oranje heeft gespeeld en in de voorselectie van Guus Hiddink heeft gezeten koos dhr. Blind ervoor hem niet op te roepen omdat hij geheel onlogisch, zoals we hem kennen, mindere talenten als El Ghazi en Elia liever op riep. Ziyech heeft toen, misschien wel uit frustratie, ervoor gekozen om in te gaan op het aanbod te spelen voor de Marokkaanse ploeg.

De Afrika cup is een nadeel voor Afrikaanse spelers omdat deze tijdens het seizoen plaats vind. Daarom zullen veel clubs twee keer nadenken eer ze zo'n speler aantrekken. Je zal namelijk als club ook een goede back up moeten hebben aangezien je de speler gewoon enkele weken kwijt bent.

Het intervieuw is absoluut begrijpelijk maar ook weinig chique. Dat je de club die je gouden bergen heeft beloofd afvalt vind ik niet vreemd, maar je teamgenoten die in hetzelfde schuitje zitten als jij afvallen getuigd van weinig respect. Dat is hem kwalijk te nemen. Zij hebben er immers evenmin om gevraagd.

Tenslotte is het hebben van respect voor iemand iets wat diegene hoort te verdienen, niet iets wat je op gebiedende wijze kan worden opgelegd.

30 januari 2016 om 08:55

Iedereen moet aan zijn eigen carrière denken.
We hoeven geen moraalridders te zijn, het is een keiharde zakenwereld, dus clubliefde is mooi maar kan anderzijds zo over zijn.
Het is logisch dat hij naar een goed presterend team wilt gaan, anders wordt het een verhaal als elia.

30 januari 2016 om 09:40

Dit zeg ik altijd, typisch Nederlands om over Afrika cup te spreken.missen bla bla.. Bony tekende contract bij city midden in de jungle... Maakt helemaal niks uit

30 januari 2016 om 11:56

Ik begrijp jouw punten. Hij is geen nederlander hij is een Nederlander op papier hij is een Marokkaan met Marokkaans bloed voor alle duidelijkheid. Dus als ik 10 jaar in Japan heb gewoond en 5 jaar China met mijn ouders maakt het mij Nederlander/Marokkaan/Japans/Chinees? logica klopt niet. Het is gewoon dat het toegestaan is om voor Nederland te spelen en dezelfde rechten heeft als een echte Nederlander. Nou voor Mnr.Blind heeft hij helaas verkeerde keuze gemaakt, zelfs toe gegeven dat het even slikken was dat Ziyech voor Marokko heeft gekozen. Ik geloof best als Blind had gezegd kom spelen je staat Basis vanaf nu dan was Ziyech gegaan, want Ziyech ging wacht tot een concreet en duidelijk antwoord dat was niet echt gekomen voor Ziyech persoonlijk.

Qua Africa Cup ben ik het helemaal met je eens het is natuurlijk erg lastig voor clubs dat de Africa Cup midden in een seizoen word gespeeld.

Als laatst kijk over het interview kunnen wij urenlang discussiëren. Aan de andere kant was het niet nietjes zeker niet maar wel de waarheid maar je moet je club en de mensen gewoon respecteren dat begrijp ik. Maar het is wel de waarheid. Want nu heb je ook Roy Keane en Ferguson die steeds over elkaar roddelen en de kleedkamer.

30 januari 2016 om 11:56

@ eenopinie

30 januari 2016 om 13:15

Je hoeft niet zo hypocriet te doen, als deze Hakim niet kon voetballen en savonds in de buurt ging hangen was die een Marokkaan. Puur omdat die kan voetballen en wat kon betekenen, ook voor het NLse elftal, is hij plots een Nederlander. Dit is een dubbele maatstaf die de meeste autochtone Nlers hanteren, waar we vanaf moeten.

30 januari 2016 om 13:36

Nouma, dat is onzin. Alle mensen die in Nederland geboren worden krijgen de Nederlandse nationaliteit en zijn dus Nederlander. Of je nou van Marokkaanse, Chinese of Canadese komaf bent. Dat Nederlandse jongeren van Marokkaanse komaf zich identificeren met het geboorteland van hun ouders is niet vreemd. Het is wel vreemd als je niet wil participeren in de maatschappij waarin je leeft, de Nederlandse. Dan kan je beter terug migreren naar het land waar je blijkbaar zoveel bij voelt. Dat geldt natuurlijk ook voor Nederlandse migranten die pak m beet in Senegal zijn geboren en wonen. Als ze zich daar niet thuis voelen moeten ze lekker terug naar Nederland komen, mits ze een paspoort kunnen bemachtigen natuurlijk.

31 januari 2016 om 16:38

Dit is ook het antwoord wat ik zo ongeveer had verwacht. İk ben geboren en getogen in Nederland en niemand kan me wegkrijgen zolang ik dat niet wil, laat dat duidelijk zijn.
Het gaat er juist om wat voor gevoel de maatschappij teruggeeft aan zulke mensen. Alleen met een paspoort kun je mss wel tig nationaliteiten hebben maar dat betekent niks.
Maar in Nederland hebben we het gewoonte om etiketten te plakken op groepen mensen zodat zij zich buitengesloten kunnen voelen. Dat is het punt waar ik me aan stoor. Nogmaals als hij niet kon voetballen, hij een prutser was, week in week uit op de bank zat, was dat een Marokkaan. Nu ineens een Nler...
Dus volgens jouw beredenering;
Enkel door de Nederlands wetgeving heeft hij een paspoort kunnen krijgen, omdat hij in NL is geboren. Daardoor krijgt hij dezelfde rechten als de 'gewone' Nler.

30 januari 2016 om 08:33

Snap best dat hij een Assaidi'tje voor ogen heeft cq na een sterk seizoen door een club met Engels loonhuis worden opgepikt. Maar sportief vrees ik dat we hem "gewoon" snel uit het oog verliezen. Waar hij ook belandt, dit is er weer typisch eentje die in de Eredivisie excelleert en elders niks voor elkaar bakt. Ik noteer alvast: veel te jong naar de zandbak, ws. Carriereverloop iets in de orde van: Stoke, Levante, Vit. Guimares, Lecce, zakken vullen bij Um Salal en klaar.

30 januari 2016 om 08:40

Ik hoop het niet. De man heeft iets bijzonders over zich, iets van de onbegrepen nummer 10, zoals een Cantona dat ook had. Niet dat ze van hetzelfde niveau zijn, maar als Ziyech goed aan carriereplanning doet kan hij misschien ooit dat niveau aantippen. Hij heeft het talent, de drive en met name de creativiteit.

Ik hoop nog veel van de man te genieten. Een club als Ajax, Psv, of Duitse Middenmotor zou een mooie volgende stap zijn.

30 januari 2016 om 08:35

Bijna goed, beste speler van de competitie in plaats van de nacompetitie. Zal wel pijnlijk zijn voor een hater om dat onder ogen te zien. En als je echt denkt dat clubs besluiten om zo'n groot talent te laten liggen omdat hij 1 keer in de 24 maanden 3 weekjes absent is, leef je echt in je eigen illusies.

30 januari 2016 om 11:34

Alleen heeft hij de beste speler van de competitie niet gewonnen, dat was Wijnaldum. Daarnaast is het lijkt me iets te vroeg om hem al uit te roepen tot beste speler van dit seizoen en ook dat is twijfelachtig. Zeker omdat hij bij een club speelt die tegen degradatie vecht. Het komt zo ongeveer nooit voor dat de beste speler wordt gekozen bij een club die geen kampioen wordt.

Edit: spelling

30 januari 2016 om 09:33

Je keuze voor een land hoeft lqng niet altijd een keuze voor je carrière te zijn. Waarschijnlijk heeft hij zijn keuze gemaakt voor het land waar hij het meeste voor voelt

30 januari 2016 om 10:12

Mvp 2015

30 januari 2016 om 20:09

Adebayor,benatia,drogba,essien,eto'o,gervinho,canu,en nog een hoop afrikanen die gewoon bij topclubs spelen!

Ziyech is voetballend al van 1 heel hoog niveau. Maar fysiek en elke week in 1 topteam de betere zijn gaat pittig worden. Een tussenstap via Psv of Anderlecht zou een slimme keuze zijn. Of anders 'n middenmotor/subtopper in Duitsland of Spanje. Dus deze opties maar even laten schieten.

30 januari 2016 om 07:52

Vindt hoffenheim anders een prima keuze voor hem.

Het wordt een beetje laat voor een eventuele transfer van Ziyech. Als hij nu nog weggaat wordt het moeilijk voor Twente om nog iets op de transfermarkt te doen. Maar misschien is dat wel wat t bestuur wil. hebben ze een excuus

Een potentiele 2.bundesliga club en de nummer 17 van Italie, ik zou er niet echt warm van worden. Kan beter deze zomer weer verder kijken.

Ziyech is een goede voetballer, maar een tussenstap naar Ajax of PSV zou het beste voor hem zijn. bij Twente is het wekelijks winnen geen Must en dat is bij de topclubs wel. Het zou goed voor hem zijn om die druk te voelen en omringt te worden door de beste spelers van de eredivisie. Als hij bij bijvoorbeeld Ajax net zoveel goals maakt als dat hij bij Twente doet dan zullen zelfs de topclubs ipv subtop in het buitenland zich melden voor Ziyech.

30 januari 2016 om 09:10

Maar die willen hem niet en kunnen hem niet betalen. Dus hij blijft bij ons.

30 januari 2016 om 10:01

@sas32:

Ik zou er niet al te hard op rekenen dat Ziyech het seizoen afmaakt in Twente. Zodra een club tien miljoen of misschien een klein beetje meer biedt, dan moet Twente wel overstag gaan. Ze zitten niet meer in de luxepositie om één speler belangrijker te kunnen vinden dan een grote berg geld.

30 januari 2016 om 10:10

Denk dat PSV hem wel zou willen. Wellicht kunnen ze Maher betrekken in de transfer zodat die naar Twente gaat. Al denk ik niet dat Maher dat zelf zou willen.

30 januari 2016 om 10:18

@finalvoetbal:

Waarom zou PSV hem dan willen? (ruim) 10 miljoen euro is verschrikkelijk veel geld voor een eredivisiespeler, vooral als die zich nog nooit op bij een topclub of op een internationaal podium heeft bewezen.

Bovendien heeft PSV Propper, Guardado, Schaars, Hendrix en Maher al voor het middenveld en De Jong, Locadia, Lestienne, Pereiro, Narsingh, Jozefzoon en Bergwijn al voor de aanval.

30 januari 2016 om 11:32

Twente kan 10 miljoen wel willen accepteren, maar Ziyech moet ook naar die club willen. Hij is nogal kieskeurig.

Hij wou toen ook niet naar Feyenoord, omdat Fred Rutten zonder een echte 10 speelde.

Tottenham lijkt me een ideale club voor hem met eriksen

Ziyech moet gewoon naar Spanje die competitie ligt Marokkanen het beste Valencia Sevilla dat soort clubs. Anders gewoon naar Porto gaan daar een basisplek veroveren en via daar weer een stap maken naar de top.

Psv moet heb halen ruilen met Maher kunnen ze in twente wel gebruiken lijkt me. want als Ziyech nu weggaat uit Twente dan zie ik het heel somber in voor te Tukkers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren