Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eriksen redder van Tottenham: ‘Een evenaring van mijn totaal’

Laatste update:

Tottenham Hotspur speelde op Boxing Day een matige wedstrijd tegen Leicester City, maar Christian Eriksen was niet voor het eerst dit seizoen van grote waarde. De middenvelder krulde in de tweede helft een verre vrije trap via de paal in het doel en bezorgde zijn elftal daarmee een 1-2 overwinning. Eriksen staat nu al op zeven treffers.

/

“Dat is een evenaring van mijn totaal van vorig seizoen, dus het gaat lekker. Dat is altijd fijn in deze tijd van het jaar”, zegt de Deen op de website van the Spurs. “'We moeten nu zo snel mogelijk herstellen om klaar te zijn voor het volgende duel.” Het team van Mauricio Pochettino neemt het zondag in eigen huis op tegen Manchester United en kan dan de vierde overwinning op rij boeken in de competitie.

Eriksen was eerder tegen Swansea City, Hull City en het Southampton van Ronald Koeman overigens ook al de maker van de winnende goal en de fans van Tottenham zullen hun hoop voor het duel met United waarschijnlijk weer op de ex-Ajacied gevestigd hebben.

Wat verwacht jij van Tottenham - Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben nog altijd benieuwd hoe goed hij gaat worden want ik heb geen idee waar hij gaat of kan belanden. Is nog maar 22 dus heeft ook alle tijd van de wereld. Hij blijft zo onopvallend in tegenstelling tot bv. Gotze.

27 december 2014 om 21:22

Op zijn goal in de wk finale na hoor je ook nagenoeg niks over Götze naar mijn mening.

27 december 2014 om 21:25

Götze is al 2/3 jaar wereldtop & een mega talent. Eriksen daarintegen kan leuk voetballen maar kan absoluut niet mee draaien met een club als Chelsea , Bayern , etc komt hij veel ste kort voor.

27 december 2014 om 21:28

Ja als je als 22 jarige het spel maakt bij Tottenham, dan kom je veel ste kort voor een club als Chelsea.....

27 december 2014 om 22:56

Natuurlijk onzin van de bovenste plank dit.
Eriksen kan overal spelen, hij past zich vrij makkelijk aan bij elke club.
Hij is vaak beslissend en zijn spel redelijk... daarnaast is hij pas 22.
PAS 22!!!
Normaal gesproken voetballen die jongens dan nog bij Ajax tot hun 24+.
Daarnaast vind ik hem qua spel vrij gelijk aan Oscar.
Vergeet voor de gein ook even dat het makkelijker spelen is bij een club met toppers waar je jezelf aan elkaar optrekt, leert etc.

27 december 2014 om 23:27

Eriksen zal nog veeeeeel boterhammetjes mogen eten eer dat hij het niveau haalt van Kevin De Bruyne en zeggen dat die nog beter is dan Gotze want er staat vandaag te lezen :

Volgens de bezoekers van de website 'bundesliga.de' - de officiële website van de Duitse competitie - is Kevin De Bruyne de beste offensieve middenvelder van de heenronde. De 23-jarige Rode Duivel is verkozen boven Thomas Müller en Mario Götze .
Daarbij Kevin is pas 23.

28 december 2014 om 00:21

Ja joh een poll is lekker objectief.
Daarnaast spelen Müller en gotze op een ander podium dan de Bruyne.
De Bruyne kan excelleren bij een team waar hij op zijn positie de beste bij Wolfsburg is. Een ploeg die boven verwachting presteert. Een gotze en Müller spelen bij een ploeg waar altijd het maximale wordt verwacht.
Wolfsburg valt positief op dit jaar.
Omdat toornstra goed bij feyenoord speelt betekend dat nog niet dat hij beter is dan Wijnaldum of Klaassen die beide bij ploegen spelen die alleen voor de titel spelen.

28 december 2014 om 01:05

Makkelijker spelen bij een topclub? Yeah right. Je ziet het aan een Maher. De druk ligt bij een topclub veel hoger en je hebt juist veel minder ruimte omdat de tegenstander zich ingraaft. Wat een bullshit reactie, aan elkaar optrekken.

28 december 2014 om 02:26

Je begint zo netjes met je argument om vervolgens zijn reactie als "bullshit-reactie" neer te zetten, beetje jammer.

Verder ben ik het ook helemaal niet eens met jou want je voorbeeld is niet zo goed naar mijn mening.
Maher bij heeft niet al jaren top gepresteerd, Eriksen wel, zowel bij ajax en nu ook bij Tottenham. Verder graven ploegen tegen PSV zich inderdaad in en PSV is dat ook goed in de counter maar daardoor blijft het toch bij momenten, dus lastig voor Maher. Bij een club als Bayern (waarmee je het dus vergelijkt) ben je wekelijks veruit de bovenliggende partij met het meeste balbezit en kansen die dus het spel maken.
Hierin scheelt het dan zeker dat Eriksen zou spelen met Lahm, Muller, Robben etc, dan wordt het wel makkelijker voetballen lijkt me toch?

28 december 2014 om 10:03

Sinds gotze bij Bayern speelt is hij niet veel beter dan 2 seizoenen terug die jonge staat stil in zijn ontwikkeling vind ik dan

28 december 2014 om 12:58

Sambazzz haha nu zeg je precies waar Eriksen in uitblinkt...de kleine ruimtes.
Man wat een hoop onzin in een reactie zeg, als we toch termen als bullshit gaan gebruiken kan die wel gelinkt worden aan jou reactie.
Het is gewoon een feit dat je je aan elkaar optrekt.

Maar op zaterdag avond om 1 uur komen er wel vaker rare reacties uit de mond van een man, je zal wel wat biertjes op hebben.
Doe voortaan je mobieltje weg en ga gezellig drinken met je vrienden.

28 december 2014 om 13:00

Eriksen is pas 22, is meer een spelverdeler met aanvallende prikkels.
Ik denk dat Eriksen niet onder doet aan aan De Bruyne, daarnaast heeft Kevin een jaar meer ervaring op het hoogste niveau.

28 december 2014 om 18:21

Ja idd, gotze trekt bayern vooruit😂😂

27 december 2014 om 21:27

Medellin, persoonlijk vind ik Eriksen niet eens minder dan Gotze. Al is Gotze misschien nog wat lichtvoetiger, en technisch ietswat beter.

27 december 2014 om 22:20

Ben het volkomen met jou eens. Götze en Eriksen hebben beide hun verschillende kwaliteiten maar ze zitten wel op hetzelfde niveau. Götze word naar mijn mening wat meer gehyped omdat het wel een geweldig talent is en al bij Dortmund en nu Bayern heeft gespeeld. Eriksen deed het soms redelijk of goed bij Ajax, dan zijn je spotlights erg gedimd vergeleken met die van Götze. Nu Eriksen bij Spurs speelt en je hem Spurs al een paar keer ziet redden en bijna altijd het beste speelt dan doet hij niks onder aan Götze.. Eriksen zou evengoed dezelfde rol als roulatiespeler invullen bij Bayern.

27 december 2014 om 22:22

Stayrespectful, dat denk ik dus ook man! Ik vind het zo veel knapper als je de beste man bent bij Tottenham, dan Bayern dat louter uit wereldtoppers bestaat.

27 december 2014 om 23:47

Zeker. Zo'n team als Bayern om je heen helpt echt een stuk. Tuurlijk als je echt niet kan voetballen val je buiten de boot dus Götze is ook erg goed maar wat Eriksen doet is toch wel indrukwekkender; goed spel vertonen met rendement in een team wat op het moment niet in zijn beste staat is. Beiden zijn klasse spelers en kunnen echt geweldige toppers worden.

Idd. Maar moet toch zeggen bij de clubs waar die heeft gevoetbald en dan zeker onder meer ajax en spurs. Is eriksen van grote waarde. Ben ook heel benieuwd wat zijn volgende club zal worden..

Eriksen vond ik altijd een mooi-weer speler. Kon alleen uitblinken als z'n team goed speelde, maar hij wordt nu ook echt beslissend. Kan nog wel een stap omhoog.

27 december 2014 om 22:58

Eriksen kon en bleef altijd voetballen...al was het spel van Ajax nog zo belabberd, zijn genialiteit kon je altijd zien, het gemak waarmij hij over de grond zweefde als hij dribbelde.
Ik kan me geen wedstrijd herinneren waarbij ik me aan hem irriteerde.

Wat een onzin. Eriksen heeft zeker de potentie om te groeien naar het niveau van een topclub, is 22 en neemt subtop club Engeland op sleeptouw.

Christian Eriksen is dit seizoen prima bezig bij Tottenham Hotspur.

Hij kende een redelijke tot goede debuutseizoen bij Tottenham Hotspur en dit seizoen is hij al meerdere malen van waarde geweest voor Tottenham Hotspur.

Vooral van zijn spelhervattingen en zijn inzicht ben ik erg onder de indruk. Hij scoorde tegen Leicester City ook weer uit een vrije trap en zijn vrije trappen en corners zorgen vrij vaak voor veel gevaar voor het doel van de tegenstander.

Dat soort spelhervattingen mis ik zo nu en dan nog wel eens bij Ajax. Meestal bij corners, want de vrije trappen worden, sinds Eriksen weg is, opzicht nog wel goed benut door Lasse Schöne bij Ajax.

Ook qua productiviteit lijkt Eriksen met de seizoen telkens ietsje beter te worden. Dit seizoen verwacht ik op z'n minst tien tot vijftien goals van Eriksen en als ik Eriksen was, dan zou ik nu nog een seizoen bij Tottenham Hotspur blijven.

Ik denk dat hij aan het einde van het volgende seizoen wel klaar is voor een stap hogerop en daar komt ook nog bij dat Eriksen pas 22-jaar is. Ikzelf zie hem graag bij een club als FC Barcelona, Borussia Dortmund of AS Roma.

Zie opstelling: ikzelf zou Jan Vertonghen als verdedigende/controlerende middenvelder uitproberen, want als centrale verdediger komt hij net tekort en met zijn voetballend en opbouwend vermogen denk ik dat hij als controlerende middenvelder beter tot zijn recht zal komen.

Lloris
Walker
Fazio
Dier
Davies
Bentaleb
Vertonghen
Lamela
Eriksen
Chadli
Kane
27 december 2014 om 21:49

Vertonghen als verdedigende middenvelder zal te riskant zijn. Als verdediger krijgt hij relatief veel tijd om op te bouwen of op te komen, maar dan maakt hij soms de verkeerde keuzes. Daarnaast blijft hij laconiek. Als hij op het middenveld staat, heeft hij nog minder tijd, waardoor gevaarlijk balverlies geleden kan worden.

27 december 2014 om 21:49

Ik ben het bijna met je opstelling eens maar Mason is echt beter op het middenveld als Jan.

28 december 2014 om 01:57

Bentaleb is een groot talent en speelt ook vaak goede wedstrijden, maar in sommige wedstrijden zie ik liever Paulinho of Dembele spelen. Zij spelen doelgerichter en zijn ook completere spelers. Dier als vaste verdediger vind ik alleen nog te vroeg, dan zou ik daar liever Kaboul neerzetten.

28 december 2014 om 02:55

Een half jaar geleden wilde ik Capoue weg hebben maar nu vind ik dat hij in de basis hoort, naast Mason. Zij hebben mij overtuigd met hun vechtlust, hun concentratie en hun passing.

Achterin mag je iedereen neerzetten behalve Fazio.

Eriksen, klasbak! Als hij de rest van het seizoen ook zo belangrijk voor Tottenham blijft, dan kan een overgang naar de Engelse top toch eigenlijk niet meer uitblijven.

Jongens ik zie elke wedstrijd en hij is al zo gegroeid dat hij elke bal een keer raakt en meteen doorspeelt zoals Iniesta en Zavi altijd doen. Als hij naar een voetballende aanvallende tikki takkie club gaat als Barcelone gaat wordt hij absoluut een grote jongen. Maar ik heb liever dat hij nog een jaar blijft zodat Poch een Bielsa model met zijn aankopen kan uitproberen. Echt elke week genieten van deze jongen. Morgen leggen we Louis over de knie Coys.

27 december 2014 om 21:56

Hahahaha grapjas! De 3 punten gaan weer mee naar Manchester.

Spurs mogen wel al te blij zijn met Eriksen, hij redt ze 9 v/d 10 keer weer

28 december 2014 om 01:59

Weer mee? Correct me if i'm wrong, maar United verloor vorig jaar in eigen huis van Spurs en uit sprokkelde het met geluk een puntje dankzij Rooney.

Edit: Heb net even gezocht en de laatste overwinning van United op Tottenham was in 2012. Dat is al bijna drie jaar geleden.

28 december 2014 om 02:57

3-1 voor Spurs morgen Ashley Young valt nu definitief door de mand als linksback.

Kom op Poch toon wat ambitie, hoeft geen Bielsa voetbal te zijn maar zet Soldado in de spits en domineer Man Utd want dan krijg je Van Gaal witheet.

Lloris
Dier
Kaboul
Vertonghen
Rose
Capoue
Mason
Kane
Eriksen
Chadli/Lamel
Soldado

Als ajacied zijnde is het werkelijk waar heerlijk om steeds te lezen hoe goed Eriksen het doet bij de Spurs. Hij leest het spelletje zo vreselijk goed en brengt veel creativiteit. Geweldig om te zien hoe een oud-speler van Ajax het goed doet in zo'n zware competitie. Hopelijk ligt hem een geweldige carrière in het verschiet.

En kijk maar hoeveel jonge Denen dan uiteindelijk naar Ajax willen. Als Eriksen bij een topclub zal schitteren dan zal dat maar weer eens aantonen dat Ajax de ideale stap is voor jonge talenten.

Was zwak aan het begin van het seizoen maar is nu de absolute ster. Erg knap!

Denk dat Eriksen er wel een vrije trap in krult aangezien Kane er waarschijnlijk voor zorgt dat de defensie van Man Utd vaak genoeg aan de handrem moet trekken.

Belangrijk morgen is dat Soldado spits staat want dan krijgen we het overwicht en kan Kane zijn runs maken vanuit het middenveld.

Had Eriksen graag bij BVB gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren