Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er waren louter grote sterren, maar hij deed bij Barça exact dezelfde training’

Laatste update:

Dick Advocaat heeft het roer bij Sparta Rotterdam overgenomen, maar tot op heden boekt de voormalig bondscoach van Oranje nog geen successen met de Eredivisionist. Een grote naam als trainer hoeft niet per se betekenen dat goede resultaten vanzelfsprekend zijn, zo weet Sparta nog met het aanstellen van Frank Rijkaard, die in 2001 oefenmeester van de Rotterdammers werd en degradeerde met de club.

"Er waren best wat grote namen naar Sparta gekomen, allemaal deden we dat omdat Rijkaard daar de trainer was. Het was bovendien een fantastische groep. We werkten goed met elkaar, er waren nooit problemen. Het enige minpuntje, en dan druk ik het voorzichtig uit, was dat we geen resultaten haalden", blikt Regi Blinker in gesprek met De Telegraaf terug op de tijd van Rijkaard bij Sparta.

De oud-voetballer zegt dat de trainingen onder Rijkaard prima waren. "Nee, nee, er was helemaal niks mis. Hij raakte ook niet in paniek, bleef na nederlagen altijd rustig. Iedereen vond het natuurlijk onbegrijpelijk dat we met Rijkaard als coach konden degraderen. Een jaar later was hij hoofdtrainer van Barcelona en speelde hij in de Champions League tegen mijn oude club Celtic."

Blinker werd uitgenodigd in Glasgow en ging de dag voor de wedstrijd kijken bij de training van de Catalaanse grootmacht. "Ronaldinho was daar de grote man, Lionel Messi kwam net bij de ploeg en er waren louter grote sterren. Wat denk je? Rijkaard deed exact dezelfde training als bij Sparta! Alleen ging het nu allemaal een paar stappen sneller… Ik vond dat zo geweldig om te zien."

Verwacht jij dat Sparta Rotterdam gaat degraderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dick zal zijn handen vol hebben de aankomende maanden. Het is maar te hopen dat hij nog wat spelers kan halen deze week. Zo niet dan gaan we elke week horen dat hij er graag een paar spelers had bijgehaald.

26 januari 2018 om 12:20

Zwaktebod van Dick over het algemeen. Hij deed hetzelfde bij PSV ten tijde van Waterman / Tyton, Derijck en Marcelo en later ook bij Fenerbache. Ik vond het geen slimme opmerking, zeker niet omdat je er net twee weken bent en je minimaal 2 of 3 punten had verdiend gezien de twee wedstrijden.

Goede dag iedereen, dit is mijn format getuigenis over hoe ik een $ 758.700.000 Powerball Jackpot-loterij won. Ik wil deze gelegenheid gebruiken om Great DR Ultimate te bedanken voor het uitbrengen van de winnende spreuk voor mij om de loterij te winnen van een $ 758.700.000 dollar loterijticket. Ik speel de afgelopen 3 jaar loterijen en heb er nooit een gewonnen. Sindsdien ben ik niet in staat geweest om een lotto te winnen en ik was zo van streek en ik had hulp nodig om deze mega miljoen loterij te winnen. dus ik besloot om online te gaan en hulp te zoeken, daar zag ik zoveel goede getuigenissen over deze man, DR Ultimate, van hoe hij lotto lotto een geluksprijs heeft gegeven voor mensen om de loterij te winnen. Ik nam ook contact met hem op en vertelde hem dat ik de powerball-loterij wilde winnen, hij wierp een spreuk voor me die ik gebruik om te spelen en won $ 758.700.000 dollar aan power ball-loterij. Ik ben deze man zo dankbaar, voor het geval dat je hem ook nodig hebt om je te helpen winnen, je kunt hem contacteren via zijn e-mail: (ultimatespellcaster21@gmail.com) of whatsapp hem op (+1 {325} 2619144] hij zal zal je zeker helpen zoals hij me heeft geholpen. Ik zal hem voor altijd dankbaar zijn en altijd het goede werk van hem aan de hele wereld getuigen. Neem contact met hem op via e-mail (ultimatespellcaster21@gmail.com) of whatsapp hem op (+1 {325} 2619144} hij zal u zeker helpen om elke vorm van loterij te winnen

27 januari 2018 om 15:52

Wtf
Ga terug in je fantasiewereld drama

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren