Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dynamo Moskou informeert bij Celtic naar vraagprijs Van Dijk

Laatste update:

In bijna alle landen zit de nationale competitie erop en dus kan voor veel clubs de focus vast naar het nieuwe seizoen worden verlegd. De nieuw vorm te geven selecties moeten soms voorzien worden van vers bloed en dat is in Rusland niet anders. Dynamo Moskou zou volgens Voetbal International graag zien dat Virgil van Dijk naar de Premjer Liga komt. De Moskovieten hebben bij Celtic navraag gedaan naar zijn transfersom.

/

Na drie seizoenen bij FC Groningen stapte de 22-jarige Van Dijk vorig jaar zomer voor een bescheiden transfersom over naar Celtic. The Bhoys betaalden circa drie miljoen euro voor hem: een welbesteed bedrag, want Van Dijk paste zich razendsnel aan in Glasgow en werd een van de beste spelers in de kampioensploeg van trainer Neil Lennon. Hij was zelfs in de running voor de titel Speler van het Jaar in Schotland.

Dynamo Moskou zou hem nu graag aantrekken om achterin een tandem te gaan vormen met Douglas. De 26-jarige Nederlandse Braziliaan kwam vorig jaar zomer over van FC Twente. Celtic zou zeker tien miljoen euro verlangen voor Van Dijk, die in de belangstelling staat van meerdere clubs. Het is echter maar de vraag of het van een transfer zal komen: Van Dijk heeft als gezegd meerdere opties en lijkt en overstap naar Rusland niet erg interessant te vinden. Eerder wees hij Kuban Krasnodar al af, weet het weekblad.

Virgil van Dijk moet niet naar Rusland gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet doen, dan raak je zo mogelijk nog verder uit beeld.
Alhoewel met Hiddink straks..

14 mei 2014 om 12:52

Haha, kan het centrale duo van het Nederlands elftal alvast samen ingespeeld raken. Net wat je zegt, Hiddink zal de Russische competitie echt niet links laten liggen.

Als de interesse vanuit de Premier League waar is zou dit wel een oliedomme transfer voor hem zijn.

14 mei 2014 om 10:50

Wel een olierijke denk ik.

ON. Domme keuze in mijn ogen, zeker indien de interesses eerder genoemd enigszins kloppen.

Als ik de vorige geruchten over van Dijk mag geloven, kan hij beter naar Engeland gaan. Veel meer in de picture, als hij zich in Engeland bewijst kan hij niet meer stuk.

Lekker naar een Subtopper in Engeland gaan.

Die jongen moet niet naar Rusland verkassen.. gewoon blijven wachten op een goede club die bij hem past in een mooie competitie. En anders nog een jaartje Celtic ook geen straf

Zouden Douglas en van Dijk toch nog een duo vormen... Moet lekker naar de Premier League gaan,kan hij meer dan genoeg verdienen.

Douglas en van Dijk, het duo voor Oranje in mijn ogen. Douglas speelt daar regelmatig, en qua centen zal het aardig zijn, maar de competitie en het land... Als ik Van Dijk was zou ik de boot nog even af houden.

14 mei 2014 om 11:09

Ze hebben van Dijk 17 keer bekeken he. Van Gaal en co. zullen echt wel weten waar ze mee bezig zijn

14 mei 2014 om 11:41

Waar haal je vandaan dat ze hem 17 keer bekeken hebben? Of 17 video fragmenten?
En vraag me sterk af Van Gaal weet waar hij mee bezig is, zo kort voor het wk en heeft nog geen team staan, los van de spelers de spelers die zijn afgevallen vanwege blessures ed...

Los daarvan zou niet een erg handige transfer zijn als hij dit zou doen. Laat hem lekker bij Celtic blijven totdat er een mooie club komt uit een mooie competitie. En ik weet wel zeker dat die er wel gaat komen voor Van Dijk, is het niet vd zomer dan wel ergens volgend jaar als hij dit spel blijft vasthouden....

14 mei 2014 om 11:46

We hebben geen vaste 11 nee, maar wel een uitgebalanceerde selectie met individuen die allemaal ondergeschikt zijn aan een trainer / coach. En dat is iets heel belangrijks.

En die 17 keer zei Jack van Gelder bij Studio Voetbal.

14 mei 2014 om 12:24

Ow ja wat Jack zegt is waarheid....

''we hebben geen vaste 11 nee, maar wel een uitgebalanceerde selectie met individuen die allemaal ondergeschikt zijn aan een trainer / coach. En dat is iets heel belangrijks.''

Is dit cynisch bedoelt? Ik hoop het maar...
In de ogen van Van Gaal is iedereen ondergeschikt aan hem. En een uitgebalanceerde selectie? Vertel? Ze hebben amper samen wedstrijden gespeeld en laat staan in een systeem waar in ze gaan spelen. Of Van Gaal moet een wonder trainer zijn die in een dikke maand een top team te voor schijn kan toveren.... Ik hoop het van harte hoor, maar zie het niet gebeuren...

14 mei 2014 om 12:34

Uitgebalanceerd is inderdaad een vreemde woordkeuze. Er staat een selectie waarvan het grootste gedeelte nooit samen heeft gespeeld in een team. Daarnaast is de formatie veranderd. Dus om dan te spreken van een uitgebalanceerd team, nee.. Ik hoop natuurlijk dat er iets geniaals gaat gebeuren maar het is nu nog los zand.

14 mei 2014 om 13:15

Dan ga maar eens na Pearl of bij Douglas hebben ze ook brillen. Ik snap niet wat vele zo goed aan Douglas vinden, daarbij is het Geen Nederlander, dus geef ik (nog) liever een voorkeur aan iemand die in JL zou spelen, dan hem mee te nemen.

14 mei 2014 om 13:53

''dan ga maar eens na Pearl of bij Douglas hebben ze ook brillen.''

Dacht dat Douglas meer parfum ed was.....

14 mei 2014 om 15:15

Staan ze om bekend ja, maar ze hebben er ook brillen

Van Dijk - Douglas het duo bij Dinamo Moskou en het toekomstige centrale duo van het Nederlands elftal! Prima toch?!

14 mei 2014 om 11:03

Om te spelen tegen toppers van Ankara Perm of zoiets? Ga dan met z'n tweeen naar Sunderland, Southampton of iets in die richting. Kun je als duo laten zien dat van Gaal het mogelijk fout had tegen topspitsen als Aguero, Negredo, Rooney, Van Persie, Diego Costa als het bericht klopt en natuurlijk Luuk de Jong als die mag blijven.

14 mei 2014 om 11:08

Ankara Perm? Turks-Russiche fusieclub ofzo?

Zeker een stap hogerop voor Van Dijk. Dinamo is heel ambiteus en heeft een leuke selectie.

14 mei 2014 om 11:13

haha kom op nou, wat voor tegenstadn heeft een de vrij of veltman dan. Rusland is zoveel beter dan Nederland. Dinamo Moskou is miss niet de ideale club als je naar de Premier league kan, maar gewoon een absolute titelkandidaat in de Eredivisie

14 mei 2014 om 11:22

Volgens mij heb ik gelezen dat Newcastle niet door wil met De Jong.

On:
van Dijk moet lekker naar engeland gaan. Past veel beter bij hem

14 mei 2014 om 11:25

@sjonnie,

Je speelt ook wedstrijden tegen Cska, Spartak, Lokomotiv, Zenit, Kuban- en FC Krasnodar en Rubin Kazan. Bovendien heb je met Dinamo meer kans op een plek voor Europees voetbal.

14 mei 2014 om 11:25

@goonerkid
Amkar Perm, heb het even opgezocht.
Vergeleken met Celtic is het misschien iets hoger al betwijfel ik zelfs dat. Dinamo is ambitieus en heeft veel geld dus dat kan aantrekkelijk zijn. De leuke selectie valt wel tegen, deze lijkt alleen leuk door het verschrikkelijke niveau in Rusland.

@matselinho
Veltman heeft gespeeld tegen Barca, Milan.. In de competitie schat ik het niveau dan gelijk in maar Rusland is zeker niet beter. Het enige wat er beter is is het salaris. Verder bedroevend niveau, bedroevende supporters, bedroevend klimaat en een afwijkend speelschema wat ook waardeloos is.

14 mei 2014 om 11:27

@koni020
Zenit en Cska zijn aardige ploegen, de rest is ook in Nederland in mijn ogen maar een subtopper. De kans op Europees voetbal is natuurlijk bij Celtic vele malen groter. Die zijn oppermachtig in de eigen competitie. In Rusland blijft het elk jaar afwachten welke stinkend rijke eigenaar er het meeste geld tegenaan gaat gooien.

14 mei 2014 om 11:33

@sjonnie

Bij Dinamo heb je meer kans op europees voetbal dan Southampton, een middenmoter, en een Sunderland, degradatievoetbal. Verder zijn er meer stinkende rijke eigenaren bij Engelse voetbalclubs dan in Rusland, zo als gisteren bij Leicester City weer te lezen was.

14 mei 2014 om 11:36

Tegen Barca viel Veltman hopeloos door de mand, dus die geeft aan dat niveau niet aan te kunnen. Bij Celtic zat Van Dijk in dezelfde poule, en heeft dezelfde ervaring en wordt niet geselecteerd. Waarom dan niet een betere competitie proberen. Guus kent die competitie goed, dus heb er vertrouwen in dat Douglas en Van Dijk als ze in Russische competitie spelen gewoon geselecteerd worden.

14 mei 2014 om 11:47

@koenkampioen
Als je zeker Europees wil spelen is Celtic op dit moment de club want die worden telkens onbedreigd kampioen. Dat de kans bij Dinamo groter is als bij Sunderland/southampton ben ik met u eens
In Engeland zijn genoeg stinkend rijke eigenaren maar in Rusland zo goed als alleen maar.
Dit wijkt echter compleet af van mijn standpunt en dat is dat van Dijk beter in Engeland kan gaan voetballen dan in Rusland.

@matselinho
Ik vond beide spelers tegen Barca naar behoren spelen. Barca is absolute wereldtop en deze relatief jonge onervaren verdedigers deden het niet onverdienstelijk al hadden ze beide wel wat foutjes. Om ze dan meteen af te schrijven gaat mij te ver.
Dat Rusland een betere comp. is als Schotland ben ik met u eens maar het niveau gaat ook niet 3 stappen omhoog.
In mijn ogen heb je landen als België, Scandinavië en Schotland. Daarboven komen landen als Nederland, Rusland, Turkije. Oekraine hangt er een beetje tussen in. De top landen zijn dan Engeland, Spanje, Duitsland met Frankrijk en Italie er net onder.
Laat van Dijk naar een van die competities gaan. Is zeker een ploeg die Europees speelt en van Dijk wil hebben.
Guus die ziet hem dan ook en dat hij Rusland kent kan ook een nadeel zij, misschien vind hij die competitie wel niet zo denderend.

14 mei 2014 om 11:51

@sjonnie,

Jij weet overduidelijk niet waar jij over praat. Dinamo een tegenvallende selectie? Er spelen juist hele goede spelers zoals Kokorin, Zhirkov, Denisov, Granat, Gabulov, Kuranyi, Voronin en Noboa. Verder is Douglas daar de onbetwiste speler binnen deze fysiek sterke ploeg.

Het niveau is overigens veel beter dan in Nederland hoor en het wordt alsmaar beter als de Russische top hun eigen moderne stadion krijgen. De schema's liggen overigens gelijk met die van Europa...

De meeste clubs in Rusland worden gefinancierd door een sponsor van hun eigen land. Dat terwijl er in Engeland louter buitenlandse eigenaren lopen en ik durf ook nog te zeggen dat er in jouw favoriete Engeland meer eigenaren rondlopen dan in Rusland, dus welk excuus ga je nog meer gebruiken?

14 mei 2014 om 12:01

@koni020
Dat zijn inderdaad grote namen. Daar kan een Engelse Subtopper natuurlijk niet tegen op....
Dat Douglas daar onbetwist is zegt misschien nog wel meer over het elftal dan over Douglas zelf.

U mag het niveau beter vinden, ik vind het allemaal wel meevallen in Rusland. Europees doet Zenit leuk mee en de rest doet er eigenlijk niet toe. Van die nieuwe moderne stadions zal dit niveau niet opeens hoger worden. Spelers gaan daar niet heen om de mooie stadions, vriendelijke toeschouwers en het fijne klimaat maar om de centen en die zitten er toch wel.

Edit, De meeste clubs in Rusland worden gesponsord door het bedrijf van hun eigenaar. In Engeland zijn deze eigenaren buitenlands want Engeland heeft geen olie of gas miljardairs.
Dit is geen excuus, maakt de competitie sterker. Blijft echter zo dat diegene met de meeste centen kampioen wordt in Rusland.

14 mei 2014 om 12:09

Maar naar Engeland gaan ze zeker wel voor het mooie weer en de fijne toeschouwers? Schei toch uit, in Engeland ligt er veel meer geld dan in Rusland hoor. Daar kan zelfs Zenit niet tegen op, laat staan de rest van de Russische clubs. Bruto kunnen ze nog mee, maar netto leggen ze het echt wel af tegen de rijke clubs uit Engeland.

Ik denk dat ik hieruit kan opmaken dat jij geen fan bent van Douglas? Want anders had jij wel in de gaten dat een Douglas in vorm de beste Nederlandse verdediger en hij is nu in vorm,dus dat zegt veel over Douglas. Wat de stadions betreft zal het niveau misschien niet veel beter worden, maar komen er wel meer fans op af wat automatisch ook veel spelers lokt.

Edit: Dus vandaar dat een Cska vorig seizoen kampioen is geworden en ook nog eens een veel minder budget heeft dan Zenit en toen nog Anzhi? En ook dit jaar de grootste kans heeft om de titel te pakken? Kan het nog onzinniger?

14 mei 2014 om 12:11

Het leuke is natuurlijk wel dat over een jaar Shaktar Donesk, Dynamo Kiev en Odessa de Russische competitie ook komen versterken. Dus daar liggen mogelijkheden op een sterkere competitie.

on: Van Dijk lijkt mij een verstandige jongen. Na het WK nieuwe bondscoach en dus nieuwe kansen. Hij gaat of naar Engeland, of toch naar Duitsland en zal zich in de picture spelen. Komt wel goed met deze topper....

14 mei 2014 om 12:12

Zenit heeft de meeste centen, toch worden ze waarschijnlijk geen kampioen. Manchester City heeft de meeste centen en ze worden wel kampioen, dus dat argument van jou slaat nergens op.

14 mei 2014 om 12:16

Als u de toeschouwers in Engeland niet fijn vind moet u daar eens een wedstrijd gaan kijken. Ook in Engeland valt genoeg te verdienen maar daarvoor speel je ook op een hoger niveau, tegen betere tegenstanders.

Ik vind Douglas een beperkte verdediger maar dat zijn zo goed als alle Nederlandse verdedigers sinds het duo Stam-de Boer. Van mij had hij best mee gemogen naar het WK maar niet omdat hij de beste is in vorm. Puur om de reden dat hij in het lange rijtje middelmaat hoort wat Nederland in de verdediging beschikbaar heeft en hij daarom van mij net zoveel kansen verdiend als anderen.
Veel meer Fans in Rusland voor het voetbal lijkt mij niet erg reëel aangezien voetbal niet sport nummer 1 is. De stadions zijn nu al niet altijd vol dus die zullen niet veel verder vol gaan lopen als de stadions groter worden.
Dit gebeurd alleen wanneer er structureel een wachtlijst is zoals bijvoorbeeld bij Feyenoord.
Daarnaast gaan spelers in mijn ogen niet voor het publiek naar Rusland. Zijn genoeg voorbeelden van spelers die daar juist niet over te spreken waren.

14 mei 2014 om 12:21

@koenkampioen
Een seizoen is nog geen uitzondering. Daarnaast heeft City juist afgelopen seizoen voor hun doen weinig geld uitgegeven en zijn er andere clubs die meer hebben geïnvesteerd...

14 mei 2014 om 12:36

@sjonnie,

Even voor de goede orde: ik ben bij een wedstrijd in Engeland geweest en dat was bij Arsenal. Echt onder de indruk was ik daar niet van.

Ik denk niet dat de spelers naar Chelsea of City gaan door het fantastische publiek. Zij hebben een vreselijke publiek dat alleen zingt als hun club op het punt staat te winnen. Ik geef toe dat er in ons publiek geen lieverdjes zitten, maar ze maken in elk geval net zoveel herrie als de Engelse toeschouwers en dat met veel minder man. Ik kan dat weten aangezien ik de Russische competitie wekelijks volg. Jij onderschat ook hoe populair de clubs zijn. De reden dat de stadions in Moskou niet altijd vol zijn is omdat ze in een stadion spelen dat geen enkele identiteit met hun eigen club uitstraalt. Kijk naar een club als Anzhi dat nu wel een nieuw modern stadion heeft. Ondanks de verkoop van vele sterspelers, bleef het stadion geweldig gevuld en kwamen rezen vele fans mee in de hoop hun ploeg te zien winnen. Voor hen vind ik het zonde dat hun club nu op een lager niveau moet spelen, ondanks dat mijn sympathie voor Anzhi niet groot is.

Wat City betreft: Zenit heeft voor hun doen ook weinig geld uitgegeven dit jaar, dus die vlieger gaat niet op, want de waarde van City ligt nog altijd veel hoger dan bij de rest van de clubs. Alleen Chelsea komt nog enigszins in de buurt.

14 mei 2014 om 12:36

Koni020 jij slaat de hamer op de sikkel!

Naar een middenmoter in Engeland gaan; Aston Villa, West Ham, Southampton, Newcastle, Swansea. Allemaal goede opties om je te bewijzen en de twijfelaars de mond te snoeren

Everton is een lastigere optie omdat die al echt tot de subtop behoren.

Lekker naar een ploegje als Southampton gaan ofzo. Daarna misschien een stap hogerop naar de echte toppers. Waarom van Gaal hem niet mee neemt is voor mij echt een raadsel.

Dan heeft dynamo in 1 klap een veel beter centraal duo dan oranje...

Iedereen lijkt wel iets in die jongen te zien, op één man na. En laat die ene man nou net de bondscoach zijn.

Edit:
Natuurlijk moet die jongen niet naar Rusland gaan. Er is nog nooit een speler beter uit Rusland terug gekomen.

14 mei 2014 om 11:12

Honda?

14 mei 2014 om 11:15

Nee, want ik vind dat Honda in de tijd bij Rusland grotendeels stil heeft gestaan. Als hij naar een andere betere competitie was gegaan denk ik dat hij veel beter had gekund dan wat hij nu laat zien bij Milan.

14 mei 2014 om 11:56

Met zo'n instelling als die van Honda kom je als voetballer helemaal nergens. Hij dacht dat de Europese topclubs wel op hem af zouden komen terwijl hij er helemaal niets van gebakken heeft. Ik ben blij dat we hem van af zijn, want zonder hem deden wij al mee om het kampioenschap, maar morgen hebben wij ook nog eens de kans om die te pakken.

Ik hoop juist dat van Dijk naar een club zoals Everton gaat. Speelt hij in een grote competitie net onder de top. Kan hij altijd nog doorgroeien naar de absolute top.

Jongens hij gaat tog niet... relax maar.... zou wel ziek zijn al gaat ie naar psv/ajax voor t nederlandse voetbal maar ik zie um t liefst naar arsenal/liverpool gaan !

14 mei 2014 om 12:39

Dat zou wel mooi zijn naast Vlaar

Ach die gaat toch niet naar Rusland, anders was hij vorig jaar daar wel heen gegaan en kon hij veel meer verdienen als bij Celtic.

Hoop eiegnlijk dat ie dat doet. Samen met Douglas heb je dan een ijzersterk duo. De twee beste verdedigers van NL, die allebei onterecht niet zijn geselecteerd. Nee, van Gaal heeft liever twee onervaren verdedigers, die in de Eredivisie spelen... (kongolo en Veltman)

14 mei 2014 om 22:56

Veltman gaat niet mee

Lekker bij Celtic blijven daar kan hij zich nog doorontwikkelen!

Hopelijk blijft ie nog bij Celtic. Daardoor kan hij altijd CL spelen en dan heeft hij de kans om zich zelf in de kijker te spelen en vervolgens zou hij best wel een transfer kunnen scoren naar een subtop ploeg in Europa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren