Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engeland smult van ‘exceptionele’ Weghorst: ‘Zijn cijfers zijn ongekend’

Laatste update:

In Engeland klinken lovende woorden over het optreden van Wout Weghorst tegen Nottingham Forest. De spits van Manchester United opende woensdagavond met een knappe rebound zijn rekening bij de grootmacht en had daarmee een belangrijk aandeel in de 0-3 overwinning in het EFL Cup-duel. Volgens de Manchester Evening News blinkt Weghorst uit als aanspeelpunt. "Opta heeft er nog geen officiële statistiek voor, maar hij staat hoe dan ook bovenaan in dat lijstje."

Volgens The Independent behoorde Weghorst tot de drie spelers waar de United-aanhang voor op de banken stond. Ook voor Lisandro Martínez en Bruno Fernandes gingen de handen op elkaar. "De innemende onwaarschijnlijkheid van Wout Weghorst krijgt een nieuwe wending", luidt de kop van het artikel. "Sommigen waren Weghorst uit het oog verloren, maar Ten Hag niet. Als Weghorst een waarde had als lokaas, dan hoort dat bij zijn rol: ruimte vrijmaken voor anderen, verdedigers dwarszitten en Rashford productiever maken."

De Manchester Evening News zag vooral een mooi onderonsje tussen Ten Hag en Weghorst. "Nu Anthony Martial geblesseerd is, krijgt Weghorst meer kansen dan hij had verwacht bij United. Hij maakt er het beste van. Hij is duidelijk niet de spits van wereldklasse die ze nodig hebben, maar hij bewijst op dit moment een waardevolle aanwinst te zijn en de stralende glimlach die Ten Hag liet zien toen zijn landgenoot vijf minuten voor tijd naar de kant kwam, zei genoeg. Er volgde een stevige hand en een felle aai over de bol van de manager richting de spits."

Weghorst als aanspeelpunt
De lokale krant, die Weghorst beoordeelt met een 7 als rapportcijfer, ziet de spits over 'exceptionele' kwaliteiten beschikken. "Het begint te klinken als een kapotte plaat die blijft hangen, maar Weghorst als aanspeelpunt is echt uitzonderlijk. Als hij daar doelpunten aan toevoegt, zoals hij deed tegen Nottingham, heeft hij het in zich om uit te groeien tot een speler die van invloed kan zijn voor dit team. Opta moet nog een statistiek voor één-tweetjes creëren, maar het staat vast dat Weghorst in dat lijstje bovenaan zou staan. Zijn xGG's zijn ongekend."

The Sun zag een duel tussen de grote jongens, doelend op Weghorst en Nottingham-verdediger Scott McKenna. "Een duel dat niet voor angsthazen was. Weghorst vertoonde het instinct van een stroper en opende zijn United-rekening. Met buitenkant voet sloeg hij toe uit een rebound na een schot van Antony. Hij toonde zich balvast en was een belangrijk aanspeelpunt in de voorhoede", aldus de tabloidkrant, die Weghorst een 8 als rapportcijfer geeft. Ook Sky Sports jureert het optreden van de Nederlander met een 8.

"Mensen zijn kritisch over het feit dat hij naar United is gekomen, maar dit is precies waarvoor hij is gehaald", aldus analist Roy Keane. "Omdat hij het moeilijk had bij Burnley hebben mensen hem al veroordeeld, maar Burnley draaide niet. Geef hem een kans. Dit was een geweldige goal voor hem. Kijk ook naar zijn reactie! Het is helder: Manchester United had iemand nodig na het vertrek van Ronaldo en er was geen geld. Ik denk niet dat hij een doelpuntenmachine wordt, maar als hij dit soort belangrijke goals mee kan pikken en Marcus Rashford kan helpen... Hij is gewoon een international hè?"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is erg goed inderdaad. Hoop dat Man United hem koopt van de zomer en hem vaste spits maakt.

26 januari 2023 om 11:57

Eigenlijk zou je Weghorst moeten vervangen voor Rashford in de titel. Wat hij laat zien op dit moment is pas echt exceptioneel. Tegen Arsenal was die constant dreigend met zijn snelheid en dribbels. Ook tegen Nottingham scoorde hij weer na een mooie 'rush'.

26 januari 2023 om 12:00

Rashford is inderdaad de blinkvanger. Zijn contract loopt af na een jaar. Een Britse aanvalslinie zie ik wel zetten bij Arsenal.

26 januari 2023 om 12:43

Hoe zal Messi kijken naar het succes van deze bobo?

26 januari 2023 om 14:19

Niet

26 januari 2023 om 11:57

Een speler als Weghorst is echt belangrijk voor het spel van Ten Hag. Vorige seizoenen zag je dit bij Ajax met Haller. Ook al worden Weghorst en Haller door velen hier gekenmerkt als "beperkte voetballers" zie je toch dat dit werkt voor Ten Hag.

26 januari 2023 om 12:17

Ik denk niet dat Ten Hag in Weghorst zijn gedroomde centrumspits heeft gezien, maar wel iemand die prima die positie in kan vullen voor de komende maanden.

Mooi boek voor Wout, hopelijk kan ie na Utd nog een mooie club vinden. Of wellicht als 2e spits blijven.

26 januari 2023 om 12:44

@samcro tuurlijk is hij niet de gedroomde spits voor Ten Hag, en wellicht niet het niveau waar Man United naar moet streven, maar het verbaast me echt hoe goed hij het doet tot nu toe. Heb een paar potjes gekeken en je ziet dat hij echt goed als aanspeelpunt fungeert. Persoonlijk had ik verwacht dat hij als pinchhitter gehaald zou worden maar hoe ik het nu zie gaat hij gewoon een basisspeler worden voor de rest van het seizoen. Toont maar weer aan hoe belangrijk het is om een team te bouwen, iets waar Ten Hag een van de beste in is.

26 januari 2023 om 12:55

Ten Hag gaat na dit seizoen natuurlijk voor een hoger niveau. Denk dan aan een Kane, zijn contract loopt ook niet zo lang meer door bij Tottenham. Ik zie in hem de gedroomde kandidaat voor United.

26 januari 2023 om 14:09

Oef! Wat een vergelijking. Haller is aan de bal toch echt van een andere orde.

Leuk deze eerste paar wedstrijden van Weghorst, maar straks als de verdedigers van PL hem een beetje kennen en als de 'gloednieuwe' een beetje van af is verwacht ik niet dat er veel overblijft van Weghorst. Zowel op het veld als bij de Engelse media niet.

26 januari 2023 om 14:37

Haller is een gedrocht aan de bal. Weghorst heeft echt een prima techniek

26 januari 2023 om 16:03

En ook Haller heb ik heel veel goede dingen zien doen aan de bal hoor. Had altijd het gevoel dat Haller in topwedstrijden scherper was en aan de bal beter was dan tegen RKC etc.

26 januari 2023 om 11:59

Haha inderdaad, kom op zeg. Leuke spits voor de subtop, maar je gaat mij niet wijs maken dat hij goed genoeg is voor de top van de Premier League. Overigens wel enorm respect voor Weghorst dat hij hier nu staat, had ik echt niet gedacht

26 januari 2023 om 12:04

Sarcasme he. Ik zet nog een smiley erachter.

26 januari 2023 om 12:23

Aad

Ik denk dat beperkte spelers prima in de top kunnen spelen, als het een perfect match is. Trauner bij Feyenoord vind ik zo’n match, maar we zien het vaker. En ook andersom; dat spelers ergens in de top goed spelen maar dan elders mislukken.

26 januari 2023 om 12:00

Hahah dat snap ik als je Arsenal-fan bent, maar dat zal de tijd leren

Echter hebben de kranten zonder dollen wel een beetje een punt hoor, al wordt het natuurlijk weer schromelijk overdreven omdat het Engelse tabloids zijn. Weghorst is inderdaad een prima aanspeelpunt en verzet echt veel werk. Hij scoort niet veel, maar hij heeft zijn eerste er in ieder geval in liggen en hopelijk volgen er nog een paar. Het belangrijkste voordeel van de komst van Weghorst is echter niet Weghorst zelf, maar dat Rashford aan de linkerkant kan blijven staan. Dat is onze beste speler en hoewel hij wel in de spits kan is hij echt een stuk beter vanaf links en nu Martial geblesseerd is zit er voor de rest ook geen enkele spits in de selectie.

26 januari 2023 om 12:03

In januari kan je geen goede spitsen kopen en snap de paniek om hem te huren. Maar in de zomer moet je afscheid van hem nemen.
Het is een goede trek en sleur spits die je eerder ziet bij de West Hams van deze wereld. Maar als United verder groeit in balbezit voetbal dan heb je niet veel aan hem. Je wilt uiteindelijk een spits hebben dat mee kan doen in sprintduels.

26 januari 2023 om 12:11

Oh nee tuurlijk, daar heb je helemaal gelijk in. Met deze huurtransfer durf ik het ook juist steeds waarschijnlijker te achten dat ze aan het financieel aan het opladen zijn voor een grote klapper in de zomer, hopelijk in de vorm van Osimhen of Vlahovic.

Als je één van die twee kunt krijgen zit je goed qua basisspitsen en heb je eventueel nog een voetballende spits achter de hand in de vorm van Martial. Weghorst staat nu toevallig basis door de blessure van Martial, maar normaliter is hij wel fijn om te brengen om nog even te sleuren in de laatste tien minuten en dat zal an sich ook de bedoeling geweest zijn.

Daarom hoop ik op Vlahovic, dan heb je het grote en sterke van Weghorst met betere voetballende kwaliteiten en meer scorend vermogen. Bij een eventuele komst van Osimhen heb je ook een hele goede spits, maar ben je dat profiel in je selectie wel weer kwijt en ik denk dat het spelletje van Ten Hag juist rendeert met een grote, sterke spits, dat vond ik bij Ajax met Haller eigenlijk al.

26 januari 2023 om 12:17

Vlahovic of Osimhen zijn erg goede spitsen. Denk dat je bij Juventus wel een goede kans maakt met een leuke bod.
Mijn voorkeur gaat wel uit naar Osimhen. Hij is enorm snel en fysiek best sterk. Had hem graag bij Arsenal willen zien.
Misschien dat je Weghorst als 3e spits kan nemen achter Martial. Maar dat is onwaarschijnlijk denk ik.

26 januari 2023 om 12:33

Dat denk ik eigenlijk ook niet, heeft nog een contract bij Burnley en als hij er nog wel 8 prikt ofzo deze seizoenshelft zal Burnley hoog in de boom gaan zitten wat betreft de prijs of misschien wil Kompany hem zelf wel terug als ze volgend seizoen weer in de Premier League actief zijn. Die speelt volgens mij ook niet zulk non-voetbal als Dyche waarbij je als spits blij mag zijn als je vaker dan twee keer per wedstrijd op de helft van de tegenstander komt.

Osimhen heeft echter wel als nadeel dat hij blessuregevoelig is. Niet zo erg als Martial, maar ligt er elk jaar toch wel een tijdje uit en dan zit je met twee blessuregevoelige spitsen waardoor je misschien alsnog tien wedstrijden per seizoen met Rashford in de spits eindigt (in de jeugd lopen ook geen spitsen rond die snel kunnen aanhaken bij het eerste).

Vlahovic heeft dat juist als kwaliteit de andere kant op, die is bijna nooit geblesseerd en is gewend ontzettend veel wedstrijden per seizoen te spelen wat in de Premier League wel handig is.

Puur voetballend weet ik niet waar mijn voorkeur naar uitgaat. Osimhen is op dit moment beter en snel als de bliksem op de eerste meters, maar ik vind Vlahovic toch ook wel erg goed hoor en dat is wel iets meer een aanspeelpunt dan Osimhen die vaak achter zijn tegenstanders kruipt. Echter ben ik al lang blij als het één van die twee wordt, vind het beide geweldige spitsen en de enige nog haalbare van hun kwaliteit en leeftijdscategorie.

26 januari 2023 om 12:58

Hoezo zouden ze niet vol voor Harry Kane gaan komende zomer? De man ademt doelpunten, kan goed meevoetballen en heeft geen langdurig contract meer bij Tottenham. Mocht United CL voetbal halen en Tottenham niet dan zou ik het zeker proberen als Ten Hag zijnde.

26 januari 2023 om 13:25

Kane gaat natuurlijk nooit een zijwaartse stap maken. Die gaat alleen naar de absolute top als hij vertrekt.

26 januari 2023 om 14:00

En wie van de absolute top zal hem willen hebben?
Chelsea begint zo langzamerhand op het zelfde niveau te komen als Spurs en United.
Bayern heeft wel behoefte aan een goeie spits, maar ik zie ze niet meer dan 40-50mln uitgeven aan Kane.
De rest is volgens mij voorzien?

26 januari 2023 om 14:07

Kane zou zeker een goede optie zijn, maar ik had gelezen dat hij zijn contract ging verlengen bij Spurs. Waarom? Don't know.

26 januari 2023 om 12:00

als 2e spits achter iemand als vlahovic ofso is toch hardstikke prima? je kan ook huilen als city weer eens kampioen wordt omdat je het niet eerlijk vindt dat ze op elke positie 3 topspelers hebben.

26 januari 2023 om 12:36

Hij is gehuurd zonder optie tot koop toch?

26 januari 2023 om 14:51

Somagunner is vaker onder United-topics te vinden dan die van Arsenal, lol.

Weghorst doet het fantastisch, maar is natuurlijk niet van het niveau wat United wil nastreven. Een type als Kane zou perfect deze zomer zijn.

26 januari 2023 om 15:15

Er zijn amper Arsenal topics. En ik praat graag over United en andere Engelse topclubs, moet ik een fan zijn om te reageren? Mocht VZ wat meer variatie hebben qua artikelen dan zie je me misschien wat minder.

26 januari 2023 om 20:28

Weghorst moet t ook v voorzetten hebben..
Dan heb je op rechts dramatisch spelende anthony
En op links sublieme (maar ook geem voorzetten) Rashford
Dus ja dan zal ie niet al te veel scoren

Maar aanspeelpunt en afjagen doet ie prima

Ik vind t wel leuk voor hem

Gister zag je m ook met zo n smile genieten net na t laatste fluitsignaal

26 januari 2023 om 20:34

Tuurlijk hoop jij dat. Jij ziet het al gebeuren dat United een gevaar wordt voor Arsenal. Dus dan maar hopen op een Weghorstie in de spits of niet?
Merk dat jij, wel een beetje geobsedeerd ben op United 🥰

Hahaha ben benieuwd of hij deze hosanna door kan trekken in de Pers.

Mensen die kritiek hebben die kijken niet verder dan hun eigen neus lang is. Hij doet precies wat ten hag van hem vraagt. Zo iemand hebben ze niet in de selectie. Martial is nog belangrijker voor het spel van ten hag maar altijd geblesseerd. Mooi dat er nu deze optie is. Goedkoop of niet, hij doet z’n werk en goed ook. Statistieken zijn niet altijd het belangrijkste

26 januari 2023 om 11:54

Precies. Mensen noemen van alles wat hij niet kan. Maar focus eens op wat hij wel kan, dat weet ten Hag ook en daarvoor staat hij op het veld.

26 januari 2023 om 12:06



Nederlanders he. Zoals ik wel vaker zeg hier is het voor Nederlanders erg moeilijk ooit eens positief te zijn. Zoals iemand hierboven al aangaf, Ten Hag deed hetzelfde met targetman Haller. Is Weghorst voetballend goed? Natuurlijk niet, maar hij doet ook zelden dingen die hij niet kan. Hij kaatst, houdt de bal vast, stoort en probeert te scoren. Door zulke spelers krijgt een Rashford ook meer ruimte bijvoorbeeld, maar goed, Nederlanders zullen eens positief zijn.

26 januari 2023 om 12:15

Weghorst heeft maar een paar wedstrijden gespeelt waarvan 1 tegen Arsenal en was onzichtbaar. We moeten ook niet naar het uiterste gaan en vele veren in zijn kont stoppen.
Ik wil hem nog geen slechte huurling noemen maar dit is ook erg overdreven.

26 januari 2023 om 14:23

We zijn hier in Nederland anders nog heel wat rationeler dan in Engeland. Tegen Arsenal werd Weghorst met de grond gelijk gemaakt en al als misspeer neergezet. Na gisteren is hij ineens een buitenkans en is men uiterst lyrisch. Dat gebeurt hier in Nederland toch wel heel wat minder erg, al gebeurt het overal wel in bepaalde mate.

Ook vind ik dat we hier in Nederland helemaal niet zo negatief zijn. Echter is er in middelgrote competities in ieder geval nog plek voor rationeel denken. Dat gaat vaak wat lastiger als men over de eigen club moet oordelen, maar dat is overal wel zo. Overigens moest ik ook wel lachen om jouw betoog. Over FC Twente ben je namelijk niet bepaald positief sinds de situatie omtrent Zerrouki. Dus kom op R.vatros, wat positiviteit!

26 januari 2023 om 15:27

Oh, daar ben ik het wel mee eens hoor dat media, en vaak Engelse, puur op de waan van de dag varen. De typische bal in net mening. Iemand scoort = meteen uitstekende speler.

Gaat mij er meer om dat er constant ''grappen'' worden gemaakt, en soms lijkt het wel, net als met Ten Hag toen, dat mensen oprecht lijken te hopen dat het niets word.

Haha, en dat over Zerrouki waren teveel comments, dus had geen zin meer om te reageren, maar ik bedoelde het niet slecht. Ja, natuurlijk baal ik ervan dat Zerrouki niet kwam, want ik vind het een uitstekende speler die perfect bij ons zou passen, samen met Wieffer zit je dan wel uitstekend, want Timber vind ik en is ook totaal geen 6. En over Twente was ik gewoon serieus. Ik zie bijvoorbeeld liever Twente in de EL of CL dan AZ. Twente heeft voor mij de meeste potentie als vaste nummer 4 in Nederland. Prachtige achterban, goed stadion, gewoon een mooie en nu stabiele club. Maar dan moet Twente wel op het juiste moment verkopen en talenten gaan scouten. Stel je haalt straks geen Europees. Dan wilt zo een Zerrouki helemaal meteen weg, en waarschijnlijk dan voor een lagere prijs. Zo werkt de markt gewoon. Mocht Twente wel Europees halen is dat natuurlijk anders, maar ik denk dat Twente anders gewoon veel geld misloopt.. Dus nogmaals, ik gun het Twente meer dan een AZ hoor.

Haaland, Mbappé, Weghorst, Lewandowski, Benzema. Mooie tijd om te leven qua spitsen!

Maar zonder gekheid: Knap hoe hij zich staande houdt. Ik heb nou net deze partij gemist, want ik moest het gedrocht van een Heerenveen aanschouwen, maar de vorige twee partijen wel gezien. Daar was hij al kapstok al uitermate gunstig. Knikte veel door. Hield de bal goed vast. Hij komt echt verrassend goed mee. Dat hij gisteren, weliswaar tegen een mindere God, alle lovende kritieken krijgt, verbaast mij dan weer niets. Echt heel fijn dat hij het zo doet. En er is volgens mij niemand die het deze strijder ook niet gunt. Hét voorbeeld (met een Dumfries) dat je met de juiste mentaliteit verder komt dan wanneer je teert op enkel je kwaliteit.

26 januari 2023 om 12:05

Ik vind ze qua instelling inderdaad heel vergelijkbaar. Nu kan je niet voor elke positie in het veld een werker hebben staan, maar de backpositie en spitspositie bij uitstek zijn wel posities waar je met hard werken ver kunt komen.

Dat is echter niet alleen een mentaliteitsdingetje. Ja, je moet je het snot voor de ogen werken in het veld, maar je moet tactisch best sterk zijn om zo'n rol te kunnen vervullen. Dumfries afgelopen WK en Weghorst in dit United (afgelopen WK ook trouwens) krijgen een heel specifieke rol mee van de trainer die ze moeten vervullen en die rol begrijpen ze als geen ander. Ze mogen dan misschien wat hardere voeten hebben en geen verfijnde techniek (waardoor het ook dan nog wel eens misgaat), maar het spelletje begrijpen is net zo goed een voetbalkwaliteit en die bezitten ze wel.

Sommige spelers zijn misschien niet de beste spelers, maar maken het team wel sterker. Daarin kan hij wel erg belangrijk zijn voor United.

26 januari 2023 om 14:16

Weghorst zal wel gewoon moeten blijven scoren, want anders zijn ze er razendsnel bij om hem neer te halen.

Volgende week, diezelfde pers, na een doelpuntloze wedstrijd:

"wout Weghorst kan er niks van, kijk naar die statistieken. Dit zagen we allemaal toch aankomen?"

26 januari 2023 om 15:58

Er is ook veel pers he? Altijd wel een mening te vinden die die dag goed uitkomt. Desnoods een totaal vergeten speler van 15 jaar daarvoor ofzo.

Hij doet precies waar hij voor gehaald is. Werken voor het team, proberen ruimte te creëren voor de andere spelers en pikt ook zijn goaltje mee. Maar goed in de media gaat het helaas alleen maar over het extreme aan beide kanten. Scoort die niet dan is het opeens een grote miskoop...

26 januari 2023 om 12:00

Een miskoop zal die sowieso niet worden, want hij is gehuurd

Sowieso had hij al een stuk betere statistieken dan degene die hij moest vervangen hè.

Ik bedoel:
Cristiano Ronaldo, 8 WK knockout-wedstrijden, 0 doelpunten
Woutje Weghorst 2 WK knockout-wedstrijden, 2 doelpunten

😉 Haha nee even zonder gekheid, toch fantastisch voor die jongen dat het even lekker loopt met hem

Natuurlijk .... roem kan tijdelijk zijn ... maar deze heeft toch al lekker in de pocket. Lijkt er toch steeds meer op dat daar een trainer zit die de blije poppetjes goed neer kan zetten. Geen betere wout dan Weghorst !

Je kunt zeggen over Weghorst wat je wil, maar die jongen heeft met zijn beperkte voetbalkwaliteiten puur op wilskracht en doorzettingsvermogen dit bereikt.
Daar heb ik 100 keer meer respect voor dan een Depay of Bergwijn.

26 januari 2023 om 12:43

Bergwijn eens, maar depay werkt altijd keihard hoor. Zijn probleem is dat hij nooit eens simpel kan spelen

26 januari 2023 om 13:10

Depay werkt zich er ook kapot voor hoor. Dat is niet het sterkste voorbeeld

26 januari 2023 om 14:15

Memphis is inderdaad een slecht voorbeeld. Hij forceert misschien wat veel (vooral als het niet lekker loopt), maar op z'n werkethiek binnen en buiten het veld is niets aan te merken.

26 januari 2023 om 16:01

Je had memphis moeten zien revalideren een paar jaar terug. Als een beest. Weghorst heeft inderdaad ook een prachtig doorzettingsvermogen. Hoge gunfactor zo.

Bij sommige spelers zie je daar trouwens niks van. Een Jari Litmanen heeft helemaal in zijn eentje in een non-voetballand de top bereikt. Keihard werken als tiener. Maar daar zag je niks aan verder, zei ook nooit wat.

Deze jongen is een strijder en geeft altijd 110procent. Respect voor hem. Misschien dat hij in Oranje ook wel in de punt kan staan als Koeman voor een echte nr9 kiest.

26 januari 2023 om 16:01

Ik zou het prima vinden. We hebben toch geen echte topspits, dus dan maar een teamspeler en de speelwijze aanpassen.

je kan veel vinden en zeggen over weghorst of het type spits dat hij is.
natuurlijk is hij veel en veel minder dan een ronaldo op heel veel punten, maar weghorst brengt wel veel andere dingen met zich mee... veel energie, afjagen en noem de cliches maar op.
hierdoor hebben andere spelers het ook wel weer makkelijker.

maar, als man utd zijnde wil je natuurlijk een spits met meer allure en die wereldtop is. dat is weghorst niet, maar voor nu is hij prima.

verder is het ook allemaal veels te vroeg om al uitspraken te doen of ze hem moeten overnemen of niet. als 2e spits is hij denk ik goed genoeg. vooral met het aantal wedstrijden dat ze daar spelen

26 januari 2023 om 14:14

Onderaan de streep wordt een spits als Weghorst volledig beoordeeld op z'n rendement. Scoort hij niet, dan maakt het niet uit hoeveel hij afjaagt of hoeveel energie hij erin stopt. Dan krijgt hij kritiek en dan gaat hij in balbezit ook weinig tot niets voor je doen op dat niveau.

Echter, als hij scoort, dan is hij uiterst nuttig en zal men hem op handen en voeten dragen. Dan worden argumenten als het afjagen en de energie ineens wel onderstreept. Als het rendement van Weghorst gewoon aardig is, zal niemand hem denk ik affikken.

Ajax had weghorst ook kunnen halen, maar die proberen het met Lucca. Die voldoet niet en moet je onmiddelijk terugsturen. Ajax heeft een aanspeelpunt nodig voorin. Ik moet het nog zien met Brobbey, maar Kudus is het in ieder geval niet. Weghorst doet het prima bij Untied. Dat heeft ten Hag goed gezien. Ik vraag me dan ook af wie de tacticus was: Ten Hag of Schreuder.

Die laatste zin zegt niet zoveel, zijn wel meer internationals Die er geen kloot van kunnen

26 januari 2023 om 14:06

Ik de volksmond kunnen sommige er geen kloot van, en ik snap best dat dat bij sommige wedstrijden zo lijkt. Maar je behoort wel gewoon tot de beste 30-50 voetballers van een land met bijna 18 miljoen mensen.

Ik denk dat Weghorst bij elke topclub niet misstaat. Bij Barcelona en Real Madrid zou hij ook van waarde kunnen zijn en veel scoren. Dat zijn ook teams die altijd veel creëren.

Hartstikke goed dat Weghorst bij manu speelt en dat hij zn eigen potentiële te boven gaat, maar moeten we nou bij elke wedstrijd die hij speelt dit soort berichten zien?

26 januari 2023 om 14:04

Volgens mij is dit de eerste keer in 3 wedstrijden dat we zo'n bericht lezen. Maar ga er maar van uit dat als wout f****** weghorst een goede pot speelt bij 1 van de grootste clubs op aarde je er uitgebreid over zal lezen. Lijkt me ook helemaal terecht. En zeker op een voetbalsite.

Jammer dat er vrij lacherig word gedaan over Weghorst in Nederland, gewoon een uitstekende spits en speelt bij United volledig in dienst van het elftal.

Bij Burnley lukte het niet omdat ze hem gebruikte als targetman, die hebben niet verder gekeken dan z'n lengte.

26 januari 2023 om 14:11

Men doet al een tijd niet meer lacherig over Weghorst. Verder moeten we ook niet overdrijven. Tot gisteren werd Weghorst in Engeland met de grond gelijk gemaakt en werd hij na 1 wedstrijd al bestempeld als een misspeer. Nu ineens wordt hij weer helemaal opgehemeld.

26 januari 2023 om 14:28

In Nederland denken we (of nou ja, met name de volgers van de grote competities) dat je een elftal vol vedettes en exceptionele talenten nodig hebt om succes te hebben. Maar je hebt simpelweg ook hardwerkende waterdragers nodig. Weghorst is wel zo'n figuur, die kan zich helemaal in dienst van het elftal opstellen. Daar heb je veel meer aan dan de Gakpo's, Depay's en Bergwijn's van deze wereld.

Die laatste zijn van Roy Keane zegt eigenlijk alles. Hij is gewoon wel international, het is dus echt niet de eerste de beste koekebakker. Ook al is het bij gebrek aan beter, hij staat in Oranje. Klasse Wout, ga zo door.

Toch altijd weer grappig hoe snel de meningen draaien in Engeland. Afgelopen week werd hij met de grond gelijk gemaakt en nu komt men weer superlatieven tekort. Nu is het altijd maar net hoe de wind waait in de voetballerij, maar de media en publieke opinie in Engeland kun je echt niet serieus nemen.

Ian Rush, Peter Crouch. Ook anti voetballers die het hebben geschopt tot super sterren. Waarom Wout dan niet??

Even doorzetten en dan zijn we ook eindelijk verlost van Depay als basisklant in NL elftal .

Deze jonge gaat weer heel veel monden snoeren, let maar op.!

Leuk voor Weghorst. Natuurlijk geen echte spits voor de top. Maar blijft verbazen, transfer na transfer.
Benieuwd of hij dit kan volhouden en hoe zich dit gaat ontwikkelen.

Automatisme moeten nog groeien tussen Weghorst en zijn teamgenoten. Maar snap ergens wel deze transfer vanuit het oogpunt van ten Hag. Eigenlijk is dit de vervanger (tijdelijk) van Ronaldo. En Wout brengt zoveel meer energie in het spel, dat doet ook wat met de rest.

Had alleen zelf verwacht dat hij als invaller zijn minuten zou krijgen.

Wat een onzin, Haaland cijfers zijn goed, en naast Weghorst cijfers zelfs super.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren