Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engeland lijdt ondanks heerlijke assist Kane puntenverlies tegen Oekraïne

Laatste update:

Engeland is er niet in geslaagd om foutloos te blijven in zijn EK-kwalificatiecampagne. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate speelde in het Poolse Wroclaw met 1-1 gelijk tegen Oekraïne. De thuisploeg ging uiterst effectief met zijn kansen om en kwam via Oleksandr Zinchenko op voorsprong. Nog voor rust maakte Kyle Walker er 1-1 van. Engeland staat na vijf wedstrijden op dertien punten, terwijl Oekraïne er zeven heeft na vier duels.

Aan de kant van Oekraïne stonden drie spelers in de basis die in de Premier League actief zijn: Vitali Mykolenko, Mykhailo Mudryk en Zinchenko. De twee laatstgenoemden stonden op het middenveld in een 4-4-1-1-systeem. Valencia-spits Roman Yaremchuk moest voor de treffers zorgen. Engeland kende de nodige defensieve zorgen. John Stones, Tyrone Mings en Luke Shaw zijn er onder meer niet bij. Doelman Jordan Pickford zag de defensie voor zich daarom bestaan uit Walker, Marc Guéhi, Harry Maguire en Ben Chilwell. James Maddison, Declan Rice en Jordan Henderson vormden het middenveld, terwijl Bukayo Saka, Harry Kane en Jude Bellingham, als valse linksbuiten, voor de treffers moesten zorgen.

Engeland domineerde zoals verwacht het balbezit, al deed het daar niet veel mee. Oekraïne beperkte zich tot verdedigen en dat bleek ook uit de statistieken: Engeland had liefst 85 procent balbezit. Saka leek de eerste grote kans te krijgen, maar zijn inzet werd net op tijd gekeerd door Taras Stepanenko. Oekraïne schudde de schroom iets meer van zich af en een schot van Zinchenko, dat over ging, was het eerste wapenfeit van de Oost-Europeanen. Een minuut later was het vervolgens raak. Yukhym Konoplya zette vanaf rechts goed voor, waarna Zinchenko keurig afrondde: 1-0. Toch wist Engeland nog voor rust op gelijke hoogte te komen. Kane bezorgde de bal fraai bij Walker, die overtuigend scoorde: 1-1. Op slag van rust liet Zinchenko zich opnieuw zien. Op aangeven van Mudryk schoot de Arsenal-verdediger over.

Engeland was de ploeg die na rust voor de eerste gevaarlijke momenten zorgde. Kopballen van Bellingham en Maguire zorgden echter niet voor het voor Engeland gewenste resultaat. Na een klein uur kwam Engeland het dichtst bij de voorsprong. Saka haalde verwoestend uit, maar moest toezien hoe Georgi Bushchan knap zijn inzet tegen de lat tikte. The Three Lions drukten door en claimden een strafschop na hands van Serhiy Kryvtsov. Het bleek echter niet genoeg voor een stafschop. Oekraïne bleek aanvallend onmachtig en moest toezien hoe Engeland nog wat kansen bij elkaar voetbalde. De grootste kans was voor Maguire, die na een vrije trap van invaller Marcus Rashford net tekort kwam om bij de tweede paal binnen te tikken. Het bleef bij 1-1, wat leidde tot grote vreugde bij Oekraïne en zijn supporters.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begrijp niet zoveel van de beginnende formatie. Bellingham speelt op het middenveld. Waarom zou je hem dan linksbuiten zetten. En wat heb je aan die henderson. Echt jammer voor Engeland dat ze zo'n coach hebben.

9 september 2023 om 20:38

Engeland heeft echt een topselectie maar die Southgate verpest de hele generatie. Belachelijke opstelling, tactiek en selectiebeleid.

9 september 2023 om 21:46

Ja als je ziet wat ze gewoon kunnen opstellen pff. Pope - Walker - Stones - Tomori - Chilwell - Rice - Bellingham - Maddison - Rashford - Kane - Saka bijvoorbeeld. Wat een team heb je dan zeg, ongekend.

10 september 2023 om 08:53

Vergeet de legendarische maguire niet 😇😉

9 september 2023 om 22:31

Die scoort in zn eerste paar wedstrijden voor Real en deze trainer denkt goh we maken er een linksbuiten van, want hij scoort zo makkelijk.

Zo een sterke selectie en dan deze opstelling en tactiek. Je moet het maar kunnen.

De Engelse voetbalbond moet nu ingrijpen en die Southgate gewoon ontslaan. Hoe kan je zo slecht spelen met misschien wel de beste generatie die Engeland ooit heeft gekend. Ook die opstelling weer met Maguire, Guehi, Henderson en Maddison of Bellingham als buitenspeler. Die kerel begrijpt er niet veel van zeg. Jammer als deze generatie verpest wordt door iemand die niet goed genoeg is en alleen maar een voorkeur heeft voor Henderson, Maguire en Phillips…

9 september 2023 om 20:14

Guehi speelde wel sterk. Voor de rest met je eens, maak bizarre keuzes. Laat ward prowse thuis en zet Henderson basis ff serieus. Benieuwd hoelang die nog mag blijven engelse bond heeft wel vertrouwen in hem volgens mij.

9 september 2023 om 20:36

Misschien wel de beste generatie ooit, haha waar baseer je dat op? Op de prijzen die worden betaald voor Engelse spelers?

Denk niet dat het aan de coach ligt, enige spelers van naam zijn Kane en Bellingham, maar die komt net kijken, schat Oranje nog hoger in

9 september 2023 om 20:39

Enige spelers van naam zijn Kane en Bellingham? Maak je een grapje?

Saka, Rashford, Grealish, Maddison, Rice, Walker, Trent, Trippier, James, Stones etc etc etc. Stuk voor stuk allemaal toppers. Nederland mag echt dromen van zo’n selectie.

9 september 2023 om 20:45

Inderdaad. Kijk alleen als naar de rechtsback positie, spelers als Walker, Trent, Reece James, Ben White en Trippier.. voor 1 positie!

9 september 2023 om 20:48

Rashford is misschien ook nog wel top, maar de rest zijn allemaal overhyped, en om dit nou de beste generatie ooit te noemen, absoluut niet

9 september 2023 om 20:54

Maguire spelen en tomori op de bank laten. Dat is het niveau van southgate.

9 september 2023 om 20:57

@robdapo1: Vertel me dat je nooit buitenlands voetbal kijkt zonder te vertellen dat je nooit buitenlands voetbal kijkt. Man, man, wat een onzin zeg. Engeland heeft echt een heleboel ijzersterke spelers, Nederland komt echt niet in de buurt van hun selectie hoor.

9 september 2023 om 21:05

@arsenal890, goeie en sterke selectie inderdaad, echter heeft Engeland naar mijn mening wel sterkere selecties gehad met Rooney, Owen, Cole, Scholes, Lampard, Gerard, Terry bijvoorbeeld.

9 september 2023 om 21:18

Klopt, alleen die generatie kon niet goed samen functioneren. Mede door clubrivaliteit. Walker, Grealish en Stones zijn basisspelers bij het beste team van de wereld nu. Foden is daar ook belangrijk. Saka is een van de grootste talenten ter wereld. Kane is een absolute topper. Met Bellingham en Rice heb je ook twee klasse middenvelders. Rechtsback heb je misschien de 3 beste van de wereld in Trent, James en Walker. Op 10 kan je spelen met Foden of Maddison. Shaw is uitstekend. Enige wat ze misschien missen is een topkeeper en een goede lcv. Al is Ramsdale of Pope zeker niet verkeerd. En dan heb je ook nog spelers als Rashford..

9 september 2023 om 22:04

Tilburg, dit team kan toch ook niet samen functioneren?
Al denk ik wel dat het aan de trainer ligt en niet aan de spelers...en de vorige generatie vooral aan de spelers.
Maar ongeacht de reden, het resultaat blijft hetzelfde: Topspelers die nationaal niet presteren.
Puur qua namen was de selectie die Poatan noemt veel sterker.
Ik zie haast niemand van de huidige selectie een basis plaats innemen in de selectie van Rooney, Gerrard etc.

10 september 2023 om 03:31

Generatie van rooney ferdinand scholes beckham cambell lampard etc was toch wel niveautje hoger hoor..

De Engelse goal deed denken aan het legendarische doelpunt van Bergkamp tegen Argentinie in de kwartfinale van het WK 1998 - fantastische lange crossbal van 'linksback' Harry Kane, direct aangenomen op de borst door 'rechtsbuiten' Kyle Walker, zo in de korte hoek langs de keeper geschoven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren