Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag en Man United buigen het hoofd na genadeloos pak slaag

Laatste update:

Manchester United ligt uit de Europa League. De formatie van trainer Erik ten Hag had een overwinning nodig op bezoek bij Sevilla, maar werd op alle fronten afgetroefd door de Koningen van de Europa League. De Andalusiërs wonnen met 3-0, boekten hun 24e overwinning in 27 thuiswedstrijden op het tweede Europese niveau en plaatsen zich zo voor de halve finale.

De vraag die leefde bij de fans van Man United was wie de geschorste Bruno Fernandes zou vervangen in Sevilla. Het was Marcel Sabitzer, die door Ten Hag als aanvallende middenvelder werd ingezet. Casemiro en Christian Eriksen zorgden voor de controle achter spits Marcus Rashford, die Wout Weghorst op de bank hield. Aan de zijde van Sevilla viel vooral de basisplaats van Lucas Ocampos op. De Argentijn kon het bij Ajax niet bolwerken, maar is in Andalusië een van de belangrijkere spelers en mocht het ook tegen the Mancunians laten zien.

De heenwedstrijd op Old Trafford van een week geleden (2-2) was zeer spectaculair en dat werd in de eerste helft in Sánchez-Pizjuán dunnetjes overgedaan. Al na acht minuten lag de bal in het netje via Youssef En-Nesyri, die profiteerde van een fout van Harry Maguire en zo de 1-0 achter David De Gea kon schuiven. Het leek voor rust ook 2-0 te worden, maar tot opluchting van alles en iedereen met een United-hart werd de treffer van Ocampos afgekeurd wegens buitenspel en bleef de achterstand overzichtelijk.

Vlak na rust werd het alsnog 2-0. Loïc Badé zette zijn hoofd tegen een hoekschop en de bal sloeg via de onderkant van de lat binnen, waardoor de opgave heel erg lastig werd voor Ten Hag en de zijnen. In het restant van de wedstrijd probeerden the Mancunians dan ook wel om wat meer druk te zetten, maar echt grote kansen volgden er niet. Tien minuten voor tijd werd de wedstrijd in het slot gegooid door En-Nesyri. Hij profiteerde van onnodig uitkomen van De Gea, legde de bal over de keeper heen en bepaalde de eindstand zo op 3-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een avond voor De Gea en mede door Maguire; De Gea begint veel meer te twijfelen met zo een verdediging voor zich. Hele elftal viel eigenlijk door de mand.. Hopelijk weten de heren zich te herpakken, anders zie ik ze top 4 ook niet redden. FA cup is sowieso kansloos met City.

20 april 2023 om 23:01

Hoe kunnen trainers ook vasthouden aan die Maguire bij ManU. Deze gast kost je echt wedstrijden. Beste gewoon je verlies nemen en hem gratis bij city afleveren hopen dat die daar punten gaat kosten.

20 april 2023 om 23:04

@intermilan70: Maguire speelt echt niet omdat Ten Hag hem zo'n geweldenaar vindt, Maguire speelt omdat er blijkbaar niks anders voor handen is.

20 april 2023 om 23:13

Broh dan speel toch nog liever met een 3 mans verdediging!? Casemiro & Fred ervoor..
Echt, zou het vast in zijn contract staan dat hij MOET spelen!? Want ik kan er met mij kop niet bij dat elke trainer hem opstelt zoals InterMilan70 al zei..

20 april 2023 om 23:14

Ja maar hoeveel jaar loopt Maguire nu al aan te kloten bij United? En er zal vast wel een jeugdspeler bij United lopen die beter is dan dit..

21 april 2023 om 02:11

Je hoopt dat Maguire een puike pot gaat spelen en je hem deze zomer in de etalage kan zetten. Zwakte van United is de breedte. Met zo een ploeg is het onmogelijk om voor meerdere prijzen mee te doen.

21 april 2023 om 08:45

United heeft Tuanzebe verhuurd, maar die kun je beter hebben dan Maguire denk ik.. Het kan toch niet zo zijn dat die man de band maar blijft dragen. Je aanvoerder moet een voorbeeld zijn, en niet een voorbeeld van hoe het niet moet..

20 april 2023 om 23:28

De Gea heeft echter Maguire niet nodig om flaters te begaan. Maguire is ronduit zwak, maar De Gea is een actief gevaar voor de eigen ploeg. Zoek maar even de 3-0 van Sevilla op, dat was Comedy Capers achtige taferelen van De Gea.

20 april 2023 om 23:51

Ik vind het wel meevallen hoeveel flaters De Gea begaat. Hij heeft om de zoveel tijd een offday, maar presteert buiten die offdays, heel erg goed naar mijn mening.

21 april 2023 om 01:40

De Gea is gewoon een showduiker, ik roep al 10 jaar dat hij helemaal geen dubbeltje voorstelt. De meest overschatte keeper die ik ooit heb gezien samen met Scezny. Een club als United hoort gewoon een keeper te hebben die weinig tot nooit blunderd. Hij hoeft geen ballen uit de kruising te redden, als hij maar die houdbare ballen pakt. De Gea laat heel veel makkelijke ballen gaan en blundert de ene wedstrijd na de ander. Hij moet echt weg zo spoedig mogelijk totaal United onwaardig. Pasveer is meer te vertrouwen.

De meesten die het Spaanse voetbal volgen hoor je voornamelijk over Barcelona, Real, en eens in de vijf jaar over Atletico. Maar als je echt op zoek bent naar de mooiste clubs in Spanje qua stadion, beleving en alles. Dan steken Athletic Club en Sevilla er met kop en schouders bovenuit.

Wat een geweldige sfeer 90 minuten lang. Een heksenketel, niet door constant de tegenstander uit te fluiten, maar door aan een stuk door sfeer te maken. Het was echt genieten. Dat clublied ook, de mooiste ter wereld.

En natuurlijk heeft Sevilla een minder jaar. Maar met spelers als; Bonou, Acuna, Jesus Navas, Jesus Corona, Lamela, Papu Gomez, Rakitic, Suso, Oliver Torres, En-Neysri, Bryan Gil, Rafa Mir en Ocampos kan je niet zeggen dat ze geen kwaliteit hebben.

Het ontbreekt echter het hele seizoen meer aan de beleving en wil om te winnen. Iets wat momenteel enkel opgebracht kan worden voor bekerwedstrijd thuis. En hoe. Er is niet alleen gewonnen, maar Utd is gewoon 90 minuten van de mat gespeeld. Er zat strijd in, de wil tot het einde hard te werken. Maar ook het voetballend vermogen was simpelweg beter dan de tegenstander. Goed, vorige week zat het wat mee. Maar met deze 3-0 doen die twee goals er niet eens toe.

In deze vorm zie ik, zo lang ze zich niet te erg in de nesten werken in uitwedstrijden, Sevilla als absolute favoriet in de EL.

20 april 2023 om 22:59

Vergeet Betis en Atleti niet. Prachtige clubs met een mooie aanhang die altijd voor een prachtige sfeer zorgt. Soms kijk ik filmpjes terug van toen Betis de Copa won. Waanzinnig.

20 april 2023 om 23:56

Betis ook wel. Ook wel sinds ze een jaar of vijf terug het Benito Villamarin hebben gerenoveerd. Machtig mooi, en groot, stadion. Inderdaad prachtige aanhang, en echt een leuk elftal met Fekir, Canales en die 40+er Joaquin. Atleti blijft ook wel een mooie club, maar heeft toch veel kwijt geraakt met het vertrek uit het Calderon. Ze hebben die sfeer bij lange na niet mee kunnen nemen naar het Metropolitano.

20 april 2023 om 23:02

Had natuurlijk liever een andere uitslag gezien maar die fans maken inderdaad een geweldige atmosfeer

20 april 2023 om 23:03

Valencia ook wel toch

20 april 2023 om 23:05

De andere club uit Sevilla is mooier 😬

20 april 2023 om 23:06

Betis mag je zeker aan dat rijtje toevoegen van stadions met beste sfeer in Spanje. Mijn volgende voetbalreisje gaat denk ik naar Sevilla worden. Danwel rood, danwel groen, dat weet ik nog niet

21 april 2023 om 00:18

Edit: Is de mobiele versie nu overigens NOG verder verneukt waardoor sommige smileys als vage tekens weegegeven worden of ligt dat aan mijn telefoon?

21 april 2023 om 00:26

Vraagtekens Sanderr? Ik zie alleen een soort placeholder van wat (denk ik) een emoji had moeten zijn

21 april 2023 om 08:34

Ik zie nu (even op laptop) wel gewoon de emoji, gisteren zag ik op mobiel ook zo'n gek "image not found"-achtig afbeelding zegmaar en als ik dan reactie wilde aanpassen stond er een hele lap code in de plaats. Toch vrij knap hoe VZ het voor elkaar weet te krijgen dat de app na jaaaaaren nog altijd niet verbeterd, maar zelfs verslechterd zo lijkt het hahah.

21 april 2023 om 10:14

Ik zie nog steeds dat image not found symbool bij die reactie, via de VZ app

20 april 2023 om 23:08

Ik vind het bij Betis ook altijd wel een leuke sfeer. En ook die hebben een indrukwekkend clublied. Maar goed, vanavond was Sevilla weer het Sevilla van de Europa League en het publiek was geweldig.

20 april 2023 om 23:51

Vergeet Real Betis niet. Dat is in mijn ogen de mooiste club van Spanje.

21 april 2023 om 00:32

Is Betis al genoemd? Mooie club ook!

21 april 2023 om 03:01

Sevilla en de EL noem een beter liefdesverhaal ik wacht.

21 april 2023 om 20:02

Een hoop clubs kunnen een voorbeeld nemen aan Sevilla idd. Je club supporten zonder spreekkoren over de tegenstander, voorwerpen die op het veld gegooid wordenz schuimbekkers etc. Gewoon 100% achter je eigen team staan en je longen uit je lijf zingen.

PL de beste competitie van de wereld kan me rug op. Als je als promovendus 100+ miljoen kan spenderen, dan is het logisch dat iedereen van elkaar kan winnen in de PL. Verder zegt het meer over de topploegen die steken laten vallen, dan dat de onderste teams zo goed zijn. Pep is de enige in de hele competitie die met veel geld daadwerkelijk een goed elftal heeft weten neer te zetten en ook nog eens met goed voetbal. Daarnaast blijft La liga zwaar onderschat.

20 april 2023 om 22:58

Engeland staat gewoon ver boven Spanje op UEFA-landencoefficient, dus waar heb je het over..?

20 april 2023 om 23:00

PL is de meest overschatte competitie. We weten allemaal dat de Spaanse competitie het best is. Real Madrid veegt de vloer aan met al die Engelse clubs.

20 april 2023 om 23:01

Heel leuk en aardig, maar als je geen Europese prijzen wint zegt die stand niks.

20 april 2023 om 23:01

Ja als een Bournemouth meer kan uitgeven dan een Real Betis of Sevilla, is dat zo heel gek nog niet.

20 april 2023 om 23:02

Lol niet overdrijven. Buiten Real presteert Barxa en inmiddels ook Atletico al jarenlang niks meer.

20 april 2023 om 23:07

Wat jij wilt jongen. Je moet even Europese statistieken gaan kijken. Zoals ik zei promovendus kunnen 100+ miljoen spenderen, dat doet de top van alle anderen competities nauwelijks. 100+ hier en daar en nog zou armoedig spelen op city na natuurlijk.

20 april 2023 om 23:24

Achja dat coëfficiënt. Maakt dat iets uit als je ziet dat spaanse ploegen bijna alle europese prijzen pakken de laatste jaren? Wie zijn er nou echt goed uit engeland? City geweldig. De rest gewoon een stel overschatte geld uitgevers, zeker nu liverpool ingestort is.

20 april 2023 om 23:32

Dus omdat Real Madrid altijd wint is de Spaanse competitie het beste? Real is beter dan de top van de PL maar Barça en Atleti doen al jaren niks in Europa. Alleen Sevilla en Real doen het.

20 april 2023 om 23:35

Atletico heeft meermaals in de cl finale gestaan en ook barca js toch gwn beter dan de top in engeland city daargelaten?

20 april 2023 om 23:52

Van de laatste 10 finalisten waren er 6 Engels. Twee vd laatste 5 finales gingen er naar Engeland, twee naar Spanje (Real) en één naar Duitsland. Zonder Real stelt la liga de afgelopen paar jaar niet zoveel voor.

20 april 2023 om 23:56

Barcelona is nota bene uitgeschakeld door United en bakt er Europees al jaren niks van.

21 april 2023 om 00:13

Wat hoop ik dat Real er keihard uitvliegt tegen City. Dit had eigenlijk afgelopen seizoen al moeten gebeuren, nu is het tijd voor Haaland.

21 april 2023 om 03:03

Real is geen Liverpool...

21 april 2023 om 10:18

Ja dus ,en united is uitgeschakeld door Sevilla ,en wie staat er boven aan in Spanje???

21 april 2023 om 10:47

Ja als je voor Liverpool bent dan snap ik dat je hoopt op zelfs City inmiddels. En als het hen niet lukt dan een van de Milanese toppers. Jaar in jaar uit het onderspit moeten delven tegen Real Madrid gaat je niet in je koude kleren zitten hè kerel?

20 april 2023 om 23:15

Heeft United niet Betis en Barca uitgeschakeld? Als de Spaanse competitie net zo boeiend was als de Engelse, hadden ze wel meer en beter betalende sponsoren getrokken.

Zo een Europese knock out competitie zegt mij ook niks over de sterkte van een competitie. Real staat 15 punten achter een ploeg die we gedomineerd hebben op Old Trafford, terwijl dit Sevilla 3 weken geleden nog tegen degradatie streed.

20 april 2023 om 23:19

Ze laten te weinig zien met wat ze spenderen. Kom een beetje met argumenten in plaats van elke die wedstrijd tegen Barcelona erbij te halen. Ik kan ook zeggen dat Real Liverpool en Chelsea naar huis heeft gestuurd. Kom dus met argumenten of ga lekker op Voetbalprimeur reageren.

20 april 2023 om 23:38

Lees anders m’n reacties hieronder maar, want heb geen zin om dingen dubbel te typen voor een ongeduldig kind met woedeproblemen.

20 april 2023 om 23:40

Type alles met glimlach jongen niet zo serieus😂

20 april 2023 om 23:16

Jij vergeet even dat United de Nr1 in Spanje overtuigend eruit heeft geknikkerd! Dat vergeet je er wel weer even bij te vermelden. Ik denk dat City Real gaat oprollen helaas! (Hoop het niet!)

20 april 2023 om 23:22

Je vergeet ook dat die nummer 1 hun belangrijkste spelers mistte zoals Pedri en Dembele. Verder heeft Real ook Liverpool en Chelsea opgerold en die hebben samen ook al 700/800 miljoen uitgegeven. Sevilla heeft nu het ‘almachtige’ Man utd eruit geknikkerd, dus ook voor jou kom met goeie argumenten of ga lekker op Voetbalprimeur reageren ipv hier.

20 april 2023 om 23:25

Van alle mensen op dit forum heb ik de grootste afkeer tegen barcelona. Maar barcelona met de volledige selectie had gewoon 4-0 en 0-4 gespeeld tegen united.

20 april 2023 om 23:40

Ze misten 2 spelers (waarvan Dembele nog vervangen had kunnen worden door nog 7 andere vleugelspelers) en speelden op het middenveld tegen Fred. Voor de rest speelde United ook zonder Eriksen, dus wat is je punt?

20 april 2023 om 23:45

En mij een ongeduldige kind noemen met woede problemen, sjonge jonge😂 oke jullie hebben Barcelona verslagen, maar nog steeds kansloos onderuit gegaan tegen Sevilla. Niet nu zeggen dat jullie spelers mistten, want jullie hebben genoeg andere spelers, toch? Of geldt dat argument alleen voor Barcelona?!😂

20 april 2023 om 23:48

Lees je reactie nog eens terug. Hoe vind je het zelf gaan?

20 april 2023 om 23:48

Ohhja? United miste Licha uit & Eriksen, terwijl Pedri thuis gedeeltelijk heeft gespeeld.. dus wat bazel je allemaal met je ga op Voetbalprimeur reageren, wie ben jij om te zeggen wat ik moet gaan doen, internetvriendje.. bedtijd voor jou, klein klein ventje

21 april 2023 om 00:08

Liverpool staat 7de en Chelsea 11de. Dat is dan ook geen goede graadmeter..

21 april 2023 om 00:30

TakeMeHome

Hoeveel heeft United ook alweer uitgegeven dit seizoen? En dan kansloos eruit vliegen tegen het slechtste Sevilla sinds een jaar of vijftien.... hahahah

21 april 2023 om 10:21

Kom op ,is Fred zo belangrijk voor united zoals Dembele en pedri

En-Nesiry staat er weer. Een van de betere spitsen van Europa momenteel. Die gaat deze zomer een mooie stap maken

20 april 2023 om 22:59

Nou nou overdrijven is ook een vak. De beste man scoort helemaal nirt zo verschrikkelijk veel en kan de top echt niet aan hoor.

20 april 2023 om 23:02

Is in 2023 een van de meest scorende spitsen… heeft er meer inliggen dan Mbappe

20 april 2023 om 23:08

En in de eerste helft van het seizoen maarliefst 2 goals gemaakt voor Sevilla. Denk wel dat Bayern komt aankloppen.

20 april 2023 om 23:08

Verspil je tijd hier niet met her verdedigen van spitsen die er wat van kunnen. Mensen hier vinden Weghorst een goede spits omdat die blijkbaar in dienst van het team speelt hahaha. Dat zegt genoeg...

20 april 2023 om 23:14

En daarom D.costa, staat er momenteel, en niet heel het seizoen. Was anders naar Specsavers gegaan..

20 april 2023 om 23:23

Dus die eerste helft van het seizoen vergeten we maar? En hij gaat geen stap maken op basis van een leuk half jaar waar de meeste goals tegen Linarol, Cadiz, osasauna en Elche kwamen.

20 april 2023 om 23:30

Hij heeft er anders ook 2 goals in liggen tegen Manchester United, en eentje tegen Atletico. Vergeet even niet die legendarische goal tegen Portugal. Osasuna staat trouwens in de finale CDR, dat is geen slechte ploeg.

21 april 2023 om 00:17

En Nesyri speelt al bij een subtopploeg en laat het daar ook zien. Waarom hij dus niet een stap hoger aankan snap ik niet. Als met alle respect Weghorst bij United kan spelen en de Jong bij Barca (die eruit werd gespeeld door dezelfde En Nesyri), waarom kan hij het dan niet?

21 april 2023 om 00:24

Heef dit jaar meer goals dan Chelsea gemaakt.. Chelsea kan hem misschien kopen? Alhoewel, is een stapje terug

21 april 2023 om 00:32

HZ7-22

Lijkt me beter om bij Sevilla te blijven. Als die ploeg volgend seizoen weer loopt maakt hij er 20

21 april 2023 om 06:54

Hij had 2jr terug een transfer moeten maken, stats daarna zijn beschamend voor een spits.

Hoe dan? dit had ik niet verwacht van Ten Hag.. MU was toch wel 1 van de ploegen die ik wel de finale zag spelen. Sevilla staat maar 13e in de la liga...

20 april 2023 om 23:03

Je zou nu toch moeten weten dat standen in de competitie niets zeggen over Europese potten. Barca bijvoorbeeld wordt kampioen in Spanje, maar komt de groepsfase CL niet eens door.

21 april 2023 om 10:25

Een fitte barca had makkelijk united opgerold

20 april 2023 om 23:03

Sevilla is nou eenmaal een andere ploeg in de Europa League, het zou me echt niet verbazen als ze de titel zouden veroveren net zoals gewoonlijk.

20 april 2023 om 23:06

Nou, ik je wel vertellen waarom..
Geen Varane & Martinez achterin die voor goede opbouw in het spel regelen, rust achterin brengen & vooral uitstekende verdedigende werk verrichten. Zij zijn echt wel de reden geweest dat United in vele competities zo ver heeft weten te schoppen.
Dan heb Casemiro die sinds zijn rode kaart zo slap speelt, alsof hij bang is om kaarten te vangen. & dan heb Maguire.. Harry Maguire. Hoef daar niks aan toe te voegen toch? & de Gea had zijn blunderhemd aan vandaag..
Dan krijg je dit als vandaag!
(Heel United was bagger daar niet van!)

Totale wanprestatie van United. Zoveel investeren en dan leg je dit spel op de mat tegen een middenmoter uit LaLiga

20 april 2023 om 23:01

Absolute schande wat eth met zijn ploeg hier laat zien. Een voorhoede van 250m en kansloos eruit vliegen. De kritiek en druk op eth zal alleen maar toenemen

20 april 2023 om 23:03

Haha altijd dezelfde figuren. Het was dramatisch inderdaad, deze keer mogen jullie hem hebben.

20 april 2023 om 23:04

@Bochherief Vandaag mag je dat zeker stellen en een vierde plek in de PL is ook niet heel bijzonder als we kijken naar het feit dat zijn drie veel bekritiseerde voorgangers ook een vierde, derde en zelfs tweede plek wisten te behalen. Daarnaast wist Mourinho ook nog een EL te winnen

20 april 2023 om 23:06

@ManUtd36 Gewoon een normale reactie toch? Mourinho pakte de EL en werd tweede, Solskjaer tweede en derde, Van Gaal haalde een top 4 positie en ook deze coaches werden bekritiseerd. Waarom zou je dan niet kritisch mogen zijn op Ten Hag? Het is nou niet zo dat hij het aantoonbaar beter doet dan zijn voorgangers, op Rangnick na

20 april 2023 om 23:13

We staan derde met meer punten dan vorig seizoen met nog 8 wedstrijden te gaan. Nog niet waar we moeten zijn maar Rome is niet in 1 dag gebouwd. Arteta werd 2 keer 8e en een keer 5e en staan nu boven aan. Pep zit al 6 jaar bij City. Wanneer je net je slechtste jaar in meer dan 25 jaar hebt gehad dan verwacht ik geen wonderen in het eerste seizoen. Sommige dingen hebben tijd nodig. Plus, we hebben nogal wat blessures.

20 april 2023 om 23:18

Ik kan me andere United coaches herinneren die het niet minder deden en met dezelfde problemen te maken hadden, maar die werden finaal met de grond gelijk gemaakt

20 april 2023 om 23:19

Ik hoop wel dat je de duidelijke stijgende lijn ziet in het spel van United (vandaag niet natuurlijk), en dat het daarom raar is om dit te vergelijken met het reactievoetbal van Mourinho, het teren op de geringe individuele kwaliteiten van Ole, en het tikkie breed en naar achteren van LVG.

20 april 2023 om 23:22

Ik zie dat geweldige spel niet. Natuurlijk waren er een paar goede wedstrijden, maar onder een Solskjaer bv was ook niet elke wedstrijd slecht. Ik denk dat de objectiviteit momenteel gewoon zoek is omdat er een Nederlander aan het roer staat. Dan worden dingen opeens spectaculairder gemaakt dan dat ze daadwerkelijk zijn

20 april 2023 om 23:26

Ook in Engeland en onder United fans (wereldwijd) is vrijwel iedereen tevreden over ETH. Het is grappig dat jij over objectiviteit praat terwijl je overduidelijk een Feyenoord-fan met oud zeer bent

20 april 2023 om 23:27

Dan heb je tijdens Ole niet echt gekeken. Spelers gingen door het vuur voor hem, maar er zat echt geen plan of lijn in het spel. Tactisch was het elke keer enorm matig en spelers waren echt totaal niet fit onder hem.

Nu wordt het spel van Ajax er nog ingebouwd en er zijn zeker momenten waar dit te zien is. Alleen is Rome niet in 1 dag gebouwd. Arteta had ook 3 jaar nodig en Pep heeft in het begin geen last gehad van FFP.

20 april 2023 om 23:32

Ik ben benieuwd en de tijd zal het uitwijzen. Vooralsnog vind ik het nou niet veel beter dan onder Mourinho en Solskjaer

21 april 2023 om 00:18

ManUtd inderdaad, altijd de afgunstige zelfde figuren. Begint een trieste hetze te worden, ik gun iedere Nederlandse trainer in het buitenland alle succes van de wereld. Behalve tegen Ajax natuurlijk. 😅

21 april 2023 om 00:31

Wat heeft dit met afgunst te maken als ik vragen mag? Hadden mensen dan ook een afgunst tegen Van Gaal, Mourinho en Solskjaer die minimaal gelijkwaardig aan Ten Hag presteerden en naar aanleiding van die minimaal gelijkwaardige prestaties zwaar bekritiseerd werden? Wat is er afgunstig aan om gewoon 1 graadmeter te hanteren voor de prestaties van iedere coach ipv met twee maten te meten?

20 april 2023 om 23:03

United is teveel gaan geloven in hun kunnen. Dat is niet erg als je de spelers ervoor hebt, maar als je Antony haalt voor 100 miljoen dan is het al einde verhaal.

20 april 2023 om 23:04

Is inderdaad een wanprestatie, maar middenmotor uit laliga doe je sevilla tekort mee. Is hetzelfde als zeggen dat chelsea een middenmotor in de premier league is

20 april 2023 om 23:11

Sevilla staat toch 13e in de competitie? Dan ben je een middenmoter of misschien zelfs nog minder dan een middenmoter in een competitie waarin 20 clubs uitkomen. Er staan namelijk maar 7 teams onder hun van die 20 teams. Chelsea is idd ook gewoon een middenmoter dit seizoen. Meer kan je er niet van maken, want de ranglijst verteld altijd de waarheid

21 april 2023 om 00:22

Soms kunnen ploegen die het slecht in de competitie doen een fantastisch Europees seizoen spelen. Sevilla en Chelsea hebben natuurlijk de indivisuele kwaliteit om hoger te staan dan ze nu staan. In de competitie komt dat er niet uit, maar in Europa kunnen ze zomaar wel hun normale niveau halen. Het zou mij niks verbazen als Sevilla weer de EL pakt

21 april 2023 om 00:32

Ik zou Sevilla geen middenmotor noemen puur op basis van hoe ze in La Liga ervoor staan. Dit Sevilla heeft, net zoals Real Madrid in de CL, alle ervaring in de EL. Die hebben het niet zomaar zo vaak gewonnen in de laatste jaren. United had meer moeten laten zien, daar ben ik wel met je eens over, maar verliezen van Sevilla kan gewoon gebeuren.

21 april 2023 om 01:33

Ach Japie Krekel, de man die bij hoog en laag Derksen napraat en een hekel heeft aan Ten Hag. Hou je stemmingmakerij aub bij je. Als Man U zoveel spelers mist, plus de kapitale fout van Maguire, plus de eerste wedstrijd uitslag, dan wordt het gewoon moeilijk. De enige die een wanprestatie levert ben jij, met je gemakzuchtige populisme.

21 april 2023 om 05:51

Blijkt nog eens dat een zak geld geen doelpunt kan maken ;-)

Lekker captain Maguire..

20 april 2023 om 22:58

Maguire was niet slechter dan De Gea vandaag.

Die fout van Maguire kan weer mooi worden toegevoegd aan zijn compilaties.

20 april 2023 om 22:57

De Gea dan, die zag er niet goed uit bij alle drie de goals, vooral die laatste twee.

20 april 2023 om 23:32

De Gea vind ik een overschatte keeper. Doet het een paar maandjes leuk maar grosseert dan weer in fouten.

Tja zo goed is dat seizoen van ten Hag uiteindelijk toch niet hoor.

Wel veel respect voor Sevilla, wat een EL club is dat toch. Baal nog steeds dat ze PSV er uit gooide maar op de een of andere manier komen ze altijd ver.

Dit was geen genadeloos pak slaag, de reden dat United eruit ligt is dat ze over 2 wedstrijden 5 goals tegen hebben gehad, die eigenlijk gewoon allemaal door individuele fouten veroorzaakt werden.

Voor La Liga fans die BPL overschat noemen:

1. Engeland staat ver boven Spanje ol UEFA- landencoëfficienten
2. Man Utd schakelde nummer 1 Barca uit eerder
3. Man Utd mistte deze wedstrijd veel spelers
4. WHU staat gewoon halve finale conference league..

Een offday als vandaag van Utd doet hier allemaal niets van af.

20 april 2023 om 23:00

WHU staat gewoon in halve finale Conference League. Als of dat een prestatie is, winnen van Gent aub zeg. Engeland heeft financieel meer te besteden dan de Spaanse, Duitse en Italiaanse competutie bij elkaar. Toch steken ze er in Europa niet compleet er boven uit. Arsenal wordt uitgeschakeld door Sporting, Spurs verliest van Milan, Chelsea en Liverpool kansloos tegen Real, United kansloos tegen Sevilla. Eigenlijk presteert alleen City top.

20 april 2023 om 23:03

Stel je toch niet zo aan. Alsof jij er iets mee te maken hebt? Dit jaar is even wat minder van de Pl clubs. Kan volgend jaar zo weer omdraaien.

20 april 2023 om 23:04

Lol ja leuk en aardig hoor. Het is duidelijk dat laliga in een dip zit, dat hoeft niemand te ontkennen hoor. Mag het, na jarenlang dominantie!? Maar het is schandalig dat de BPL dat niet kan, na miljarden uit te geven. Afgelopen zomer bizarre bedragen uitgegeven. Meer dan de andere 4 top league bij elkaar! En nog kunnen ze niets klaarspelen (enkel city die notabene zelf door de eigen PL wordt beschuldigd voor meer dan 100 ffp overtredingen), Liverpool niet, Man U niet, Arsenal niet, Chelsea niet, Spurs niet! Best treurig gewoon!

20 april 2023 om 23:04

Niks geen excuses, met een team wat bijna 550 miljoen euro (basiself vandaag) heeft gekost moet je gewoon winnen tegen Sevilla in een minder seizoen...

20 april 2023 om 23:20

La Liga zit niet in haar prime jaren dat is wel bekend hoor en hoeven we niet moeilijk over te doen. Het gaat meer erom dat de PL met zoveel geld nog steeds niet top kan presteren in Europa. Ze hebben veel meer te besteden dan La Liga, Bundesliga en Serie A bij elkaar. Dan valt het gewoon vies tegen.

20 april 2023 om 23:24

Die nummer 1 mistte ook veel basisspelers, maar dat is natuurlijk niet belangrijk. Jij baseert denk ik alles of fifa 23 ofzo, want anders moet je even andere competities beter volgen.

20 april 2023 om 23:25

Ach doe niet zo flauw man.
La Liga en de Italiaanse competitie zijn niet zo sterk als voorheen ja, maar ze staan wel in de semifinale van zowel de CL als EL. En dit met een veel lager budget.

20 april 2023 om 23:28

Ach ja dan kunnen we de uitschakeling van Barca al helemaal een offday noemen. Waarbij Barca ook nog eens veel spelers miste. Zo blijft er weinig meer van je lijstje over.

Natuurlijk is de PL de beste competitie op het moment. Echter, gezien de gigantische bedragen die daar uit worden gegeven in vergelijking met de rest van de competities, is het relatief gezien enorm slecht hoe de PL clubs presteren in Europa.

21 april 2023 om 00:03

Waarom vergeet men bij het posten van dit soort idiote cijfers altijd gemakshalve de nuances? De degradatiekandidaat van de Premier League pakt jaarlijks al zo'n 100 miljoen euro aan TV centen. Dat pakt de nummer 3 uit iedere andere competitie niet eens enigszins. Doe eens niet zo triest en schets dan ook het hele plaatje, niet enkel het beeld dat jou uitkomt...

21 april 2023 om 00:34

PL is niet overschat, aan de andere kant wordt LaLiga wel onderschat, enkel en alleen omdat het op commercieel vlak niet op kan boksen tegen de PL.
Er wordt nooit rekening gehouden met hoe LaLiga ondanks dat het financieel vele malen zwakker is dan de PL, toch blijft concurreren met de PL (Real Madrid, Barca en Atletico buiten beschouwing gelaten).
Dat zegt heel veel over hoe superieur LaLiga is op voetballend en technisch vlak. Waar het in Engeland vooral draait bij clubs om veel geld uitgeven om te presteren, gaat het bij LaLiga clubs in de middenmoot en daaronder vooral om opleiden en bouwen aan sterk voetballende teams.

21 april 2023 om 10:29

Haha ,ben al gestopt met united mist spelers maar wel barca uitgeschakeld ,barca mist de helft van hun basis spelers .

Tja ze geven meer geld uit dan de La Liga, Serie A en BL samen, maar de prestaties op het veld zijn alled behalve in die verhouding. Sevilla is toch een beetje het Real van de EL. Ook nu zijn ze weer goed op weg.

Wat een blunders van de Gea 2x, bij 1 & 3 - 0! Maar eerst, ETH, ik zou denk ik namens alle United fans spreken als ik je zou vragen; Hoe kan het dat Maguire nog minuten maakt!? Laatstaan basis!? Want het enige dat ik zie is een speler die meer chaos veroorzaakt achterin dan rust brengt. Dat niet op dit niveau & zeker niet bij zo’n club! SCHANDALIG! De vertoning was vandaag net zo erg. Brighton gaat United op Wembley KEI-HARD spanken! & dan Spurs uit, die clubs gaan een fijne wedstrijd hebben tegen dit puinhoop! Moet nog wel erbij zeggen dat je nu kan zien hoe belangrijk de vaste duo Varane - Martinez is! De opbouw, rust & verdedigend werk dat zij verrichten is van cruciaal belang, zo is wel gebleken afgelopen tijd! Nu de focus op Top 4 wat geen zekerheid is, FA Cup kun je vergeten ‼️ Kan nog een ramp seizoen worden als City ook nog eens the treble wint

Met Maguire had je beter thuis kunnen blijven, er is gewoon geen eer te behalen. 🤦🏾‍♂️

Tandeloos dit. Totaal geen kansen gecreëerd en achterin zijn we 3 klasses minder tov Varane en Martinez. Spelers zien er ook enorm vermoeid uit, iets wat je Ten Hag best mag aanrekenen.

Blijf erbij dat Maguire ingehuurd is door City of Liverpool om ons als debielen te laten lijken. Kan toch niet dat je hier bijna 90 miljoen voor betaald hebt..

Bizar, 3-0 pakslaag krijgen. Best schandalig. Spaanse teams in een dip en nog kunnen engelse teams ze niet aan. Sevilla geeft Man U even 3-0, absurd! Ze mogen zich echt schamen. En echt netjes van Sevilla, zeer verrassend. En Maguire lol, dat is dan de duurste verdediger aller tijden, dames en heren. 🙈

20 april 2023 om 23:00

Je vergeet voor het gemak dat United in de voorgaande 2 rondes Barcelona en Betis uit heeft geschakeld.

Sommige la Liga fans hebben blijkbaar echt een heftig complex richting de PL. In items over Engelse wedstrijden constant aanwezig en miepen en bij een gunstige Europese uitslag proberen een gram te halen.

20 april 2023 om 23:08

Barca met moeite ja, die misten wat key spelers. Betis uitschakelen als Man U zijnde is geen wonder hoor. Maar dat je een pakslaag krijgt van Sevilla is wel echt treurig. Ze geven zoveel uit joh en kunnen europees niet eens domineren.

20 april 2023 om 23:16

Ik zeg ook niet dat het een wonder is. Feit is dat United, waarvan iedereen ziet dat het verre van de topclub van weleer is momenteel, in de voorgaande 2 rondes een Spaanse club uit het toernooi wist te spelen, waaronder de club die riant bovenaan staan in de competitie.

Dat maakt jouw bewering dat Engelse clubs Spaanse clubs niet aan kunnen feitelijk onjuist.

20 april 2023 om 23:33

Barca werd gedomineerd op Old Trafford, en ook in Camp Nou was United de betere in de 2e helft. Ze misten Pedri en Gavi ja, maar hadden gewoon Kessie en Busquets op het middenveld staan. Of wil je zeggen dat Fred een betere middenvelder is dan die 2?

21 april 2023 om 07:00

En het blijft zoals zo vaak weer stil van de kant van Socio. Jij hebt alleen het argument geld als je over Engelse ploegen spreekt, verder komt er nooit wat.

Dik verdiende overwinning van Sevilla. Ten Hag als je prijzen wilt winnen, dan moet je maar eens beginnen met goeie verdediger te halen en goeie spits Oshimen! Met Martial en Weghorst win je niks!

Props aan Sevilla die 90 minuten alles hebben gegeven.

United moet vooral naar zichzelf kijken. Vorige week 2 eigen goals en flink wat kansen om zeep geholpen. Vandaag geef je gewoon 2 gratis goals weg met blunders.

Een verschrikkelijk slechte pot en met een lastige 4 wedstrijden op komst is het te hopen dat dit niet door dreunt want dan grijpen we zelfs nog naast een top 4 notering en is het seizoen van Ten Hag alsnog vreselijk geworden.

Je kan niet winnen als Maguire en De Gea altijd op cruciale momenten tegen hun eigen ploeg spelen.
Schande en geen woorden voor.

Utd is compleet weggespeeld.
Sevilla speelde haar beste wedstrijd van het seizoen. Heel veel respect voor ze. Ze bleven maar doorgaan. 90+4 min op hoge intensiteit gespeeld.
En het publiek ook; 10 punten (zo als Zlatan zou zeggen lol).

Wat een slechte selectie heeft united zeg, volgend seizoen maar 200 miljoen spenderen alleen voor bankspelers

Slechtste Sevilla in 15 jaar maar pakken straks gewoon die EL hoor. Absurd

De Europa League,, 3 voorrondes, een playoffronde, een groepsfase met 48 teams en een knock-out fase.

En aan het einde wint Sevilla.,

20 april 2023 om 23:07

En dan begonnen ze niet eens in het toernooi.

20 april 2023 om 23:23

Puur spelbederf dus 😉

20 april 2023 om 23:27

Maar je hebt nu ook een Mourinho... zijn teams zijn zo moeilijk te verslaan in KO fases.

Maguiramecano slaat weer toe. Wat een man.

Sevilla.

De Real Madrid van de Europa League. Het is echt ongekend. Gasten draaien echt een slecht seizoen in de competitie. Speelde zelfs ff om degradatie voetbal. Trainer ontslagen en noem het maar op. En toch staan ze wederom in de halve finale van de Europa League. Echt niks voor niks dat ze 'm al 6 keer hebben gewonnen, en ik zie het dit jaar ook gewoon gebeuren. Trouwens. Wat een geweldige sfeer hing er in Sevilla. Echt genoten.

En dat United. Ongelofelijk. Wat bizar, bizar, bizar slecht. Maguire en De Gea. Sjonge jonge jonge. Sorry, maar het zal me hard verbazen als we deze twee volgend jaar terugzien in een United shirt. Het kan echt niet meer.

20 april 2023 om 23:54

Bizar ja. Al die witte shirts waren echt gaaf om te zien in het stadion. Knappe prestatie dit. Mooi dat zo'n Engelse club met te veel geld maar matig aankoopbeleid er weer uitvliegt.

Wat een crisis weer. Nu hopen dat Feyenoord in ieder geval nog door gaat!

united heet een niewe keeper nodig punt hoe goed de gea is met zijn handen zo slech is ie met zijn voeten en met maguire voor hem word ie noch slechter een keep moet ook met zijn voeten kunnen spelen dit is de zoveelste fout van hem en tja aan maguire ga ik geen wooreden vuil maken dat is ten hag zijn schuld hij moet toch weten dat hij hem nooit moet opstellen ja ze missen veel basispelers achteraan maar dan nog beter een jeugdspeler opstellen dan die kluns nog steeds maakt die kinderlijke fouten en die heeft zogezegd ervaring en zolang je die blijft opstellen gaat united punten morsen die maan is gewoon een ongeluk

De Gea en Maguire zijn toch wel lachtertjes haha. Die zorgen er hoogstpersoonlijk voor dat je gewoon uitgeschakeld ben. Wat een armoede als je 2 spelers hebt die niks met de bal kunnen. Maguire die zo knullig de bal verliest en dan De Gea die ook totaal die bal niet kan aannemen. Maar goed Sevilla gewoon de hele wedstrijd beter geweest dus een mooie overwinning ook voor La Liga!

Supertrainer hoor die ten hag!

20 april 2023 om 23:24

Mastermind was het toch? Of gooi ik dan namen door elkaar?

Het lag zogenaamd allemaal aan Ronaldo maar toch blijven spelen met die Maguire wat een clown die Ten Hag

21 april 2023 om 07:46

Beste kerel,

Als je vaste centrale duo beiden geblesseerd zijn geraakt in de voorgaande wedstrijd, dan heb je weinig keus.....

21 april 2023 om 08:37

Nu ligt het inderdaad ineens wel aan de dramatische verdediging.

21 april 2023 om 14:34

Ik reageer op de opmerking dat ten Hag met Maguira blijft spelen. Dat doet hij helemaal niet, maar als je 2 onbetwiste basis CV's geblesseerd zijn geraakt dan moet je met je derde en vierde keus spelen.

Hoe jij aan jouw reactie komt is mij een raadsel...

Weer met beide benen op de grond. Ten Hag doet het naar behoren bij United, maar echt lang niet zo goed als wordt beweerd, zeker door de ''delusional'' United fans. Maar goed, de club wordt overgenomen in de zomer en hij kan er weer heerlijk honderden miljoenen tegenaan smijten. Is in die zin ook wel nodig, want spelers als Maguire, Wan-Bissaka, Fred, Mctominay en Martial systematisch als basisspelers bij een club als Manchester United is niet het niveau dat nagestreefd moet worden. Ze hebben gister echt voetballes gekregen van een Sevilla dat een gigantisch slecht seizoen draait.

21 april 2023 om 15:13

Ik heb het gevoel dat de ondergrens van MU wel heel erg laag is en dat ten Hag er dat totaal niet uit krijgt.

PL of wel de meest overschatte league ter wereld. La Liga laat iedere keer zien dat zij van een abnormale niveau zijn. Voor de mensen die nog twijfelen over het Spaans voetbal. Neem alleen een voorbeeld van Real Madrid allerbeste club ooit in de wereld en nu nog steeds. Ze vegen de vloer met de Engelse clubs en verslaan ze keer op keer.

Qua beleving en sfeer en niveau veruit de beste League in de wereld. PL steekt er bovenuit vanwege de uitgaves die gedaan worden. Maar voetbal technisch vreet la Liga de PL op. Man U was dramatisch zoals altijd en is gewoon een B club zonder enige geloof.


CL wordt dit jaar weer van ons HALA MADRID!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren