Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eden Hazard loopt blessure op en mist openingswedstrijd bij Real Madrid

Laatste update:

Eden Hazard komt zaterdag niet in actie tijdens de eerste competitiewedstrijd van Real Madrid. De Belgische aanvaller heeft een bovenbeenblessure opgelopen en moet daardoor de seizoensouverture tegen Celta de Vigo aan zich voorbij laten gaan, zo meldt zijn werkgever op zijn officiële website.

'Na de testen die vrijdag zijn uitgevoerd door de medische staf van Real Madrid, is bij Eden Hazard een spierblessure aan het voorste deel van zijn rechterdij vastgesteld', zo schrijft Real Madrid, dat geen uitlatingen doet over de verwachte herstelperiode. Diverse Spaanse media stellen dat Hazard minimaal drie en mogelijk vier weken uitgeschakeld zal zijn.

Trainer Zinédine Zidane heeft nog geen reactie gegeven op de blessure van Hazard, maar blikte al wel vooruit op de seizoensopening. "We zijn allemaal benieuwd naar de start van het seizoen en al onze focus ligt nu op de openingswedstrijd", aldus de Fransman, die ook inging op de situatie rondom Gareth Bale. "Het leek op een gegeven moment dat hij zou vertrekken, maar hij is nog steeds bij ons. Hij is een belangrijke speler en zal het mij moeilijk maken bij het selecteren van de startende elf spelers."

Ook James Rodríguez, die afgelopen seizoen verhuurd werd aan Bayern München en op weg leek naar de uitgang bij Real, is in genade aangenomen. "Hij is in goede vorm en ik ben blij dat hij in de ploeg zit. Ik zal een beroep doen op alle spelers die ik tot mijn beschikking heb." Zidane werd ook gevraagd naar Paul Pogba, die al weken gelinkt wordt aan Real. "Paul is een speler van Manchester United en we kunnen ons alleen concentreren op de ploeg die we hier hebben."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet gek als je terug van vakantie komt overgewicht. Leuke speler maar denk niet dat hij z'n stempel op Real Madrid kan drukken

16 augustus 2019 om 14:26

Zijn blessure is niet perse het gevolg van zijn overgewicht en waarop is je conclusie gebaseerd dat hij zijn stempel niet op Real kan drukken terwijl het seizoen nog moet beginnen?

On:
Voor Real is dit wel minder, je wilt het seizoen het liefst starten met je sterkste elftal.

16 augustus 2019 om 14:32

Vind het vrij amateuristisch als je met overgewicht aan komt zetten bij je nieuwe “droomclub”. Als dat zo is zorg je er voor dat je daar fit verschijnt om meteen het verschil te kunnen maken. Verder was hij bij Chelsea natuurlijk het mannetje waar alles om draaide. Nu heb je nog 8 sierpaarden die graag de bal willen hebben. Ik noem een vinicius en isco. Pareltjes waar ik van kan genieten, schat hen hoger in dan Hazard, ook omdat zij al weten hoe het is om bij Real Madrid te spelen. De ongekende druk van het moeten winnen, daar zal Hazard het nog wel eens lastig mee kunnen krijgen. Ik laat me graag positief verassen!

16 augustus 2019 om 14:43

Choker/ Jij met je overgewicht, weet je wel iets van sporters af? Veel sporters vinden het heerlijk om wat aan te komen, als in een reserve laagje, en dan keihard trainen voordat het seizoen begint. Zijn overgewicht is een verzinsel geweest

16 augustus 2019 om 14:51

@insidermadrid, je kutn er om heen kletsen maar iedereen ziet dat die gewoon te zwaar is.
En als topsporter heb je verantwoordelijkheid en dat kan gewoon echt niet

16 augustus 2019 om 14:53

@insideRMadrif,
Weet ik wel iets van sporters af? En dan kom je vervolgens met zo’n argument aan. Heb nog nooit een sporter expres aan zien komen, vandaar ook dat ze in de vakantie vaak voor zichzelf door sporten. Natuurlijk, voetballers zijn mensen en moeten leuke dingen doen. Maar om bewust aan te komen heb ik nog nooit gehoord. Dus om antwoord te geven; blijkbaar niet dus als ik jou mag geloven.

16 augustus 2019 om 14:59

@chokemedaddy, natuurlijk ontzettend lul verhaal van Insidermadrid, hij probeert Hazard te beschermen.

Ik train al jaren op alle verschillende leeftijdsgroepen - en op elk niveau komen de spelers fit terug van vakantie . Gewoon omdat het normaal is .. maar meneer Hazard mag uiteraard lekker aan komen en dik zijn

16 augustus 2019 om 15:04

@le papillon,

Heb inderdaad nog nooit iemand gehoord die houdt van de voorbereiding. De meeste voetballers hebben daar juist een hekel aan! Maar insidermadrid heeft vast ‘inside information’ en kent Hazard persoonlijk....

16 augustus 2019 om 15:09

Ja Real Madrid kickt op spelers met overgewicht. Overwogen om Higuain destijds terug te halen en begreep zelfs iets van concrete interesse in Jeroen Verhoeven

16 augustus 2019 om 15:35

Ik ben het niet helemaal eens met InsideRMadrid, maar het klopt natuurlijk wel dat sporters soms iets aankomen om het vervolgens droog te trainen om zo wat extra massa te krijgen. Dat is gewoon normaal. Of Hazard dit ook doet is dan weer een tweede.

16 augustus 2019 om 17:10

De foto’s en beelden waren gefotoshopt :-).

16 augustus 2019 om 17:14

En jij hebt contact met al die profs dat je weet dat de meeste een hekel aan de voorbereiding hebben? :-(

16 augustus 2019 om 18:51

Zo heeft ie er altijd uit gezien bij Chelsea en toch is het 1 van de beste voetballers ter wereld. Denk dat ie wel spijt heeft, werd in Engeland (terecht) op handen gedragen 7 jaar en heeft nu in 1 voorbereiding al meer over zich heen gehad dan in al die tijd, de Real supporters zijn niet de makkelijkste

16 augustus 2019 om 16:21

Allez, dat er iets niet klopt met de trainingen bij Real Madrid, komt niet bij jou op. Het is direct Hazard zijn schuld. Mendy, Rodrygo, Brahim Diaz, hadden die misschien ook allemaal overgewicht? Ook allemaal gekwetst op de trainingen.

16 augustus 2019 om 14:37

Het begint wel meteen al naar voor Real Madrid, die het moeten stellen zonder Hazard, Carvajal, Mendy, en Valverde... dit is niet hoe je het seizoen wil beginnen maar er zijn genoeg andere goede spelers. Helaas is zowat onze hele voorbereiding in het teken van Hazard geweest maar goed. Benzema moet zijn klasse laten zien morgen in aanvallend opzicht, er zijn weinig anderen die een goal kunnen maken. Ik hoop dat James daadwerkelijk een kans krijgt van Zidane, hij zou een belangrijke squad member kunnen worden. Blijft James, dan komt Donny zeker niet.

Lekker begin voor Hazard, eerst volgens de berichten te dik aangekomen bij zijn ' droomclub '. En nu geblesseerd voor de komende 3 a 4 weken.

Hoop dat hij snel hersteld!!!

Goedzo, gelijk met beide benen op de grond. Bewijst maar weer dat niemand onsterfelijk is. Zie daarentegen ook veel liever Vinicius Junior spelen, wat een talent is dat zeg.

16 augustus 2019 om 14:30

Had jij daar nog bewijs voor nodig dan?

16 augustus 2019 om 14:35

Nee ik ben sowieso geen voorstander van spelers die als 'de absolute top' worden gezien. Voetbal is een teamsport en wordt met 11 man gespeeld (soms 12 man haha). Daarom vind ik het dus ronduit belachelijk om te zien dat spelers als individueel worden geprezen, terwijl het duidelijk in alle gevallen een verdienste van het team is.

16 augustus 2019 om 16:03

TheAlmighty

Dus er zijn volgens jouw geen absolute toppers omdat... Voetbal een teamsport is? Of je vind dat Messi en Ronaldo niet geprezen mogen worden voor het feit dat ze beide gewoon veel beter zijn dan andere voetballers? Of begrijp ik je nu fout?

16 augustus 2019 om 18:17

Messi en Ronaldo zijn leuke voetballers maar zonder de 10 man om hen heen kunnen zij ook niks. De trainer vind ik belangrijker dan zo’n ‘vedette’ ik vergelijk voetbal dan ook graag met een goed geoliede kruidvat of intertoys die een leidinggevende heeft die het team naar succes leidt

16 augustus 2019 om 14:35

Veel liever Vinicius dan Hazard? Weet niet wat jij gerookt hebt maar Hazard is nog steeds een paar klasses beter dan Vinicius. Vinicius doet in principe alles goed buiten 16, maar in de 16 krijgt hij altijd een soort van kortsluiting. Dat zou je moeten weten als je hem zag spelen vorig jaar dus begrijp niet zo goed waarom je hem veel liever ziet spelen. Nu Hazard geblesseerd is hoop ik wel dat hij zichzelf laat zien als iemand die ook goals kan maken buiten het gek maken van zijn directe tegenstander.

16 augustus 2019 om 14:39

Hazard is een groot gemis voor Real Madrid, en de kans is groot dat we hem pas na de interland periode zijn debuut gaan zien maken. Zeer frustrerend, misschien dat Perez nog een move gaat maken maar ik vrees van niet.

16 augustus 2019 om 16:24

Een talent die, eens in de backlijn aangekomen, het noorden volledig kwijt raakt

Hij is gewoon niet fit genoeg, komt met overgewicht terug van vakantie. Dan kun je vragen om blessures. Werkelijk onvoorstelbaar dat je zoiets kunt doen als speler.

16 augustus 2019 om 16:25

Mendy, Rodrygo, Brahim Diaz.... Allemaal overgewicht ja....

16 augustus 2019 om 16:47

Wat je zegt is niet waar. Mensen met overgewicht hebben even snel een hoge kans op blessures dan mensen die geen overgewicht hebben. Het zou heel goed kunnen dat hazard op een te hoge intensiteit heeft getraind.

Dat gaat een lastige kluif worden. Dat worden 11 bekende namen morgen. Ik houd de moed hoog maar voor onze toto spelers is het misschien een goed gokje om je 10tje op celta te zetten.

courtois
odriozola
ramos
varane
marcelo
modric
casemiro
kroos
isco
benzema
vinicius
16 augustus 2019 om 14:27

Staat toch nog een geweldig elftal

16 augustus 2019 om 14:32

Op papier niet inderdaad

16 augustus 2019 om 14:35

of alleen geweldige namen...dat is nog even afwachten.

16 augustus 2019 om 15:26

Ben geen Real volger maar had Zidane geen problemen met Isco?

16 augustus 2019 om 19:02

Nee dat was Solari, Zidane heeft problemen met James.

19 augustus 2019 om 09:47

Sorry Bison, had je reactie gemist. Zoals onder jouw bericht al gereageerd was kan ik dat bevestigen wat RealMadrid-96 zegt.

Uiteindelijk zat ik fout dat Bale opgesteld werd inplaats van Isco. Maar ik denk dat niemand die zag aankomen haha. Anyway, excuses.

Haha tuurlijk. Seizoen moet nog beginnen, en er zijn al de nodige blessure's. Nu ligt je grootste aankoop, er bijna een maand uit. Tuurlijk, kan er ook nog is wel bij.

Ondertussen gaan we morgen gewoon weer beginnen met dezelfde 11 als vorige jaar. Veranderingen me dikke reet. Verwacht een kansloos nederlaag uit tegen Celta. Echt waar, nul vertrouwen erin. Zie het al voor me dat Bale en Vazquez het moeten gaan doen. De 1 gebruikt Zidane het liefst niet, en de ander is de grootste meme allertijden op het internet. Zul je zien dat Vazquez weer 5 dubbele scharen gaat proberen, om vervolgens weer balverlies te lijden.

Wordt nog wat joh, Celta, Villarreal en Sevilla uit. Succes Zidane. Geen idee hoe je dit soort potjes gaat winnen.

16 augustus 2019 om 15:19

Denk dat ze eerder met Vinicius en Vazquez gaan beginnen. Of Zidane gaat een nieuwe systeem proberen met 2 spitsen een nr. '10' en daar achter drie middenvelders, maar denk niet dat hij daar tactisch sterk genoeg voor is.

16 augustus 2019 om 15:41

Vinicius en Vazquez horen bij de 11 van vorig jaar

16 augustus 2019 om 16:28

Zou Real wel eens in een deze 3-5-2 willen zien spelen. Opzich defensieve stabiliteit met met twee cdms en 3 cv's. De backs komen bij Real de laatste tijd niet echt uit de verf en zo kun je met veel aanvallende stootkracht spelen voorin. Zou het gewoon proberen, de vaste 11 van vorig jaar gaat weer een somber resultaat opleveren denk ik.

Courtois
Militao
Varane
Ramos
Casemiro
Kroos
James
Isco
Vinicius
Bale
Jovic

Chapeau voor Bale. Gewoon blijven daar. Je laat je niet behandelen als een wegwerpcamera. Dat is ook het oorspronkelijke nut van een contract; rechtszekerheid. Perez heeft met zijn domme kop en topsalaris geboden aan Bale, dus die heeft alle reden om daar te blijven.

Als we zo doorgaan moeten we Castillaspelers op gaan stellen rond November.

16 augustus 2019 om 16:27

Als dat dan Rodrygo en Kubo zijn, vind ik dat nog niet zo erg 🙂

16 augustus 2019 om 16:30

Die mogen volgens mij niet spelen vanwege die EU regeling. Ik had hun ook graag zien spelen... Veel beter dan bijv. Vazquez.

16 augustus 2019 om 16:35

Een van de 2 mag wel, want Valverde krijgt Spaans paspoort

16 augustus 2019 om 19:04

Klopt, is al bekend dat dat Rodrygo gaat zijn. Kubo zien we dit seizoen helaas alleen in Castilla..

Best onbegrijpelijk. Je maakt een transfer naar Real, gaat spelen voor je idool als je trainer en je komt opdagen met overgewicht en een aantal weken later raak je geblesseerd. Als je top fit was, had je lichaam het misschien weerstaan.

Verdomme, dit ga je niet menen. Komen we weer opdraven met Vasquez en Bale zeker. Dit gaat niks worden. Celta uit is altijd een rot wedstrijd. Geen Mendy, geen Carvajal en nu ligt Hazard er ook nog pak ‘em beet 3/4 weken uit. Ongelooflijk dit. We beginnen het seizoen gewoon met puntverlies. 0 vertrouwen in dit team. Vinicius kan wel op links, maar zodra hij voor het doel staat lijkt het wel alsof hij een black-out krijgt. Wat dat betreft zie ik 0 progressie ter opzichte van vorig seizoen. Rodrygo speelt bij Castilla; ook geblesseerd. Begint allemaal weer lekker! Wordt weer net zo’n seizoen als vorig jaar en dat betekent dat we niets gaan klaarspelen als spelers nu al geblesseerd zijn. Nu zijn we weer afhankelijk van Benzema en dat vreselijke middenveld. James, kom er maar in. Als ik de berichten moet geloven krijgt hij een kans van Zidane. Dan hoop ik maar dat hij fit genoeg is om ongeveer 20 minuten te kunnen spelen zodat er nog iets van creativiteit in het team zit. Welke veranderingen Zidane? Weer lekker met die verzadigde kern spelen zonder een enkele vorm van mentaliteit. Gadverdamme.

16 augustus 2019 om 16:31

Inderdaad, nu kan hij de ploeg van vorig jaar opstellen. Als hij James al mee neemt, geloof ik dat dat hoogstens als 3de invaller zal zijn. In ieder geval, ik verheug me er al op, morgen 90 minuten naar Lucas Vazquez te mogen kijken, 😟

16 augustus 2019 om 19:58

James zit wel bij de selectie, maar ik denk dat hij alsnog plaats mag gaan nemen op de tribune. Onze Ballon d’Or winnaar Vazzie zou wel titular zijn. Zidane heeft namelijk zijn favorietjes ook al spelen ze helemaal niets klaar. Ga maar uit van puntverlies morgen want Celta is én een lastige tegenstander en het team draait voor geen ene meter. Als we dan toch een nipte overwinning over de streep kunnen trekken komen we er nog goed vanaf.

16 augustus 2019 om 21:04

In de gegeven omstandigheden zou een nipte overwinning een geweldig resultaat zijn. Ik hoop echt wel dat James de kans krijgt Zidane de mond te snoeren.

16 augustus 2019 om 21:45

Misschien klinkt dit utopisch, maar Ronaldo terughalen klinkt nu lang niet zo gek.Als je na gaat hoeveel geld er is gemorst om het team op te boosten en tegelijkertijd bedenkt hoe het er nu naar uitziet, de derde plek het hoogst haalbare oogt.Ik word ook zo moe van dat geleuter dat vinicius een geweldig talent is op basis waarvan?Hij is snel inderdaad zo snel hij alles en iedereen voorbij rent waaronder het doel en de achterlijn.Argumenten:hij is nog jong,veel sterkte.De Ligt en de Jong zijn ook van een jongere leeftijd.Wederom een geweldig argument! Hazard is in mijn ogen niet bepaald een speler die het team op sleeptouw kan nemen,hetgeen wat nu ontbreekt bij dit Real. Wat hebben wij nog meer 🤔oh ja Isco!Moet ik even heel ver terug in de tijd wanneer hij voor het laatst uitblonk.Kortom bedankt Perez voor het geweldige beleid :Ronaldo verkopen toen het nog kon (100miljoen)en om vervolgens om en nabij 500mil.spenderen om op 3e plek af te stevenen 👏👏

Hahaha het seizoen moet nog beginnen en de Real supporters beginnen zich al tegen Hazard te keren.. Dit gaat zes maanden duren en dan wil hij op zijn knietjes terug naar Engeland komen, wat een afgrijselijk groepje mensen is dat toch..

16 augustus 2019 om 15:29

Ben benieuwd hoe lang Courtois het daar gaat volhouden, die zal halverwege het seizoen aankomen met een verhaal dat hij zijn achterneef mist..

16 augustus 2019 om 15:57

Niet dat ik je geheel ongelijk geef, maar nogal hypocriet dat dit van een Chelsea-fan moet komen, vind je niet? Kijk eerst naar je eigen achterban zou ik zeggen, want die zijn niet veel beter op dat vlak...

16 augustus 2019 om 16:15

Waarom? Dat hij Chelsea fan is verbied hem dus dat hij dit aansnijd bij een andere club?

16 augustus 2019 om 16:21

Het zou van mij persoonlijk hypocriet zijn als ik dat zelf ook zou doen, maar dat is totaal niet het geval. Ja, er zijn supporters die dat ook doen maar die veroordeel ik net zo hard. Je hebt 1 zo’n figuur hier op de site die na United alweer riep dat Kovacic, Zouma en Lampard alweer mochten vertrekken.. Van dat mannetje word ik net zo goed vooral heel erg moe

16 augustus 2019 om 16:33

Nergens op gebaseerd populair gebrabbel.

Hazard heeft alles in zich om een geweldige speler in de historie van Real te worden.

Gelukkig hebben we Lord Vazquez nog die hem moeiteloos kan vervangen. Genieten geblazen.

Wordt precies hetzelfde trieste verhaal als vorig seizoen dit. Naïef van Real Madrid. Is ook een kwestie van tijd voordat Casemiro geblesseerd raakt en onze hele middenveld in puin ligt. We hadden die Frenkie toch verdomde goed kunnen gebruiken. Stikjaloers dat hij bij Barcelona speelt, al is hij daar wellicht beter op z'n plaats dan bij Madrid.

16 augustus 2019 om 16:33

Bale en James blijven bij de club. Mag toch hopen dat zij eerder een kans krijgen dan Vazzie.

16 augustus 2019 om 17:20

We zullen het zien, ik denk eerlijk gezegd dat Vazquez hoger in de pikorde staat dan James.

Ik snap niet zo goed waarom iedereen begint te roepen van dat het met overgewicht te maken heeft. Vind het nergens op slaan want hij ziet er gewoon hetzelfde uit als toen bij chelsea

Jeez real sukkelt erg veel met blessures laatste paar seizoenen. Ben benieuwd hoe lang hij daadwerkelijk aan de kant zal staan. Heb liever sterkste real en atletico als tegenstanders, zodat de spanning ook hoog blijft.

Sterkte real fans. Beetje lullige start zo, maar moet wel goed komen. Hazard is een strijder.

16 augustus 2019 om 19:56

Nou, de succeswensen gaan wij hard nodig hebben, haha. Ik hoop dat La Liga ook spannend wordt dit seizoen maar ik denk dat Barcelona weer met twee vingers in de neus kampioen wordt. Volgens de berichtgeving staat hij ongeveer 3 tot 4 weken aan de kant dus dat is flink balen.

Ai, dat is geen fijn begin voor Real en voor Hazard. Aan de andere kant biedt het wel weer mogelijkheden voor Vinicius, Bale en James. Ik verwacht morgen de volgende opstelling.

Courtois
Miltao
Varane
Ramos
Odriozola
Casemiro
Kroos
Marcelo
Isco
Benzema
Bale

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren