Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een maand is te snel om te oordelen, maar Balotelli gedraagt zich fantastisch’

Laatste update:

Mario Balotelli liet niets zien bij Liverpool en ook zijn start bij AC Milan was niet denderend, maar de flamboyante Italiaan is op de weg terug. Balotelli is zelfs nog altijd in beeld bij de nationale ploeg, zo verzekert vicevoorzitter Adriano Galliani van AC Milan. Bondscoach Antonio Conte sprak met AC Milan-trainer Sinisa Mihajlovic over de aanvaller.

/

“Het klopt dat Mihajlovic en Conte gepraat hebben over Balotelli. Mensen moeten Conte zijn werk laten doen en dan zien we het wel”, aldus Galliani in gesprek met RAI. “Balotelli gedraagt zich fantatstisch, zowel op als naast het veld. Natuurlijk, een maand is niet genoeg om het te beoordelen, maar op ieder vlak gedraagt Balotelli zich uitstekend.”

In de Serie A is Internazionale, zonder goed te spelen, lijstaanvoerder. Galliani heeft er geen mening over. “Ik wil geen debat met Internazionale, dan beginnen zij weer over de jaren 90, toen wij veel wedstrijden met 1-0 wonnen. Wij werden vier keer in vijf jaar kampioen, daarna was Internazionale dominant en daarna Juventus. Zo gaan die dingen.”

Denk je dat Mario Balotelli het goed gaat doen dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft het eigenlijk alleen slecht gedaan bij Liverpool. Kan me nog herinneren dat hij bij City een paar Lamborghini's in puin heeft gereden haahaa wtf en hij kreeg al het geld gewoon terug van City hahaah. Wat zal er eigenlijk in zo'n jongen omgaan? Zoals ik al zei als hij er zin in heeft is ie echt goed hoor

28 september 2015 om 09:08

Bij City was het toch ook gewoon niks hoor...

Zag de wedstrijd afgelopen week tegen Udinese. Prachtige vrije trap en wist zich daarna goed in te houden toen hij werd uitgedaagd om zijn tweede gele kaart te pakken. Ik heb er nog steeds weinig vertrouwen in maar het ziet er wel goed uit

Ik heb al een paar wedstrijden gevolgd van Balotelli en daarin gedroeg hij zich professioneel, zoekt minder ruzies en als het zich voordoet dan houdt ie zich in of gaat er niet op in. Ik hoop dat hij zo blijft presteren. Met name die mooie vrij trap! Ik geloof nog in hem.

27 september 2015 om 13:40

Ieder zijn karakter, maar Ballotelli mocht nooit introduceert worden met al dat geld op jong leeftijd (zie City).
Dat gaat naar je kop en laat u domme dingens doen.

Talentvolle speler en zal zeker terug hoog niveau halen als hij zijn kop erbij houd.

27 september 2015 om 13:51

Zo is het nu eenmaal tegenwoordig.. Alles draait om geld. Je hebt weinig jonge spelers waarvan de passie nog uitstraalt om voetbal. Maar ik ben volkomen met je eens!

Het gedrag van deze jongen lijkt belangrijker te zijn dan zijn prestaties. Balotelli mag zich van mij misdragen, zolang hij maar presteert. Tegenwoordig moeten we al blij zijn als hij in Augustus wordt aangetrokken en eind September zich nog steeds volwassen gedraagt. Het is toch geen kleuterklas? Die man moet gewoon gaan scoren, daarvoor is hij gehaald.

Ik hoop dat Mario Balotelli eindelijk het besef krijgt dat hij een hele goede aanvaller kan worden en dat hij zich blijft gedragen en nog beter zal gaan presteren.

Maar tot nu toe gedraagt Balotelli zich, op dat ene rij incident na, prima bij Milan en dat moet zo blijven. Als hij zich blijft gedragen plus goed presteert, dan komt hij ook weer in beeld bij het nationale elftal van Italië, want Simone Zaza, Ciro Immobile, Stephan el Shaarawy, Graziano Pellé, Alessandro Matri, Mattia Destro en Pablo Osvaldo zijn of niet goed genoeg, of ze komen niet veel aan spelen toe bij hun clubs of ze zijn niet in vorm.

27 september 2015 om 14:02

Iedereen KAN een rij incident krijgen

27 september 2015 om 14:32

@ Interfan11,

Ja dat klopt, maar niet zoveel als Mario Balotelli. Hij heeft aan het begin van dit jaar een boete moeten betalen van 10.000 euro, omdat hij al 18 boetes in alleen Italië had en meerdere hetzelfde (telkens parkeren op 'n plek waar je niet mag parkeren of boven de 200 km/h rijden op 'n weg waar je maar 120 mag) en in Engeland heeft hij ook meer dan genoeg boetes gehad.

Dus ja, het klopt dat iedereen wel een rij incident heeft, maar zoveel als Balotelli? Die man heeft volgens mij al meer dan 30 boetes gehad.

27 september 2015 om 14:09

Je kan het ook anders bekijken. Balotelli is pas een maand terug in Milaan en heeft nu al een rij-incident. Die vent is 25 en moeten we nu trots zijn dat hij zich kan gedragen als een volwassene? In potentie zou hij de beste spits van Italie kunnen zijn, maar dat gaat niet meer gebeuren. Ik hoop dat Balo dit seizoen de dubbele cijfers kan halen voor AC. Maar als ik Conte was zou ik ten alle tijde Pelle de voorkeur geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren