Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er waren wat incidentjes, maar ik heb me niet misdragen bij Ajax’

Laatste update:

Richairo Zivkovic heeft zijn eerste officiële wedstrijd voor Willem II achter de rug. De aanvaller deed zondag de hele wedstrijd mee tegen Vitesse, maar kon zijn tijdelijke werkgever niet aan drie punten helpen: 1-1. Zivkovic wordt dit seizoen gehuurd van Ajax.

/

Het achttienjarige talent werd als onderdeel van de transfer van Mitchell Dijks in Tilburg gestald en hoopt zijn voeten te laten spreken. Zivkovic kreeg in Amsterdammers slechts tien keer de kans in het eerste elftal en speelde voornamelijk bij de beloften. “Ik heb geen seizoen weggegooid, maar het was wel een leerzaam jaar”, zegt hij tegen FOX Sports.

“Ik heb spijt van wat kleine incidentjes, maar heb mij voor de rest zeker niet misdragen bij Ajax. Uiteindelijk had ik gehoopt een echte kans te krijgen, maar bij Jong Ajax ging het gewoon prima. Dit wordt een jaar waarin ik me wil ontwikkelen. Daarna wil ik terugkeren bij Ajax en bewijzen dat ik het wel kan”, aldus Zivkovic, die eerder elf doelpunten maakte voor FC Groningen.

Denk jij dat Richairo Zivkovic gaat slagen bij Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeker een goede speler, waar ik nog veel plezier van kan beleven!
Succes jonge volgend seizoen. Nieuwe ronde nieuwe kansen!

Beter dan wat we nu hebben

Maar is geen ja knikker dan val je bij fdb buiten de boot

9 augustus 2015 om 21:43

Wat ken je frenk goed

9 augustus 2015 om 23:09

Dat zijn gewoon de feiten, heel Ajax werkt zo daarom hebben de jeugdspelers te weinig karakter als ze uiteindelijk in het eerste terchtkomen. Zie jij een klootzak rondlopen?

9 augustus 2015 om 23:15

Viktor Fischer?

10 augustus 2015 om 00:45

in aanleg misschien wel, maar die komt fysiek tekort.

10 augustus 2015 om 02:34

Want als je geen klootzak bent heb je geen karakter?

10 augustus 2015 om 16:23

De trend is duidelijke waarneembaar dat FdB graag Jaknikkers om zich heen heeft. Het begon met Elham waarna hij alleen Jaknikkers selecteerde. Zivkovic zelfde verhaal. Hiermee pleit ik genoemde spelers overigens niet geheel vrij. Het is gewoon duidelijk dat FdB weinig moeite wil doen om spelers te kneden

10 augustus 2015 om 10:50

Jij bent bij elke training en bespreking van ajax? Aangezien je zo goed kan stellen dat het alleen maar ja-knikkers zijn?

Hij heeft talent, nu nog het besef dat je er voor moet knokken.

Hopelijk komt dat bij Willem II, dan kan hij volgend seizoen zomaar weer terugkeren naar Ajax. Hij zal echter wel moeten beseffen dat het niet vanzelf komt.

9 augustus 2015 om 22:29

Ta, Dijks maakte ook stappen daar bij Willemii. Denk ook dat dit meer motiveert dan spelen in de jupiler league.

9 augustus 2015 om 22:34

Ben ik met je eens. Ik vind dat Dijks zich geweldig heeft ontwikkeld bij Willem2. Echter snap ik nog steeds niet waarom Zivkovic verhuurd is, heeft zich naar mijn mening allang bewezen.

9 augustus 2015 om 23:10

Dijks stappen? ik heb nog nooit zo'n beperkte speler gezien die denkt dat hij wel even een tegenstander kan passeren.

10 augustus 2015 om 00:04

Ik kan me nog een sprintje herinneren over de linkerflank waar Dijks zijn tegenstander helemaal aan yogurt liep?

10 augustus 2015 om 10:33

Sjonnie. Kijk even de afgelopen wedstrijden van Dijks tegen Wenen en AZ terug. Dan kan je post de prullenbak in.

Vind het een vreemde beslissing van Ajax om deze jongen ( die talent zat heeft) uit te lenen en dan zelf een speler van Arsenal te huren en die op de bank zetten. Had je toch net zo goed Zivkovic achter Millic kunnen houden.

9 augustus 2015 om 21:46

Nee dus niet, want nu speelt Zivkovic waarschijnlijk alle 34 wedstrijden met merendeel in de basis, terwijl hij achter Milik tweede viool zou spelen.

9 augustus 2015 om 21:50

Ja maar dan traint hij wel met betere spelers en in het Ajax systeem. Terwijl hij nu degradatie voetbal moet spelen ( waarschijnlijk dan) wat iets heel anders is als het spel wat Ajax speelt.

9 augustus 2015 om 22:10

In de ene situatie speelt hij op de training met betere spelers om zich heen, in de andere situatie wedstrijden op een hoger niveau dan die trainingen. Er is voor beide situaties wat te zeggen, maar naar mijn mening is een jaar verhuur beter voor zijn algehele ontwikkeling. Er valt wel wat voor te zeggen dat willem ii hiervoor niet echt een juiste club is. Had hem liever bij heerenveen, twente oid gezien.

10 augustus 2015 om 10:19

Tegen degradatie spelen? Willem II speelt gewoon weer voor een plek in het linkerrijtje denk ik, net als vorig jaar! Is een voetballende ploeg, dus er valt juist wel wat voor te zeggen dat een speler van Ajax juist naar zo'n club verkast bij een verhuur. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Menig en Becker bij PEC Zwolle en bij Willem II voor Ligeon en De Sa.

9 augustus 2015 om 21:50

Mee eens, wat een wanbeleid bij Ajax. Ze hebben zoveel geld maar durven niet eens 6 miljoen uit te geven voor Beric (spits van Rapid Wien). En dan halen ze Sanogo die niet eens goed genoeg is.

9 augustus 2015 om 22:21

Lol die spits is dus echt geen 6 miljoen waard.

10 augustus 2015 om 10:34

Helemaal geen gekke keuze. Zivkovic kan zich nu ontwikkelen, bij Ajax was hij tweede keuze geweest.

Daarom zal Ajax ook niet de volgende stap kunnen maken onder fdb hoeveel van dit soort gevallen hebben er al gehad onder vdb

9 augustus 2015 om 21:51

Zulke gevallen heb je altijd, het is alleen hoe de coach ermee omgaat hoe goet deze jongens zich ontwikkelen.

Deze jongen kan er nog gewoon komen heb even snel gekeken bij wikipedia en voor zover dat klopt heeft die gewoon al 66 wedstrijden gespeeld in het prof voetbal naast 11 jeugd interlands.

Ik had gehoopt dat dit de nieuwe spits van het nieuwe Nederlandse elftal zou worden maar dat gaat nu nog even niet gebeuren denk ik. Ben benieuwt wat Ajax met hem gaat doen als hij dit seizoen 12 keer scoort of zo.

Jaartje Jupiler met teleurstellingen, nu nog een jaar Willem II, hij had gewoon beter bij Groningen kunnen blijven. Had krediet opgebouwd na een goed jaar, was in een vertrouwde omgeving en had vanuit daar zich kunnen opwerken tot basisspeler.

Goede speler. Maar ik denk niet dat Frank de boer het beste in hem naar boven kan halen. Dat ligt aan frank.

10 augustus 2015 om 10:38

Onzin! Als dat niet zou lukken ligt het aan een iemand in het bijzonder: Zivkovic. Als een leerling een onvoldoende haalt ligt het in jouw ogen aan de docent zeker? Precies wat er mis is met dit land. Allemaal handjes boven het hoofd houden van mensen die niet normaal hun best kunnen doen. Zivkovic moet gewoon knallen, dan wordt het een topper. Goed luisteren naar Frank en Dennis ook.

Nu zichzelf eerst waarmaken en flinke stappen maken bij Willem II. Als hij kwaliteit heeft, komt hij zeker terug bij Ajax. Heb hem gisteren gezien bij Willem II en wat mij dan opvalt is dat er nogal wat mis is met zijn uitstraling. Je vraagt je af of hij voetbal wel leuk vindt.

Hij moet nog wennen aan zijn nieuwe collega's en andersom. We spelen hem aan alsof het armenteros is en Zivkovic is geen aanspeelpunt die de bal weer verder kaatst (zo'n spits zoeken we wel). Zn teamgenoten moeten hem de diepte in sturen en ik denk dat ie dan levensgevaarlijk is. Vooralsnog een kleine voldoende maar dat is op dit moment nog goed te verklaren. Op naar volgende week.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren