Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Everton-aanvaller in verwarde toestand opgenomen in het ziekenhuis

Laatste update:

Aaron Lennon is in verwarde toestand opgenomen in het ziekenhuis, zo heeft zijn club Everton bevestigd. De dertigjarige rechtsbuiten werd zondag meegenomen door de politie toen hij zich in de buurt van een snelweg bevond. Lennon komt dit seizoen niet voor in de plannen van Ronald Koeman en speelde zijn laatste wedstrijd op 11 februari.

“Aaron Lennon wordt behandeld voor een stressgerelateerde aandoening. De club steunt hem in deze moeilijke tijd en zijn familie vraagt om privacy”, laat Everton in een verklaring weten. De politie kwam in actie na een telefoontje over een man die in de buurt van de M602-snelweg liep in het plaatsje Salford, net boven Manchester. Na een ondervraging van twintig minuten werd Lennon aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis.

De 21-voudig Engels international speelt sinds februari 2015 voor Everton, toen hij eerst een half seizoen gehuurd werd van Tottenham Hotspur. The Toffees namen Lennon vervolgens in de zomer van 2015 definitief over. Dit seizoen speelde de aanvaller pas elf competitiewedstrijden voor Everton, hoofdzakelijk als invaller. De laatste weken zat Lennon niet meer bij de selectie van Koeman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Off: Vond 'm na z'n overstap naar Everton in dat filmpje al niet echt vrolijk lijken.

On: Geen fijn verhaal. Wel benieuwd wat hem uiteindelijk mankeert. Zullen het drugs zijn? Heeft hij hierin een verleden, volgens mij niet toch? Verder kan stress veel te weeg brengen. Hoop van harte dat hij wel gelukkig is in z'n leven. Heeft een bevoorrecht leven maar ik kan ook goed begrijpen dat het soms erg zwaar kan zijn. Hopelijk komt hij hier goed uit en valt het uiteindelijk mee. Fysiek lijden is zwaar, mentaal is soms nog veel zwaarder.

3 mei 2017 om 10:08

ik heb eigenlijk nog nooit een slecht bericht gehoord over hem (buiten het veld) dus het zou me verbazen dat het drugs zouden zijn. ik ben het met je eens dat mentaal lijden echt erger kan zijn. en ik denk dat wanneer je zoveel geld verdient maar je toch niet gelukkig bent het heel moeilijk word om dat zelf te verwerken. hopelijk komt hij er met de nodige hulp sterker uit !

3 mei 2017 om 10:24

Ik snap niet waarom zijn zogenaamde ' bevoorrechte leven' erbij moet worden gehaald, zeker aangezien je zijn jeugd niet kent (ik ook niet, maar dat terzijde). Sterker nog, het hoeft ook helemaal niets met voetbal te maken te hebben.

3 mei 2017 om 10:34

Ik bedoel er alleen mee te zeggen dat hij zijn geld verdient met dat wat hij (hoogstwaarschijnlijk) altijd voor z'n plezier heeft gedaan: voetballen. Hij heeft het talent daarvoor. Dat is toch prachtig, over het algemeen?

Moet ik dit echt helemaal gaan onderbouwen? Ik bedoel er heus niet mee dat hij verwend is of zo, of niet moet zeuren, etc... Zo doe je het bijna overkomen, alsof ik dat bedoel.

3 mei 2017 om 12:15

Stress wordt niet voor niets de hedendaagse zwarte dood genoemd.....
Stress kan zo gigantisch veel teweeg brengen, zowel fysiek als mentaal. Het gaat zich namelijk ergens in nestelen, het zwakke gebied om t maar zo te zeggen.

Is die pas 30 dacht dat die alweer wat ouders was. Dit was toendertijd bij tottenham echt 1 van mijn favoriete spelers van het elftal hij en bale op de flanken met vdv en modric heerlijk elftal. Komt nu bij everton niet meer aan de bak jammer genoeg maar is denk ik voor genoeg teams uit de PL nog een meer dan nuttige speler

3 mei 2017 om 11:01

Bij een Crystal Palace, Bournemouth of West Brom zou deze speler zeker nog aan de bak kunnen.
Zodra hij nog ouder wordt en te veel van zijn snelheid verliest komt ie nergens meer aan de bak, aangezien dat eigenlijk zijn enige wapen is.

Is opgenomen volgens de 'mental Health Act', wat wil zeggen dat je zonder eigen toestemming opgenomen kunt worden als de hulpdienst ter plekke denkt dat je een gevaar bent voor jezelf of anderen. Dit is heftige shit dus.

3 mei 2017 om 12:22

Zeker heftig! Mentale ziektes zijn sluipmoordenaars die vaak ontdekt worden nadat t te laat is. Hoop dat hij direct de juiste zorg krijgt..

3 mei 2017 om 14:02

Super sneu voor deze jongen. Zo zie je maar weer dat psychische problematiek niet altijd mee te maken heeft hoeveel "succes" iemand heeft. Er zit een maatschappelijke taboe op psychische problematiek maar hier mag best meer open over gepraat worden.

Als voetballer heb ik altijd erg van Lennon kunnen genieten bij de Spurs. Heerlijke dribbel had/heeft deze man.

Triest. Hopen dat hij hier weer sterker uit komt. Iedereen denkt dat het een heerlijk makkelijk leventje is als voetballer, maar dat zijn toch ook maar gewoon mensen. In Duitsland hadden ze een jaar of 15 geleden een groot talent, die helaas ook gestopt is na hevige mentale problemen. Sebastian Deisler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren