Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fantastische topper tussen Liverpool en Man City krijgt geen winnaar

Laatste update:

De topper in de Premier League tussen Liverpool en Manchester City heeft zondag geen winnaar opgeleverd. De titelkandidaten maakten er op Anfield een zinderende wedstrijd van met een grote hoeveelheid kansen. De winst had beide kanten op kunnen vallen, maar na een intikker van John Stones en een penalty van Alexis Mac Allister kwam er een 1-1 eindstand op het scorebord. Arsenal lijkt daarmee de grote winnaar van het weekend te worden. The Gunners nemen de koppositie in de Premier League in handen. Liverpool staat op doelsaldo daar net onder, terwijl City met één punt minder derde staat.

Guardiola spaarde midweeks enkele van zijn sterren tegen FC Kopenhagen (3-1 winst). Nathan Aké, Kevin De Bruyne, Phil Foden en Bernardo Silva keerden tegen Liverpool terug in de aanval. Julián Álvarez kreeg een opmerkelijke rol vanaf links in de aanval, Erling Braut Haaland was als verwacht de spits.

Liverpool kampt al weken met grote personele problemen. Mohamed Salah werd niet fit genoeg bevonden om te starten, maar viel na een uur spelen wel in. Virgil van Dijk stond centraal achterin naast de jonge Jarell Quansah. Cody Gakpo raakte zijn basisplek kwijt en moest het doen met een late invalbeurt. Ryan Gravenberch ontbreekt al langere tijd door een enkelblessure.

In de openingsfase leek City licht de overhand te hebben. De Bruyne kwam in de zevende minuut dicht bij een goal met een stiftvoorzet die ogenschijnlijk onbedoeld bijna in één keer binnenviel. Liverpool-keeper Caoimhin Kelleher zag de bal rakelings voorlangs gaan.

Na een klein kwartier doken the Reds voor het eerst gevaarlijk op. Conor Bradley kwam voorbij Aké en probeerde het met een dreigend laag schot richting de verre hoek, dat het doel net niet haalde. Even later werd een doelpunt van Luis Díaz terecht afgekeurd vanwege buitenspel in de aanloop daarnaartoe.

Via een hoekschop nam City in de 23ste minuut de leiding. De Bruyne verraste de complete defensie van Liverpool door de bal laag bij de eerste paal te leggen. John Stones tikte binnen: 0-1. De gevaarlijkste momenten in het restant van de eerste helft waren voor Liverpool. Een kopbal van Dominik Szoboszlai ging net naast, terwijl Díaz na een dreigende dribbel vanaf de zijkant naar binnen ook niet tussen de palen vuurde.

In de derde minuut van de tweede helft kreeg Liverpool een penalty. Aké speelde de bal te kort terug op zijn keeper Ederson, die Darwin Núñez vloerde. Alexis Mac Allister schoot de penalty halfhoog in de linkerhoek binnen, ondanks dat Ederson nog dicht bij de bal kwam: 1-1.

Ederson gaf meteen daarna aan veel pijn over te hebben gehouden aan de botsing met Núñez die leidde tot de strafschop. Stefan Ortega viel in voor de Braziliaanse keeper. Liverpool rook bloed en werd daarbij aangejaagd door het publiek op Anfield, dat bij balbezit van City een voortdurend fluitconcert liet horen.

In de 63ste minuut zette Salah, die toen net op het veld stond, met een prachtige pass Díaz een-op-een met Ortega. De aanvaller van Liverpool had moeten scoren, maar schoot naast. The Reds bleven aandringen en creëerden via een lage voorzet van Díaz een gigantische kans voor Núñez. De Uruguayaan tikte van dichtbij op Ortega.

Guardiola reageerde met een opmerkelijke wissel. De Bruyne werd tot zijn eigen onvrede naar de kant gehaald. De Belg ging openlijk in discussie met zijn manager over die beslissing. City raakte vervolgens in de 74ste minuut enigszins bij toeval de lat. Een voorzet van Aké werd door doelman Kelleher op de inlopende Foden geduwd, waardoor de bal tegen de lat van het doel van Liverpool belandde. The Reds kwamen bij dat moment gelukkig weg.

Twee minuten voor tijd kwam de bal opnieuw tegen het aluminium, toen City-invaller Jérémy Doku de bal tegen de paal schoot. In de counter brak Salah gevaarlijk door, maar de Egyptenaar besloot met een slechte voorzet in de handen van Ortega.

In blessuretijd raakte Gakpo nog de lat, maar Salah bleek ook buitenspel te hebben gestaan in de aanloop. Aan de overzijde dreigde Foden te gaan scoren na een voorzet van Doku, maar de inzet werd nog net geblokt. Liverpool claimde ook nog bij twee momenten een penalty, maar City kwam ermee weg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja in mijn optiek is Klopp gewoon een betere coach dan Guardiola. Heeft geen dure sterren nodig om mee te doen om de titel, kan zelfs een half jeugdelftal opstellen tegen City en ze nog volledig domineren qua intensiteit. Haaland of beter gezegd Faalland of Ghostland speelde weer compleet verstoppertje vandaag. Maar dat zijn we gewend van hem in topwedstrijden.

10 maart 2024 om 18:46

Het team van Liverpool heeft echt 600 miljoen gekost haha

10 maart 2024 om 18:49

Vergeleken met City is het natuurlijk veel minder. In de verdediging en keeper vandaag al 4 jongens die niks gekost hebben, Endo was transfervrij, Elliot ook niks gekost.Tuurlijk moet er af en toe geïnvesteerd werden tenslotte werden Mane en Coutinho ook voor goede bedragen verkocht.

10 maart 2024 om 18:51

Jij zegt dat hij geen dure sterren nodig heeft. Stonden toch een paar dure sterren op het veld. Feitelijk gezien dus gewoon onzin.

10 maart 2024 om 18:53

Endo was niet transfervrij. Heeft Liverpool €16m gekost. Koopje van het jaar wel.

10 maart 2024 om 18:54

Bij Dortmund had die 0 sterren en won die titels en bereikte hij de CL finale, in principe heeft hij bij Liverpool ook niet tot nauwelijks absolute sterren gekocht. Jongens als Mane en Salah hebben zich onder Klopp pas ontwikkeld tot wereldsterren.

10 maart 2024 om 18:54



Oke mijn fout dan, maar vergeleken met een Matheus Nunes en Philips mag je dat wel transfervrij noemen.

10 maart 2024 om 18:57

Weet jij hoe duur Van Dijk, Allison, Keita en Nunez waren?

10 maart 2024 om 19:02

Klopt en ook allemaal voltreffers op Keita wellicht nagelaten mede door blessures. Bij City kan ik er zo al 10 opnoemen die voor hele grote bedragen kwamen onder Pep, maar er niet zo veel van bakte.

10 maart 2024 om 19:06

Om alison en v Dijk te halen moest eerst Coutinho worden verkocht, anders hadden ze die twee niet gehaald.

10 maart 2024 om 19:06

Je verkondigt weeral onzin en daarom begin je nu plots over iets anders. Het punt was niet dat Guardiola veel spelers koopt, het ging er over dat Klopp “niet tot nauwelijks” gigantische aankopen doet.

10 maart 2024 om 19:08

Dat streept af tegen de verkoop van Coutinho. Jij moet kijken naar netto spending en niet naar alleen transferuitgaven. De transferinkomsten bij Liverpool zijn namelijk ook een stuk hoger dan die van City.

10 maart 2024 om 19:14

Opnieuw haal je er iets anders bij. Je zegt niet “ze halen dure spelers maar dat kon door de verkoop van Coutinho”, dan had ik je gedeeltelijk gelijk gegeven, maar zegt dat ze het niet of nauwelijks doen.

Szoboslai ben ik nog vergeten in het lijstje trouwens. Stond vandaag ook gewoon op het veld.

10 maart 2024 om 19:39

Keita speelt niet eens meer voor Liverpool…

10 maart 2024 om 19:43

Ik ontken toch ook niet dat Liverpool nooit geld uitgeeft? Maar ze staan flink achter United, City, Chelsea en Arsenal als het gaat om netto spending. Daar mag je Klopp gewoon de credits voor geven. Iets wat ik Pep niet zo snel op een succesvolle manier zien doen, maar goed dat zouden we nooit weten helaas want Pep kwam elke keer bij absolute topteams terecht.

10 maart 2024 om 20:00

Waarom zou je de coach credits moeten geven voor de uitgaven en inkomsten van een club?

10 maart 2024 om 20:01

City heeft in de laatste 5 jaar een transferbalans van -380 miljoen, Liverpool zit op -260 miljoen. Ja City heeft meer uitgegeven, maar met een Grealish meer of minder had City precies op dezelfde plek als nu gestaan.

10 maart 2024 om 20:03

En Der Kaiser, Guardiola heeft eigenhandig met eigen jeugd heel Europa aan gort gespeeld met Barcelona destijds. Men vergeet dat snel, maar Messi, Iniesta, Xavi, Busquets, Puyol, Pique, Pedro en Valdes zijn toch gewoon echt betere voetballers geworden door Pep, en die hebben €0 gekost.

10 maart 2024 om 20:06

Zeker Guardiola is gewoon een topcoach, maar dat betekent niet dat ik Klopp niet beter vind.

10 maart 2024 om 20:16

Klopp heeft minder net spend dan City. Hij heeft een minder team gehad had City, maar het gat is heel klein geweest rond 2019. In die periode was Liverpool absolute wereldklasse. Net spend zegt iets over hoe knap er is ingekocht door het management, maar is absolute graadmeter voor kwaliteit. De waarde van de selectie van Liverpool staat al heel lang in de top 5. Daarnaast heeft Guardiola 5/6 laatste PLs gewonnen en Klopp er 1. Allebei geweldige coaches natuurlijk

10 maart 2024 om 20:29

Net spend zegt absoluut niet alles DerKaiser123. Één speler aan SA verkopen bijvoorbeeld, doet heel veel voor je net spend. Zegt verder niets over de kwaliteit van je elftal. Ik vind het dus nogal een vrij nutteloze statistiek.

10 maart 2024 om 21:21

These are the top 20 clubs by negative net spend in the last 10 years. (2014-2024)
1) Manchester United - £1.15bn
2) Chelsea - £892m
3) PSG - £821m
4) Arsenal - £742m
5) Manchester City - £738m
6) Newcastle - £595m
7) Barcelona - £566m
8) Tottenham - £543m
9) AC Milan - £481m
10) West Ham - £439m
11) Aston Villa - £436m
12) Al-Hilal - £410m
13) Liverpool - £395m
14) Juventus - £385m
15) Crystal Palace - £291m
16) Bayern Munich - £338m
17) Everton - £330m
18) Bournemouth - £293m

10 maart 2024 om 18:48

Wat een zure reactie zeg DerKaiser. Je kan ook gewoon een keer credits geven aan het gehele team van Liverpool. Krankzinnig goede tweede helft gespeeld, grepen City vanaf het begin volledig bij de strot en hebben hen niet meer losgelaten. Niemand van City kwam onder de druk vandaan. Rodri niet, KdB niet, Stones niet, Foden niet. Haaland heeft geen bal gehad en van Dijk was wederom waanzinnig.

10 maart 2024 om 18:52

Denk jij dat R9 en Romario ze vroeger altijd op een prestenteerblaadje kregen? Das de kunst juist uit jezelf wat creëren.

10 maart 2024 om 18:56

Haaland is dan ook een ander type spits van R9 en Romario. Dan moet je eerder denken aan een Mbappe. Haaland is een diepe spits ala Batistuta, Van Nistelrooy, Inzaghi, Cavani, Ibrahimovic etc.

10 maart 2024 om 19:07

Klopt maar ik mag wel wat meer verwachten van iemand die zogenaamd door vele kenners de gouden bal had moeten winnen. Van Cavani, Inzaghi, Van Nistelrooy wisten we dat, dat ze die kwaliteiten niet hadden. Haaland is een absolute topspits, maar gouden bal hoort die in mijn optiek nooit te winnen. Zal in mijn optiek ook absoluut nooit het niveau van een R9, Romario, Van Basten of G.muller halen. Ook het niveau daaronder (thierry Henry) gaat die nooit halen. Daarvoor moet je wel wat meer kunnen dan ballen erin schieten. Die jongen wordt door de hype overduidelijk groter gemaakt dan die is.

10 maart 2024 om 19:14

Ik ben het met je eens dat Haaland niet de beste "voetballer" van de wereld is. Technisch gezien, wat wij belangrijk vinden, natuurlijk veel minder dan de genoemde spelers. Tegelijk wordt er ook gekeken naar de prestatie van een speler. Haaland had 50% van de goals gescoord van het treble winnende team. Mbappe was vroeg uitgeschakeld en Vini was geblesseerd. Dan is het niet gek dat Haaland hem had kunnen winnen. Van mij had De Bruyne hem mogen winnen, maar het was echt een geweldig debuut seizoen van hem met zulke hoge verwachtingen.

10 maart 2024 om 18:48

Die zelfde Klopp die pas na 4(!) jaar bij Liverpool zijn eerste prijs won? Hou op met dat morele gedoe joh en geef gewoon toe dat Guardiola de betere is. Feiten geven niks om je gevoelens.

10 maart 2024 om 18:57

Ik zou Guardiola bij team willen zien met een beperkt budget. Heeft alleen de CL gepakt na een miljard aan investeringen en prime barca. Bij belangrijke wedstrijden maakt hij rare beslissingen en vandaag hoorde City weer te verliezen.

Vind bijvoorbeeld een trainer zoals Ancelotti of Klopp meer indruk maken.

10 maart 2024 om 18:57

@jayjack - Opzich wel begrijpelijk, want hij moest al die pijnlijke aankopen van het tweede seizoen van Rodgers vervangen met spelers die binnen zijn spel paste. Guardiola nam het over van een al succesvolle Pellegrini. Uiteindelijk heeft Guardiola zijn middenveldslinie en verdedgingslinie echt al tig keer vervangen.

10 maart 2024 om 18:59

Haha das hetzelfde als dat je gaat zeggen dat Guardiola sneller een prijs won in Duitsland dan Klopp qua aantal jaren, misschien ook even kijken bij wat voor teams ze terecht kwamen he.

10 maart 2024 om 19:01

En met zo’n elftal zoals die van Bayern moet je toch wel een keer de CL pakken. Voetbal van Guardiola is leuk om te kijken maar niet efficiënt.

10 maart 2024 om 19:04

correctie 2 miljard, sprookje van City, laat me niet lachen

10 maart 2024 om 19:14

Nog erger! Het moet eigenlijk een schande zijn dat City niet met een enorme afstand 1ste staat.

10 maart 2024 om 19:18

@NoName Excuse me. City heeft 5/6 laatste PL gewonnen waaronder kampioen met een record van 100 punten. Ik vind ze dit jaar wat minder. Je kan niet altijd op je best zijn. Arsenal speelt ondertussen geweldig en Liverpool blijft winnen. Liverpool heeft als enorme voordeel dat e geen CL spelen

10 maart 2024 om 19:34

Mag ook wel met zo’n budget. Zielloze club.

10 maart 2024 om 20:20

Eigenlijk is het schandalig dat ze niet elke wedstrijd winnen dan of niet Boy. 6x gelijk gespeeld en 3x verloren. Schandalig met dat budget in die mickey mouse competitie.

Chelsea en United zitten qua netto uitgaven opzelfde positie als City over de laatste 10 jaar. United wacht nog altijd op een kampioenschap en Chelsea staat na het uitgeben van 1 miljard op plek 10. Geld hebben is 1, geld goed uitgeven is heel wat anders

10 maart 2024 om 21:00

Is het zo'n voordeel dat Liverpool geen Champions League speelt? Grote kans dat ze ver komen in de Europa League en dan gaan al die wedstrijden op donderdagavond ze misschien wel eens opbreken

11 maart 2024 om 08:56

@fcgrun wat succesvolle pellegrini? Heb jij alle matchen gezien, bompa zaba, clichy, demichelis, navas die amper zijn man voorbij kwam. Peller had veel geluk dat was alles.

10 maart 2024 om 18:49

Ik heb nog nooit iemand die je ook maar een seconde serieus moet nemen met termen als “Faalland” of “Ghostland” zien gooien.

10 maart 2024 om 18:51

Die term is gewoon gepast voor Haaland in dit soort grote wedstrijden speelt die altijd verstoppertje.

10 maart 2024 om 18:52

Als je 12 bent is die term misschien gepast. Sowieso is altijd ook wederom onzin.

Jij overdrijft altijd zo gigantisch dat bepaalde punten die je maakt die eigenlijk nog wel hout snijden volledig ondergesneeuwd worden.

10 maart 2024 om 18:53

Haaland zie je altijd weinig in de wedstrijd bij City, maar is simpelweg veel gevaarlijker in de 16 dan pakweg een Jesus en scoort veel makkelijker dan andere spitsen. Dat is waarom hij speelt. City met de valse 9 van de afgelopen jaren scoorde moeilijker als ze iets moesten forceren

10 maart 2024 om 18:56

huh? wat?
scoorde de goal in de thuiswedstrijd tegen liverpool (1-1)
scoorde afgelopen week tegen man utd (als je dat een topper mag noemen).
scoorde er twee tegen united in de eerdere confrontatie dit seizoen.

10 maart 2024 om 19:00

United is geen topwedstrijd laten we wel wezen. Waar was hij tegen Real? (2x) en Inter dan op de belangrijkste momenten in de CL? Verder 1 doelpunt tegen Liverpool in 5 potten nou nou poeh poeh. Ook tegen Arsenal is het vaak niet wat.

10 maart 2024 om 19:04

Jij lult echt maar wat lukraaks he? Vorig jaar in de uitmatch tegen Arsenal een goal en in de thuismatch een goal en 2 assists.

10 maart 2024 om 19:07

2 goals tegen Liverpool. 1x met City en 1x met Salzburg. 41 goals uit 37 wedstrijden in de CL en scoorde vaak tegen Bayern. Verder loopt hij 1-op-1 in de PL en BL. Haaland mag vaker opstaan in topwedstrijden in de PL, maar dat komt door hoe City hem gebruikt. De nuance is ver te zoeken bij jou

10 maart 2024 om 19:11

2 goals in 7 potten tegen Liverpool is gewoon een matig moyenne laten we wel wezen. Verder 0 goals tegen Real halve finale in 2 potten en de finale pot tegen Inter ook niet gezien. Tegen Arsenal dit seizoen tot 2x over ook gewoon heel matig. Als ik dan naar Mbappe kijkt die altijd scoort op het WK namens Frankrijk tegen toplanden en ook met PSG in de CL tegen alle grote clubs gescoord heeft waar die tegen gespeeld heeft (barca, Real, Sociedad, Leipzig, Bayern, Dortmund, City, Liverpool, Newcastle, Napoli en Milan) dan vind ik dat een stuk imposanter.

10 maart 2024 om 19:26

DerKaiser,

Je begint echt Japie_Krekel achtige symptomen te showen. Wat een koppigheid. En ook stellig altijd meer denken dat jouw mening een feit is en tap van nutteloze understatements. Zelfs als andere je met feiten je laten zien dat je onzin vermeld, dan draai je er ineens helemaal om heen.

Wees gewoon een vent denk ik dan. Je komt nu zo klein over, terwijl je regelmatig gewoon inhoudelijk ook zinnige dingen zegt. Maar als je zo doorgaat gaat men bij het zien van je naam al denken “oh skip dit, zal wel weer onzin zijn”.

Zonder nuance en reflecterend vermogen moet je liever uberhaupt geen discussies starten.

10 maart 2024 om 19:44

Je vond Haaland geweldig toen die naar de PL kwam, omdat die uit de Buli kwam, en nu is het opeens niks meer?

10 maart 2024 om 19:44

Ik reageer gewoon aan de hand van mijn mening, iedereen mag daar wat van vinden en zo zijn of haar kritiek daar op uiten. Dat ik daar dan weer op reageer staat mij ook gewoon vrij.

10 maart 2024 om 19:50

Ik zeg niet dat die niks is, een van de beste afmakers ter wereld, maar in absolute topwedstrijden tot dusver vaak ondermaats, meevoetballend niet extreem bijzonder en kan weinig dingen uit zichzelf creëren. Gouden bal en dat soort dingen is dan ook dikke nonsens of een 2de plek. In mijn optiek waren jongens als De Bruyne en Rodri veel belangrijker vorig jaar.

10 maart 2024 om 19:58

Joga, dat moment is allang geweest.

10 maart 2024 om 20:37

@Kaiser 7 goals tegen Bayern uit 9 wedstrijden benoem je dan weer niet. Mbappe laat het ook regelmatig afweten in de CL man. Zo heeft elke speler wel wat. Messi zou volgens sommigen ook nooit opstaan in grote wedstrijden. Ik ben het met je eens dat hij te weinig betrokken is bij het spel van City. Dat zou al een hoop schelen in het beeld dat men van hem heeft

10 maart 2024 om 18:51

Liverpool was deze 2e helft veel beter dan City natuurlijk en had veel meer energie. Dat is natuurlijk een momentopname. Het scheelt letterlijk 1 puntje. Los daarvan heeft City dan ook meer gewonnen dan Liverpool sinds Klopp coach is. City heeft de betere selectie gehad vooral in de breedte, maar de selectie van Liverpool rond 2019 was toch absolute wereldklasse. Dat verschil is nu wel groter geworden

10 maart 2024 om 18:51

100% mee eens, zou guardiola met Leicester kampioen geworden zijn? Rodri elke week veren in zijn …. Grossierde in unforced errors!! Liverpool laat hier een gouden kans liggen. Ik wil nog iets zeggen over Doku, 9 van de 10 x balletje terug.. alleen als ie ruimte heeft en dan nog moet je t nog maar eens zien, iets betere versie van Minteh, zijn cijfers bij Rennes waren ook niet echt wauw! Mahrez was en is toch veel beter! Volgens mij was t in minuut 99 een pingel.. maar ja.. ik zei t laatst scheidsrechters zijn gevoelig dat guardiola als een bukito tekeer gaat wanneer hij naar de stip zou wijzen

10 maart 2024 om 18:58

Doku komt echt heel makkelijk langs zijn mannetje, zorgt voor chaos bij de verdediging en is gevaarlijk voor de counter. Geen typische City speler, maar wel een wapen kan je kan brengen. Sterker nog, hij scoorde bijna de winnende

10 maart 2024 om 19:00

Vind het ook maar gek kritiek te hebben op Doku na diens invalbeurt. Schot op de paal en een grote kans gecreëerd voor Foden.

10 maart 2024 om 19:08

Niet vandaag he, het is vaak tikke terug, volgens mij heb ik iets gezegd wanneer er ruimte is! Lees ff goed

10 maart 2024 om 20:40

Grealish is een speler die de bal altijd terug tikt. Doku is een van e weinige City spelers die niet alleen op balbezit speelt. Mijn grootste kritiek is dat hij zijn mannetje laat lopen verdedugend gezien. Dat doet Grealish veel beter

10 maart 2024 om 19:25

Niet normaal Van Dijk wat een speler. Beste CV ever.

10 maart 2024 om 20:09

hoe oud ben je? ever is overdreven

10 maart 2024 om 20:04

Volgens mij heeft City wel iets meer prijzen gewonnen dan Liverpool de afgelopen jaren.

10 maart 2024 om 22:28

Pas wel op wat je zegt hoor. Haaland komt uit de Buli, die jongens zijn toch allemaal het beste dat op deze aardbol rondloopt volgens jou?

11 maart 2024 om 07:37

Tja zo blijkt maar weer dat dat fabeltje ook de prullenbak in kan. Maar goed jij bent zon gozer die waarschijnlijk ook standaard het nieuws gelooft.

Redelijke wedstrijd waarbij ik vind dat Liverpool had mogen winnen, maar anderzijds ook gelukkig mag zijn met de 1-1 en blunder van Ake.

Eigenlijk de perfecte uitslag voor Arsenal dit. Alles in eigen hand nu. Meeste goals voor en minste goals tegen. Winnen bij City en het dromen mag beginnen, al is dat sowieso een gigantische opgave. Liverpool heeft vandaag een goed voorbeeld gegeven. Als city tegen Arsenal ook zo traag voor de dag komt liggen er kansen.

10 maart 2024 om 18:51

Redelijke wedstrijd?
Veel beter dan dit wordt het niet hoor vriend.

10 maart 2024 om 18:56

Vond dit een redelijke laag niveau wedstrijd voor man City vs Liverpool

10 maart 2024 om 18:59

Meer goals? Wedstrijd was aantrekkelijk om te zien. Maar goede wedstrijd?? Kwalitatief was die redelijk.. als een Diaz zulke kansen mist kan je niet zeggen woow dit was een van de beste wedstrijden ooit.. hij was zeker aantrekkelijk om te kijken en er gebeurde veel. Maar goed is een ander woord

10 maart 2024 om 19:03

heb jij niet toevallig nec- heerenveen zitten kijken, dit niveau was ongekend, enige wie dit niveau op het moment aan kan is Arsenal

10 maart 2024 om 18:56

Wat een onzin.

Dit was een fantastische wedstrijd, zoals meestal tussen deze 2 giganten. Ongekend tempo.

10 maart 2024 om 18:56

Arsenal is het team die van City kan winnen, om het vervolgens weer weg te geven tegen de Wolves ofzo. Ik hoop met je mee, maar ik voorzie helaas weer een choke scenario

10 maart 2024 om 19:20

Ik denk dat we de lijn kunnen doortrekken nu als we van City winnen. Steeds meer ervaren en bewezen winnaars in het team dankzij het aantrekken van Partey, Rice, Jorginho, Jesus, Havertz en Zinchenko in voorbije jaren. Daarnaast staat de defensie als een huis en worden de talenten ook een jaartje ouder.

10 maart 2024 om 18:57

Redelijke wedstrijd mag je zeker zeggen. Sterker nog, ik durf zelf zeggen dat het een understatement is. 😂

11 maart 2024 om 06:14

De wedstrijd was zo goed dat ik er geen seconde van wilde missen en mocht eten op de bank (al vonden mijn zoons dat niet eerlijk)
Werkelijk elke aanval had in de laatste 15 minuten een goal kunnen zijn, volop genieten van een moordend hoog tempo met geweldig voetbal.

Absolute masterclass van Virgil van Dijk! Wat heeft hij een bizar goeie pot gespeeld zeg.

10 maart 2024 om 18:47

Niet normaal goed was hij vandaag, de beste speler op het veld wat mij betreft.

10 maart 2024 om 18:50

Beste PL verdediger ooit. Beter dan JT, Vidic of Rio. Ongekend.

10 maart 2024 om 18:56

Er is altijd iemand die het weer wat te ver moet nemen. Beter dan Vidic.. gast. Vorig jaar begon van Dijk een meme te worden. Nu is ie zeker de beste weer in de Premier League. Maar de beste ooit, nooit natuurlijk.

10 maart 2024 om 18:57

Ook niet overdrijven

10 maart 2024 om 19:00

Van Dijk in vorm is zo goed als enige PL legend. Kiezen is altijd lastig aangezien legacy en prijzen dan mee gaan spelen, wat flauw is in een discussie over kwaliteit

10 maart 2024 om 19:03

Sinds wanneer volg jij de PL? Sinds tijdperk Vidic dus? Overdrijf niet.

10 maart 2024 om 19:03

Vidic was van een ander niveau.

10 maart 2024 om 19:05

Je kunt ook wel overdrijven, is al jaren uit vorm en dan de beste ooit? Sinds zijn blessure is hij nooit meer echt dezelfde geweest

10 maart 2024 om 19:10

Vorig jaar was Van Dijk niet in vorm, nu ie wel in vorm is, is hij in mijn ogen ook beter dan Terry, Vidic en Rio. Je hoeft hem niet te onderschatten omdat ie Nederlander is 😉

10 maart 2024 om 19:28

Nutteloze discussie wie de aller beste PL verdediger ooit is, maar ik denk dat iedereen het erover eens is dat hij één van de beste ooit is.

Toch heerlijk dat een Nederlandse verdediger in hetzelfde rijtje als Rio, Terry en Vidic komt te staan!

10 maart 2024 om 20:06

Ik had onlangs een paar statistieken zien passeren op X van de beste verdedigers in de PL. Van Dijk had het hoogste percentage aan gewonnen duels en interceptions, Vidic volgde net op de 2de plaats. Wat opvallend was is dat Van Dijk en Vidic toch redelijk domineerde in al die categorieën. Dus dat sommige zeggen dat Van Dijk de beste is, is niet zo erg gek. Natuurlijk nostalgie is wel een dingetje bij vele.

10 maart 2024 om 20:27

Zowel Tony Adams als John Terry waren betere verdedigers dan VVD.

10 maart 2024 om 20:29

Bobby Moore is beter dan hun allemaal.

10 maart 2024 om 21:05

Inderdaad Oscar Crucke. Hoe langer geleden, hoe mythischer de status. Mensen geven af op een matig seizoen van van Dijk, maar Terry en Ferdinand hebben ook mega blunders gemaakt en hun carrière, maar dat vergeet men na zoveel jaar. Vidic is op het juiste moment bij Man Utd vertrekken, daarna werd het rap minder.

10 maart 2024 om 22:22

Jawel, iedereen die zegt dat van Dijk beter is dan Vidic is gek

11 maart 2024 om 07:07

Van Dijk is beter dan Vidic. Vidic was vooral spijkerhard. Voor de rest wat mij betreft echt niet heel bijzonder. Maakte ook zat fouten. Maar ja, als Unitedsupporter ga je het verleden tegenwoordig al snel romantiseren.

11 maart 2024 om 09:02

Idd ik ben geen vidic of utd, maar als je ziet zijn prestaties. Is hij de NR1 van dijk is goed, maar te wisselvallig. Wacht maar een paar weken dan wordt die zoek gespeeld en dan roept heel nederland dat hij er weer niks van kan. Maar zelfs kunnen ze voor geen meter voetballen. De beste stuurlui staan aan wal he.

10 maart 2024 om 18:59

Van Dijk mag echt de PFA pakken als Liverpool kampioen wordt

10 maart 2024 om 19:35

Bizar goed zelfs lol. Liverpool was goed en City juist bizar slecht waardoor Van Dijk amper in de problemen kwam.

Wat een heerlijke pot gezien vandaag zeg. Zo’n hoog tempo van beide ploegen. City komt daar wel goed weg in de laatste minuut, want dat leek mij toch een 100% penalty. Haaland zat ook compleet in de broekzak van Van Dijk. Wat speelde hij een goede wedstrijd zeg.

10 maart 2024 om 18:49

Neh. Veel te licht en raakte volgens mij eerst de bal. En zijn voet kwam nog onder de borst.

10 maart 2024 om 19:00

De schoen van Doku raakt de bovenkant van zijn borst.

10 maart 2024 om 19:20

Waarom zit zijn schoen op borsthoogte? Overal op het veld is dit een overtreding. Doku had ook kunnen koppen?

10 maart 2024 om 19:51

Bij deze situatie vond ik het ook niet echt uitmaken of die nu de bal speelde of niet. Als je met je been op die hoogte zo naar een bal gaat dan breng je gewoon je tegenstander in gevaar, Doku gaf Macallister gewoon geen kans in die situatie om de bal te spelen doordat die er zo gevaarlijk in kwam. Hiervoor heb ik hem al vaak op de stip zien belanden of een fout voor zien geven. Je moet het wel de VAR nageven dit seizoen dat ze constant zijn in het niet constant zijn.

11 maart 2024 om 00:09

Het deed mij een beetje denken aan een light-versie van Nigel de Jong in 2010. In NL zou hier 100% zeker een penalty voor gegeven worden.

We are top of the league! say we are top of the league!

Als iemand die beide clubs niets gunt.

Heerlijk resultaat.

10 maart 2024 om 18:48

Verassend joh! Nooit gedacht.

10 maart 2024 om 18:50

Nu heeft Arsenal alles in eigen hand. Dat ging de laatste 20 jaar ook prima.

10 maart 2024 om 18:55

Oh ik ga er ook nog wel vanuit dat er iets fout gaat. Mag ik nog wel van het resultaat genieten. 😁

10 maart 2024 om 18:56

Zie ze ook niet winnen bij city uit. In uitwedstrijden is Arsenal tegen de top 10 niet heel best.

98 minuten genoten, wat een heerlijk tempo zeg. Helaas vaak net niet, anders had het een gekke uirslag kunnen worden.

Wat een wedstrijd! Liverpool blijft toch echt een pressing machine. Wat een energie stoppen zij erin zeg. VVD absolute eindbaas.

Eerst helft was voetballend minder maar 2e helft enkel Liverpool voor de winst gegaan. Titelstrijd ontzettend spannend zo! Arsenal voor nu in ieder geval aan de leiding maar hun mogen nog naar City. Wie het ook wordt, een verdiende kampioen na zo een strijd.

Fantastische wedstrijd gezien. Al bij al is een gelijkspel wel terecht. City in de eerste helft met teveel gemiste kansen, en Liverpool hetzelfde in de tweede helft.

BE-LACHE-LIJK!!! Hoe is de overtreding van Doku geen penalty? Dat is een directe rode kaart zonder twijfel

10 maart 2024 om 19:28

Ik denk omdat hij eerst de bal raakt, dat red hem uiteindelijk.

Het is stiekem het spannendste seizoen in jaren aan het worden in Engeland. Arsenal, Liverpool of City. Hoop persoonlijk op Arsenal als fan natuurlijk, maar die hebben ook het mooiste voetbal laten zien.

Wat een horror 2e helft van City. Liverpool in de 2e helft veel en veel beter met vooral ook echt veel meer intensiteit. City verloor elk duel en lijkt veel minder energie te hebben dan Liverpool vandaag

Hopelijk raakt Van Dijk tot het EK niet geblesseerd, had Haaland heel de wedstrijd in zijn broekzak.

Liverpool wordt hier in de laatste minuut keihard een penalty ontnomen en daarmee berooft van de drie punten waar ze op basis van het spelbeeld ook recht op hadden. Gelukkig niet verloren en wat was het weer genieten tussen deze twee topteams.

10 maart 2024 om 18:53

Dat was geen penalty. Het zou schandalig zijn geweest als daar een penalty voor was gegeven. Zijn voet was niet zo hoog en amper kracht.

10 maart 2024 om 18:56

Ik vond het ook geen penalty. Als zijn ze regelmatig voor minder op de stip gegaan. Oliver was zuinig met de kaarten vandaag Walker en Silva hadden wat mij betreft al wat eerder geel mogen hebben. Walker mss zelfs zijn 2e maar goed. Het is wat het is.

10 maart 2024 om 18:59

Silva is irritant. Speelt in de grote wedstrijden graag op het randje en het lijkt dat de arbiters hem amper geel geven vanwege zijn kleine postuur. Want waarom geven ze hem nooit meteen geel en dan houdt hij op met irritant zijn.

10 maart 2024 om 18:53

Wat heb jij gezien in de laatste minuut? Ik heb een jongen van Liverpool zien gaan janken om een penalty te versieren. Was echt niks

10 maart 2024 om 18:59

Penalty ontnomen zegt ie. Hij raakt gewoon de bal

10 maart 2024 om 19:01

Speelt gewoon de bal, is geen penalty

10 maart 2024 om 19:02

Ik vind dit te licht voor een penalty. In het algemeen vind ik dat je in twijfelgevallen nooit een penalty moet geven. Dit was geen clear and obvious penalty

Pffff wat waren we op alle vlakken beter. City heeft 10 minuten goed voetbal gespeeld de overige 90 waren voor Liverpool. Van Dijk, Endo, Elliott, Quansah en Gomez speelde heel erg goed. Jammer dan Diaz zijn vizier niet op scherp had. Had er toch minimaal 1 moeten maken. Haaland en Foden in de broekzak bij iedereen.

Het gaat iig een leuk einde van het seizoen worden. YNWA!

10 maart 2024 om 19:03

De eerste helft was in balans. De 2e helft was sinds het moment van Ake drama voor City

11 maart 2024 om 00:19

Endo onze Japanse Kante was weer alom tegenwoordig had KDB helemaal in zijn zak. Echt jammer van Diaz dat hij zo vaak choked alleen op doel, dan krijg ik echt heimwee naar Mane die had er zeker 2 gemaakt vandaag.

City begon de eerste minuten geweldig, maar uiteindelijk was hier maar 1 ploeg die recht had op de 3 punten en dat was Liverpool, wat speelden zijn sterk en fel. Het is dat Diaz weer hele grote kansen heeft laten liggen zoals we inmiddels wel gewend zijn. Deze uitslag is voor de titelstrijd natuurlijk wel het mooiste, het zit zo ongekend dicht op elkaar.

Echt genieten deze wedstrijden.. zoveel strijd gezien maar vooral leuk te zien dat Liverpool echt druk op City kon zetten. Wel vind ik Liverpool dan soms niet dodelijk genoeg op bepaalde momenten. Het mooiste moment voor mij was Luis Diaz die zo´n enorme sprint had langs de zijlijn..

Wat een geweldige pot, heerlijk om te volgen. Premier League topduels vervelen zelden. En zo eindigt de wss laatste strijd tussen Pep en Klopp onbeslist.

City zeer zwak, maar zullen niet ontevreden zijn met een punt. Liverpool had de winst verdiend, speelden goed en met intensiteit. Arsenal de lachende 3e! Wat een titelstrijd gaat zich ontvouwen!

Voor alle criticasters van Van Dijk, kijk deze wedstrijd terug en je ziet de beste CV van dit moment!
Heerlijke pot met Virgil motm als je het mij vraagt. Kdb gewisseld en Foden en Haaland onzichtbaar, grotendeels door Van Dijk!

10 maart 2024 om 19:03

Onderschat Quansah niet. Jongen uit de eigen opleiding die zich zonder problemen staande houdt tegen een superspits. Moet er door al die blessures opeens staan

Virgil speelde heerlijk , maar Diaz is dus echt een beest ! Diaz MOTM

10 maart 2024 om 18:51

Diaz ? Door hem hebben ze de wedstrijd niet gewonnen

10 maart 2024 om 18:52

hele goeie dribbelaar, explosieve powerhouse, alleen afmaken kan die niet

Een echte topper was dit. Wat een hoog tempo. Ik snap alleen echt niet dat je de Bruyne eruit haalt voor Kovacic. In de tweede helft was City alleen maar aan het verdedigen en vertragen. Kovacic heeft by far het niveau van Rodri ook niet als verdedigende middenvelder. Guardiola wou hier niet verliezen, maar vind het toch een zwakke wissel. Liverpool tweede helft echt goed. Jammer dat ze voorin de schepte misten. Zeker Diaz had toch echt wel kansen. Arsenal het meest blij met dit resultaat denk ik.

Heerlijke pot! Het beste wat het mondiale voetbal op dit moment te bieden heeft, jammer dat Klopp stopt want deze wedstrijden zijn heerlijk

Ik ben zo trots op deze ploeg en zo trots dat ik Liverpool fan ben! De manier waarop we voetballen daar kan je alleen maar respect voor tonen, net daarom ga ik Klopp zo hard missen, heeft Liverpool terug Liverpool gemaakt op alle vlakken. Voor Bradley en Quansah doe ik mijn hoedje af wat een niveau halen die, absolute toptalenten uit eigen jeugd. Hopelijk krijgt Macallister nu het respect die hij verdiend, speelt al maanden op een hoog niveau maar toont het nu ook tegen City, wat een bargain! We moesten gewonnen hebben op basis van de 2de helft maar toch zelf met het gelijkspel ging ik er een goed gevoel aan overhouden…. Maaaaar natuurlijk moet de VAR daar weer een stokje voorsteken, alweer worden we genaaid in een topwedstrijd! Spurs, Man Utd, Arsenal en nu tegen City. Ik kan er gewoon met mijn verstand niet meer bij, is dit echt toeval?

10 maart 2024 om 18:55

Jonge ga niet zo janken wat genaaid? Var deed niks verkeerd. Je moet een keer in de spiegel kijken. Die spelers van Liverpool liggen alleen maar te janken om een penalty en nu denk jij dat de var je iets afneemt

10 maart 2024 om 19:00

Doku schopt Mac alister zo'n beetje doormidden vlak voor tijd. Dat is gewoon een penalty lijkt mij

10 maart 2024 om 19:00

Geloof me als ik zeg dat janken het laatste is wat ik wil doen na deze prachtige pot voetbal. Maar de VAR heeft mij niet echt veel keus dit seizoen…

10 maart 2024 om 19:01

Hij raakt gewoon de bal. Een hoop theater van MacAllister

10 maart 2024 om 19:09

Door midden? raakt eerst de bal en daarna een heel baby tikje. Hij jankt wel alsof hij doormidden is

10 maart 2024 om 19:10

Je doet te veel alsof je alleen maar bestolen wordt terwijl dat totaal niet zo is. Spelers van Liverpool liggen te vaak jankend op de grond. De scheids trapt daar niet meer in

10 maart 2024 om 18:59

Was geen penalty. Kijk nog maar eens goed.

Gefeliciteerd met deze fantastische wedstrijd wel. Klopp heeft deze club weer echt naar de absolute top van Europa geleidt. De energie en het tempo wat deze ploeg op de mat kan brengen is echt ongekend. Diep respect.

10 maart 2024 om 19:00

Beter naar Specsavers morgenochtend, er is je namelijk niets ontnomen

Met alle respect Guardiola is een goede coach naar mijn mening is Klopp een betere, kijkend naar het materiaal die hij ter beschikking heeft (gehad).

Liverpool had genoeg kansen maar maakt het niet af onder grote druk lijkt het. Tegen Arsenal in eigen huis hadden ze ook grote kansen maar ook te weinig doelpunten.
Titelstrijd is enorm spannend.

Tussen drie ploegen zo ver in het seizoen zien strijden heb ik niet meegemaakt. Denk degene die 88+ punten pakt kampioen wordt. Blij dat Arsenal het nu in eigen hand heeft. Kans is niet groot dat je tegen City uit wint maar je zit in een situatie mocht je winnen… dan heb je bijna alle moeilijke hordes genomen.

11 maart 2024 om 15:01

Tsja. Arsenal heeft nog denk ik wel het lastigste programma van de grote drie hé.
City uit, Chelsea thuis (ondanks hun vorm, altijd lastig. Waarschijnlijk speelt Cucurella weer de pot van zijn leven vs Saka ofzo...), Brighton uit, Villa thuis, Spurs uit, United uit, Wolves uit...

Denk dat Arsenal echt geluk nodig gaat hebben, willen ze kampioen worden. Sowieso moet er gewonnen worden in het Etihad, wat mij betreft.

Ik zie Pool & City namelijk weinig punten meer verspelen. Bij Liverpool komen ook sterkhouders als Salah nu weer terug, wat zeer fijn is! Nu Trent nog!

11 maart 2024 om 20:26

Het wordt erg lastig want programma is erg druk. Gelukkig heeft Arsenal als het goed is na de interlands ter beschikking tot een volle selectie.

Ik ben eerder blij dat Arsenal het nu mag laten zien als koploper. Het is een mooie kans om te laten zien dat je als team zijde bent gegroeid. Als je kampioen wilt worden dan moet je zulke wedstrijden winnen.

12 maart 2024 om 09:17

Ja ik ben ook blij hoor, maar alsnog. Nu koploper zijn en hem vn City verliezen. dan krijg je weer die kleine kinderen die beginnen over bottlen. Ben er ondertussen wel aan gewend geraakt, maar hoef dit niet iedere keer mee te maken verdomme!

Als je kampioen wilt worden, moet je die inderdaad gaan winnen.
Vertrouwen heb ik, maar beetje angst ook wel hoor!

Fantastische wedstrijd was dit. Liverpool vond ik sterker dan City en dat terwijl er zoveel spelers ontbreken. Groot compliment voor Klopp. Die jonge
jongens vullen het bij ons zonder problemen in. Quansah speelde een hele sterke wedstrijd. Die jongen die komt er wel. Maar ik moet wel zeggen dat iedereen beter gaat spelen naast van Dijk.

Wel onbegrijpelijk dat we aan het einde niet nog een penalty krijgen. Doku schopt Mac alister zowat doormidden maarja in Engeland krijg je niet zomaar een pingel

10 maart 2024 om 19:00

Doormidden? Kom op zeg haha, overdrijven is ook een vak.

10 maart 2024 om 19:06

Hij raakt inderdaad eerst de bal, en Argentijnen en aanstellen is een vast begrip, te makkelijk om te geven

Complimenten aan Oliver trouwens.

Spel kon heerlijk vloeien dankzij hem.

Het enige jammer nu is dat het volgend weekend Fa Cup is? En dan die irritante interlands. Wat een ongekende titelrace is dit zich aan het vormen in de Premier League, wat een niveau ook van de 3 teams. Dit is gewoon beter dan de CL dat meen ik oprecht.

10 maart 2024 om 19:28

Deze PL ontknoping is echt waanzinnig inderdaad. Liverpool en Arsenal hebben ook allebei hun eigen redenen om echt elke vezel te geven voor deze titelstrijd.
Van City weet je dat die een sterke reeks gaan neerzetten en favoriet zijn.

Luis diaz, wat een strijder!! Zo een speler wil je altijd in je team👌🏼 Die nummer 8, waarvan ik niet eens de moeite ga doen om zijn naam op te zoeken, kon het niveau echt niet aan.

Het was een spannend wedstrijd maar ik vond het aan het eind dat het penalty was voor Liverpool het was echt een vermakelijke wedstrijd

Je zit vaak op YouTube haaland is goed of snel of dit of dit en zeggen dat haaland de beste speler is van de wereld maar dat is ook weer niet zo tuurlijk haaland is goed maar niet de aller beste van de hele wereld

Vond Liverpool verrassend goed zeg! En die Diaz had echt meer verdiend met die magistrale solo, wauw!

Als Arsenal supporter is dit natuurlijk de ideale uitslag. Nu hopelijk winnen van FC Porto en Man City deze maand, dan zou het er wel eens zeer rooskleurig uit kunnen zien.

En als je Liverpool vandaag ziet tegen City, dan moet Arsenal daar ook gewoon punten tegen kunnen pakken (al is het wel uit ofcourse)

11 maart 2024 om 14:01

De manier waarop City is weggeblazen in de 2de helft dat kan alleen Liverpool. Met hun manier van voetballen en met Anfield erachter, ik heb City onder Pep nog nooit zo zien afzien als ploeg. Dit zie ik Arsenal niet herhalen, misschien wel op een ander manier maar zal niet even indrukwekkend zijn.

11 maart 2024 om 14:47

Herhalen? Arsenal speelt heel ander voetbal dan Liverpool hé. Dus nee, dit zal je niet zien bij Arsenal. Die spelen veel meer vanuit het balbezit normaliter. En soms willen ze wel eens wat gecontroleerder spelen, zodat ze met de snelheid van Saka & Martinelli in de omschakeling zeer dodelijk kunnen zijn...

Liverpool was goed en speelde met een goede intensiteit en tempo inderdaad. Maar om nu te zeggen dat alleen Liverpool ''dat kan'' en Man City ''kan wegblazen'' is zwaar overtrokken.

11 maart 2024 om 16:00

Daarom dat ik zei misschien op een andere manier maar niet even indrukwekkend. Het was niet alleen hun tempo en intensiteit, het was ook het feit dat ze het hele middenveld domineerde. Arsenal heeft zeker de kwaliteiten als ze in goede doen zijn om iedere tegenstander weg te spelen, maar er is nog een verschil vind ik tussen ‘wegspelen’ en ‘wegblazen’. Dat is iets wat ik alleen Liverpool zie doen , als ze thuis spelen uiteraard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren