Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elia moet voor zichzelf trainen: ‘Ik heb niets uit Engeland gehoord’

Laatste update:

Eljero Elia moet nog altijd voor zichzelf trainen bij Werder Bremen. De aanvaller heeft ondanks een contract voor één jaar geen toekomst meer bij de nummer tien van het afgelopen seizoen in de Bundesliga en het wachten is op een kopende club.

/

Er werd gefluisterd dat het Southampton van Ronald Koeman, waarvoor de 28-jarige Elia sinds de winterstop op huurbasis voor speelde, een bod zou willen uitbrengen. “Daar heb ik niets over gehoord”, reageert sportief directeur Thomas Eichin echter. Ook voor Ludovic Obraniak zijn er nog geen clubs concreet

Het tweetal kan in een later stadium misschien weer bij de groep aansluiten. Als Elia en Obraniak te lang individueel trainen, kan hun marktwaarde namelijk afnemen, zo laat Eichin aan sporttijdschrift Kicker weten. Ze mogen echter niet transfervrij weg, zo vertelde de sportbestuurder dinsdag al aan BILD.

Over de vermeende interesse van Olympiacos, weet Eichin niets: “Ik hoor die club niet voor het eerst, maar ik weet niet of Eljero wel naar Griekenland wil. Als hij bij mij komt en zegt dat hij wil gaan, dan valt er natuurlijk over te praten. Maar dat is nog niet gebeurd.”

Zou Olympiacos een goede club voor Eljero Elia zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is er met deze jongen gebeurd? Ik vond hem altijd zo goed en dacht dat hij er wel zou komen aan de top.

19 juli 2015 om 19:54

Heeft het niet heel slecht gedaan in Engeland. Koeman wilt hem hebben, maar niet voor de vraagprijs. Als die omlaag gaat, gaat hij gewoon bij Southampton voetballen

19 juli 2015 om 21:24

@liverpool wat is jouw definitie van altijd. Heeft miss 1 goed seizoen plus paar goede wedstrijden gespeeld. Ik denk dat die zijn blijven hangen bij je

19 juli 2015 om 21:33

Hij zal niet de eerste en niet de laatste zijn waarvan jij denkt dat hij de top zal halen,alleen omdat hij een mannetje kan passeren.

Er komt meer bij kijken om een succesvolle voetbal carriere te bewerkstelligen.

Waarom heeft ajax hem niet gehaald heeft "een beetje ervaring" inmiddels en dan hadden we een scorende buitenspeler

19 juli 2015 om 19:11

speler 6567 die ajax had moeten hallen..

19 juli 2015 om 19:14

Misschien kunnen ze hem nu halen. Als hij niet teveel wil verdienen. Heb je de vervanger van Kishna direct binnen.

19 juli 2015 om 19:30

De vervanger van Kishna heet Armin Younes.

19 juli 2015 om 20:29

Amin*

19 juli 2015 om 19:25

Ik ben niet eens voor Ajax, maar het aantal spelers voor Ajax dat ik af en toe voorbij zie komen in deze transferperiode....niet normaal. Lees ook net dat Teo Gutierrez voor iets van 3.5 mil naar Sporting gaat, weet je wel. Bizar.

19 juli 2015 om 19:57

Het aantal spelers? Dijks, Heitinga, Gudelj, Sanogo (huur) en Younes.
Vertrek (boilesen), (andersen/serero), (duarte), Moisander, Sigthorsson, Kishna en verhuur de Sa, Ligeon en Zivkovic staan daar tegen over.?

20 juli 2015 om 01:23

Zo denk ik over de opleiding.. Tete, Riedewald en Bazoer bijvoorbeeld, Ajax moet deze jongens een kans geven en niet teveel kopen. Elia us ook weer een bron van onrust en ellende. Liever een Menig of Cerny die doorbreekt en allicht laat Younes leuke dingen zien.

19 juli 2015 om 19:30

Omdat hij geen schim is van wat hij was.. laat ADO den Haag hem maar oppikken.. hij heeft domme keuzes gemaakt, jammer.

19 juli 2015 om 21:31

Denk dat Elia het bij Ajax wel beter zou doen dan Babel destijds. Elia is voor elke Eredivisieclub een aanwinst. Zou Kishna prima kunnen vervangen zoals Sch14fcb al aangeeft.

20 juli 2015 om 00:54

Lijkt mij geen voorbeeld voor de jeugd...

Die gast had echt meer uit zijn carriere kunnen halen.

Echt jammer van die Elia onbegrijpelijk wat er met deze jongen gebeurd is zou bij Bremen toch makkelijk in de basis thuis horen

Zou dit een opvolger voor Kishna kunnen zijn? Hij kan toch niet alles verleerd zijn..

19 juli 2015 om 19:23

Jij weet dat Overmars Younes gehaald heeft?

19 juli 2015 om 19:29

Jij weet dat Kishna vertrekt?

19 juli 2015 om 20:17

Jij weet dat younes de vervanger is van kishna?

19 juli 2015 om 20:30

Jij weet dat een vervanger gehaald kan worden voor de speler vertrekt?

19 juli 2015 om 21:03

Jij weet dat vervangers meestal worden gehaald wanneer basisspelers vertrekken?

20 juli 2015 om 00:51

Jij weet dat Younes nog niks heeft gepresteerd ?

20 juli 2015 om 01:24

En ook nog Menig en Cerny heeft. Compleet overbodig dus,

Verhuren aan Twente maar dan wel tegen een modaal salaris ik denk dat er niet veel clubs zijn die hem willen kopen Weinig gepresteerd

Is ondertussen 28 jaar en heeft zeker 7 of 8 clubs versleten. Mentaliteit misschien?

19 juli 2015 om 19:45

Twente, HSV, juventus, Werder en halfjaar Southampton. Plus Ado maar toen ging het nog allemaal goed. Eigenlijk zelfs tot Juventus. Dus 6 clubs, maar versleten valt nog wel mee hoor..

19 juli 2015 om 21:39

Jij schrijft telkens excuses toe aan zijn omstandigheden waardoor het mis ging.
Bekijk de succevolle voetballers en observeer de verschillen in en buiten het veld.

Hij heeft geen topsport mentaliteit en dat je nog niet tot die conclussie ben gekomen is mij geen raadsel.

Bovendien is hij ook geen potentiele wereldklasse voetballler en heb dat ook nooit in hem gezien.

In zijn eerste duel kwam hij zeer gemotiveerd over en maakte hij meteen twee treffers, nadien niets meer. Uitgebluste speler. Wordt Turkije, Rusland, Qatar, ...

Iets als Krasnodar lijkt me wel een passende bestemming. Als is dat misschien wel te hoog gegrepen en moet hij het doen met Saransk of Grozny.

19 juli 2015 om 21:05

Weet niet of dat een goede keuze voor hem is na dat gedoe nu weer met Frimpong. Elia is nogal beinvloedbaar voor kritiek, laat staan zaken zoals racisme. Waar ik hem trouwens groot gelijk in geef. Say no to racism.

19 juli 2015 om 23:35

Laten we inderdaad daarom maar de gehele competitie afschrijven. Meteen Feyenoord verbannen uit alle steden waar fonteinen staan en ook teams met gekleurde jongens niet meer laten spelen tegen ASV de Dijk. Ja, in Rusland hebben ze de reputatie wat minder open te staan voor niet-blanke uiterlijke of niet-heteroseksuelen. Oogt allemaal vrij primitief, maar dat soort oelewappers lopen overal rond. Ga nou niet alles lopen hypen op basis van 1 artikel wat nogal suggestief geschreven is alstublieft.

Dit begrijp je toch niet. Niemand die staat te springen om hem te halen. Hij heeft ervaring tot en met....overmars!! Grr

19 juli 2015 om 23:56

Een woord: salaris

20 juli 2015 om 01:26

Ervaring met wat? Bankzitten en falen? We zitten al dik in de Las, overbodig en een bron van onrust, zijn we met Kishna bijna vanaf.

Wat is elia een drama zeg,voetballend dramatisch kan alleen maar arrogant kijken terwijl dat totaal niet bij m staat is sinds Twente geen man meer voorbij gekomen,hij is maar 1 truc machtig meer niet..hij mag god op z'n blote knieën bedanken dat erbij clubs zoals Bremen HSV en Juventus zulke domme scouts zitten die hem geld hebben gegund want hij is geen stuiver waard

Kan toch gemakkelijk ergens terecht bij een degelijke club. Volgens mij moet hij vertrouwen voelen. Everton, aston villa, noem ze maar op die kunnen hem toch gebruiken.

pffff toch een zonde wat er met diene jongen is gebeurd na fc twente is het helemaal niet meer goed gekomen met hem... en bij twente was hij wekelijks 1 van de grote uitblinkers en ook nog een wk gespeeld maar goed ik praat hier van 5 jaar geleden! nja als hij zich heletijd bezig houd met uitgaan vrouwen en dure auto's dat is dit het resultaat... Op deze leeftijd zou ik babel volgen en gwn aan je bankrekening denken want ik zie het echt niet meer goed komen met hem

Als Kishna weg is. Komt Eljero Elia maar lekker een jaartje met een optie voor nog een jaar naar Ajax. Dan kan hij zich weer in de kijker spelen bij de buitenlandse clubs en bij Oranje. Zelfde geldt voor Emanuelson die moet ook terugkeren naar Ajax. En dan zijn we pas rond met de selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren