Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eintracht Frankfurt kan Donny van de Beek voor deze spotprijs overnemen

Laatste update:

Eintracht Frankfurt kan Donny van de Beek aan het eind van het seizoen voor ‘minder dan tien miljoen euro’ overnemen van Manchester United, zo meldt journalist Florian Plettenberg van de Duitse tak van Sky Sports zaterdagmiddag op X.

Vrijdagmiddag gaf Italiaanse transfermarktjournalist Fabrizio Romano zijn ‘Here we Go’ af voor de transfer van Van de Beek. De Nederlandse middenvelder maakt het seizoen af op huurbasis in Duitsland.

Plettenberg voegt daar zaterdag aan toe dat Frankfurt geen bedrag hoeft te betalen voor de huurperiode. Hij stelt tevens dat Van de Beek volgende week de medische keuring ondergaat en daarna gepresenteerd zal worden.

Romano meldde onlangs al dat Frankfurt de beste papieren had om Van de Beek tijdelijk naar Duitsland te halen. Girona was ook in de markt voor de voormalig Ajacied, die er nu dus voor heeft gekozen om zijn carrière nieuw leven in te blazen bij die Adler.

Van de Beek kwam dit seizoen slechts tot 21 speelminuten bij Manchester United, verdeeld over de Premier League en EFL Cup. Ondanks het gebrek aan wedstrijdritme durft de technische leiding van Frankfurt de gok dus wel aan met de Nederlander.

De kersverse aanwinst van Frankfurt was al langer bezig met een vertrek bij Manchester United. In de afgelopen anderhalf jaar werd hij in verband gebracht met onder meer Barcelona, Real Sociedad en Lorient. Geen van die clubs wist Van de Beek uiteindelijk te contracteren.

Geen succes
Van de Beek werd medio 2020 aangetrokken door Manchester United, dat maximaal 44 miljoen euro overmaakte naar Ajax. Mede door blessureleed groeide hij op Old Trafford nooit uit tot een vaste waarde. Van de Beek werd tussendoor zelfs even verhuurd aan Everton.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Jammer dat ie niet naar Girona gaat. Had ik helemaal grappig gevonden als hij daar vervolgens ook zijn opleving weer had beleeft. Verguisde Blind en vd Beek die samen Girona kampioen maken

16 december 2023 om 14:29

Mwah had waarschijnlijk daar op de bank gezeten want het huidige basiself draait geweldig. Waarom zou je dan een voetballer die al 4 jaar stil staat en nergens is geslaagd buiten Ajax dan een kans geven? Never change a winning team. Dus veel had hij waarschijnlijk niet bij gedragen. Wel benieuwd we Girona WEL gaan halen

16 december 2023 om 14:45

Volgens je eigen redenatie dus niemand, want never change a winning team.

16 december 2023 om 15:12

Als VD Beek zijn niveau weer haalt bij Ajax maakt die gewoon een goede kans kijk eens hoe Blind weer is opgeleefd. Maar goed de concurrentie bij Frankfurt is ook niet mis met jongens als Ebimbe, Skhiri, Larsson en Rode.

16 december 2023 om 15:30

Waar is vd Beek eigenlijk verguisd? Dat Blind bij Ajax verguisd is lijkt me duidelijk, maar een vd Beek kwam toch zwaar kwaliteit te kort bij een Man Utd. Daarnaast betwijfel ik of hij basis zou staan bij een Girona. Blind is toch wat meer senior en kan bij tijd en wijle dat niveautje aantikken.

16 december 2023 om 20:26

Jij droomt teveel. Dat Girona het nu even goed doet wil niet zeggen dat Girona kampioen gaat worden. Uiteindelijk gaan ze het wel afleggen. Daarnaast heeft deze gast vier jaar amper gespeeld. Niveau van 0,0 op dit moment. Zelfs Girona is te hoog voor hem.

Is geen spotprijs hoor, en 'mede door blessures' is wel een erg positieve benadering van een compleet mislukt avontuur bij United waar hij zeer veel kansen kreeg. Vergeet ook niet dat hij bij Everton ook niet aan de bak kwam.

16 december 2023 om 14:43

Spotprijs gaat over geld niet over kwaliteiten

16 december 2023 om 15:00

De term spotprijs wordt hier waarschijnlijk gebruikt in relatie tot de door Manchester United eerder betaalde transfersom van maximaal 44.000.000 euro. Minder dan 10.000.000 is maar een fractie van die 44.000.000 en in die zin dus een "schijntje" of spotprijs. De term spotprijs staat hier inderdaad niet in relatie tot de kwaliteiten van Donny van de Beek. Desalniettemin vind ik 10.000.000 een heleboel voor een volledig mislukte speler die drie jaar de bank heeft verwarmd.

16 december 2023 om 15:58

Welke idioot zou in welke realiteit ooit 44 mil betalen voor zo een speler.
Dit is precies de reden dat Ajax altijd de grootste zou blijven.
Ze
Verkopen spelers van rond de 7 miljoen voor 5 voudige.
Dan kan je zelf wel
Wat missers maken.

16 december 2023 om 15:00

Bij Everton was hij na 1 invalbeurt basisspeler tot hij geblesseerd raakte en kwam daarna weer terug in de basis.

16 december 2023 om 20:15

Het is wel een spotprijs. Van de Beek was geen 44 miljoen waard maar 25 op dat moment. Nu heeft het zitten op de bank en zijn blessures zijn potentie vermindert maar kwalitatief is het nog steeds een prima speler. Niet iedereen is gemaakt voor de wereldtop en een ploeg als Frankfurt is gewoon een prachtige club. Die jongen mag een halfjaar op stage bij waar ze kunnen kijken of hij het niveau aan kan. Daarna hem ophalen voor een bedrag van minder dan 10 miljoen is gewoon een prima deal! Vervolgens kan Donny als het meezit over 3 jaar misschien naar een ploeg van het niveau Newcastle (op dit moment) en heeft ie nog een prachtige carrière gehad en is die schatje rijk geworden. Altijd dat overdreven negatieve of positieve gedoe in de voetbalwereld doe allemaal eens lekker nuchter man

Het spijt me dat ik het moet zeggen, maar voor minder dan tien miljoen mag ie ook naar Ajax terugkomen toch? Kan absoluut van waarde zijn. We betalen voor jeugdspelers van Manchester City het dubbele. Voor wisselspelers van Tottenham Hotspur het driedubbele.

16 december 2023 om 15:14

Transfersom is 1, salaris is 2..zit bij ManU op 7 milj, zat indertijd bij Ajax op 4 milj en tegenwoordig worden dat soort contracten niet meer uitgedeeld.

16 december 2023 om 22:07

Frankfurt betaalt toch min of meer vergelijkbare salarissen als Ajax?

16 december 2023 om 15:21

Wat mij betreft is hij welkom, maar of Donny nu al naar Ajax terug wil? En ook bereid is om financieel terug te gaan naar een Ajax-salaris?

16 december 2023 om 15:28

Ik vind 10 miljoen eigenlijk best veel geld voor een speler die al jaren niks heeft laten zien, er is geen enkele garantie dat hij het niveau aantikt dat hij in 2018 aantikte. Het feit dat je zoveel betaalde voor een jeugdspeler van City en een wisselspeler van Tottenham (die het beide niet bijzonder goed doen) zou juist een reden moeten zijn om bij zo'n transfer wat terughoudender te zijn lijkt mij.

16 december 2023 om 16:35

Waarom moet alles en iedereen maar weer terug naar Ajax gehaald worden. Kijk naar de toekomst in plaats van het verleden.

Wanneer je Donny van de Beek in zijn kracht gebruikt zoals Ajax dat deed, is het gewoon een verdomd goede speler. Geen wereldtop (anders had 'ie nu wel in Barcelona of Madrid onder contract gestaan), maar wel iemand die voor de clubs onder de top van grote waarde.

Als Eintracht hem weer aan het voetballen krijgt, is die transfersom van minder dan 10 miljoen echt een lachertje. Dan zou ik iedereen daar in Frankfurt voor gek verklaren als ze hem níet overnemen, want een goed voetballende Van de Beek kun je in het ergste geval altijd nog voor het dubbele (20 miljoen ongeveer) doorverkopen.

16 december 2023 om 15:39

Yep helemaal mee eens. Snap ook niet dat hij nooit een kans heeft gekregen bij United. Hij heeft namelijk echt wel kwaliteiten. Vind hem niet onder doen voor een Mctominay. Zuur dat hij redelijk vroeg na zijn overstap een zware blessure heeft opgelopen. Ik weet bijna zeker dat hij bij Eintracht een succes zal worden. Zal me niks verbazen als hij volgend jaar bij Dortmund speelt.

16 december 2023 om 22:06

Hij kan in theorie wel beter zijn dan McTominay, maar dat moet je na een paar jaar toch wel eens op het veld laten zien, of zelfs maar op de training.

McTominay gaat geen ballon d’or winnen en hij is geen Bruno of Mount, maar hij traint hard, speelt goed en scoort goals. Als je dat structureel blijft doen als reserve, dan stelt de coach je nou eenmaal sneller op.

17 december 2023 om 13:10

Hij heeft toch een hoop last gehad van blessures? Hij was ook al feitelijk afgeschreven toen Ten hag kwam. Mount kan er dan ook niet veel van en die is voor een stuk meer gehaald. United is gewoon een kerkhof voor veel spelers.

16 december 2023 om 16:00

Haha je snapt dat het dus alleen bij Ajax is.
Dus je gaat hem nooit meer doorverkopen voor die prijzen.

4 jaar niets gepresteerd mede door blessures. Ooit een fantastisch jaar gedraaid bij Ajax. Als ik Frankfurt was zou ik er nog 10 miljoen keer over nadenken. Ik zou niet beginnen aan dit one seoson wonder.

16 december 2023 om 15:40

Lol Donny een one season wonder noemen geeft wel aan dat je maar weinig van het spelletje snapt.

16 december 2023 om 16:01

En jij dan Ali??
Als je deze speler verdedigd heb je overduidelijk zelf nog nooit een voetbal in het echt gezien.

17 december 2023 om 13:08

Lmao nee man een speler die in de CL tegen clubs als Juventus en Tottenham scoort kan er echt niks van. Zet je fles azijn aan de kant wanneer je ajacieden beoordeeld.

Spotprijs ? Haha
Erg duur voor zo een middelmatige speler.
Onderbouwing: zijn laatste 4 jaar als speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren