Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excelsior haalt jeugdexponent van Feyenoord terug naar de Eredivisie

Laatste update:

Ian Smeulers vervolgt zijn carrière bij Excelsior, zo bevestigen de Rotterdammers via de officiële kanalen. De 23-jarige linksback tekent een contract voor één seizoen met de optie voor een extra jaar. Smeulers, die zijn jeugdopleiding bij Feyenoord genoot, komt over van Sandefjord uit Noorwegen.

“Ik heb vroeger hier bij wedstrijden van Excelsior op de tribune gezeten en was ook bij de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk in 2014 toen de club promoveerde naar de Eredivisie”, zegt Smeulers op de website van de Kralingers. “Met Feyenoord speelden we hier onze thuiswedstrijden in de Youth League. De sfeer in het stadion is altijd gezellig, dat weet ik nog wel. Wat dat betreft voelt dit meteen vertrouwd. Ook omdat het in Rotterdam is, waar ik zelf vandaan kom.”

De manier waarop Excelsior speelt spreekt Smeulers aan, zo zegt de linkspoot. “Hetzelfde geldt voor de basisprincipes van het team, waar ik het met de trainer over heb gehad. De Eredivisie is bovendien een mooi platform om je te laten zien als speler. Ik zie dit daarom als een goede stap om mezelf verder te ontwikkelen. En dat, zoals ik al aangaf, in een voor mij vertrouwde omgeving. De cultuur van de club past bij mij. Gewoon normaal doen en hard werken. Daar ben ik ook van.”

Smeulers komt zoals gezegd uit de jeugdopleiding van Feyenoord, maar wist nooit zijn officiële debuut in de hoofdmacht te maken. De linksback werd in 2019 verhuurd aan FC Dordrecht en speelde de tweede seizoenshelft van 2020/21 op huurbasis bij Willem II. Smeulers koos in de zomer van 2021 voor een dienstverband bij Sandefjord in Noorwegen. Daar kwam hij uiteindelijk tot 58 wedstrijden en 5 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We hadden natuurlijk een wissel back nodig nu tjoe-a-on naar Swansea is. Verder ken ik die jongen niet. Gezien zijn clubhistorie op transfermarkt, en de weinige wedstrijden gespeeld in de eredivisie (3) en kkd (5), betwijfel ik of er leden zijn op vz die me meer over hem kunnen vertellen. ik laat me graag verassen

21 augustus 2023 om 19:40

Ik dacht dat zagre juist de opvolger was

21 augustus 2023 om 22:29

Zagre het hem al lang en breed uit de basis gespeeld. Vorig seizoen al

Lijkt mij niet een speler die zagre uit de basis gaat spelen, die doet het toch vrij goed momenteel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren