Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drie verticale strepen op zijkanten van nieuw thuisshirt Ajax

Laatste update:

Net als PSV heeft ook Ajax vrijdagochtend zijn nieuwe thuistenue voor het aankomende seizoen gepresenteerd. Wat opvalt aan de nieuwe outfit is dat er drie verticale rode lijnen over de zijkant van het shirt zijn geprint, die doorlopen in de broekjes.

/

De verticale lijnen van kledingsponsor adidas staan normaal gesproken op de mouwen, maar die zijn bij het nieuwe thuisshirt van Ajax volledig wit gelaten. Het klassieke rood-witte thuisshirt heeft een geweven Ajax badge op de borst met drie gouden geborduurde sterren en in zowel de binnen- als aan de buitenkant van de kraag zijn de drie Amsterdamse kruizen terug te vinden.

Ajax speelt volgende week zaterdag voor het eerst in het nieuwe thuistenue, in de oefenwedstrijd tegen FC Liefering in Oostenrijk. Het uittenue presenteerde Ajax al in het afgelopen seizoen; in de laatste competitiewedstrijd tegen De Graafschap werd er al in het nieuwe tricot gespeeld.


Vind je het nieuwe thuisshirt van Ajax een verbetering ten opzichte van vorig jaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die strepen op de zijkant is verre van mooi. Maar ja, de commercie hé....

1 juli 2016 om 08:16

Zie je ookal terug op 't ek

1 juli 2016 om 19:22

Beter als op de mouwen vind ik.

Het is gewoon de stijl die adidas hanteert momenteel, die strepen op de zijkant zie je ook al bij de landenteams op dit EK.

Het blijft het Ajax-shirt verpesten, maar liever dit dan die strepen op de mouwen.
Wel jammer, met iets meer respect voor het verleden van het Ajax-shirt, zou Adidas een passende uitzondering maken. Het is te hopen dat Nike een keer met een goed bod bij Ajax komt aanzetten

1 juli 2016 om 08:24

Ik zie graag PUMA bij Ajax als ik eerlijk ben.

1 juli 2016 om 08:59

Die lijken niet al te sterk. .

1 juli 2016 om 09:53

Hoezo Puma? Nike en Adidas vind ik sterkere zen grotere merken persoonlijk.

1 juli 2016 om 11:39

Toch mooi als ze snel scheuren kan je elke keer aantonen dat er aan je shirt getrokken is.

1 juli 2016 om 11:52

Doe dan maar Nike, vind ik veel mooier dan B merk Puma. Nike straalt echt iets uit, heel de Nederlandse jeugd loopt niet voor niks op dat merk kwa schoenen. Het zal me trouwens ook niet verbazen als Nike zit te wachten tot het contract met addidas bij Ajax afloopt.

1 juli 2016 om 11:57

"B merk" puma ... pff

1 juli 2016 om 12:02

Helemaal mee eens, en dan is Nike net als Ajax ook nog eens afgeleid van de Griekse mythologie, dus dat zou zeker een goede match zijn plus dat ik persoonlijk een groot fan ben Nike en hun spullen. Die strepen hebben het echt verpest voor mij op het Ajax shirt. Gelukkig heb ik het laatste thuisshirt nog zonder de 3 stripes

1 juli 2016 om 17:26

Willem410, reken er maar niet op, Nike wil alleen nog maar investeren in echt grote clubs die in grote competities spelen en nationale elftallen, vandaar dat PSV ook heeft bedankt en voor Umbro heeft gekozen, Nike wilde niet eens PSV de mogelijkheid meer geven inspraak te hebben in het design puur omdat de eredivisie niet meer interessant genoeg is.

1 juli 2016 om 13:53

New Balance is ook goed bezig vind ik. Nike of NB het word tijd om adidas vaarwel te zeggen.

1 juli 2016 om 17:48

Ik weet dat de kans heel klein is maar ik ben voor het oer Nederlandse merk Quick!

Ik vind het juist stukken beter dan die strepen op de schouders. Het wint inderdaad geen schoonheidsprijs maar zonder strepen wilt adidas natuurlijk nooit accepteren.

Volgens mij is dit de compromis tussen Ajax/Adidas en de kern van fans die de strepen weg willen hebben. Moet het natuurlijk nog even zien in het echt, maar voor nu ben ik positief!

P.s. De shirts van PSV vind ik trouwens ook mooier ogen met andere sponsor!

1 juli 2016 om 08:40

Volledig mee eens! Dit is een heel stuk beter dan de strepen op de mouwen.

1 juli 2016 om 08:45

Het is geen compromis, maar nieuwe Adidas stijl. Op het EK zie je het ook terug bij bijv. Duitsland en België.

1 juli 2016 om 18:42

Oh was me nog niet opgevallen, maar pakt voor Ajax mooi uit!

Gewoon zorgen dat je iets presteert. Die uitshirts zijn nu al gedegradeerd tot (extreem dure) pyamas met het falen tegen de Graafschap. Dit shirt heeft nog een kans.

'wat opvalt'

Bij VZ kijken ze verder geen voetbal? Nieuwe designs Adidas werden al in februari gepresenteerd. Was a lang en breed bekend dat de nieuwe designs geen strepen meer hebben op de mouwen (zie alle landen shirts dit EK) en ook de nieuwe shirts van onder meer Bayern, Juve, die er al vorig seizoen mee speelden....

OT: Die strepen zo zijn wel beter dan de strepen op de mouwen, maar nog steeds mogen ze van mij helemaal verdwijnen.

1 juli 2016 om 08:54

Wat opvalt als je dit shirt vergelijkt met het shirt van vorig jaar; niet wat opvalt ten opzichte van andere Adidas shirts

1 juli 2016 om 09:40

"de verticale lijnen van kledingsponsor adidas staan normaal gesproken op de mouwen, maar die zijn bij het nieuwe thuisshirt van Ajax volledig wit gelaten"

Dit verwijst wel degelijk naar de shirts van Adidas, niet het vorige shirt van Ajax.
Het geeft zelfs aan dat deze "bij het nieuwe shirt van ajax volledig wit gelaten zijn", alsof dit alleen bij Ajax zo is. Maar dit is bij alle Adidas shirts zo al even.

1 juli 2016 om 10:34

Is een interpretatie dingetje; ja kan het ook zien dat de Adidas strepen op het Ajax shirt tot op heden op de mouwen stonden. Snap dus niet waarom lazylen hier zo’n punt van moet maken eerlijk gezegd….

1 juli 2016 om 11:45

'Maar' geeft altijd een tegenstelling aan. Normaal gesproken staan de strepen op mouwen maar bij Ajax niet. Is dus feitelijk onjuist want de strepen staan normaal gesproken niet op de mouwen, aangezien bij alle Adidas shirts de strepen van de mouwen zijn verplaatst naar de zijkanten van het shirt. Is dus geen interpretatiedingetje.

Ik vind het shirt er wel op vooruit gegaan ten opzichte van de strepen op de mouwen, als ik zou moeten kiezen was ik ook voor deze optie gegaan.

1 juli 2016 om 09:39

Zelfde model als Feyenoord dus

1 juli 2016 om 09:41

Zelfde model als iedereen die Adidas heeft.

3 juli 2016 om 08:04

Adidas zal de strepen nooit compleet verwijderen. Ik stel het volgende voor zie:

https://www.google.nl/search?q=witte+adidas+strepen+op+wit+shirt&client=ms-android-motorola&prmd=isnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjH6PjDztbNAhXHshQKHeojAscQ_AUIBygB&biw=360&bih=512#imgrc=hvYAK599voemJM%3A

Witte strepen aan de zijkant.

Iemand die dat kan fotoshoppen?

Die strepen zijn echt verschrikkelijk lelijk. Het lijkt wel alsof die spelers allemaal bloedende oksels hebben...

Als dit zo blijft mag Ajax wat mij betrefd een miljoentje minder accepteren en naar Nike gaan. Afgrijselijk!

De shirts van Adidas zijn doorgaans niet echt de mooiste. Vind dit al beter dan die strepen op de mouwen. Nike en Puma maken mooiere shirts vind ik persoonlijk.

Alsof dat een verrassing is??
Is de nieuwe lijn van Adidas toch?

Kunnen die verticale strepen niet glimmend wit? Dan blijft het shirt traditioneel en zijn de merkstrepen roch nog te zien.

1 juli 2016 om 11:45

Dat zou inderdaad een mooie oplossing zijn. Weet alleen niet of Adidas daarmee akkoord gaat. Wie betaalt, bepaalt.

1 juli 2016 om 13:53

Of misschien de streep in het midden zwart evenals uitshirt van milan paar jaar terug. Dan maken Ze van die lelijke strepen tenminste iets van betekenis

2 juli 2016 om 10:23

Perfecte oplossing of zelfde kleur wit en dan extra stof (3D effect). Dit is gewoon zonde.

De bedrukking van de namen en rugnummers is wel gewoon weer in het wit. Vind ik persoonlijk wel beter. Dat donkergrijs stond niet zo mooi.

Waarom vallen die strepen aan de zijkant op? Alle landen op het EK hebben die strepen ook op het shirt. Feyenoord heeft het ook. Het is de stijl wat adidas dit seizoen hanteert. Dat was volgens mij voor zover allang duidelijk. Waarom zou dat bij Ajax anders moeten zijn dan?

1 juli 2016 om 14:24

Ik denk dat het opvalt juist omdat Ajax zo'n karakteristiek, herkenbaar shirt heeft. Die zijkanten zijn volgens mij nog nooit anders dan helemaal wit geweest. Verder pakt de kleurcombinatie een beetje ongelukkig uit. Het is nu net of er straaltjes bloed uit de oksel stromen.

Ik zou zoals vele Ajacieden met mij liever helemaal geen strepen willen op het thuis shirt. Adidas is hier op het begin een paar keer voor gezwicht maar nu trekken ze zich niets meer aan van wat de klant (ajax supporters) willen.
Ik weet zeker dat wanneer Adidas een keer een Ajax-shirt maakt zonder de 3 kenmerkende strepen van ze, een iets smallere rode middenbaan en met het oude logo erop, dit het best verkochte Ajax shirt ooit gaat worden.

Adidas hoort niet bij ajax, nike wel

3 strepen 3 sterren. Is er een merk met 4 strepen, of word de 4e ster ook een frustratie
Mooi strak shirt, basic, goeie kraag en duidelijk ajax ipv creatieve ongein.

De strepen horen niet bij een Ajaxshirt. Dat was al zo en dat blijft zo. En waarom wordt de rode baan elk jaar breder? We zijn Arsenal toch niet?

De marketeers en ontwerpers blijven sleutelen aan zaken waar niet aan gesleuteld dient te worden. Maak verdomme gewoon een Ajax-tenue.

Prima shirt. Eigenlijk bijna hetzelfde als vorig jaar, met uitzondering van de strepen en een klein v halsje.

Zo zonde van die strepen. Kunnen ze het niet de kleur wit geven met een soort van extra stof op het shirt. Dat het wel te zien is maar niet opvalt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren