Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drukke periode op burelen Real Madrid zet zich voort met nieuwe verlenging

Laatste update:

Het is druk op de burelen van Real Madrid en dat heeft niet per se te maken met het aantrekken van nieuwe spelers. De clubleiding van de Koninklijke is bezig tal van contracten te verlengen. In navolging van Sergio Ramos, Pepe, Marcelo en Dani Carvajal is het nu de beurt aan Casemiro.

/

De 23-jarige Casemiro had bij Real Madrid nog een verbintenis tot medio 2017 en de Spaanse grootmacht meldt via de officiële kanalen dat de Braziliaanse middenvelder voor twee extra seizoenen heeft getekend.

Casemiro werd in januari 2013 door Real Madrid naar Spanje gehaald, maar aanvankelijk lukte het hem niet om een vaste waarde in Santiago Bernabéu te worden. Vorig seizoen liet hij zich verhuren aan FC Porto, waar hij een prima indruk achterliet. In de twee wedstrijden die Real Madrid dit seizoen speelde, viel Casemiro een keer in.


Denk je dat Casemiro een vaste basisspeler kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie hem wel zomaar Kroos of Modric uit de basis spelen. Van Kroos ben ik niet zo gecharmeerd van en Modric is nog niet de oude sinds hij terug is van zijn blessure. Ook is Modric al best wel op leeftijd.

31 augustus 2015 om 14:33

Kroos is van oorsprong ook een CAM.

31 augustus 2015 om 14:37

Kroos is mijn favoriete speler bij Real alleen heeft die nooit op zijn beste positie gespeeld. Hij kan helemaal niet verdedigen man. Op CAM is hij echt een beest en schoot hij veel vaker op goal. Hij had pech dat Muller op zijn positie stond die bezig was met een geweldige ontwikkeling. Ik hoop dat Rafa kroos ooit op CAM zet zodat mensen kunnen zien hoe goed hij echt is.

31 augustus 2015 om 15:44

Fout.

Kroos is als cvm beter dan hij ooit is geweest als cm en cam. Voor die twee rollen heeft Real sowieso al geschiktere voetballers, dus het komt alleen maar goed uit dat Kroos op een voor hem nieuwe positie speelt. Met zijn aanvallende gedachten zorgt hij ervoor dat Real beter is gaan voetballen van achteruit. Geeft zelden een verkeerde pass en daarbij is hij ook beweeglijk, waar ze voorheen twee statische middenvelders hadden onder Mourinho.

31 augustus 2015 om 16:24

Jullie weten dat er een potentiele toekomstige ballon d'or winnaar op 10 staat bij Real genaamd James Rodriguez.

Real heeft eindelijk na jaren een "10" met scorend vermogen.

31 augustus 2015 om 16:27

Als jij hem op CVM beter vind dan op CAM heb je hem nooit in het shirt van Bayern zien voetballen. Op CAM kan hij zoveel beter. Ik begrijp dat hij goede passes kan versturen maar een CVM moet beter kunnen verdedigen. En mocht dat op fysiek niet lukken kun je slim een balafpakken zoals Sergio Busquets. In mijn ogen dik maar dan ook dik de beste cvm van de wereld. En ja dan word kroos weer veel minder.

31 augustus 2015 om 17:56

Als ik hem niet bij Bayern had zien spelen, dan had ik dat niet gezegd.

Zowel op cam als cm vind ik hem minder dan op cvm. In Duitsland spelen ze vooral countervoetbal - ook zijn Bayern onder Heynckes - waardoor hij goed uit de verf kwam. Echter stak hij er zeker niet bovenuit. En onder Guardiola speelde hij als cm, waar hij wel goed was, maar niet verfijnd genoeg was om vanuit het centrum de tegenstander te ontmantelen.

Nu speelt hij wederom in een dominant team, wat betekent dat hij niet diep op het veld moet staan. Daar hebben ze verfijndere voetballers voor. Dat hij dus op cvm briljant is komt perfect uit. Hij speelt als een soort cm op cvm, waardoor het dus zo briljant is. Hierdoor kunnen ze beter vanuit de verdediging opbouwen door het centrum.

Hij is inderdaad niet goed in verdedigen omdat hij nooit intensief is, maar dat hoeft niet als het hele team goed verdedigt en aanvalt. Dat gebeurde ook wel onder Ancelotti. Tijdens de tweede seizoenshelft viel het team ui elkaar, maar dat had niets met Kroos te maken.

31 augustus 2015 om 14:39

Hij is 29.. kijk naar Iniesta hij is 31 jaar en de beste middenvelder van de wereld op dit Moment. nog zeker niet op leeftijd

31 augustus 2015 om 14:43

Iniesta beste middenvelder ter wereld?

31 augustus 2015 om 15:11

Volgens mij kijk jij geen Barca. Noem een betere middevelder dan ?? Modric in deze vorm zeker niet. Voor mij zijn Busquets en Iniesta de beste op dit moment, en dat is mijn mening.

31 augustus 2015 om 16:23

Verratti is echt beter dan Iniesta.

31 augustus 2015 om 16:29

Als we het hebben over vorm, is James zeer zeker beter dan Iniesta. Dat heb je wel in de voorbereiding kunnen zien, toen hij de sterren van de hemel speelde, en gisteren ook weer. Ook tegen Gijon speelde hij heel goed, terwijl hij laat de wedstrijd in kwam

1 september 2015 om 10:19

Busquets en Iniesta? alsjeblieft zeg. beide hebben hun beste periode allang gehad. James, Verratti, David Silva, Parejo vind ik allemaal van een hoger niveau op dit moment.

31 augustus 2015 om 14:42

Zie je zelf wel wat je typ? Kroos en Modric zullen nooit van hun leven eruit worden gespeeld door Casemiro. Lang niet zo veel voetbalverstand als de andere twee, zowel technisch als tactisch vele malen minder. Enk fysiek is hij sterker.

31 augustus 2015 om 14:47

Daarom zei ik zomaar. Kroos en Modric zijn ook echt niet de beste op hun positie. Verratti zou echt een goede aankoop zijn geweest is veel beter dan beide en nog jong.

31 augustus 2015 om 14:55

Van Benitez is het bekend dat zijn spelers op het middenveld veel gerouleerd worden. Dat is denk ik ook echt de enige reden waarom hij is aangetrokken als trainer. Hij kan met zijn teams lang mee blijven doen doordat zij aan het einde van de rit nagenoeg altijd fit zijn.

31 augustus 2015 om 16:34

Modric is al 29 jaar. Die gaat nog hooguit 3/4 jaar mee.

Deze speler kan een vaste kracht worden bij Real Madrid, alleen is de concurrentie op dit moment veel te groot voor deze jonge, talentvolle speler! Nog 2 seizoenen verhuren en een vaste waarde voor een ander team zijn, zou hem goed doen. Dan wel natuurlijk bij een fatsoenlijke club, zoiets als b.v. FC Porto!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren