Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitsers zonder Schmelzer en met slechts een echte spits naar WK

Laatste update:

Duitsland wordt gezien als een van de grote favorieten voor het WK in Brazilië, maar heel veel indruk heeft de ploeg van bondscoach Joachim Löw nog niet gemaakt in de voorbereiding. Inmiddels zijn de 23 namen bekend die het voor Duitsland moeten gaan doen op het WK: Shkodran Mustafi (Sampdoria), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund) en Kevin Volland (TSG Hoffenheim) zijn de laatste afvallers.

/

Zestienvoudig international Schmelzer, basisspeler bij Borussia Dortmund, is de belangrijkste afvaller. Omdat Mario Gómez in een eerder stadium al was afgevallen bij de Duitsers gaat er slechts een echte centrumspits mee naar Brazilië: de oude Miroslav Klose van Lazio. De kans is groot dat bondscoach Löw in Zuid-Amerika gaat spelen met een ‘valse’ spits zoals Mario Götze, Thomas Müller of André Schürrle.

Duitsland is op het WK ingedeeld in Groep G en op papier is Portugal de zwaarste tegenstander van de Duitsers. Dat is ook direct de eerste tegenstander, op 16 juni. Daarna speelt Duitsland ook nog tegen Ghana (21 juni) en de Verenigde Staten (26 juni).

De volledige selectie:

Doel: Manuel Neuer (Bayern München), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)

Verdediging: Jerome Boateng (Bayern München), Erik Durm (Borussia Dortmund), Kevin Großkreutz (Borussia Dortmund), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (Arsenal), Matthias Ginter (SC Freiburg)

Middenveld: Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach), Julian Draxler (Schalke 04), Mario Götze (Bayern München), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern München), Thomas Müller (Bayern München), Mesut Özil (Arsenal), Lukas Podolski (Arsenal), Marco Reus (Borussia Dortmund), Andre Schürrle (Chelsea), Bastian Schweinsteiger (Bayern München)

Aanval: Miroslav Klose (Lazio).

Duitsland is topfavoriet

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ter Stegen niet mee als keeper??

2 juni 2014 om 12:54

Deze 3 keepers zijn al jarenlang de 3 keepers die door Löw geselecteerd. Niet verrassend dus.

2 juni 2014 om 13:11

@ Lenin,

Jarenlang? Roman Weidenfeller is in november 2013 voor het eerst in zijn carrière opgeroepen voor het nationale elftal van Duitsland.

Marc André ter Stegen daar in tegen, die had hij debuut voor het Duitse elftal gemaakt in mei 2012, ter voorbereiding op het EK van 2012 en hij speelde mee in een oefenwedstrijd tegen Zwitserland, die Duitsland, met ter Stegen op doel, met 5-3 verloor.

Maar heel Duitsland had zich niet honderd procent ingezet voor deze wedstrijd, dus de reacties dat ter Stegen dan vijf goals tegen kreeg en dat het zijn fouten waren, is onzin.

En volgens mij was ter Stegen ook meegegaan naar het EK van 2012, maar hij had geen enkele wedstrijd gekeept.

2 juni 2014 om 12:57

Geen Volland .. Ongelofelijk wat een fantastisch talent een van de smaakmakers in de bundesliga dit seizoen. Die Low heeft er een potje van gemaakt door maar een echte aanvaller te selecteren..

2 juni 2014 om 13:15

Reus kan toch ook als aanvaller spelen?

2 juni 2014 om 16:56

Ik zou Reus als spits doen en Götze op rechts in een vrije rol. Ozil op cam

2 juni 2014 om 17:00

Net als Podolski

2 juni 2014 om 17:35

Muller en Schrulle zouden ook in de spits kunnen spelen!

2 juni 2014 om 13:20

Low raus!!!! Wat een dramacoach. Lachwekkende selectie. Even serieus he dit ziet elk blind paar dat dit de beste selectie is die Duitsland op de weeg kan brengen. Moet wel bijgezegd worden dat Gundogan, L.bender, Badstuber en S.bender geblesseerd zijn.

Doel: Manuel Neuer, Roman Weidenfeller, Marc Andre Ter Stegen / Bernd Leno
Verdediging: Mats Hummels, Philipp Lahm, Marcel Schmelzer, Jerome Boateng, Benedikt Howedes, Matthias Ginter, Erik Durm, Per Mertesacker
Middenveld: Sebastian Schweinsteiger, Toni Kroos, Mario Gotze, Mesut Ozil, Emre Can, Julian Draxler
Aanval: Marco Reus, Mario Gomez, Stefan Kießling, Thomas Muller, Andre Schurrle en Kevin Volland

Zo zal ik de selectie samenstellen.

2 juni 2014 om 13:31

Schmelzer is altijd zwak bij het Duitse elftal, die zou ik nooit meenemen, Low gewoon slim gehandeld, hij zag dat Durm op links beter is dan Schmelzer ( in het Duitse elftal dan).

Emre Can lijkt me veel te vroeg om mee te nemen, dan eerder spelers als Castro, die nog eens multifunctioneler is en ervarener, of Kramer.

Verder heb je met Gomez en Kiessling bijna dezelfde type spitsen, dus ik zou een keuze maken.

2 juni 2014 om 13:40

Ja maar Klose is over de datum en gaat je ook niet verder helpen. Als je twee dezelfde spitsen hebt heb je dus een uitstekende back-up mocht een van die twee uitvallen. Daarnaast Can te vroeg? Die heeft dit jaar veel sprongen gemaakt bij Leverkusen en Castro is een leuke speler maar geen Die mannschaft materiaal. Leuk dat die multifunctioneel is maar op basis van dat is een Grosskreutz volgens jou dus ook beter dan Reus.

Jeweet dat je nu maar 1 lb in de selectie hebt met Durm he? Jansen is ook al thu isgelaten dus wat wil je doen als Durm geblesseerd raakt of matig presteert? Lahm op die positie zetten? Lijkt me sowieso verstandig om 2 lb's mee te nemen plus het feit dat Schmelzer bij BVB ook gewoon de voorkeur krijgt boven Durm (klopp staat bij mij ook paar klassen boven Low)

2 juni 2014 om 13:49

Klose is gewoon iemand die ondanks zijn leeftijd altijd presteert op grote toernooien, ik vind het vrij logisch dat hij meegaat, hij heeft genoeg krediet opgebouwd in mijn ogen. Tuurlijk zal er een gunfactor zijn om het record van ronaldo te breken, maar dat lijkt me niet de belangrijkste reden, want hij presteert bij die Mannschaft.

Ja ik vind Emre Can te brengen nog te vroeg, iemand die pas 1 seizoen op hoog niveau speelt lijkt me te vroeg. En een Emre Can zal ook niet veel kunnen toevoegen aan het middelveld Kroos/schweinsteiger/kheideira (ben je overigens vergeten te noemen) of eventueel Lahm, dus dan liever een Castro, ook zou ik geen Grosskreutz meenemen.

Ik zou ipv van Schmelzer gewoon net als voorgaande jaren Aogo meenemen. Is een type Alaba die veel opkomt en een hele goede voorzet heeft. Die moet met Durm uitmaken wie de lb wordt.

2 juni 2014 om 14:00

Aogo is ook nog steeds geblesseerd. Normaliter idd geen verkeerde keuze.

Maar wel grappig hoe jij je soms tegen kan spreken je voorkeur laat uiten via deze discussies. Can heeft namelijk een Bayern verleden en daarom wil je hem er niet in hebben. 1 leuk jaar, dat klopt ,maar dat geldt toch ook voor Durm? Vorig jaar was hij zelfs nog een spits, dus ja waarom Durm wel en Can bijv. niet dan?

En verder hoop ik toch echt niet dat Klose er in staat en dat record verbreekt. R9 is een legende, een voetbalgod , die misschien wel de beste speler ooit is, Klose behoort niet eens bij de betere spitsen van zijn generatie.

En Castro hoort echt niet in die mannschaft, mist specifieke kwaliteiten en dat zeg ik als Bayer 04 fan.

2 juni 2014 om 14:17

Can heeft inderdaad een Bayern ''verleden'' (sterker nog ik vind het een vorm van verhuur, want ik ga ervan uit dat hij terugkeert), maar daarom zou ik hem er toch juist wel in willen? Ik kan je uitleggen waarom wel Durm en waarom niet Can.

Ik zie in Can totaal geen meerwaarde in het middenveld. Een middenveld waarin zijn positie wordt ingenomen door Schweinsteiger, Kroos, Kheidira en eventueel Lahm. Durm daarintegen staat op een plek waar Duitsland gewoon heel weinig mogelijkheden heeft. Schmelzer voldoet in mijn ogen niet. Aogo wel maar die gaat niet mee, dan is Durm gewoon een uitstekende keus. Heeft puur met meerwaarde te maken. Die zie ik niet bij Can omdat er al voldoende rondloopt op die plek.

En Klose, tja. Is niet zo een sierlijke voetballer als Ronaldo, maar hij heeft ze reglemantair ingeschopt. Zo vond ik het ook jammer dat de goals van Gerd Muller door andere werden verbroken, want na decennia was hij gewoon de bomber, maar goed die dingen gebeuren.

2 juni 2014 om 15:22

@elphenomeno
Ik vind altijd grappig dat clubvoorkeur erbij wordt gehaald als er een (ex)-speler van die club in discussie komt.

Als je kijkt naar het middenveld van Duitsland, dan heb je toch al ongelooflijk veel kwaliteit? Of wil jij dat Duitsland met 5 of 6 middenvelders gaat spelen?
Daarnaast hoort Klose in de het Duits nationale elftal totdat hij stopt. Al had ik wel Gomez meegenomen. Ik weet alleen niet in hoeverre Gomez alweer fit en in vorm is.

2 juni 2014 om 17:36

Volland dat word een hele grote..

oke :P wordt dat een 4-5-1 opstelling dan van duitsland? ( 4-2-3-1)

verder natuurlijk een erg sterke selectie! spelen zowat allemaal bij een goede club, al is dat bij spanje natuurlijk ook zo, al moet het wel allemaal werken in een team.

dus we zullen zien!

2 juni 2014 om 16:57

Yep ze speelden gister ook al 4231 met Gotze in de spits en daarachter Reus, Ozil en Muller. Het kwam alleen niet echt bepaald goed uit de verf, mede door Ozil

Khedira heeft het echt te danken aan die wedstrijd van gisteren, deed het niet slecht

Ach, met Podolski, Schurlle, Muller, Gotze en Reus zijn er genoeg opties die ook nog in de spits kunnen spelen. Ik moet helaas zeggen dat ik vind dat hoewel ze een sterke selectie hebben, ik wel vind dat de opties voor de backpositie wat breder hadden mogen zijn. Ik verwacht dat ze op deze manier gaan voetballen, maar het kan natuurlijk altijd anders zijn.

Neuer
Lahm
Boateng
Hummels
Grosskreuts
Schweini
Kroos
Gotze
Ozil
Reus
Muller
2 juni 2014 om 14:08

Ik denk dat Boateng als back speelt (of niet speelt) en Mertesacker in de basis centraal. Verder gaat Klose vrijwel zeker in de spits spelen.

2 juni 2014 om 14:14

Lijkt mij nog al een aanvallende opstelling. Schweini en Kroos zijn beiden geen verdedigende middenvelder, maar spelmakers en middenvelders die graag naar voren gaan. Hetzelfde geldt voor Boateng en Hummels. De groepsfase kun je met die opstelling nog wel doorkomen, maar wanneer je tegen Brazilië of Spanje speelt, zou ik het iets verdedigender neerzetten:

edit: Lahm op de plek van Grosskreutz, natuurlijk.

Neuer
Boateng
Mertesacker
Hummels
Grosskreutz
Khedira
Schweini
Müller
Özil
Reus
Klose

Mwa, Duitsland heeft nog steeds veel scorend vermogen. Ik vind Muller, Schurrle, Lucas Podolski en Reus niet echt middenvelders.

Die Low neemt ook alleen zijn lievelingetjes mee Klose is allang over the top en voegt niks toe aan het spel het was al raar dat Klose op het Ek opeens in de basis stond terwijl Gomes het heel goed deed. Verder is Groskreutz geen back, en heeft Khedira een jaar lang niet gespeeld en maakt ook geen goede indruk de laatste tijd.

Schmelzer heeft dit seizoen ook wel constant gesukkeld met blessures en heeft relatief weinig wedstrijden gespeeld.

Snap wel dat je dan voor een topfitte Durm gaat en een Grosskeurtz die je eigenlijk kan vergelijken met Kuyt.

Jammer want topfit vind ik Schmelzer een goeie back maar ook wel erg kwetsbaar.

2 juni 2014 om 13:08

Ben er minder van onder de indruk, dan normaal bij die Duitse selectie. Op eerdere toernooien stonden toch echt wel sterkere teams. Onderschatten moet je die gasten nooit, maar de titel zie ik ze niet winnen.

2 juni 2014 om 13:18

In 2010 en 2012 had duitsland echt niet betere teams.

2 juni 2014 om 16:15

Ah dat verklaart veel. Toch blijf ik het vreemd vinden om Lahm en Boateng op hun onnatuurlijke positie te zetten. Of zou Durm basisspeler kunnen zijn?

2 juni 2014 om 16:29

Großkreutz zie ik nog wel de meeste kans maken als back, Lahm zie ik niet naar links gaan ook gezien het feit dat hij ook daar geregeld als defensieve middenvelder speelt en ook gezien Khedira's vorm.

Durm stond tegen Kameroen als linksback opgesteld en Boateng speelde zelfs als rechtsback maar Lahm was er helemaal niet bij.
Boateng speelt de laatste jaren bij Duitsland vooral als centrale verdediger of als rechtsback dus.

Gaat denk ik tussen Durm en Großkreutz en denk dat Durm de meeste kans maakt.

Als je het mij vraagt had Löw gewoon Gomez moeten meenemen, ook al heeft Gomez niet veel gespeeld.
Gomez is echt het type voetballer die altijd wel het verschil zou kunnen maken omdat hij vrijwel altijd op de juiste plek staat.
Klose is natuurlijk een geweldige spits en daar ben ik blij mee. Maar Gomez had gewoon mee moeten gaan.

2 juni 2014 om 13:21

Of desnoods Kießling. Alles beter dan Klose die zeer overschat wordt en zijn beste tijd duidelijk gehad heeft.

2 juni 2014 om 13:33

Dat zeggen ze al jaren over Klose, maar hij staat er toch maar weer elke keer. Dat Gomez niet mee gaat kan ik begrijpen, gewoon een zware blessure gehad en nog lang niet op niveau. Ik zou inderdaad een Kiessling nemen voor erbij. Maar vergeet niet dat Muller waarschijnlijk in de spits zal spelen, of Reus als podolski op links gaat spelen.

2 juni 2014 om 14:00

Ja hij wordt zo overschat, dat verdient hij niet, hij heeft er immers nog maar 16 ingelegd op Wk's.

2 juni 2014 om 14:03

14. Maar dan nog, leuke toernooi spits meer ook niet. Klose hoort er in mijn ogen gewoon niet meer in.

2 juni 2014 om 14:42

Ik vind niet dat Klose overschat wordt. Absoluut niet zelfs.
Klose is gewoon een hele goede spits die er ook zal staan wanneer je hem nodig hebt.
Het enige waar ik misschien aan twijfel is zijn fitheid. Op zijn leeftijd wordt het toch steeds moeilijker om elke wedstrijd fit te zijn.
Gomez heeft dan wel een lange blessure achter de rug, dus ergens kan ik het nog wel begrijpen dat hij niet meegaat.
Maar Löw had, naar mijn mening, gewoon nog een tweede spits moeten meenemen, of dat nou Gomez of Kießling is.

2 juni 2014 om 14:02

Klose gaat mee als pinchhitter. Of je dan Gomez, Kiessling of Klose meeneemt maakt niet zoveel uit. Klose is de beste kopper van deze 3, dus de keuze voor hem vind ik niet vreemd.
Muller, Gotze en Reus zijn de spelers die in de spits zullen starten.

En gezien het feit dat Gomez dit seizoen 2 keer 90 minuten heeft volgemaakt en eind maart zijn laatste wedstrijd speelde is de keuze voor Klose niet gek. En Volland en Kiessling zijn niet beter als starters dan Muller, Gotze of Reus. Ik vind het niet heel vreemd dat hij deze spelers meeneemt en die andere thuislaat.

2 juni 2014 om 14:04

Klose vind ik geen pinchitter qua speelstijl. Ik denk dat een Kießling veel bruikbaarder is qqua lange ballen dan Klose. Kiess is balvaster, beter in de lucht en kopsterker dan Klose in mijn ogen.

2 juni 2014 om 14:17

Prima.. dat mag jij vinden. Ik vind Klose een veel betere pinchhitter en zeker een betere kopper. 1 van de beste ter wereld zelfs.

Maar ieder zijn mening.

Müller en Podolski kunnen eventueel ook nog uit de voeten als spits. Duitsland heeft een sterke selectie en in mijn ogen één van de favorieten om het WK te winnen.

2 juni 2014 om 13:38

en vergeet Reus niet, die kan daar heel goed spelen. De Duitsers hebben gewoon een uitstekende selectie en behoren wederom tot de favorieten

In principe moet er bij Nederland dan ook maar twee namen staan bij de aanval ipv Lens, Robben en Depay. Podolski, Reus en Schürle zijn ook aanvallers.

Ik ben helemaal niet onder de indruk van deze selectie. Als een basisspeler wegvalt, zijn ze gelijk heel erg kwetsbaar. Ik zie ze niet winnen van Portugal. Ghana en Amerika zullen ze wel makkelijk verslaan, daarna is het over en uit met Deutschland.

2 juni 2014 om 13:24

Lol gisteren zaten gewoon Klose, Podolski, Schurrle, Schweinsteiger etc op de bank. Ontbraken er nog spelers als Lahm en Neuer om nog maar te zwijgen over het passeren van spelers als Gomez en Kießling. Kwetsbaar in de breedte? Denk dat je daarvoor bij Nederland moet zijn.

2 juni 2014 om 13:33

Ze hebben gisteren gelijk gespeeld tegen Kameroen. Ik begrijp je punt niet, als ze de sterren van de hemel hadden gespeeld, zou ik je nog begrijpen.

Ik heb ze 90 minuten tegen Chili gezien, Die Löw zat zich te schamen met een rode kop. Ze wonnen weliswaar met 1-0, maar Duitsland is geen geoliede machine op het moment.

2 juni 2014 om 13:37

Klopt maar je zegt het zelf al Low schaamde zich. De bondscoach zit daar te lang en het lijkt er net op of het elke wedstrijd minder wordt bij Duitsland. Ik zei het tijdens het EK al je moet die vent er zo snel mogelijk uitgooien maar het gebeurd nog steeds niet. Houdt nog te veel vast aan zijn lievelingtjes zoals Poldi en Klose.

2 juni 2014 om 14:04

Als ze een ding niet zijn, dan is het kwetsbaar in de breedte. De Duitsers hebben een bataljon aan spelers die niet eens meegaan of reserve zijn, die bij Oranje met groot gemak in de basis zouden staan.

Wel zwakheden zijn: De verdediging die ondanks individueel goede spelers maar niet op elkaar ingespeeld lijkt te raken en al jaren veel tegendoelpunten inkasseert. En een echte killer hebben ze ook niet in de spits. Klose natuurlijk wel, maar die staat denk ik niet in de basis, zal erin komen als er gescoord moet worden. Daarom toch vreemd dat niet Gomez of Kiessling erbij zit.

Je kan zeggen wat je wil over Klose maar hij is het nog steeds niet verleerd, daarnaast is het natuurlijk een fantastische toernooivoetballer.

17 spelers die in eigen land uitkomen. Nederland ook al een hoop eredivisie spelers, Rusland volledig eigen competitie en Engeland ook grotendeels. Toch opvallend. Sterke selectie uiteraard, snap alleen niet dat Gomez niet mee is.

2 juni 2014 om 18:26

Is weinig opvallends aan. Van die 17 voetballen er 12 bij Bayern Munchen of Borussia Dortmund, wat gewoon topclubs zijn. Bayern Munchen is misschien wel de beste ploeg van de wereld en Borussia Dortmund stond vorig jaar nog in de halve finale van de Champions League. Het is dus niet vreemd dat deze voetballers in eigen land spelen. Dat er in het Nederlands Elftal een hoop jongens uit de Eredivisie voetballen is nog minder vreemd. Het niveau van Oranje is hard gedaald, en de meeste jongens zijn ook Eredivisie materiaal, niets meer, niets minder. De Russische internationals missen de kwaliteiten om in bijvoorbeeld de Premier League of de Primera Division te spelen en de meeste Engelsen blijven ook in eigen land voetballen. Fraser Forster is de enige Engels international op het WK die niet in Engeland actief is.

Mooi gebalanceerde selectie, op de ene spits na, en zoals altijd Der Podi mee want die speelt al sinds zijn 12e in het 1e van duitsland geloof ik ^^

Haha dat lijstje is wel ontzettend droog;

Aanval: Klose punt.

Wat als Klose uitvalt? Muller in de spits zeker? Want Duitsland lijkt me niet direct de ploeg die met een valse 9 gaat spelen.

Edit: Podolski en Schürrle zijn er ook nog. Dat zit wel snor dan.

2 juni 2014 om 13:47

Duitsland doet dat bijna altijd hoor. Gisteren stond Gotze als valse spits opgesteld.

2 juni 2014 om 13:55

Verwacht niet eens dat Klose zal gaan spelen. Denk dat Muller, Gotze of Reus in de spits zal starten.

Gomez heeft eind maart zijn laatste wedstrijd gespeeld en heeft alleen de eerste 2 wedstrijden van het seizoen 90 minuten volgemaakt.

Verwacht dat Klose puur als pinchhitter meegaat.

2 juni 2014 om 14:06

Klose zal niet spelen maar als pintchhitter gebruikt worden . Ze zullen meer met een teruggevallen spits als Muller, Gotze spelen en flankspelers als Reus zullen ook regelmatig in de spits verschijnen.

2 juni 2014 om 14:25

hmm, had ik niet verwacht. Met een valse spits spelen is ook enkel voor ploegen die technisch heel begaafd zijn en dat zijn ze wel -blik naar selectie-. Ik geef wel toe dat ik Duitsland ook maar enkel ken van de samenvattingen op Eurosport en met toernooien

2 juni 2014 om 16:35

Ik weet het ook niet zeker natuurlijk, maar denk dat Duitsland wel zo gaat spelen. Die Duitsers zijn technisch vrij begaafd hoor, met een Ozil, Reus, Gotze. Toch denk ik dat dit "Barca-systeem", dat Bayern Munchen ook regelmatig speelt, al een beetje over de top is. Ploegen weten steeds beter wat ertegen te doen, namelijk verdedigen en toeslaan in de counter.....daarom had ik ook wel verwacht dat Gomez was meegegaan, ondanks dat hij dit seizoen niet enorm veel gespeeld heeft.

Dat Volland niet meegaat vind ik wel verrassend. Ben blij dat Durm meegaat

Is die Matthias Ginter goed? Ik kijk nooit wedstrijden van Freiburg...

2 juni 2014 om 14:04

Best wel. Daar de beste speler en kan zowel als CV als CVM uit de voeten. Volgend jaar te zien in het BVB shirt waarschijnlijk.

Dat middenveld is echt belachelijk...

Wel raar dat Volland niet meegaat...

Ik had zeker een backup-puntspeler als Volland meegenomen maar goed, Löw is een kundig man en zal dus weten wat hij doet.

Duitsland heeft wel een van de beste selectie van het WK de middenveld is geweldig.ik denk dat dit de opstelling zal worden. Ik ben wel verbaasd dat Schmelzer niet meegaat maar verder ben ik niet verbaasd over de selectie

neuer
Lham
hummels/boa
hummels/per
durm
khedira
schweini
Ozil
muller
schur/podo
klose

Hopelijk gaat Duitsland in de groepsfase eruit en wordt Low op straat gezet. Wat een dramacoach. Die zou met Ajax nog degraderen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren