Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Enorm verguld’ Roda slaat twee weken na uitlatingen Van Hanegem toe

Laatste update:

Mitchel Paulissen heeft overeenstemming bereikt met Roda JC Kerkrade over een nieuwe overeenkomst. De 22-jarige middenvelder heeft zijn contract opengebroken en met twee jaar tot de zomer van 2018 verlengd, zo meldt de club uit Kerkrade dinsdagmorgen. De geboren Kerkradenaar speelt al vanaf zijn tiende bij Roda JC.

/

Paulissen ontpopte zich twee seizoenen geleden tot basisspeler en in de vorige voetbaljaargang had hij een belangrijke bijdrage in de promotie naar de Eredivisie. Willem van Hanegem raakte in de Jupiler League Play-Offs onder de indruk van de kwaliteiten van de middenvelder. “Hij stak er met kop en schouders bovenuit. Hij kan zo bij een ploeg uit de top vijf mee”, zo verzekerde de Kromme twee weken geleden.

Roda JC is dan ook blij dat Paulissen heeft bijgetekend. “Wij zijn enorm verguld met het feit dat we Mitchel langer aan ons weten te binden”, zo verzekert algemeen directeur Wim Collard dinsdagmorgen via de officiële kanalen van Roda. “Het is een jongen van de club en komt voort uit de eigen opleiding. Zijn contractverlenging past precies binnen het beleid van de club.”

Mitchel Paulissen is de beste speler in de A-selectie van Roda JC Kerkrade

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze koempel kan nog beter worden!

Raar artikel. Alsof Roda zelf niet inzag wat de kwaliteiten van Paulissen zijn en enkel zijn contract verlengt heeft, omdat Van Hanegem een positieve uitspraak over hem heeft gedaan.
Zelf een leek kan zien, dat Paulissen voor veel clubs een versterking kan zijn.
Voor Roda is het niet meer dan logisch, dat ze hem als jongen uit de streek en van de club graag behouden. Daar hebben ze Willems inzicht niet voor nodig gehad lijkt me.

16 juni 2015 om 08:54

Ik weet niet hoe jij dit artikel gelezen hebt, maar dat moet je misschien nog maar eens een keer doen. Ze zeggen alleen dat Paulissen het goed doet en ondersteunen dit met een quote van een criticaster. Er staat echt helemaal nergens op wat voor een manier dan ook, dat Roda dit doet op basis van Willem. Het staat volledig los van elkaar en zo is dit ook geschreven... Of zie ik bepaalde zinnen over het hoofd.

16 juni 2015 om 09:14

Je mist de titel? Daaruit kun je dit soort dingen wel degelijk opmaken.. uUit het artikel blijkt dat inderdaad niet.maar die titel hè

16 juni 2015 om 11:07

Ook daarin wordt alleen gezegd dat Roda een speler langer heeft vastgelegd, 2 weken nadat Van Hanegem zich positief over uitgelaten heeft. Daarmee bedoelen ze dat Roda een speler langer aan zich heeft weten te binden die door de critici als een goede speler wordt beschouwd... Ze noemen specifiek Van Hanegem om meer aandacht op het artikel te krijgen... Naja ieder zijn eigen opvatting natuurlijk.

16 juni 2015 om 18:20

Pdb4, de titel is natuurlijk behoorlijk suggestief te noemen en ook in het artikel zie ik niet in wat het toegevoegde waarde of de noodzaak is om de associatie met Van Hanegem te leggen wat betreft de verlenging van het contract. Maar inderdaad gaat het waarschijnlijk om de extra aandacht en klikken zoals je zelf al aangeeft.

16 juni 2015 om 10:11

Dat je dat denkt is doordat Voetbalzone de nummer 1 titelverzinner is.

Natuurlijk heeft Roda zijn contract verlengd omdat elke blinde ziet dat hij talent heeft.

Alleen maar verlengt om te cashen. Zal wel niet meer lang bij Roda spelen.

16 juni 2015 om 08:56

Lijkt me logisch, het is je kapitaal beschermen.
Ajax wil ook verlengen met Klaassen, om maar iets te noemen.

Goede speler, ik kan hem nog herinneren van een wedstrijd twee jaar geleden. Speler met een goede techniek en dito overzicht. Goed dat hij bij Roda blijft, mooi in de Eredivisie een seizoen spelen. Prima keuze voor hem om bij Roda te blijven.

Goed nieuws dit. Lekker een jaar met Roda in de Eredivisie spelen, en volgend jaar de stap omhoog maken, want dat kan hij zeker aan. Mooi om te zien dat er spelers vanuit eigen jeugd een belangrijke rol in het elftal opeisen.

Mooi om te zien dat er ook nog spelers zijn die wel blij zijn met de club waaevan ze houden. Ik hoop dat hij komend seizoen belangrijk wordt voor Roda!

Super nieuws! Ik hoop dat hij nog lang blijft, en we hem uiteindelijk voor veel geld kunnen verkopen!

(Met veel geld bedoel ik meer als 2 miljoen! Dromen mag altijd!)

Nou ja overdrijven is ook een kunst. Die jongen speelt dit jaar voor het eerst 30 wedstrijden. Regelmatig reservespeler. Doet zijn uiterste best en is een goede teamspeler. Technisch redelijk, niet al te snel en moet in fysieke zin nog groeien. Maar voor Roda een goede speler met een prima mentaliteit. Zal zeker nog beter worden maar nu hogerop is een utopie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren