Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dylan Vente voorkomt nederlaag Feyenoord Onder-19 tegen Shakhtar

Laatste update:

Feyenoord Onder-19 heeft woensdagmiddag niet kunnen winnen op bezoek bij Shakhtar Donetsk. Op bezoek in Vysokiy waren de Rotterdamse talenten grotendeels de betere van de partij, maar was het de ploeg van Sergiy Shyshchenko die op voorsprong kwam. Lange tijd leek Feyenoord op een nederlaag af te stevenen, maar vlak voor tijd was het Dylan Vente die de 1-1 maakte en zodoende een punt redde.

De ploeg van Cor Adriaanse boekte twee weken geleden de eerste overwinning in de Youth League tegen Shakhtar Donetsk. De ploeg uit Oekraïne werd in Rotterdam met 4-0 verslagen. Zo eenvoudig als toen, ging het woensdagmiddag niet. Shakhtar presenteerde zich op het FC Metalist Training Ground in Vysokiy als een stugge ploeg. De bezoekers hadden in de eerste helft het betere van het spel, maar doelpunten vielen er niet.

Na rust zocht Feyenoord nadrukkelijker het doel van Shakhtar en kansen om op voorsprong te komen waren er. Vijf minuten na de thee was Dylan Vente er dicht bij, maar zijn kopbal werd gered. Feyenoord hield de druk er goed op en de 0-1 hing in de lucht, maar het was juist Shakhtar dat scoorde. De thuisploeg schakelde goed om na een afgeslagen hoekschop en het was Dmytro Topalov die er op links snel vandoor ging. Zijn scherpe voorzet werd bij de tweede paal door Kuzmenko achter doelman Justin Bijlow gegleden. Het was pas het derde doelpunt van Shakhtar dit toernooi.

Met nog zeker 25 minuten op de klok drong Feyenoord meer aan, al werd het spel er niet beter op. Het geloof bij Shakhtar in een overwinning groeide met de minuut en het spel van Feyenoord hobbelde achteruit. Een echte kans op de gelijkmaker viel niet te noteren en zodoende leek het erop dat de drie punten in Oekraïne zouden achterblijven. Maar de laatste minuut van de officiële speeltijd waas het Vente die vanuit het niets scoorde. In blessuretijd waren er mogelijkheden voor beide ploegen, maar bleef het bij 1-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Achraf el Bouchataoui word echt de nieuwe El Ahmadi! Gewdige speler is dat zeg@

1 november 2017 om 15:16

Alleen dan met mee creativiteit

1 november 2017 om 15:40

Is maar net hoe je het bekijkt. KEA is creatief zat, maar met postbode Vilhena naast hem en een hopeloze Toornstra, is het onmogelijk om dit te tonen.

1 november 2017 om 16:54

KEA is ongelofelijk technisch en prima in de combinatie. Maar creatief? Nee ik heb hem zelden een pass over meer dan 10 meter zien geven. Dus creatief... Nee.

1 november 2017 om 18:56

El Bouchataoui kan zoveel van El Ahmadi leren, neem aan dat Aschraf al met eerste van Feyenoord traint, dat verdedigend positioneren en dueleren dat El Ahmadi heeft heeft El Bouchataoui nodig om de perfecte middenvelder voor Feyenoord te zijn over jaartje, misschien 2. Kan geweldig voetballen, heeft mooiere pass dan Karim, naar mijn mening beste Nederlandse 6 die voor de o19 mag uitkomen dit seizoen. Snap ook niet dat ze hem voor o18 hebben opgeroepen IPV o19.

Karim El Ahmadi, is geen houthakker zonder enige creativiteit maar het middenveld van Feyenoord is gewoon in een dramatische vorm! Toornstra doet het niet zoals hij het vorig jaar deed en Tonny Vilhena heeft mij nooit echt overtuigt.....

Ik heb de tweede helft gekeken, die linksback (nummer 5), heeft geen een goede bal gegeven. Alle voorzetten vlogen over het hek heen haha. Shaktar was nergens maar pakt op basis van de laatste 20 min gewoon een terecht puntje

Kan een Feyenoord-insider me vertellen of Feyenoord serieus aan dit toernooi meedoet of niet? Niet lullig bedoeld, maar ik kan me nog herinneren dat ze jaren geleden niet aan dit soort dingen mee wilden doen omdat ze daarmee alle talenten (nog meer) in de schijnwerpers zetten en daarmee de kans vergroten dat ze weg worden geplukt.

Hopelijk weten ze de 2e plek nog veilig te stellen, dan kunnen ze via een play-off de 1/8e finale nog halen. City gaat die koppositie niet meer uit handen geven lijkt me. Valt me trouwens op dat Krasnodar bizar grote overwinningen boekt via de Champions Route, hebben die zoveel talent rondlopen of gewoon geluk met de loting?

1 november 2017 om 19:45

Het kampioenschap zorgde voor deelname aan dit toernooi. Op dit moment staat Feyenoord 2de in de poule met 1 punt voorsprong op Napoli. Man city staat stijf bovenaan met 12 punten. Over het algemeen spelen ze goed voetbal en doen ze zichzelf vaak tekort door hun kansen niet af te maken. Er spelen een aantal talentvolle spelers in dit elftal die op dit moment zeker niet mis zouden staan in het eerste. Zou graag Geertruida en zwarts willen zien in het eerste. Ook el Bouchataoui is een speler om te volgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren