Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Enoh speelde bij Ajax, toen deed hij ook rare tackles en gekke dingen’

Laatste update:

Ruud Vormer en Eyong Enoh stonden in de Eredivisie regelmatig tegenover elkaar en zondag was dat opnieuw het geval, toen Enoh met Standard Luik op bezoek ging bij het Club Brugge van Vormer. Voor ex-Ajacied Enoh duurde het duel echter slechts elf minuten; toen kreeg hij al een rode kaart.

/

Een overtreding op Vormer, die Feyenoord in de zomer verruilde voor de club uit Brugge, leverde Enoh een veldverwijzing op. Club boekte daarna een 3-0 overwinning, maar Vormer was na afloop nog maar nauwelijks van de schrik bekomen. “Had ik mijn linkerbeen niet omhoog getild, dan was ik de lul geweest”, vertelt de Nederlandse middenvelder aan Het Laatste Nieuws.

Vormer was overigens niet bijzonder verrast door de actie van de Kameroens international. “Ik heb vaak tegen Enoh gespeeld toen hij bij Ajax voetbalde. Toen deed hij ook rare tackles en gekke dingen”, herinnert de middenvelder zich. Vormer had het vooraf al met een ploeggenoot over de rode kaarten die Enoh in het verleden kreeg. “En kijk… Hij is een echte sloper.”

Ben je het met Ruud Vormer eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

mee eens, wel jammer want het was een hele aardige speler, alleen maakte hij op de raarste plaatsen de domste overtredingen...anders had ie nu in de PL gespeeld bij een middenmoter

6 oktober 2014 om 08:40

Heeft ie al. 9 wedstrijden bij fulham onder jol!

6 oktober 2014 om 09:04

Dit was geen middenmotor hè.

6 oktober 2014 om 08:42

Dit deed hij om gebrek aan inzicht en handelingssnelheid te compenseren. Echt een keiharde werker die heel veel ballen afpakt. Helaas te slecht gebleken om die ballen dan succesvol in te leveren met een pass vanuit zijn positie. Knokkertje, geen echte voetballer

6 oktober 2014 om 08:53

Mwoah, zo goed is hij nou ook weer niet. In de PL lopen bij de middenmoters genoeg spelers die dezelfde harde inzetten doen als Enoh, alleen kunnen die daarnaast ook nog goed voetballen.

6 oktober 2014 om 09:00

ianovic, dan had hij er nu gespeeld schrijf ik toch...hij heeft wel de kwaliteiten hoor..alleen die domme overtredingen, verder was hij bij ajax heel erg nuttig en kan hij echt wel mee bij clubs als Sunderland, WBA of West Ham

josepius, deels wel maar hij maakt ook gewoon domme overtredingen bij de cornervlag van de tegenstander bijvoorbeeld en dat heeft niks met compenseren te maken...het is inderdaad geen echte voetballer maar zon type speler heeft bijna elk elftal nodig

6 oktober 2014 om 09:02

Nee hoor, dat kan hij niet. Want daar lopen spelers rond die net zo hard spelen als Enoh, alleen kunnen die wel voetballen en Enoh niet.

6 oktober 2014 om 10:34

jonge toch, er lopen zoveel houten klaasen rond in de PL die het redden door hun inzet

6 oktober 2014 om 11:47

@tinuske80

Zoals? En tevens, Anita speelde toendertijd Enoh uit de basis en die heeft geen basisplaats bij de nummer laatst van de PL.

6 oktober 2014 om 10:16

Denk het niet, want naast waanzinnige overtredingen blonk hij ook nog eens uit in enorm veel domme passes met bijbehorend balverlies. Deze man kan en niet goed voetballen en hij is niet goed bij zijn hoofd.

volgens mij ligt Feyenoord en al zijn ex-spelers niet meer zo goed bij Standard... Rare club en die Enoh is een rare gozer. Snapt ie wel wat ie doet?

6 oktober 2014 om 08:43

Suggereer je nu dat standard verloor door de klasse van Vormer?

6 oktober 2014 om 11:10

Neen, en als hij het toch zo zou bedoelen, is het niet waar.

6 oktober 2014 om 12:28

met ligt ze niet zo goed bedoel ik dat ze zich tegen feyenoord benadeeld voelen en nu vormertje aanpakken omdat ie een oud feyenoorder is. zou natuurlijk niet zo zijn em dit is dam ook toeval

Kan me wel nog herrinneren dat Enoh enorm veel gele kaarten pakte, maar rode?

6 oktober 2014 om 08:45

98 wedstrijden eredivisie en 17 keer geel.. Vormer pakt in de eredivisie gemiddeld vaker een kaart en heeft er 2 directe rode gehad al.

6 oktober 2014 om 10:40

Ik wil net zeggen.
Enoh pakte nooit direct rode kaarten en zelden een 2e gele.

6 oktober 2014 om 10:42

Pakte ze niet maar verdiende ze wel. Net als bijv. Duits of Quansah voorheen, spelers die eigenlijk elke wedstrijd wel 2 gele kaarten verdienen maar er wonderbaarlijk mee wegkomen.

6 oktober 2014 om 11:03

Quansah, de man die elk jaar de meeste overtredingen had gemaakt. Kon altijd zo zielig kijken als hij weer een fout beging, dan kun je hem ook geen kaart geven.

6 oktober 2014 om 12:36

Volledig mee eens. Deze speler had, als hij bij een kleine club gespeeld had veel meer kaarten gekregen dan dat hij nu kreeg. Enoh zou eigenlijk bijna elke wedstrijden vanwege of het herhaaldelijk maken van overtredingen of vanwege de zwaarte van de overtreding minimaal 1 kaart moeten ontvangen.

Als supporter van een klein club weet je dat het nogal eens verschil maakt bij welke club je speelt.

Ik kan er niet aan doen.. Maar ik ben fan vam Enoh, temminste een kerel die alles geeft op het veld, een harde werker die zelden klaagt.. Wel jammer dat hij niet slim genoeg is in zijn teckles ! Anders was het echt een goeie CVM geworden.

Zal een kort gesprek geweest zijn over rode kaarten, aangezien Enoh hiervoor pas 1 keer rood heeft gehad en dat was bij de beloften van Ajax. Verder heeft hij 1 keer met twee gele kaarten het veld moeten verlaten en thats it.

Voor gister had Vormer zelf vaker direct rood gezien dan Enoh.

Enoh had altijd het stigma dat hij veel kaarten pakte maar hij pakte amper rood een 1 op de 5 wedstrijden geel. Hij ging er altijd hard in en voorop in de strijd maar rare of gemene tackles kan ik mij niet herinneren. Hij was hard maar fair en zeker geen vieze speler. Ik verbaas mij dan ook over dit verhaal, klinkt niet als Eyong (wat vormer dan ook mag beweren).

Al had Enoh nog geen enkele rode kaart gepakt, dan nog waren het profetische woorden van Vormer.

Enoh was en is gewoon een hele matige voetballer. De meeste harde tackels komen voort uit onkunde.

Haha, hoe kan Enoh nou de hoogste beoordeling van het team hebben als hij er al na 11 minuten is uitgestuurd?

6 oktober 2014 om 11:05

Het waren 11 fantastische minuten... Hij kan zo bij Tempo-Team gaan werken. Maar Simons heeft nu de hoogste beoordeling, waarschijnlijk om zijn 2 goals want ik denk niet dat iemand überhaupt deze wedstrijd heeft gezien.

Tja, bij ajax kwam hij er vaak mee weg. In België niet meer, blijkt nu.

Wanneer gaat VZ eens het logo van Brugge aanpassen. Het logo dat ze nu gebruiken is echt al overdreven oud.

6 oktober 2014 om 12:31

Zodra ze nog eens kampioen worden!

6 oktober 2014 om 14:31

Ik vind dit oude logo mooier, liever niet dus.

6 oktober 2014 om 21:36

Ik vind het een beetje ouderwets uitzien maar het heeft natuurlijk ook zijn charme :D

6 oktober 2014 om 22:02

Idd, beetje nostalgisch. Doet me terugdenken aan het fantastische voetbal onder Koster.

Volgens coach Guy Luzon zag de scheids het helemaal verkeerd en moest juist Vormer bestraft worden wegens simulatie en onsportief gedrag. Voorzitter Roland Duchâtelet was het daar geheel mee eens en heeft de Belgische bond al gebeld om te zeggen dat de wedstrijd overgespeeld moet worden.

6 oktober 2014 om 15:39

dit is toch sarcasme mag ik hopen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren