Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag geeft drie sleutelspelers rust tegen FC Emmen

Laatste update:

Trainer Erik ten Hag heeft de opstelling van Ajax voor het uitduel met FC Emmen bekendgemaakt. De oefenmeester wijzigt zijn formatie flink ten opzichte van de gewonnen Champions League-wedstrijd tegen FC Midtjylland (3-1) en geeft Nicolás Tagliafico en David Neres rust. Daley Blind is niet wedstrijdfit en daardoor eveneens niet van de partij.

De wijzigingen in de opstelling bieden een basisplaats aan Sean Klaiber, die voor de tweede keer aan de aftrap verschijnt voor Ajax. De rechtsback vormt een defensie met de centrumverdedigers Perr Schuurs en Lisandro Martínez, die Blind vervangt. Klaiber speelt als linksback, zodat Noussair Mazraoui op zijn vertrouwde rechtsbackpositie kan blijven staan. "Als je één probleem hebt, moet je er geen twee van maken", licht Ten Hag die keuze toe.

Het middenveld van Ajax blijft volledig intact: Ryan Gravenberch en Davy Klaassen zijn de controlerende middenvelders, Zakaria Labyad speelt op tien. In de voorhoede behouden spits Lassina Traoré en linksbuiten Dusan Tadic hun basisplek. Op rechts krijgt Antony de kans zich te bewijzen, daar speelde tegen FC Midtjylland Neres nog. Quincy Promes zit door de keuzes van Ten Hag opnieuw op de reservebank.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Klaiber; Klaassen, Labyad, Gravenberch; Antony, Traoré, Tadic

Opstelling FC Emmen: Wiedwald; Bijl, Araujo, Van Rhijn, Cavlan; Laursen, Tibbling, Veendorp; Chacon, Jansen, De Leeuw

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima. Had er van mij zelfs nog wel meer om mogen gooien. Niet omdat ik Emmen zo onderschat maar op de langere termijn is het allerbelangrijkste gewoon om een fitte selectie te houden, zeker de komende cruciale weken. Tadic speelt echt al-tijd en ook Gravenberch speelt voor een 18-jarige wel heel veel. Hadden wat mij betreft ook wel Taylor en Promes mogen staan, dan heb je alsnog op elke positie een betere speler dan Emmen.

Tadic mag van mij ook echt wel een keer rust krijgen, die gozer speelt elke wedstrijd 90 minuten. Je zag vorig jaar voor de Corona dat hij op een gegeven moment echt op was.

28 november 2020 om 17:41

Laatste 4 competitie wedstrijden al 3x gewisseld. Ook bij Servië heeft hij wedstrijden niet mee gedaan. Die gozer is gewoon top fit. Vandaag zal hij ook wel weer gewisseld worden als we voorstaan. Maar zolang iemand het aankan moet je hem gewoon laten spelen. Je mist al 3 basis krachten, je moet ook niet teveel wisselen.

28 november 2020 om 17:42

Is laatst nog na 60 minuten gewisseld.

28 november 2020 om 18:50

hij is de afgelopen weken toch al een paar keer 20-30 mins voor tijd naar de kant gehaald

Daar waar Liverpool alleen maar meer personele problemen lijkt te hebben, kunnen wij heerlijk rouleren. Veel gezeurd bij de komst van Klaiber, achteraf toch wel goed om een Eredivisie topper achter de hand te hebben. Laten we hopen dat we de uitstekende serie voorzetten.

28 november 2020 om 17:44

Vind het ook echt een slimme aankoop. Niet misschien HET niveau wat je voor de cl moet hebben. Maar hij kan perfect eredivisie spelen zonder dat je daar een zwakke plek hebt staan. Met zulke aankopen kun je rustig belangrijke spelers rust geven voor de cl en alsnog makkelijk winnen in de competitie.

28 november 2020 om 17:47

Ja echt he heerlijk toch zo'n brede en sterke bank

28 november 2020 om 18:57

Het probleem met de komst van Klaiber is dat veel mensen niet zien (of zagen) dat hij is gehaald als backup o.a. voor dit soort momenten daar moeten we hem ook op beoordelen. Niet als een speler die je in de CL verder gaat helpen maar om er voor te zorgen dat je niet in de problemen komt wanneer er een keer iemand niet bij is.

28 november 2020 om 21:49

Hij had dan ook geen typisch wisselspelerstransfersom dus ik snap dat wel

29 november 2020 om 15:18

Iets meer dan 4 miljoen, dat is op zich al een teken dat het geen basis speler is. De meeste basis spelers die ze de afgelopen jaren haalden kosten minimaal het dubbele. Kik Pierie van wie iedereen begreep dat hij als backup kwam was duurder.

Ik verbaas me echt totaal niet meer om eth zijn opstellingen. Niet te volgen. Al had hij opeens scherpen in het doel gezet, had ik het nog niet raar gevonden. Maar goed, Emmen moet met alle respect natuurlijk geen probleem zijn.

28 november 2020 om 17:42

Wat snap je niet? Hij doet dit toch met het oog op de komende CL wedstrijd? Verder komt het drukke schema er aan, niks mee om vooruit te kijken als je die mogelijkheden hebt 😅

28 november 2020 om 17:45

Inderdaad vergeet men dat we dinsdag alweer aan de bak moeten? En een hele belangrijke wedstrijd moeten spelen. 😅

28 november 2020 om 17:53

De 2 CL wedstrijden gaat ook om een miljoen of 20. Die kan elke club in deze tijd ook wel heel goed gebruiken. Buiten het financiële levert het echt veel dingen extra op. Als er een moment is om Liverpool te pakken, dan is dat nu. Ik ga er overigens niet vanuit hoor 😅

28 november 2020 om 18:03

Om te begrijpen wat er gebeurt, moet je ff het artikel lezen. Helemaal omhoog scrollen en dan staan daar een aantal regels met tekst, waarin het je duidelijk wordt gemaakt. Tip: het antwoord staat in alinea 1.

28 november 2020 om 18:14

Of gewoon je gezond verstand gebruiken natuurlijk, maar sommige mensen lijken niet zo goed tegen logica te kunnen Volledig te verklaren wat Ten Hag hier doet natuurlijk, uitstekende keuze!

28 november 2020 om 18:15

Met alle respect als je dit niet snapt mis je iets in de informatie. De afgelopen maanden wordt er extreem veel gevraagd van de voetballers. 3 wedstrijden in een week elke keer opnieuw. Fijn dat je dan een selectie heb waarin je iedereen kan rouleren. Erik ten Hag is wederom uitstekend bezig.

28 november 2020 om 18:53

Wat is er zo raar aan deze opstelling? Ik had hooguit misschien naast deze spelers nog een extra speler rust gegeven. Misschien Klaassen, Traore of Tadic, die hebben ook veel minuten gemaakt.

Snap niet dat spelers als mazroui nu dan 'gespaard wordt' hij gaat er al heel vaak eerder af. Kan je nu toch beter een schuurs 'sparen' of gravenberch.

28 november 2020 om 17:51

Mazraoui speelt gewoon hoor. Linksback.

28 november 2020 om 18:09

Excuus, helemaal gelijk! Gelukkig

28 november 2020 om 18:31

Nous speelt rechts klaiber links

28 november 2020 om 21:51

Gravenberch zou inderdaad niet gek geweest zijn. Als centrale verdediger van Ajax hoef je je in de Eredivisie niet zo in te spannen dus Schuurs kan prima blijven staan

Ik denk dat Schuurs in de defense de taken van Blind overneemt en dat Martinez het verdedigende werk op knapt.

28 november 2020 om 18:40

Martinez is voetballend ook gewoon enorm goed, maar verdedigend ook veel meer een slager dan Schuurs.

Hopen op vroege voorsprong en dan lekker wat talenten minuten geven.
En misschien Huntelaar een helft gunnen.
Ga je misschien nog wel nodig hebben om doelpunten te forceren komende cl wedstrijden die je moet winnen !
Gaat vaak toch wat lekkerder en makkelijker als ie wat spelritme heeft.

28 november 2020 om 19:01

Zoveel talenten zitten er niet op de bank.

Met alle respect voor Emmen, maar er hadden er wel wat meer rust mogen krijgen. Liverpool is cruciaal voor het doorgaan in de Champions League en Emmen versla je in 99% van de gevallen ook wel.

28 november 2020 om 18:17

Totaal niet cruciaal vriend, dat is de wedstrijd week later tegen Atalanta. Die gewonnen moet worden.

28 november 2020 om 18:18

Als je wint van liverpool en van Atalanta sta je eerste in de poule. Dat is ook wel wat waard

28 november 2020 om 18:21

Klopt als, maar in de benaming cruciaal doet voorkomen of Liverpool uit een alles of niets wedstrijd is. En dat is uiteraard niet zo.

28 november 2020 om 18:41

Eens. Atalanta is echt de cruciale wedstrijd. Zelfde scenario als vorig jaar tegen Valencia, hopelijk betere afloop deze keer

28 november 2020 om 19:03

Klopt, maar een goed resultaat tegen liverpool heeft wel invloed op het benodigde resultaat tegen atalanta.

Had timber wel eens willen zien achterin met schuurs.

Kan prima tegen Emmen.

Voorste 6 zijn natuurlijk zo sterk dat de achterste 4 nauwelijks in de problemen zouden moeten komen.

28 november 2020 om 18:23

Eens, timber is prima speler. Ik denk zelfs beter dan Schuurs

Toch wel lekker dat Ajax een goeie bank heeft met Klaiber, Labyad ( ja is geen basisspeler), Promes, Alvaraz, martinez. Je kan ze perfect tegen Emmen laten spelen en alsnog winnen natuurlijk.

Klopt, die wedstrijd tegen Liverpool kan nergens over gaan. Ik ga er vanuit dat Atalanta wint, je wint toch niet in Liverpool, dus alles hangt af van winst in de laatste wedstrijd

28 november 2020 om 18:41

Pessimistisch. Liverpool mist 4 basisspelers.

Ik snap alleen niet waarom klaiber en mazraoui niet omgedraaid staan. Mazraoui heeft daar vaker gespeeld en klaiber zit net bij Ajax en ligt al onder een vergrootglas. Hoop dat hij het goed gaat doen.

Ajax kan best met een B-keus tegen Emmen spelen vanavond, zal toch wel 0-5 tot 0-7 worden. Doordeweeks op oorlogsterkte naar Liverpool, weekend weer met B/C- keus voor de competitie. 7 a 8 basisspelers sparen voor de kraker tegen Atalanta en de groepswinst in de Champions League. We kunnen in de Eredivisie vele spelers rust geven, we scoren gemiddeld 4 goals per wedstrijd. Ik zou zeggen hooguit tegen AZ of eventueel Feyenoord met onze sterkste 11. Wie weet komen we dit seizoen boven de 120 a 130 doelpunten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren