Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elia kan geste van Werder Bremen vergeten: ‘Absoluut geen optie!’

Laatste update:

Eljero Elia heeft geen toekomst meer bij Werder Bremen en werd in januari van dit jaar al verhuurd aan Southampton. Hij is nu weliswaar bezig met de voorbereiding in Duitsland, maar de club kijkt wel naar de mogelijkheden om Elia van de hand te doen. Hij mag echter niet transfervrij vertrekken.

/

Werder zit behalve met Elia ook met Ludovic Obraniak opgescheept. De aanvaller en de middenvelder hebben nog een contract tot 2016 en Werder ziet hen het het liefst vertrekken. “Maar ze transfervrij laten gaan, is absoluut geen optie! Dat wil ik niet”, zegt directeur Thomas Eichin dinsdag resoluut in BILD. Of er geïnformeerd wordt naar de twee, laat hij in het midden.

Het gaat er ook om dat Elia en Obraniak zelf iets voelen bij de clubs die navraag doen. “De spelers zelf zijn van doorslaggevend belang. En zij zeggen niet bij de eerste de beste aanbieding die ze krijgen: ja, dat doe ik”, weet Eichin. De 28-jarige Elia speelde tot op heden voor ADO Den Haag, FC Twente, Hamburger SV, Juventus en Werder en de twee jaar oudere Obraniak kwam uit voor FC Metz, Lille, Bordeaux en Werder.

Denk jij dat Eljero Elia straks in een grote competitie speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dit geen leuke buitenspeler voor Ajax? Met zijn 28 jaar kan hij nog wel even vooruit en Kishna zal naar waarschijnlijk verkassen naar Lazio. Zo heb je met El Ghazi, Fischer en Elia toch wat techniek en snelheid in huis.

14 juli 2015 om 08:54

Ajax heeft net een nieuwe buitenspeler gehaald genaamd Amin Younes. Nog een extra buitenspeler lijkt mij overbodig.

14 juli 2015 om 08:56

Ala kishna vertrekt niet. Younes kan ook als rechtsbuiten en eventueel achter de spits (maar daar hebben we er al genoeg van) . Dan hebben we elke positie dubbel bezet, alleen maar mooi.

Lekker naar de VAE gaan. Hij gaat nergens in Europa het salaris vangen wat die nu vangt bij Werder. En Babel is daar ook. Lekker gezellig

14 juli 2015 om 09:20

Dan moeten die clubs hem wel willen...

14 juli 2015 om 10:42

Ja dan kunnen ze "chillen" of hoe je dat soort taverelen ook noemt. Aloewel babel in mijn ogen een stuk professioneler is dan elia. Mvg, profanalist

14 juli 2015 om 12:31

Chillen?? Wat is dat dan weer?

14 juli 2015 om 12:32

Wauw, hoe denigrerend wil je klinken? Hoezo is het bij Babel en Elia expliciet "chillen"? En hoezo noem je dat taverelen? Wat trouwens taferelen is. Mvg, persoon die dit soort opmerkingen zat is.

Ontopic, ik vind de VAE niet eens zo een slecht idee voor Elia. Liet bij Southampton ook niet veel bijzonder zien, op zijn eerste twee wedstrijden na. Waardeloze voorzetten had hij ook.

Is Elia niet een ontzettend lastige jongen? Mijn gevoel zegt dat Frank (als dit zo is) al bijzonder snel met hem in de clinch ligt en dan is het zonde van het geld. Op het WK 2010 (volgens mij) vond ik hem altijd leuk invallen maar dat niveau heeft hij volgens mij nooit meer gehaald.

Elia kan gewoon niet leven als een prof. Had enorm veel talent maar kon het nergens waarmaken. Gewoon een leuke ploeg vinden waar niet teveel van je verwacht wordt, en waar je af en toe rare dingen mag doen buiten het veld.
Was wel echt jammer van zn talent.

14 juli 2015 om 11:01

Hij heeft zich in zijn Juve tijd teveel met randzaken bezig gehouden. Er is eigenlijk echt niets meer van overgebleven. Bij zijn debuut voor NL zag ik echt een soort Braziliaanse speelstijl in hem, echt geweldig. Vond Arnoutovic altijd wel de betere en getalenteerder van de twee. Uiteindelijk kan je ook wel zeggen dat Arno het iets beter doet..

Voor Ajax wel het type speler dat in de Eredivisie kan verrassen, bevliegen en iets kan forceren in een wedstrijd toch? En dat zoekt Ajax.
Hij heeft het bij Southampton niet gek gedaan en ik denk dat hij op Eredivisie niveau gewoon nog kan uitblinken..

14 juli 2015 om 10:23

Helemaal met je eens, maar ik vrees dat Ajax met het 0% risico beleid dat ze voeren nooit bij Elia uit zullen komen..

Feyenoord moet Elia pakken

Elia. Kuyt. Boetius

Ik zie Elia niet naar de eredivisie gaan denk eerder dat ie dan naar de championship gaat of naar een van de gepromoveerde naar de premier league

Natuurlijk is dit een speler voor de Eredivisie maar hij zal wel niet willen inleveren op z'n Duits salaris.

Ajax nu.... Elia is een toppertje. Verhuur Menig, Muric en Cerny en er is wat ruimte. Haal hem a.u.b.

14 juli 2015 om 16:06

Niet haalbaar, die komt echt niet voor 1 miljoen per jaar. Werder zal denk ik nog wel een aantal miljoenen willen ontvangen. Elia heeft de laatste jaren nergens thuis gegeven....bij Soton ook op dat ene duel na niet bijzonder veel bijgedragen. Dan nog liever die Younes want Elia komt niet voor de bank en staat dan alleen maar Fischer in de weg.

Waarom blijft hij niet bij Southampton?

15 juli 2015 om 01:19

Ik denk toch dat Koeman niet overtuigd is van de kwaliteiten van Elia. Elia deed het in zijn eerste wedstrijden bij Southamton nog erg goed en viel toen op met een aantal goede acties maar daarna kreeg hij een grote terugval en zat hij vaak op de bank.

Ik zie Elia ook heel graag komen. Maar ik vrees dat hij niet haalbaar is. Elia waarschijnlijk geen genoegen gaan nemen met een salaris van 1 miljoen, ik denk dat hij liever even ergens gaat cashen. Zou wel echt een topper zijn voor Ajax met zijn ervaring, snelheid en dreiging. Stiekem hoop ik dat Ajax toeslaat!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren