Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag is lovend: ‘Hij is een voorbeeld voor andere spelers’

Laatste update:

Erik ten Hag ziet Edson Álvarez en Lisandro Martínez als voorbeelden voor de rest van de spelersgroep van Ajax. De trainer zag dit seizoen hoe Álvarez en Martínez zich vanaf de bank terug wisten knokken in de basis en roemt hun inzet in moeilijke periodes.

Álvarez kwam anderhalf jaar geleden over uit Mexico. "Hij had een aanpassing nodig in Amsterdam, qua speelstijl", zegt Ten Hag tegenover Ajax TV. "En dat omarmt hij steeds beter. Wat hij toevoegt aan het Ajax-spel is het gif, de absolute wil om de duels te winnen. Nooit opgeven, dat slaat over op andere spelers, waardoor het geheel sterker wordt. Hij is een voorbeeld voor andere spelers die weleens in die situatie zitten."

En datzelfde geldt voor Martínez, die lange tijd op de bank zat achter Daley Blind, maar de laatste maanden veel speelt. "Ze waren niet blij, maar op het trainingsveld heb je dat zelden kunnen merken", complimenteert Ten Hag de latino's. "Ze hebben natuurlijk ook hun momentjes gehad, maar ze stonden bijna altijd met de volle honderd procent overgave op het veld. Op het moment dat het team ze nodig had, stonden ze er."

Ten Hag benadrukt het belang van een brede spelersgroep. "Als je over een heel lange periode drie duels per week speelt, kan er weleens een speler wegvallen door een blessure of een schorsing. Dan moet je dat kunnen opvangen met een brede kleedkamer. En als je het over breedte hebt, heb je het over de kwaliteit in de breedte. Dat hebben we. Zo spelen veel spelers een belangrijke rol." Ten Hag omschrijft de komende maand als 'Super April', waarin de prijzen verdeeld gaan worden. "Ik vind het spelplezier ervan afspatten en dat de groep hongerig en gretig is. Het tekent de groep dat het goed is gegaan na de tegenslagen rondom de uitschakeling in de Champions League, Sébastien Haller en André Onana. Er zit weerbaarheid en veerkracht in deze groep."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Een voorbeeld voor de spelers van het Nederlands elftal bijvoorbeeld. Dit zijn twee spelers die er altijd 109% voor gaan. Het ziet er niet altijd even sexy uit , maar dat hoeft niet altijd.

27 maart 2021 om 00:10

Ironische is dat Nederlands elftal er ook niet sexy uitziet en daarbij slecht en moedeloos blijft spelen.

28 maart 2021 om 00:12

Precies , ze missen de inzet en de passie

Ik ben zelf feye supporter en snap nog steeds niet dat na alles wat die jongens gedaan hebben voor ten hag ze nog steeds niet de beloningen krijgen. Ja het klopt dat Gravenberch door is gekomen en ja het klopt dat Davy went home maar komaan, deze 2 spelers zijn zo ontzettend veelste goed om in de eredivisie niet te laten spelen. Zal wel met de hegemonie van Ajax te maken hebben maar in mijn ogen horen deze 2 altijd op 3 en 6 te spelen.

27 maart 2021 om 00:39

100% mee eens
Naar mijn idee moet Gravenberch altijd banken als iedereen fit is.
Voor zijn leeftijd doet hij goede dingen, maar iedere keer is hij degene die de balans verstoord.

27 maart 2021 om 01:50

Ik denk juist dat er als iedereen fit is, er eigenlijk geen plek voor Blind is, al gaat die uiteraard niet richting de bank. Maar als je realistisch kijkt. Martinez vind ik verdedigend een stuk beter dan Blind centraal achter in, Nico is een betere back en Alvarez zorgt voor een betere balans op 6. Op de plek van Gravenberch kan Blind eigenlijk niet spelen omdat het aantal meters te groot wordt. Ook de laatste wedstrijden dat Blind niet mee deed, liep het eigenlijk hartstikke goed en miste je ook zijn opbouwende kwaliteiten niet.

27 maart 2021 om 02:15

Geen plek voor Blind, acoholische versnapering gehad op de vrijdagavond??

Hij kan zowel een fantastische inspeelbal geven, als een bal in de eindfase, er zit zoveel voetbal intelligentie in zijn spel. Ik geloof niet dat er een verdediger in de eredivisie is die dit beter kan. En natuurlijk kunnen wij zonder blind van Rkc, Zwolle en Den Haag winnen. Maar wanneer een subtopper zich gaat ingraven, of Europees is hij zo ontzettend belangrijk voor het spel van Ajax.

Natuurlijk heeft hij een mindere periode en kennen we zijn beperkingen. De latino's spelen goed hoor, helemaal mee eens. Maar ik zou blind in huidige vorm altijd als eerste een plekje geven in de verdediging.

Het was sowieso belachelijk dat Martã­nez op de bank zat. Nu doen mensen net of het een geweldige beslissing van ten Hag was. Nee, het was gewoon oerdom dat hij zo weinig minuten maakte. Gelukkig heeft hij deze fout verholpen. Ik heb werkelijk nooit begrepen wat deze jongen verkeerd heeft gedaan.

27 maart 2021 om 01:05

Hij had nog steeds op de bank gezeten als na de winterstop blind timber en Nico alle wedstrijden fit waren geweest... volgens mij is er na de winter niet 1 geweest waarbij blind Nico timber en martinez alle 4 beschikbaar waren!

27 maart 2021 om 10:25

Nou Martinez heeft ook hele zwakke wedstrijden gespeeld en fouten gemaakt. Vooral in verdedigend opzicht. Die steken laat hij nu veel minder vallen. Vind hem opbouwend ook sterker geworden. Zijn paas komt steeds beter aan nu. Inzet ontbrak het nooit aan. Ik vind zelf dat juist Alvarez weinig kansen kreeg. Helemaal toen het in het centrum continu fout ging.

Eens mbt de vechtlust... maar wel geromantiseerd. Na de winterstop is iedere pot Nico, Blind of Timber afwezig geweest waardoor martinez altijd kon spelen. In timber z’n geval ging alvarez naar achter en blind naar middenveld en in Nico of blind z’n geval was t 1 op 1 vervanging.

Ik ben het meest fan van Martinez (Alvarez gewoon hartstikke nuttig, maar met Timber naast Martinez acht ik hem minder hard nodig op het middenveld). Ben echt heel benieuwd wat er gebeurt met de opstelling als iedereen fit is en vrij van schorsingen en dan bedoel ik met name Blind-Martinez. Iemand van die twee gaat geslachtofferd worden en ik denk dat dat Martinez gaat worden. Doodzonde natuurlijk, maar Blind laat je natuurlijk altijd spelen en Gravenberch lijkt ook zeker van z’n plek op het middenveld, al zou hij nog naar de positie van Alvarez kunnen verhuizen. Blij dat ik Ten Hag niet ben!

Inderdaad qua speelstijl, maar denk vooral de persoonlijke situatie. Het lijkt me geen toeval dat hij pas echt goed begon te spelen toen zijn gezin in Amsterdam ging wonen. Kan me ook niet voorstellen hoe het is om in een nieuw land te komen zonder het gezin qua geregel/eenzaamheid, terwijl je al je familie achterlaat. Bij Martinez lijkt het vooral vertrouwen en een kans krijgen. Vond hem het eerste seizoen ook vaak goed genoeg spelen. Heel benieuwd wat ten hag doet als iedereen fit is. Echt een luxeprobleem.

Als ten hag gewoon gelijk in de opstelling van nu ook het begin van het seizoen had gespeeld zat je nu denk ik gewoon in de chsmpions League. Niet dat ik de Europa League slecht vind maar van tevoren tegen atalanta ( die niet in vorm was) was je wel doorgegaan.

27 maart 2021 om 02:40

Heb je zeker gelijk in, ik denk er namelijk hetzelfde over. Met Schuurs en Traore kan je niet echt aantreden in de CL, ook Labyad en Ekkelenkamp hebben gewoon basis gespeeld. Klaassen op 6 was in de eerste 3 wedstrijden echt goed, daarna begon hij ook wat te haperen. Al zat het ook gewoon tegen tegen Liverpool met name. Denk 4x paal/lat geraakt in 2 wedstrijden en Liverpool scoort 2x wat niet eens kansen waren. Met Davy op 10, Tadic voorop en Timber achterin had ik er meer vertrouwen in gehad. Maar achteraf is altijd makkelijk, meest zonde is wel dat we Kudus nooit hebben kunnen zien op dat niveau. Hopelijk kunnen we de groep bij elkaar houden en volgend jaar een nieuwe kans wagen.

27 maart 2021 om 02:57

Klopt volgend jaar hopelijk pot 1 of 2 dan zie ik ons weer een kans maken. Maar inderdaad schuurs labyad traore kun je eigenlijk niet mee aantreden in de cl. En onze ekkelenkamp die elke keer maar weer mag invallen is ook ongelooflijk.

27 maart 2021 om 09:11

Ik mag hopen dat Ekkelenkamp alleen mag invallen om de etalage gezet te worden. Die jongen heeft niets wat een plek in t 1e rechtvaardigt..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren