Malarky
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 28 juni 2013
  • Malarky
  • 81 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 225
  • 24 jaar (9-5-1994)
  • 3
Persoonlijke berichten
26 oktober 2013 om 22:59
#1

Het gaat tot nu toe goed met je club. Ik gun jullie weer suc6. Man utd gaat slecht :D. Die hoeven van mij niks te winnen

26 oktober 2013 om 23:07
#2

Hoe komt het dat je fan bent van Inter haha?

27 oktober 2013 om 09:22
#3

Heel mooi verhaal. Echt schoon dat er nog aanbidders zijn voor Inter. Ik ben je nog een antwoord verschuldigd op Coutinho. Inter heeft hem veel te makkelijk laten gaan inderdaad. Geloof me als ik het volgende zeg : Coutinho is beter dan Neymar. Ik ken die jongen al 3 jaar toen Inter hel voor het eerst weg plukte bij Vasco De Gama en sindsdien echt fan van hem geworden. Coutinho gaat het echt heel goed doen bij Liverpool. Gelukkig hebben we Kovacic gehaald om Cou op te vangen, ook een supertalent.

27 oktober 2013 om 10:04
#4

Ik vind de gehele situatie overtrokken. Ik heb geen racistische geluiden kunnen horen en zonder dat er ook maar iets is bewezen wordt Rusland weer als de slechteriken gezien door de Engelse media. Ik vind het jammer dat mijn club reputatieverlies leidt, want wij worden gezien als de meest internationale club van Rusland.

29 oktober 2013 om 16:04
#5

Ja, het werd weer eens tijd, want tegen Zenit waren wij veel beter maar verloren we en tegen City precies hetzelfde. Wel leuk overigens dat Pavel Mamaev tegen ons scoort. Als iemand dat mag doen, is hij het wel. Hopelijk sluit hij snel weer aan, want hij doet het echt goed daar.

22 december 2013 om 11:35
#6

Hey Malarky,

Ja, ik reageer op dit moment erg weinig omdat er niet zoveel te beleven valt in de huidige voetbalwereld. Dat Cska verloor is ontzettend frustrerend inderdaad. Als Dzagoev nou met zijn poten van die Tsjech afbleef was er niks aan de hand. Ik hoop nou dat Giner en Slutsky in zien dat we achterin behoefte hebben aan jonge opvolgers voor Igna en Vasiliy. Baal er ook ontzettend van trouwens dat ze Mamaev hebben verkocht aan Krasnodar. Hij deed het echt heel goed en had hem graag weer bij ons zien spelen.

22 december 2013 om 15:40
#7

Dat heb ik met mijn omgeving ook. Sommigen ervan kunnen Cska niet eens uitspreken en vergelijken mijn club met een amateurvereniging. Ik antwoord terug door te zeggen dat ze een stel cultuurbarbaren zijn.

Dat Akinfeev veel tegendoelpunten krijgt komt vooral door onze ontzettend matige achterhoede die al lang vervangen had moeten worden. Igna en Vasiliy zijn al een tijdje gestopt, maar alleen het bestuur heeft dat nog niet door lijkt het wel. Ik zie graag jonge spelers zoals een Virgil van Dijk ofzo komen.

Ik denk wel dat Akinfeev het in Europa goed zou doen. Hij hoort gewoon nog steeds tot de beste keepers van Europa. Wat Doumbia en Dzagoev betreffen heb ik inmiddels wel mijn twijfels. Doumbia heeft zijn oude vorm van 2010 nog altijd niet teruggevonden terwijl het bij Dzagoev puur aan zijn Kaukasische temperament ligt. Hij heeft alleen een kans van slagen als hij met een toptrainer werkt die elke dag in hem investeert, zoals Wenger.

22 december 2013 om 17:56
#8

Nee hoor, zo veel berichten krijg ik nou ook weer niet hier, dus ik ben niet te beroerd om antwoord te geven, vooral omdat het aantal echte fans van de RPL op één hand te tellen zijn.

Wat de stadions betreffen is het moeilijk uit te leggen aangezien ik al heel lang niet meer in Moskou ben geweest en clubs als Spartak en Cska nog geen eigen stadion hebben. Ik weet alleen dat het Lokomotiv in het Bolshaya Cherkizovskaya ulitsa ligt, omdat een kennis van mij daar in de buurt woonde. Via dat stadion zat ik in het uitvak van Cska tegen Loko. Ik kan je alleen adviseren om het via google maps uit te zoeken.

Ik zelf vind Dinamo een leuke club waar ik op zich geen problemen mee heb. Zij hebben immers ook een hekel aan Spartak, omdat dat een soort Ajax van Rusland is. Hun bijnaam is Myaso(vlees, voor het geval je dat niet weet), maar wij noemen ze varkens. En Zenit is ook niet mijn favoriete club, omdat ik me eraan irriteer dat ze vaak de beste spelers van de concurrentie wegkapen door het geld van Gazprom, zoals ze dat met Bukharov, Bystrov etc deden. Bovendien komen ze uit Sint-Petersburg, dus is het een rivaliteit waarin beslist wordt welke stad zich de voetbalhoofdstad van Rusland mag noemen.

Ik heb vele clubs waarvoor ik sympathie heb buiten Cska. Ik ben voor Ajax en ik vind het leuk hoe FC Dordt het op dit moment doet in de JL en heb ik respect voor de manier waarop Vitesse voetbalt. Verder vind ik Bvb. Man United, Arsenal, Real Madrid en Inter prachtige clubs, maar het is niet zo dat ik er echt 'fan' van ben.

24 december 2013 om 19:01
#9

Goed dat je de russische premira volgt.

28 mei 2014 om 13:43
#10

Hartstikke bedankt daarvoor. Ik denk dat deze titel veel knapper is dan de vorige titel die we hebben gepakt, want we begonnen het seizoen wel erg slecht en dat is mede te danken door de negatieve instelling die Honda met zich meebracht en het wegvallen van Dzagoev, Fernandes etc. We zijn echter op tijd wakker geworden en met ietwat geluk kampioen geworden, maar toch een fantastisch resultaat.

28 mei 2014 om 15:02
#11

Haha, dank je wel. Hopelijk volgend jaar een triple.

Ik hoop ook dat Zenit hoge ogen gaat gooien in de CL. Vind dat Villas-Boas er een leuk team van gemaakt die met wat extra versterkingen en een beetje geluk mogelijk het maximale uit de club weet te halen. Dinamo heeft ook veel potentie met de Russische vedetten die daar nu rondlopen. Die zijn het ook wel aan hun stand verplicht om een goed figuur te slaan. Ik vlak ze ook niet uit als titelkandidaten.

18 juni 2014 om 00:52
#12

Давай Россия is het. Hoop op Dzagoev en Kerzhakov in de tweede helft. Rusland speelt veel te afwachtend.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 20 april
De samenwerking tussen Heracles Almelo en Adrián Dalmau lijkt beperkt te blijven tot een seizoen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren