Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Escape route’ moet uiterst ongelukkige Rashford alsnog naar WK leiden

Laatste update:

Arsenal wil een einde maken aan de uitzichtloze situatie van Marcus Rashford bij Manchester United, melden Engelse media. De aanvaller moet onder Ralf Rangnick genoegen nemen met een rol als invaller en kan bij the Gunners als oplossing dienen voor het spitsenprobleem. Verwacht wordt dat Arsenal een serieuze kans maakt om Rashford komende zomer aan de selectie toe te voegen.

Mikel Arteta is naarstig op zoek naar aanvallende versterking, daar Alexandre Lacazette en Eddie Nketiah over een paar maanden uit hun contract lopen. Daarnaast liet de club Pierre-Emerick Aubameyang afgelopen winter naar Barcelona vertrekken. Het maakt dat Arsenal op zoek is naar alternatieven. Rashford wordt gezien als een van de belangrijkste kandidaten, daar hij zich momenteel in een moeilijke situatie bevindt bij United. De aanvaller is de afgelopen maanden behoorlijk uit de gratie geraakt op Old Trafford en stond sinds de jaarwisseling slechts drie keer aan de aftrap van een competitiewedstrijd.

In totaal staat de doelpuntenproductie van Rashford dit seizoen op vijf treffers, aanzienlijk minder dan de 21 treffers die hij vorig seizoen wist te produceren. Zijn gebrek aan speeltijd heeft ertoe geleid dat Rashford serieus nadenkt over zijn toekomst bij United. Eens te meer omdat hij ook zijn plek bij de nationale ploeg is kwijtgeraakt. Bondscoach Gareth Southgate riep hem niet op voor de vriendschappelijke interlands tegen Zwitserland (2-1 winst) en Ivoorkust (dinsdag), wat hem aan het denken heeft gezet met het oog op het WK in Qatar. Southgate zei wel toe Rashford te willen helpen bij het hervinden van de juiste vorm.

Met het wereldkampioenschap voor de deur wordt een vertrek bij United niet uitgesloten. Rashford is gebaat bij speeltijd. Zijn contract bij United loopt door tot volgend jaar zomer. De club heeft bovendien een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen. Naast Rashford ontbrak verrassend genoeg ook Jadon Sancho in de Engelse selectie. De buitenspeler was er ook al niet bij tijdens de WK-kwalificatieduels van Engeland tegen San Marino en Albanië in november. Tegen Zwitserland vormden Harry Kane, Phil Foden en Mason Mount de driemansvoorhoede. Verder heeft Southgate onder meer Raheem Sterling, Jack Grealish en Bukayo Saka achter de hand.

Rashford maakte in 2016 zijn debuut bij Manchester United onder Louis van Gaal, die het volste vertrouwen had in de aanvaller. De huidige bondscoach van het Nederlands elftal zag in de 46-voudig international een potentiële speler voor de Europese top. Ondanks enkele goede jaren, is Rashford onder Ole Gunnar Solskjaer en Ralf Rangnick flink uit de gratie geraakt. Ook buiten het veld vallen zijn mindere prestaties op. Sinds de aanstelling van Rangnick gaat het humeur van Rashford van kwaad tot erger, klinkt het in Engeland. Met dat in het achterhoofd zou een vertrek voor alle betrokken partijen het beste zijn.

Zie jij Marcus Rashford graag naar Arsenal gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het lijkt een Danny Welbeck 2.0 te worden. Zonde van het talent!

27 maart 2022 om 09:39

Ik denk eerder Kaka 2.0 die bij Real nooit doorbrak omdat hij vooral bezig was met zijn geloof, goeie doelen en mensen helpen.

27 maart 2022 om 10:35

Kaka liep een zware blessure op bij Real waardoor hij niet meer de speler was als voorheen. Niets te maken met wat jij opnoemt.

27 maart 2022 om 11:55

Die dingen deed Kaká bij AC Milan ook, en daar won hij een Balon d'Or...

27 maart 2022 om 13:57

Vanuit United opzicht wel, maar van Arsenal kant niet. Welbeck heeft nooit kunnen overtuigen en komt qua kwaliteiten niet eens in de buurt van Rashford. Het zou imo echt een gouden zet zijn om hem te halen. Hebben ze voor de komende jaren een topspits en kunnen ze wellicht de volgende stap zetten naar een structurele top4/5-klassering.

27 maart 2022 om 18:47

Rashford is geen spits, maar een linksbuiten.

Dit zou een mooie transfer zijn!
United heeft simpelweg te veel aanvallers, en door deze transfer zou Arsenal ook echt sterker worden.

27 maart 2022 om 09:49

Niet slim vanuit united gedacht dus. En daarnaast lopen aankomende zomer, cavani en martial de deur uit waardoor je nog alleen ronaldo hebt als spits met eventueel elanga als backup die ook op de flank wordt gebruikt. Verder heb je dan ook geen backup meer voor de flanken.

27 maart 2022 om 14:26

Welke teveel aanvallers bedoel je dan precies??

Welbeck 2.0? Rashford is ook niet de speler die Arsenal verder gaat helpen. Hij is snel, deed het best goed maar is nooit echt constant geworden. Het zegt heel veel over jou als speler dat je in het seizoen 2015-‘16 debuteert en we nu in 2021-‘22 nog steeds niet echt weten wat je beste positie is..

27 maart 2022 om 09:22

Ik snap je gedachte, maar Rashford heeft in die zes jaar al meer laten zien dan Welbeck ooit in zijn hele carrière. Voor Arsenal zou dit een absolute top transfer zijn. Het zal niet de eerste keer zijn dat dit soort spelers in een andere omgeving opeens helemaal opleven als ze wat belangrijker gemaakt worden. Het is enorm snel gegaan toen met Rashford en is nu (pas) 24 jaar oud. Nog genoeg mogelijkheden om te groeien.

27 maart 2022 om 09:38

Tijd zat en hij zou best een nuttige backup voor Arsenal kunnen worden, maar ik vind hem geen materiaal voor de basis en ik zie zeker niet de spits in hem die 25+ goals gaat maken. Dat is wel wat ze nodig hebben en als ze Rashford gaan kopen dan kunnen ze dat weer niet halen..

27 maart 2022 om 09:47

Wellicht geen 25+, maar hij kan wel 18 a 20 goals per seizoen in de PL erin knallen. Daarom hoop ik ook dat hij bij united blijft. Ideale speler tegen topteams waarin je minder de bal hebt en wanneer je voor staat en kan gaan counteren. Hij zou eigenlijk net als sterling moeten gaan spelen. Niet te veel dribbelen en nodeloos schieten. Meer combineren.

27 maart 2022 om 14:04

Rashford heeft nog nooit in zijn leven 18 doelpunten in een seizoen in de Premier League gemaakt.

Dit zou wel heerlijk zijn. Brit, 24 jaar, met een enorm potentieel. Hij kan afwisselend als spits en LW spelen, ook een enorme plus om niet direct twee spitsen aan te schaffen. En daarnaast is het een jongen met hart op de goede plek.

27 maart 2022 om 09:56

Zo kan hij ook in de CL spelen. United gaat hem alleen nooit verkopen of verhuren aan een rivaal voor de eerste 4 plekken.

27 maart 2022 om 10:52

Enorm potentieel vind ik overdreven. Britten hemelen hun spelers zo enorm op en betalen er dan ook nog eens de dubbele hoofdprijs voor. Brexit versterkt dat alleen maar. Niet voor niets dat Britten buiten het eiland niet heel erg uit de verf komen.

Natuurlijk doet Rashford gauw aan Welbeck denken, maar vind Rashford toch wel een stuk beter dan Welbeck en dan heeft Rashford ook nog mogelijkheden om nog beter te worden. Is nu best wel wisselvallig, maar dat komt ook doordat hij vaak vanaf de vleugels speelt en ondanks dat hij het zeker prima doet of heeft gedaan op de vleugels, zie ik meer een diepe spits in Rashford.

En ik sluit ergens niet uit dat hij bij Arsenal een stuk beter tot zijn recht komt en zich beter gaat ontwikkelen, want heb ergens wel het idee dat Rashford qua ontwikkeling beter af is bij Arsenal dan bij Manchester United. Denk dat Arteta hem wel beter kan laten maken en ik denk dat hij dan als diepe spits zal spelen, aangezien over een paar maanden transfervrij de deur uitloopt en buiten Nketiah (vind ik niet goed genoeg) en Pépé (vind ik persoonlijk beter vanaf de vleugels) geen spelers heeft rondlopen die als diepe spitsen spelen of kunnen spelen.

Ik denk ook wel dat Rashford er als diepe spits bij Arsenal dan zeker plusminus 20 en misschien wel 25 goals in de Premier League zal maken.

Ramsdale
Tomiyasu
White
Gabriel
Tierney
Partey
Ödegaard
Saka
Smith Rowe
Martinelli
Rashford

Arsenal ging vol voor Vlahovic en iedereen denkt dat we in Rashford de spits voor de basis zien? Hij mag de plek van Nketiah in gaan vullen maar voor de basis komt een hoger aangeslagen speler.

Dat gezegd hebbend, Rashford heeft het niet getroffen met coaches die hem allemaal anders wilden gebruiken of een systeem speelden dat hem niet paste en dus andere spitsen haalden. Wellicht bloeit hij op bij Arsenal, waar de sfeer op dit moment ook een heel stuk beter is dan bij Utd.

27 maart 2022 om 13:52

Zoals wie dan? Rashford zal niet Nketiah gaan vervangen hoor. Hij gaat niet van de bank van united naar de bank van Arsenal. In principe prima aankoop alleen voor back up en voor te roteren.

27 maart 2022 om 14:29

Ik ga ervan uit dat er een spits voor de basis bij gaat komen. Daar zal Rashford de concurrentie mee aan moeten gaan, maar afgaande op de geruchten wordt er wel een spits voor de basis gehaald en zal Rashford in eerste instantie dus op de bank komen. Wellicht zal hij meer minuten krijgen dan Eddie nu omdat ie beter is, maar hij zal als backup binnen komen.

27 maart 2022 om 14:32

Niet getroffen??

LVG moest hem bij de selectie nemen. Omdat de 5 spitsen die voor hem op die plek staan allemaal geblesseerd waren.

Onder Mourinho moest hij het samen met Martial uitvechten op die rechterkant. Daar is niks mis mee.
Onder OGS heeft hij te lang mogen spelen. Terwijl hij rug en schouder klachten had. Hij speelde altijd. En nu is hij gewoon erg uit vorm.
Als hij gewoon goed speelt. Staat hij er nu gewoon in. Maar Elanga doet het gewoon even wat beter.

Maar denken jullie als Arsenal fans nou echt dat dit gaat gebeuren??

27 maart 2022 om 18:02

Ik denk ook wel dat dit eerder in de wandelgangen hoort, maar ik geef enkel mijn mening mocht het wel gebeuren.

Bijzonder dat mensen hier hem nog als potentiele diepe spits zien, daarvoor komt hij echt enorm te kort. Wanneer je hem haalt is het echt voor linksbuiten. Het lijkt mij eerlijk gezegd wel goed voor Rashford om een transfer te maken en het spelplezier weer terug te vinden.

Wel een kleine toevoeging dat Rashford niet alleen bankzitter is door zijn slechte vorm maar ook mentaal maakt hij geen frisse indruk en is er ook in de speeltijd die hij krijgt geen enkele vorm van motivatie/bewijsdrang te zien, ik krijg bij hem wel het idee dat hij op elk moment zou kunnen besluiten een eind aan z'n carrière te breien.

Liever niet. Typische Engels talent die de hemel is ingeprezen na een explosief debuut en vervolgens het niet meer kan waarmaken. Een inefficiënte speler die niet weet of ie spits of vleugelspeler is. Verder ook teveel bezig met randzaken, waardoor hij een betere uitstraling heeft dan zijn voetbalkwaliteiten hem zouden moeten geven. Zoek het elders man, Rashford heeft het niet.

Weet niet of het slim is een stap omhoog te doen als je bij United al niet in de basis staat...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren