Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Supporter’ gooit beker bier in gezicht van Vormer na oefenduel in België

Laatste update:

Ruud Vormer is woensdagavond belaagd na de oefenwedstrijd tussen AA Gent en Zulte Waregem (4-2). De 35-jarige middenvelder werd na het duel om een foto gevraagd door een supporter van Gent, maar toen hij wilde poseren gooide diezelfde fan een beker bier in zijn gezicht. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De supporter in kwestie maakte daarna dat hij wegkwam. Vormer besloot om verbaal verhaal te gaan halen, maar verschillende supporters van Gent konden tussenbeide komen en de boel daardoor sussen. De supporter van de thuisploeg is daarna geïdentificeerd. Tom Vandenbulcke, de perschef van Gent, bood namens de club zijn excuses aan aan Vormer. De Nederlander accepteerde die verontschuldigingen.

Vormer speelt sinds afgelopen januari voor Zulte Waregem, dat hem destijds verloste van zijn uitzichtloze situatie bij Club Brugge. De viervoudig Oranje-international was jarenlang een van de dragende krachten bij Club, maar raakte vervolgens uit beeld en kon nauwelijks meer op minuten rekenen. Zulte Waregem huurde de rechtspoot in januari en nam hem deze zomer transfervrij over.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Individualisering en minder sociale controle + een lockdown heeft wel een bepaald klimaat geschept in ons deel van de wereld.

Het zou zo fijn zijn als we weer een beetje naar elkaar leren omkijken. Ik ben zo klaar met dit soort kleuters.

20 juli 2023 om 17:43

Eens met jouw stelling over de schade van de lockdowns en het concept van individualisering. Maar minder sociale controle? Hoe kom je daar bij? Je wordt nu toch juist om het kleinste geval al meteen aangepakt?

20 juli 2023 om 18:29

Met sociale controle bedoelt hij dat mensen die hier getuige van zijn die supporter op zijn bek ramt ipv wat jij waarschijnlijk bedoelt; dat je via het internet wordt gecancelled.

20 juli 2023 om 22:12

Sociale controle is van individueel persoon op individueel persoon. Buiten overheden om en andere instanties. En hierin heeft hij ook gelijk. Gezien niemand meer zijn mond open trekt tegenwoordig.

21 juli 2023 om 06:49

@juvedeef, kleine aanpassing, Gezien niemand meer zijn mond open durft te trekken omdat ze bang zijn in elkaar geslagen of neergestoken te worden tegenwoordig

20 juli 2023 om 17:45

Gebeurde vroeger ook, maar nu heeft iedereen een apparaatje om het vast te leggen en komen deze verhalen direct op social media. Daarnaast had je vroeger geen media die razendsnel het nieuws konden verspreiden en is dot gewoon niet boeiend genoeg boor drukpers. Maar goed het is hip om termen als individualisering of de lockdown aan te halen en er verder 0 context aan te verbinden.

20 juli 2023 om 18:26

Om hier aan toe te voegen; wereldbevolking groeit, dus % idioten wordt in aantallen alleen maar groter. Ik denk overigens ook dat dit aan ‘ons’ zelf te danken is, deze absurde en asociale acties. We leven in een wereld waar geld regeert, waar geld de meeste mensen enorm egoïst maakt en het kapitalisme versterkt het ‘ik’ gevoel. Als mensheid hebben wij gefaald ons ras ‘onsterfelijk’ te maken (daarvoor moet je het individu geheel loslaten en kijken naar totaal groepsverband. Bijna niemand kan dat).

20 juli 2023 om 21:10

JordyB. De natuur van de mens is gewoon zo. Heeft naar mijn mening vrij weinig te maken met 'geld' of 'kapitalisme'. Is uiteindelijk gewoon een overlevings instinct wat in elk systeem terug gaat komen.

20 juli 2023 om 21:15

Waarom zou je het individu los moeten laten en kijken naar totaal groepsverband? Je kunt toch voor jezelf zorgen en een beetje voor een ander?

21 juli 2023 om 12:50

@Ducktaildo. Dat iets gewend of als normaal wordt gezien betekent niet automatisch dat het de correcte wijze is. Je geeft aan de natuur vd mens, ironisch genoeg ziet de mens zich boven deze natuur staan. Alleen de volgende stap zetten lukt ons niet, en gaat op deze manier onze eigen ondergang betekenen.
@elninoo. Voor ons ras, mensheid, maakt ‘jij’ en ‘ik’ niet uit, ‘wij’ daarentegen wel. Heel cru betekent dat een groot % mensheid overbodig is en dat er bij ‘offering’ niet naar individueel situatie gekeken moet worden maar naar totaalplaatje vd mensheid. Om een relevant voorbeeld te geven; wij brengen momenteel onze eigen planeet in disbalans; door overbevolking en de door ons ingevoerde reglementen. Even voor de zekerheid; ik ben (uiteraard) niet voor, en heb het niet over, eventueel plegen van een genocide oid.

21 juli 2023 om 23:50

Ik werk zelf al een jaar of 11 in de horeca. En de generatie die "door corona" nooit echt uit heeft leren gaan, en alleen maar ging drinken in een vertrouwde omgeving met bekenden, gedraagt zich over het algemeen nu echt als een stelletje onwetende m*ngolen tijdens het stappen. Totaal geen besef van bepaalde ongeschreven regels etc. Het klinkt heel dom/erg, maar eigenlijk heeft een groot gedeelte te weinig "klappen" gehad waardoor ze nu denken dat ze alles kunnen maken. Dit is oprecht een fenomeen wat mij opvalt onder een groot gedeelte van die generatie

Wat een triestheid, verder geen woorden aan vuil te maken.

My god, hoe zielig kan je zijn? Dat je al zo een acties doet is al totaal kansloos maar dat je dan nog eens wegloopt ook... Als je op die manier een invulling aan je leven moet geven, dan is het erg sneu met je gesteld. En is het misschien tijd om hulp te zoeken of te vragen.

Name and shame alsjeblieft, wat een ontiegelijke loser ben je dan. Waarom grijpt er overigens niemand meteen zo’n gast bij z’n lurven?

21 juli 2023 om 10:32

Omdat de kans dat je dan een mes tussen je ribben krijgt best groot is tegenwoordig. Of dat zijn coke snuivende vriendjes jou vervolgens naar de grond werken en op je hoofd blijven doortrappen..

21 juli 2023 om 23:54

In essentie heb je gelijk, maar het is toch echt het persoon en niet de drug. Persoonlijk houd ik er niet van om veel gedragingen op de middelen te gooien. De mensen die er agressief door worden zijn al agressief van zichzelf. Je gaat 5 bakken koffie ook niet de schuld geven van een ruzie. Maarja, dit is dan ook de mening van iemand die er niet perse vies van is en in 8 jaar tijd letterlijk maar 1x ruzie gehad heeft. Een goed persoon wordt geen lul door drugs. Je bent een klootzak of niet. Middelen versterken dat alleen, ze veranderen je niet

De perschef die dit doet hahah niet eens een uitkering trekkende niets nut!

Dit is zo triest. Hetzelfde als toen met van Hooijdonk, een foto vragen aan de (oud)voetballer, die gaat er aardig en vriendelijk op in, en dan een naaistreek uithalen. Met normaal biergooien heb ik geen moeite, ik zelf vind het geen wereldramp een beetje rivaliteit, zolang het niet handtastelijk wordt. Maar dit is echt laag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren