Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Drie keer afgewezen worden is nog erger dan dat je niet bij het WK bent'

Laatste update:

Als het aan Arno Vermeulen ligt, meldt de KNVB zich vandaag of morgen nog bij Thomas Tuchel. De analist ziet in de Duitse oefenmeester de perfecte opvolger van Dick Advocaat als bondscoach van Oranje. Zeljko Petrovic is het daar niet mee eens en vindt dat de KNVB zich niet lukraak bij allerlei trainers moet melden.

“Dat zou ik nooit doen. Weet je waarom? Omdat je in een positie komt dat twee, drie namen nee zeggen tegen Oranje. Dat is nog erger dan dat je niet bij het WK bent. Dan kom je echt in de onderste regionen”, zegt Petrovic bij Studio Voetbal. “Je moet wel goed informeren, zodat je niet twee of drie keer op je bek gaat. Ik vind Tuchel een goede trainer.”

Vermeulen is namelijk van mening dat de KNVB het gewoon moet proberen bij Tuchel. “Het gebeurt wel vaker dat je goed informeert of iemand beschikbaar is voor die positie”, stelt de analist. “Er zijn een paar mogelijkheden. Ik vind Thomas Tuchel een heel interessante coach. Als ik de KNVB was zou ik morgen naar hem toe gaan en vragen of hij zou willen.”

Ben jij het met Zeljko Petrovic eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Tuurlijk ga je niet lukraak elke trainer vragen, maar de beschikbare trainers zal ik toch snel benaderen door de KNVB, er is niks mis mee om te weten of een trainer wel of niet openstaat voor de Nederlandse elftal ( het kan ook zijn dat een trainer nog geen nationale elftal wilt trainer )

Als Advocaat weggaat (want hij zit er nog steeds), zou je het zoals de Belgen kunnen aanpakken: gewoon een open vacature plaatsen: laat mensen die interesse hebben maar reageren. Daar zitten dan altijd (grote) namen tussen waar je zelf niet direct aan had gedacht. En dan gewoon gesprekken aangaan met verschillende kandidaten. Niks mis mee.

16 oktober 2017 om 13:03

Wel met de valkuil dat je wellicht de gewenste trainer niet krijgt omdat hij niet wil solliciteren. Een Ronald Koeman bijvoorbeeld zie ik niet gaan solliciteren op een functie. Die wilt gewoon gevraagd worden. Los van het feit of hij de gedroomde kandidaat is. Daarbij sta je als land ook niet op het punt waarop Belgie zat. Kwamen van WK af, hadden/hebben een goede selectie. Daar is veel meer te behalen dan dit Nederlands elftal. Maar er zou inderdaad een verrassende naam op kunnen duiken.

16 oktober 2017 om 15:11

Dit is iets wat ik ook al langere tijd opper; een zeer goed en praktisch idee. De Belgen hebben toedertijd de sollicitanten verschillende casussen voorgelegd waarop de 'bondscoaches' moesten reageren. Hierdoor zie je exact welke trainer een innovatie kant op kan en wil met Oranje. De tijden van het gebruikelijke U-vorm rondspelen (LB-CV-CV-RB), zijn wat mij betreft wel voorbij. We hebben nu een vooruitstrevende coach nodig die weet dat in het huidige voetballandschapp het beheersen van de as/centrum heilig is. Een coach die weet welke spelers vooruit spelen en tussen de linies kunnen bewegen.

16 oktober 2017 om 15:38

Ik mag ergens hopen dat je een selectie vol met profs dat niet meer hoeft te leren? Spelers kunnen zelf toch wel een tactiek hanteren en deze wijzigen. Voor zoveel salaris mogen ze ook best zelf eens nadenken. Maar nee, dat kunnen de Nederlanders niet, want alles is altijd voor ze uitgekauwd. Nooit zelf hoeven na te denken, nooit geen enige vorm van weerstand ervaren. En nu ervaren ze het en dan presteren ze niet. Maar joh, wel stinkend rijk zijn. Je hebt echt een harde hand nodig om deze kleuters te laten presteren. Zonder Robben is het helemaal een trieste bedoeling.

Ik zou gewoon bij Frank de Boer aankloppen, een trainer die wel wat tijd nodig heeft maar weet wel wat hij wil met zn teams.

16 oktober 2017 om 13:52

Een bondscoach krijgt de spelers maar beperkt tot zijn beschikking, dus dat lijkt me dan juist geen geschikte bondscoach.

16 oktober 2017 om 14:10

Volgens zijn broer wil Frank pas aan het einde van zijn carrière bondscoach worden, omdat hij nu hij nog jong is (voor een trainer dan) zoveel mogelijk langs het veld trainingen wil geven. Die zou doodongelukkig worden van bondscoach zijn.

Petrovic zat weer vol onzin gisteravond, bijvoorbeeld dat Advocaat alles uit deze selectie heeft gehaald. Als dat het geval was geweest was het pas echt droevig gesteld met het Nederlands elftal.

Het was sowieso wederom een zeer droevige uitzending. Pierre stond op het punt eindelijk eens een goed punt te maken maar Tom Egbers haalt keer op keer het vuur uit elke discussie door met een bizar slecht gevoel voor timing alles te interrumperen. Prima presentator op locatie, waardeloze tafelheer in een praatprogramma. Lang leve al die vastgeroeste NPO-mannetjes.

16 oktober 2017 om 15:15

Advocaat heeft er ook alles uit gehaald.
De spelers weten net zo goed dat ze moesten score.
En die staan juist op het veld die deden het niet.
Advocaat kan alleen de opstelling maken.
Maar we weten hier allemaal donders goed als Nederland nog aanvallender ging spelen.
Dat de goals tegen Nederland ook gaat vallen 100% dan maak je veel goals krijg je ze ook tegen had het ook niet opgeschoten.
En wie verwachten de 8-0 van Zweden nou.?
Ik denk helemaal niemand dan zak de moed ook wel in je schoenen.
Dus ja wat kunnen we er van zeggen.
Ja dat de KNVB de domste besluit ooit nam Koeman wou graag.
Die had toen al de meeste spelers die er op dat moment in het Nederlands elftal speelde onder ze hoeden gehad bij Feyenoord.
En dan kiezen ze voor Hiddink.
Jaaaa daar is de alle grootste fout geweest.
Op dat moment dacht ik echt als ze niet door gaan heeft de KNVB dit allemaal op hun zelf af geroepen.

16 oktober 2017 om 15:34

Helemaal mee eens. Tom Egbers heeft mijns inziens het hele programma verpest. Heeft compleet de angel uit het programma gehaald. Laat mensen die een punt maken nooit uitpraten, probeert veel te vaak veel te nadrukkelijk zijn eigen irrelevante mening door te drukken en heeft totaal geen controle over de discussies. Prima verslaggever en prima presentator van Studio Sport, maar discussies leiden kan hij niet.

Vlijmscherpe discussies waren juist altijd de kracht van het programma.

16 oktober 2017 om 21:51

Exact, zo denk ik er precies ook over. Elke keer zo'n nutteloos feitje om te laten weten dat hij precies weet waar het over gaat, wat iedereen in principe weet op zo'n moment. Als hij dan ook nog anderen tevreden aankijkt op zoek naar bevestiging kan ik altijd wel door de bank zakken.

Wat een onzin, iemand die nee zegt is echt niet erger dan het missen van een WK of Ek!
Ik welke staat dan ook, een land als Nederland hoort er gewoon altijd bij te zijn.
De selectie is nu misschien niet sterk genoeg, maar moet voldoende zijn om in ieder geval in de groepsfase terecht te kunnen komen.
Begin ook naar een buitenlandse coach te neigen en de Duitse mentaliteit kan nooit kwaad, al weet ik niet of Tuchel goed is, omdat ik deze man niet goed ken.
De Boer of Koeman zijn goede Nederlandse opties, omdat beide met Nederlandse talenten om kunnen gaan en het systeem ook kunnen omgooien naar de beste mogelijkheden.

Koeman gaat er waarschijnlijk vrij snel uit bij Everton. Dus een beetje geduld en Ronald is onze man.

Misschien is Fatih Terim wel de juiste kandidaat om Advocaat op te volgen?
Brengt veel pit in het spel al gaat dat af en toe ten koste van het mooie spel

Ben het niet eens met Petrovic. Wat is er nou zo mis mee, je moet toch je mogelijkheden uitzoeken. Tuchel zou geweldig zijn voor de lange termijn. Ik denk voor nu beter Koeman die dan 5-3-2 zou spelen wat nu gewoon het beste is. Maar voor de langere termijn zeker deze Tuchel echt een topper vind ik!

De best mogelijke moet komen. Al ga je daarvoor 20x op je bek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren